סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 4:23 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: NBA 19.3.13
הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 6:38 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אז מיאמי שוב ניצחה דרך לניצחון ה23 ברציפות - לברון התפרע עם 37 נק' 12 אס' ו7 ריב' צ'לאמרס צלף 21 נק'(4\5 לשלוש) וויד עם 16 נק' 7 ריב' ו6 אס'.
בצד השני גרין הלא-יציב העונה עם 43 נק' 7 ריב' ו4 חס',פירס הוסיף 17 נק' עם 8 אס' ו8 ריב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: NBA 19.3.13
הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 7:57 am 
מנהל פורום

זה היה משחק גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 8:07 am 
מנהל פורום

http://sports.yahoo.com/news/ap-source- ... --nba.html
איזו הפתעה מרעישה.
ביינום עובר (שוב) ניתוח בשתי הברכיים...

"יו גרג, אתה יכול להמליץ לי על הרופא שלך?"

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 8:13 am 
Sophomore

ג'אז זה אחלה, מיוטה עד יוטה לא ניצחנו ועוד אחרי שהלייקרס הפסידו והם יכלו לחזור לעיניינים, 83-90 לניקס בלי מלו, צ'נדלר ואמארה.
20 לסמית, 19 לפלטון ברבע אחרון ענק, משחק טוב מאוד לקורט תומאס.
31-10 מהשדה לקו הקדמי של יוטה מול שומרים ענקים כקופלנד ונובאק או צעירים כתומאס, מרטין וקמבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 8:37 am 
Hall of Famer

charlie5 כתב:
אז מיאמי שוב ניצחה דרך לניצחון ה23 ברציפות - לברון התפרע עם 37 נק' 12 אס' ו7 ריב'.

וסל ניצחון 10 שניות לסיום, שכחת להוסיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 10:02 am 
Hall of Famer

מכה קשה לפילי, ביינום גמר את העונה, איך הם יסתדרו בלעדיו?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 10:04 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני גרוע מאוד בהערכה אסתטית של דאנקים. כמה הייתם נותנים לאחד הזה?

http://watch.nba.com/nba/video/games/ce ... ey-oop.nba

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 11:14 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
טוב. אחרי שההיט הגיעה למקום השני בהיסטוריה של השיא הזה נגד יריבה ביתית, קשוחה, ששונאת אותה ומאד רוצה לדפוק לה את השיא ועוד במשחק השני של בק-טו-בק, לכאורה צריך להתחיל לדבר ברצינות על ה-33.

אבל העניין הוא שקשה לדבר ברצינות על ה-33. זה שיא כל כך מופרך - אם ההיט תשבור אותו אני יכול לחשוב רק על משהו אחד מקביל, וזה שיא הקפיצה לרוחק של בוב בימון שחיכה 25 שנה למייק פאוול שישבור אותו.

אקיצר.
4 המשחקים הבאים (קליבלנד-דטריוט-שארלוט-אורלנדו) לא אמורים להיות בעייה. הסבירות היא שב-27 לחודש ההיט מגיעה לשיקאגו עם רצף של 27. עם היא עוברת את זה, מחכה לה עוד קליל בניו אורלינס, ואז היא תגיע לסן אנטוניו כדי לסגור 30 ביום האחרון של מרץ.

אני חושב ששם היא תיפול. אבל אם היא תגיע ל-30, לדעתי השיא ישבר. הבא בתור זה משחק ביתי מול ניו יורק, ואח"כ בק טוב בק לא קשה מדי, שארלוט ופילי. ה-34 הוא משחק ביתי מול מילוואקי אחרי מנוחה של שלושה ימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 11:48 am 
Hall of Famer

סתם אנקדוטה-הקבוצה שעצרה את רצף 33 הניצחונות של הלייקרס ב-1971-2 במשחק ה-34 הייתה... מילווקי (עם קארים בעונה השלישית שלו בליגה ולפחות סטטיסטית גם העונה הכי טובה שלו ועם אוסקר רוברטסון בשלהי הקריירה שלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 11:54 am 
Junior

אני לא מאמין שהשיא יישבר בעיקר בגלל שאנחנו מתקרבים לסוף העונה... להיט יש עוד 16 משחקים וסביר להניח שבסביבות 8-10 משחקים לסוף הם יתחילו להוריד עומס משמעותית מהכוכבים (כולל משחקי מנוחה שיעשו ברוטציה).
אני חושב שראינו מספיק בNBA שאליפות חשובה יותר מכל שיא אחר, ולכן אני לא מאמין שמיאמי ילכו בכל הכוח על השיא... מה גם שקשה להאמין שהם יצליחו גם אם ילכו בכל הכוח בלי קשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 12:21 pm 
מנהל פורום

זה לא דומה לשיא של בימון מהבחינה שבשנות ה-80 קארל לואיס היה קרוב כמה פעמים לשבור אותו. אולי השיא ב200 זו דוגמה יותר רלוונטית (אבל אז זה רק אומר שמיאמי ישברו את השיא ועוד כמה שנים תבוא קבוצה פסיכית ותעשה חמישים ניצחונות רצופים).

בד"כ נהוג להגיד ששיאים מהסוג הזה הם הסחת דעת ורק משהו שיפגע בקבוצה לקראת הפלייאוף, אבל מיאמי עדיין משחקת לגמרי על דברים אמיתיים, ויתרון הביתיות בפלייאוף רחוק מלהיות מובטח. מצד שני, לפי זה שחלק מהניצחונות היו מול כל מיני נמושות בהארכה, כנראה שהם לא בדיוק נותנים את הכל גם עכשיו ובכל זאת מנצחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 2:20 pm 
Senior

שקי, אתה צריך לזכור שמיאמי היא קבוצה קצת מוזרה מבחינת מבנה הכוח שלה. יש קבוצות שבהן המאמן במצב כזה היה מחליט לתת לכוכבים לנוח וכו', פופוביץ' נניח היה מגיע אפילו ללהפסיד משחק אחד בכוונה כדי שיפסיקו לדבר על הרצף. העניין הוא שבמיאמי הטרויקה בכלל ולברון בפרט הם שבאמת קובעים מה יהיה, ספולסטרה הוא לא דמות סמכותית כלפיהם אלא יותר "מספק להם שירותי טקטיקה". וההרגשה שלי זה שהשיא הזה חשוב גם חשוב להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 2:28 pm 
Senior

מיאמי בהחלט יכולה לנצח חלק מהקבוצות שנשארו לה בלו״ז בלי וויד או בוש. את שארלוט נניח היא יכולה לנצח גם בלי לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 2:37 pm 
מנהל פורום

בערב נתון כל קבוצה יכולה לנצח כל קבוצה (בטח קבוצה עם עומק וכישרון כמו מיאמי). כמו שהניקס ניצחו ביוטה בלי אנתוני או שהלייקרס ניצחו באינדיאנה בלי קובי. כמובן שלעשות את זה עשרה משחקים ברצף זה לא קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 2:42 pm 
Junior

עמוס, מסכים לגבי ההערה על ספולסטרה, אבל אל תשכח שגם מאחוריו יש את פט ריילי שהוא נחשב לקשוח מאוד. לא יודע מה הכוח שלו והעמדה שלו בנוגע לדברים כאלו, אבל אני בספק אם הוא יתכופף לכבוד מישהו.

אני מניח שלמרבית הקבוצה אליפות חשובה בעשרות מונים מאשר השיא הזה, ולכן אני לא בטוח שהם לא ירצו לבוא לפלייאוף רעננים ככל שאפשר, גם על חשבון ההישג הזה.

אגב, לא קשור ממש, אבל אם כבר ספולסטרה, אני חושב שאנשים נוטים לתת לו פחות קרדיט ממה שמגיע לו. מיאמי קבוצה מאוד מאורגנת התקפית, מאוד ממושמעת הגנתית ורואים שזו קבוצה מאוד מאומנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 3:05 pm 
Senior

אני חושב שהוא עושה את העבודה שלו אחלה. ראובן למשל חושב שלא, נדמה לי שהוא פשוט רואה את אותם עניינים במבנה הכוח אבל רואה אותם כפגם. אני ממש לא. זה לא כמו שכל קבוצה עובדת אבל זה עובד בשבילם.

ואליפות הם כבר לקחו. מה שיש להם ביד כרגע זו הזדמנות לעשות משהו שבספק אם תחזור לקבוצה כלשהי ב-20 שנה הבאות או משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 4:03 pm 
מנהל פורום

גואטה, אם אתה בצוות של ההיט ומשאירים בידך אחת משתי אפשרויות:
בק2בק
שבירת השיא הנ"ל

מה אתה בוחר?
בהנחה שהדברים תלויים לחלוטין אחד בשני, ואתה יכול להשיג רק אחד מהם (מה שלא המקרה כאן כמובן)

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 4:33 pm 
מנהל פורום

אני חייב להגיד שאין לי מושג ירוק לגבי ספולסטרה השנה. בשנתיים הקודמות (למעט סידרת הגמר) הוא עשה בעיני עבודה נוראית, אבל השנה כמעט שלא ראיתי את מיאמי וזו תהיה חוצפה לשפוט את המאמן לפי מאזנים וסטטיסטיקות, ומאמנים יכולים להשתפר עם הזמן. אני מסכים עם עמוס לגבי נקודות המבט - מאמן בעיני בשום אופן לא יכול להיות שטיח של השחקנים, ואם הוא כזה הוא כבר נכשל. אבל אני לא בטוח שהביקורת על ספולסטרה היא דווקא סביב העניין הזה.

ולגבי הדילמה, אין שאלה בכלל. בטח כפי שהעונה התפתחה פספוס של אליפות (מה שאומר אליפות אחת בשלוש שנים של ההרכב שהיה אמור לקחת שמונה אליפויות) יהיה כישלון מביש. אבל צריך לזכור שבינתיים הרדיפה אחרי השיא היא גם הבטחה של ביתיות בפלייאוף כך שממילא עוד אין סיבה להוריד את הרגל מהגז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 4:41 pm 
Junior

מיאמי מדהימים, הם כבר היו בפיגור 12 או 14 ומול יום מטורף של ג'ף גרין. אני מתחיל לחשוב שאולי לברון שוב יזכה ב-MVP השנה אחרי שבתחילת העונה הייתי בטוח שהסיכוי שלו הוא אפס עגול. בעיקר כי נשאר מולו רק מתמודד אחד (דוראנט). יהיה צמוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 4:48 pm 
מנהל פורום

מתחיל לחשוב??
כדאי שתסיים כי העניין סגור וחתום בעיני!
חוץ מאיזה שבועיים כשההיט קצת ג'יעג'עו והיה וייב על דוראנט ואפילו על פול (ריצת 17-0 של הקליפרס או משהו דומה), לאורך כל העונה לברון מוביל במירוץ.
רק קטסטופה במשחקים נותרו, גם בבמוצעים וגם במאזן, יכולה אולי להוציא את זה מהידיים שלו, אבל אני לא רואה את זה קורה.
4 MVP ב-5 שנים היה רק פעם אחת, וגם זה בתחילת שנות ה-60 כשראסל זכה.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 4:49 pm 
מנהל פורום

ראובן כתב:
אני גרוע מאוד בהערכה אסתטית של דאנקים. כמה הייתם נותנים לאחד הזה?

http://watch.nba.com/nba/video/games/ce ... ey-oop.nba

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 5:05 pm 
מנהל פורום

stpsg כתב:
מיאמי מדהימים, הם כבר היו בפיגור 12 או 14 ומול יום מטורף של ג'ף גרין. אני מתחיל לחשוב שאולי לברון שוב יזכה ב-MVP השנה אחרי שבתחילת העונה הייתי בטוח שהסיכוי שלו הוא אפס עגול. בעיקר כי נשאר מולו רק מתמודד אחד (דוראנט). יהיה צמוד.

היה 17.
וגם אני מסכים שאין ספק שעם העונה של לברון הכי מגיע לו. לא רואה כל כך את דוראנט (שנותן עונה מפלצתית משל עצמו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 6:58 pm 
Junior

ספולסטרה השתפר קצת העונה, מעט פחות איטי בהתאמות שלו. מבחינת אופי ומנהיגות הוא תמיד היה בסדר. עדיין די בנוני בכלליות.

פעם ראשונה שאני רואה למה ג'ף גרין קיבל תחוזה שנראה לי מופרך שהוא קיבל, משחק גדול שלו.

לגבי השיא של ההיט, ג'ף וואן גאנדי התבטא בשידור שהרצף הזה יותר גדול מאליפות כי רק קבוצה אחת בתולדות הליגה השיגה אותו, ואליפות השיגו הרבה קבוצות כשכל שנה יש אחת שמצטרפת. אני חושב שלכל עניין אליפות היא הישג יותר גדול, למרות שהרצף הוא הישג יותר נדיר. הערך העיקרי של הרצף יהיה אם תתלווה לו אליפות, הוא יוסיף לה משקל היסטורי ויבטיח שהיא תזכר להרבה מאוד שנים.

מוייד קלטתי שהוא רוצה ללכת על שבירת השיא, אבל בכלליות הסנטימנט שספולסטרה מנחיל (בצדק ובהצלחה) הוא שהרצף הוא בונוס נחמד אבל המטרה היא רק להשתפר ממשחק למשחק, להשאר בריאים ולהיות מוכנים לפלייאוף. יהיה מעניין לראות כמה דקות מנוחה הוא ייתן לוייד ולברון במשחקים הקרובים. בכלמקרה אני עדיין לא חושב שיגיעו ל34, אבל השיא הנוכחי הוא כבר הארוך ביותר בעידן המודרני מאז האיחוד עם הABA, הישג יפה.

ג'ייסון טרי כרגיל פתח תפה לפני המשחק, אמר שההיט לא מרשימים אותו, שיש לו סודות שיעצרו אותם ובלהבלה.

תמונה

יהי זיכרו ברוך. דאנק השנה.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 7:25 pm 
Junior

ספולסטרה היה ונשאר בעיני מאמן לא משהו. אני לא רואה השפעה מי יודע מה, אלא פשוט השחקנים משחקים הרבה זמן יחד והכשרון התחבר. מיאמי השנה היא ביי פאר הקבוצה הכי מוכשרת בצד ההתקפי (והשנה היא מנצלת את הכשרון), וגם קבוצת ההגנה הכי מתואמת ואינטנסיבית בעיני, כשהם רוצים. ההבדל שהחל מסדרת הגמר ישנם רולפליירס שעושים את העבודה ביג טיים (באטייה אלן וצ'אלמרס הבולטים).

שימי ריגר וונאבי כתב:
לגבי השיא של ההיט, ג'ף וואן גאנדי התבטא בשידור שהרצף הזה יותר גדול מאליפות כי רק קבוצה אחת בתולדות הליגה השיגה אותו, ואליפות השיגו הרבה קבוצות כשכל שנה יש אחת שמצטרפת.

טוב, ואן גאנדי יצא הזוי. אפשר להגיד את זה על כל שיא קבוצתי שהוא. למשל לנצח את כל משחקי הבית שלך-מישהו עשה את זה? לנצח 12-0 בפלייאוף עד הגמר, רק לייקרס 2001 עשו את זה, אם מיאמי תעשה את זה בפלייאוף אבל תפסיד את הגמר מישהו יחשוב שהרצף הזה יותר מרשים מאליפות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 7:48 pm 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

וואן גנדי צודק- אליפות הייתה מאוד חשובה עבור ההיט והמורשת שלהם, אבל עכשיו כשהם השיגו אחת ואם הריצה הזאת תגיע ל30, אפילו בלי לשבור את השיא, הקבוצה תהייה אגדית כמו שיקגו של 96.

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, whatNot ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה