סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 5:14 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 2:19 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אותי ממש לא מעניין כאוהד האם הם באים להרוויח או לא. אני רוצה שהם יעשו הכל (בגבולות הסביר) כדי שתהיה כאן קבוצה מנצחת.
היהירות והטיפשות של המנהלים האלו די מוציאה לי את החשק לתמוך בקבוצה. על הטוב והרע שבה, יכולתי להזדהות יותר בקלות עם מכבי של שמעון מזרחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 2:24 pm 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
ראובן כתב:
נדב, זה נראה לי לגמרי לתומך. נניח מכבי לא היתה עולה לטופ-16 אבל מסיימת ברווח תפעולי, מישהו היה משבח אותה על זה?

אם אתה מתייחס לפדרמנים כאל חבורה של מייקל דאגלסים שכל מטרתה למצוץ את הלשד של מכבי, אז כן, הם הגאונים ואוהדי מכבי הם האידיוטים. אבל בהנחה שלא וחשובה לפדרמנים גם ההצלחה המקצועית של הקבוצה, אז מותר בהחלט לבוא אליהם בטענות, מה גם שכשלבשת כובע אחר, די זכור לי שביקרת את הליך ההחתמה והייחצון של מלקולם תומאס בדרך שאפשר להבין אותה כלא מעריכה במיוחד את ההתנהלות של מכבי מבחינה אינטלקטואלית.

כמובן שגם יש כל מיני עניינים באמצע. אפשר לטעון שגם מבחינה מקצועית מכבי עושה עבודה לא רעה בהתחשב בנתוני הפתיחה שלה, וזו לא תהיה טענה מופרכת לגמרי.

אני מתייחס אליהם כמו שהם: אנשי עסקים שבאים להרוויח. לאור החולשה היחסית של היורוליג (תסתכלו על הסגל של סיינה, קבוצה שככל הנראה תהיה ברבע הגמר), אפשר להשקיע מעט יחסית ולקבל הרבה. זה שאני לא סובל את הציניות שלהם זה דבר אחד, אבל אף פעם לא אמרתי שמבחינתם יחסי הציבור זה דבר טפשי. למעשה, אמרתי את ההיפך: שמבחינה עסקית, האופן שבו הם יכולים להביא שחקן כמו תומאס וליחצן אותו בקלי-קלות כבאסטון הבא כשכל הכלי התקשורת המרכזיים רצים לשמש השופר של הטענה הזאת, זה מצב מושלם.

אתה לא מתייחס אליהם כמו שהם - אתה מתייחס אליהם כמו שאתה חושב שהם. זה לא בדיוק אותו דבר, ואני מניח שאפילו אתה מסוגל להבין שיש משהו מעט מוגזם בהתיימרות להכיר אנשים שאתה לא מכיר לעומקי האינטרסים שלהם.

אגב, תומאס, לאחר שכיכב בליגה השנייה בטובה בארה"ב נחטף ע"י קב' פליאוף בNBA!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 2:48 pm 
Hall of Famer

Mako Regever כתב:
nadav_hacohen כתב:
ראובן כתב:
נדב, זה נראה לי לגמרי לתומך. נניח מכבי לא היתה עולה לטופ-16 אבל מסיימת ברווח תפעולי, מישהו היה משבח אותה על זה?

אם אתה מתייחס לפדרמנים כאל חבורה של מייקל דאגלסים שכל מטרתה למצוץ את הלשד של מכבי, אז כן, הם הגאונים ואוהדי מכבי הם האידיוטים. אבל בהנחה שלא וחשובה לפדרמנים גם ההצלחה המקצועית של הקבוצה, אז מותר בהחלט לבוא אליהם בטענות, מה גם שכשלבשת כובע אחר, די זכור לי שביקרת את הליך ההחתמה והייחצון של מלקולם תומאס בדרך שאפשר להבין אותה כלא מעריכה במיוחד את ההתנהלות של מכבי מבחינה אינטלקטואלית.

כמובן שגם יש כל מיני עניינים באמצע. אפשר לטעון שגם מבחינה מקצועית מכבי עושה עבודה לא רעה בהתחשב בנתוני הפתיחה שלה, וזו לא תהיה טענה מופרכת לגמרי.

אני מתייחס אליהם כמו שהם: אנשי עסקים שבאים להרוויח. לאור החולשה היחסית של היורוליג (תסתכלו על הסגל של סיינה, קבוצה שככל הנראה תהיה ברבע הגמר), אפשר להשקיע מעט יחסית ולקבל הרבה. זה שאני לא סובל את הציניות שלהם זה דבר אחד, אבל אף פעם לא אמרתי שמבחינתם יחסי הציבור זה דבר טפשי. למעשה, אמרתי את ההיפך: שמבחינה עסקית, האופן שבו הם יכולים להביא שחקן כמו תומאס וליחצן אותו בקלי-קלות כבאסטון הבא כשכל הכלי התקשורת המרכזיים רצים לשמש השופר של הטענה הזאת, זה מצב מושלם.

אתה לא מתייחס אליהם כמו שהם - אתה מתייחס אליהם כמו שאתה חושב שהם. זה לא בדיוק אותו דבר, ואני מניח שאפילו אתה מסוגל להבין שיש משהו מעט מוגזם בהתיימרות להכיר אנשים שאתה לא מכיר לעומקי האינטרסים שלהם.

לא צריך להיסחף. נחטף... (אלא אם כן היית סרקסטי)
הוא הוחתם על חוזה ל-10 ימים על ידי קבוצה שהקו הקדמי שלה לא מרשים. תומאס באופן כללי הוא שחקן צעיר ואתלטי עם אפסייד מסוים. במובנים רבים, הוא מתאים יותר לנ.ב.א, שם אף אחד לא יחשוב לשים אותו בעמדה 5 והציפיות ממנו תהיינה נמוכות הרבה יותר. השאלה עם תומאס היא האם הוא ישתפר משמעותית או לא. אם הוא ישתפר משמעותית, הוא יוכל להיות שחקן רוטציה בנ.ב.א. אם לא - אין לו מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 3:06 pm 
Sophomore

(הייתי סרקסטי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 3:57 pm 
Hall of Famer

Mako Regever כתב:
nadav_hacohen כתב:
ראובן כתב:

אזהו, שאני לא מתיימר להכיר אותם בשיט. אבל בעוד כלל הציבור נוטה להתייחס אליהם כמי שהצלחתה המקצועית של אלקטרה בלבד עומדת לנגד עיניהם (ואז הם עשויים להיראות אידיוטים וכו'), אני מתייחס למציאות שבה מכבי ת"א כדורסל היא עסק למטרות רווח. לא צריך להיות גאון יוצא דופן כדי להבין שהאינטרס של מי שמחזיק עסק הוא להרוויח כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 5:25 pm 
Senior

nadav_hacohen כתב:
ראובן כתב:

עם עניין החולשה היחסית של היורוליג זה משהו שאני בהחלט מסכים איתו. אפשר להסתכל גם על אולימפיאקוס, ולהגיד שחוץ מספאנוליס אין שם אף שחקן שיותר טוב משמעותית מהמקביל שלו במכבי, ויש שניים במכבי שהם משמעותית טובים יותר מהמקבילים של באולימפיאקוס(ג'יימס וסמית'). גם בקאחה המצב די דומה, לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 5:27 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
shachaf78 כתב:
השאלה אם בעלים של קבוצת ספורט אמור להיות מחוייב ברמה כלשהי להצלחה של הקבוצה. אתה חושב שאם אני או מישהו אחר רואים את הקבוצה בטלוויזיה אז אנחנו פראיירים וזו בעיה שלנו. אני טוען שבגלל זה הוא מחויב כלפי מי שקונה מנוי וגם כלפי ערוצי הטלוויזיה לספק מוצר טוב. בערך כמו שאם תקנה מחשב והוא לא יעבוד לך, אתה לא תיסע לחנות ויגידו לך שזו בעיה שלך שקנית אותו ואין מה לעשות עם זה.

לא, אני לא חושב שאנחנו פראיירים. אני חושב שבסך הכל אנחנו לא עד כדי כך בלתי מרוצים, והמוצר בסך הכל מתפקד לא רע (ואת הנתונים הבאתי). יש טעויות ויש התנהלויות שאני לא מבסוט מהם, ועל זה כאמור אין לך ויכוח איתי. יש לך ויכוח איתי על המהות, ואם אתה חושב שמישהו חייב לך מיליונים מכספו אתה טועה.
ותודה על ההקבלה לחנות המחשבים. אחלה הרמה, עכשיו נשאר רק לכוון את ההנחתה: אתה ממשיך לקנות מהחנות הזו גם את המחשבים הבאים שלך, נכון? אז כנראה סתם התלוננת, המחשב שלך עובד יותר טוב ממה שטענת בסך הכל, ואתה לא עד כדי כך בלתי מרוצה מהם. אחרת, אם אתה טוען שקיבלת שירות כל כך גרוע ולמעשה מרמים אותך, לא היית חוזר. בסופו של דבר, כמו שאני אומר בויכוחים על "הזהות הישראלית של הקבוצות", הפעולות מדברות פי מיליון ממלים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 5:39 pm 
Sophomore

נדב, בגלל הנטייה שלך לדבר בוודאות מוחלטת על דברים כשהידע האמיתי שלך עליהם לא תמיד אחיד נוצר בלבול מסויים.

אז כן, כשאתה אומר שאתה, בניגוד לאחרים, מתייחס אליהם כמו שהם - אתה מתיימר לדעת איך הם באמת, בניגוד לאחרים.

אני לא מתווכח עם חלק מהטענות שלך - אבל אני חושב שדווקא צריך להיות אידיוט כדי להניח שאתה מכיר את כל התמונה ומבין את הסיבות שאנשים עושים דברים מסויימים.

למשל - אני בהחלט חושב שפדרמן(האבא) הוא איש עסקים - אבל אני לא חושב שמכבי תל אביב היא עוד "עסק למטרות רווח" בשבילו. אני בטוח שיש לו השקעות בעסקים אחרים שאליהם הוא לא מגיע פעם בשבוע להצטלם ועליהם הוא לא מתראיין בתקשורת. מעבר לזה, לא בגללם (ולא בגלל הפלסטיקים שהוא מייצר) אתה ואני מכירים אותו.

לכן, לא צריך להיות גאון יוצא דופן כדי להבין שבניגוד להשקעה כספית רגילה - מכבי תל אביב, לכל הפחות, משפיעה על המוניטין האישי והעסקי שלו ולכן - יכול להיות שישתלם לו להרוויח X$ פחות בשנה אבל לייצר קבוצה מצליחה, אוהדים ותקשורת תומכת ופרסום חיובי לבן אדם ופועלו.

ויכול להיות שלא, ומבחינתו מכבי תל אביב היא רק מכונת דפוס של שטרות ומבחינתו שמכבי תל אביב תרד ליגה כל עוד יד אליהו מלא.

לא יודע, לא מכיר אותו ולכן לא יכול לענות בוודאות - אני מאמין שהתשובה נמצאת קרוב יותר לאופציה הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 6:46 pm 
Hall of Famer

Mako Regever כתב:
נדב, בגלל הנטייה שלך לדבר בוודאות מוחלטת על דברים כשהידע האמיתי שלך עליהם לא תמיד אחיד נוצר בלבול מסויים.

אז כן, כשאתה אומר שאתה, בניגוד לאחרים, מתייחס אליהם כמו שהם - אתה מתיימר לדעת איך הם באמת, בניגוד לאחרים.

אני לא מתווכח עם חלק מהטענות שלך - אבל אני חושב שדווקא צריך להיות אידיוט כדי להניח שאתה מכיר את כל התמונה ומבין את הסיבות שאנשים עושים דברים מסויימים.

למשל - אני בהחלט חושב שפדרמן(האבא) הוא איש עסקים - אבל אני לא חושב שמכבי תל אביב היא עוד "עסק למטרות רווח" בשבילו. אני בטוח שיש לו השקעות בעסקים אחרים שאליהם הוא לא מגיע פעם בשבוע להצטלם ועליהם הוא לא מתראיין בתקשורת. מעבר לזה, לא בגללם (ולא בגלל הפלסטיקים שהוא מייצר) אתה ואני מכירים אותו.

לכן, לא צריך להיות גאון יוצא דופן כדי להבין שבניגוד להשקעה כספית רגילה - מכבי תל אביב, לכל הפחות, משפיעה על המוניטין האישי והעסקי שלו ולכן - יכול להיות שישתלם לו להרוויח X$ פחות בשנה אבל לייצר קבוצה מצליחה, אוהדים ותקשורת תומכת ופרסום חיובי לבן אדם ופועלו.

ויכול להיות שלא, ומבחינתו מכבי תל אביב היא רק מכונת דפוס של שטרות ומבחינתו שמכבי תל אביב תרד ליגה כל עוד יד אליהו מלא.

לא יודע, לא מכיר אותו ולכן לא יכול לענות בוודאות - אני מאמין שהתשובה נמצאת קרוב יותר לאופציה הראשונה.

יש לי מעל 16,000 הודעות רק בפורום הנוכחי, אני אשמח אם תמצא לי איזה 3 הודעות-משהו זעיר באמת מכלל הודעותיי-שבהן אני "מדבר בוודאות מוחלטת על דברים כשהידע האמיתי שלי עליהם לא תמיד אחיד". וזה בניגוד לשאר היוזרים פה, כמובן, שמדברים וכותבים רק אחרי בדיקות בשבע עיניים של כל בדל נתון. אם כבר, וסלח לי על ההאדרה העצמית הקטנה, אני נוטה לחשוף אי דיוקים בהודעות ולעמת אותן עם האמת כפי שאני יודע אותה, ומעולם לא התביישתי לכתוב שטעיתי כשטעיתי. אז נכון שהרבה פעמים הודעות שלי מושכות אש, אבל תבדיל בין משיכת אש לבין מה שאתה טוען כלפיי.

ולא הבנתי את הלוגיקה שלך כשאתה מנסה להכניס לי מילים לפה. אני לא אמרתי שאני "מכיר אותם באמת", אני אמרתי שאני שופט אותם כמו שאני שופט כל איש עסקים. הם אנשי עסקים והם במכבי ת"א כדורסל למטרת רווח. זה שהם גם אוהדים לא משנה את העובדה הבסיסית הזאת. כתבתי על זה המון פעמים כאן ואני מרגיש שאני חוזר על עצמי, אז רק אומר בקצרה שבתנאי הכדורסל הישראלי, כשפדרמן וחבר מרעיו יכולים להרוויח כסף ולהשיג כמויות אדירות של זמן מסך ושל כתבות יח"צ תוך כדי שהם דורסים את הליגה די בקלות (ויסלחו לי 2 ההפסדים העונה בליגה) ומשוריינים ביורוליג, אני לא רואה את הבעיה הגדולה מבחינתם. אה, ולהגיד שמכבי ת"א "משפיעה על המוניטין העסקי של פדרמן" זה כבר מגוחך באמת. אתה אשכרה חושב שכשפדרמן עושה עסקאות בתחום המפעלים הפטרוכימיים מישהו שם *ין על ענייני הכדורסל שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 6:54 pm 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
אני מתייחס אליהם כמו שהם: אנשי עסקים שבאים להרוויח

בפעם השלישית, ומקווה שתסלח לי אם לא אבצע את עבודת המחקר שלי על ההודעות שלך בסל-ניוז.

הצעתי אפשרות אלטרנטיבית - הם לא אנשי עסקים שבאים להרוויח. הם אנשי עסקים שיש להם תפיסה יותר מורכבת של רווח שבחלקו לא בא לידי ביטוי ע"י שורה תחתונה ב"עסק למטרות רווח".

יותר טוב?

אגב, חס וחלילה כדי לא לעצבן אותך (הדבר האחרון שמתחשק לי זה מלחמת-דם על כבוד המשפחה) - הכוונה במשפט הראשון שלי הייתה שאתה לרוב יודע על מה אתה מדבר אבל תמיד מדבר כאילו אתה יודע על מה אתה מדבר. מה שלא תמיד נכון. זה הכול.

(אגב, לא מתכוון לבצע עבודת מחקר השוואתית מקיפה גם על ההבדל בינך לבין המשתמשים האחרים - כולנו חארות. אפשר להמשיך הלאה.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 7:17 pm 
Hall of Famer

מילא שאתה לא מבצע עבודת מחקר מקיפה, אבל אתה אפילו לא מתמצא בחומר הנלמד לצורך ויכוח זה. אני לא הולך לחזור פה שוב על כל ההודעות שלי שביקשו להסביר את מהותה של חברה בע"מ. אתה מוזמן לעשות לך חיפוש קטן בסלניוז אם זה מעניין אותך, אבל בא נאמר שהעמדה לי כלפיהם כאנשי עסקים שבאים להרוויח הרבה-הרבה יותר מעוגנת ומבוססת במציאות מאשר כל עמדה שמתייחסת אליהם כמי שהרווח הכספי לא נמצא בראש מעייניהם.

מה שעוד אמרתי בהודעות רבות זה שהמודל של חברה שמרוויחה כסף ממש לא נראה לי פסול (בניגוד לחלק מאוהדי אלקטרה כאן, שמחזיקים לתפישתי בעמדה ילדותית-משהו של "זוהי זכות לשפוך כסף מהכיס על הקבוצה שאוהבים"), ושאפשר לשלב אותו עם הצלחה מקצועית. מה שבעייתי בכל ההתנהלות זה הספינים של הגולדן בויז שמבקשים להראות לציבור כאילו מכבי ת"א היא מועדון עני יחסית לאירופה, שמחזיק מים רק בזכות כיסיהם העמוקים ושעושה כל שביכולתו להביא לכאן את "באסטון הבא" ואחרים.

(ובהערת אגב, כשגם לי לא בא להתווכח על זה, אתה מוזמן להראות לי איפה דיברתי בבטחון מוחלט על משהו שלא ידעתי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 7:29 pm 
Hall of Famer

נדב, הבנו שאתה רו"ח ומאמין בכל ליבך שמכבי היא חברה בע"מ ולכן חייב אבל חייב חייב חייב להיות שהם פה בשביל להרוויח כסף ולא להיות "הקבוצה של המדינה" וכו'.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 7:31 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נדב, אולי ענית לי ופספסתי אבל אני אשמח לשמוע את תגובתך לתסריט שבו מכבי מפספסת את הטופ-16 אבל מסיימת את העונה ברווח של חמישה מיליון דולר. (א) האם בעיניך התקשורת/הקהל/ההיסטוריה תראה את העניין כהצלחה, (ב) האם לדעתך הפדרמנים יראו זאת כהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 7:33 pm 
Hall of Famer

זה לא קשור לשום אמונה. זה קשור לסעיף 11 לחוק החברות, שקובע במפורש ש"תכלית חברה היא לפעול על פי שיקולים עסקיים להשאת רווחיה". אין דבר כזה חברה בע"מ שהיא לא למטרת רווח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 7:36 pm 
Hall of Famer

נכון נדב אבל השאת רווח אולטימטיבית יכולה לבוא בהמון דרכים. האמת היא שכבר דיברנו על זה, אבל הנה עוד דוגמה - לא מעט חברות פועלות דווקא עבור הגדלת נתח שוק כ loss leader בטווח הקצר (כשכמובן הרווחים, כך הם מקווים, יבואו בטווח הארוך).
מה שאני רוצה לומר, הוא שהאופן בו אתה מציג זאת הוא די שחור ולבן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 7:37 pm 
Sophomore

למה אתה חושב שלא קראתי? קראתי. כולנו קראנו. אנחנו מבינים. כסף מסובב את העולם.

אבל למה שלא תקרא את מה שאני כתבתי? סבבה, קפיטליזם טהור ואנשים הם צינים נעדרי רגשות. יש. הסכמנו.

אבל שורה תחתונה, וגם בעסק למטרות רווח, הוא לא הדבר היחיד שחשוב. אני מסכים - זה חשוב להרוויח, אבל כפי שכתבתי - זה לא אומר שאתה חייב להרוויח את הכמות המקסימלית שאתה יכול ולא משנה באיזה מחיר.

דוגמא תיאורטית - אני משוכנע שאפל היא חברה למטרות רווח. ואני משוכנע שאם האייפון החדש שיצא יהיה עשוי מנייר גלגול של סיגריה ורוק של פועלי זבל - עדיין יקנו אותו מיליונים של אנשים ואפל תרוויח המון באותה שנה. ייאייי לשורה התחתונה.

אבל יש להניח, למרות שבהינתן כמה מחורבן המכשיר שלהם כרגע ואיך זה לא עושה רושם שמפריע לאף אחד, שלאחר השנה הזאת והניסיון המצטבר של האנשים עם סמארטפונים מגולגלי רוק יהיה שלילי - המוניטין של אפל יפגע וכך גם המכירות העתידיות שלה ולכן, גם השורה התחתונה המצטברת שלה לאורך זמן שהוא לא שנת רווח אחת.

ואתה יודע מה, התעייפתי. כרגיל. כמו רוב הניסיונות לשוחח איתך. מעייף מידי להמשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 7:38 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
נדב, אולי ענית לי ופספסתי אבל אני אשמח לשמוע את תגובתך לתסריט שבו מכבי מפספסת את הטופ-16 אבל מסיימת את העונה ברווח של חמישה מיליון דולר. (א) האם בעיניך התקשורת/הקהל/ההיסטוריה תראה את העניין כהצלחה, (ב) האם לדעתך הפדרמנים יראו זאת כהצלחה.

א. בוודאי שלא יראו זאת כהצלחה.

ב. שאלה מורכבת יותר. פה צריך יותר היכרות עם הנפשות הפועלות, אבל ההגיון הסביר אומר שאם מדובר בכשלון מקצועי מקרי (נניח, פעם אחת בעשור שהקבוצה מפספסת את הטופ 16) שלא משפיע לטווח הארוך על זכויות השידור ועל מכירת המנויים, אזי הם בהחלט יכולים לחייך בשקט מתחת לשפם. עם זאת צריך להבין את תנאי השוק שבהם פועלת כל חברה, והחברה הספציפית הזאת פועלת בשוק שבו הצלחה מקצועית מתמשכת היא אחד הפרמטרים להצלחה כלכלית. לכן ברור שהאינטרס לטווח ארוך של הגולדן בויז הוא להצליח כמה שיותר בכל עונה, מכיוון שזה מחזק את המותג, מכניס להם כסף ממכירת חבילות, זכויות שידור נוספות, מרצ'נדייז ועוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 7:39 pm 
Hall of Famer

נורטון, ראה סעיף ב בתשובתי לראובן.

מאקו, סליחה שעייפתי אותך, אבל שום דבר במה שכתבת לא סותר את מה שאני כתבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: stavs ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה