סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 3:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' מרץ 15, 2013 1:50 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הבראקטס יהיו מוכנים ביום ראשון לדעתי. להבנתי הסיבוב הראשון (שלמעשה קובע את זהות הקבוצות האחרונות בין ה-64) יהיה ב-19-20 במרץ, בעוד הטורניר של ה-64 מתחיל ב-21 במרץ (יום חמישי).

לא זוכר שנה כזו מאז שאני עוקב אחרי המכללות ב-10 שנים האחרונות שלא הייתה אף פייבוריטית לזכייה. כל אחת מה"פייבוריטיות" של השנה הפסידה 4 משחקים ומעלה, חוץ מגונזאגה שהפסידה 2. אין אף קבוצה שמשחקת השנה כדורסל ברמה של אלופה כמו שראינו מקנטאקי של שנה שעברה או פלורידה לפני כמה שנים. יחד עם זאת, ההרגשה שלי שזה ילך בין דיוק, אינדיאנה, קנזס או מישיגן.

זו הייתה אמורה להיות העונה של קנטאקי וג'ון קאליפרי. קאליפרי הביא למשבצת של אנתוני דיוויס את הדבר הכי קרוב שיש - נרלנס נואל. הוא צירף גם את הסנטר ווילי קולי-סטיין, הקלעי ארצ'י גודווין ועל המשבצת של מייקל קיד-גילכריסט את אלכס פויתרס. אממה, נואל הסתבר כנגר בן נגר, וגם גמר את העונה בשלב יחסית מוקדם עם פציעה. האחרים גם לא הדהימו, וקנטאקי על הבאבל בכלל להיכנס לטורניר.

זו הייתה אמורה להיות גם העונה של צפון קרוליינה וג'יימס מקאדו. הכוכבים הריסון בארנס, טיילר זלר, ג'ון הנסון וקנדל מארשל התנדפו ל-NBA, והעונה הייתה אמורה להיות השעה של מקאדו להיות באורות הזרקורים. בפועל מקאדו נראה רע עם אחוזי שדה חלשים, אחוזי עונשין עוד יותר חלשים ועל זריקה מבחוץ בכלל אין מה לדבר כי הוא פשוט לא זורק מבחוץ. קלעים וגארדים אחרים כמו רג'י בולוק, פי ג'יי היירסטון ודקסטר סטריקלנד היו אמורים להשלים את החסר של העוזבים אבל לא הצליחו ממש. הטאר הילס יהיו בטורניר אבל לא מדורגים גבוה.

זו הייתה אמורה להיות השנה של שבאז מוחמד. מי שתפר 35 נק' במשחק האולסטאר של התיכונים ונראה כמו מי שהולך לתפור את ליגת המכללות בקלות, מסיים עונה עם 18.2 נק' באחוזים לא רעים (45% מהשדה, 41% לשלוש, 72% מהקו) אבל מתגלה כנראה כתחנה אחרונה ג'יימי ארנולד סטייל, וכאחד שקבוצתיות זה ממנו והלאה, עם ממוצע של פחות מאסיסט בודד ב-31 דקות.

זו הייתה אמורה להיות השנה של קודי זלר. האח הקטן של טיילר זלר סומן בתחילת העונה כמס' 1 במוק דראפטס השונים ואינדיאנה סומנה כפייבוריטית לזכייה בתואר. אז כן, הם מדורגים 3 בדירוג AP ודירוג USA TODAY, אבל ספגו 5 הפסדים העונה, כשזלר הצעיר, על אף עונה לא רעה, מתדרדר כבר למקום 7 במוקים, ובמקומו עולה וזורח שחקן אחר מהקבוצה שלו - ויקטור אולאדיפו, גארד אתלטי שיודע לעופף לדאנקים.

אגב, לא ראיתי שמישהו שם לזה לינק, אבל סיומת מעניינת למשחק מכללות מלפני חודש:
http://www.youtube.com/watch?v=EToxE0eD2Yw

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 12:22 am 
Sophomore

הבראקטס מוכנים:
http://www.ncaa.com/interactive-bracket/basketball-men/d1
מחר ומחרתיים שני משחקים כל יום כדי לקבוע מי הארבע האחרונות שיצטרפו.
הסיבוב הראשון ( שעכשיו נקרא השני) ב 21 22.

ארבע המדורגות ראשונות : לואיוול , קנזאס, אינדיאנה, גונזגה. דיוק יורדת ברגע האחרון למקום שני יחד עם מיאמי שהיא הקבוצה הראשונה שלוקחת אליפות וטורניר בACC ועדיין לא מקבלת דירוג ראשון, ג'ורג'טאון ואוהיו סטייט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 12:42 am 
Junior

ואחרי כל כך הרבה משחקי מכללות שראיתי השנה אני מכיר אולי רבע מהקבוצות, פחות...
מדהים שקנטאקי לא שם, אם אני לא טועה כשנואל היה בריא הם אפילו היו מדורגים ראשונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 1:37 am 
Junior

התחלתי לראות קצת בזמן האחרון, בעיקר לעקוב אחרי המספרים של אלה שמופיעים גבוה במוקים. נראה לי שבן מקלמור לא נתן משחק טוב אחד מאז שהתחלתי לעקוב. מעניין אם הוא יישאר במקום הראשון גם בסוף הטורניר. בלי קשר, מישהו ראה אותו משחק? הוא היה נבחר במקום הראשון גם בדראפטים אחרים או שזה פשוט הדראפט הכי חלש של העשור האחרון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 1:57 am 
Junior

הוא לא ראשון אצלי במוק דראפט. גם אני ראיתי אותו פעם אחת אחרי שהתחיל ההייפ סביבו ואם לא הייתי מחפש אותו לא הייתי שם לב אליו בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 2:09 am 
Junior

הוא ראשון כאן:
http://www.nbadraft.net//

ושני כאן:
http://www.draftexpress.com/nba-mock-draft/2013/

אני מניח שזה אומר שיש סביבו הייפ, ואני מנסה להבין למה כל כך הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 2:43 am 
Junior

אני עובד על מוק דראפט משלי. אצלי נואל ראשון ואולאדיפו שני. את נואל השוויתי לבן וואלאס, את אולאדיפו לאנדרה איגודאלה. את ג'ף וויטי (מקום 12) אני מתכנן להשוות לאנדרס נוצ'יוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 6:30 am 
Sophomore

נואל לא פצוע עד סוף העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 8:08 am 
מנהל פורום

לא מאמין שנואל ילך ראשון.
אם הבחירה באודן הייתה סכנה בריאותית, הבחירה בנואל היא עוד יותר בעייתית.

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 9:48 am 
מנהל פורום

charlie5 כתב:
נואל לא פצוע עד סוף העונה?

אפילו אולי עד אמצע העונה הבאה.

אני זה שכל הזמן אומר שאין דבר כזה "שחקן ששוה בחירה X" כי הדראפט הוא תמיד יחסי, אבל איכשהו גם בדראפט חלש יחסית קשה לי להאמין שהוא יבחר גבוה. לכן אני גם לא חושב שהוא בכלל יעמיד את עצמו לבחירה בדראפט. הרי גם כשהוא היה בריא הוא אולי היה טוב הגנתית והשחקן הכי משמעותי בקנטאקי הבינונית של השנה, אבל לא איזה סופר-סטאר מכללות כמו שנגיד דייויס היה שנה שעברה. אגב, אם במקרה של דייויס, שגם הוא לא נתן 20 נק' כל ערב, אמרו שפשוט הוא לא צריך כי יש הרבה אחרים שמספקים נקודות, אז במקרה של נואל הוא לא קלע כי הוא דיי מוגבל התקפית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 9:50 am 
Hall of Famer

קיופיפלו כתב:
ואחרי כל כך הרבה משחקי מכללות שראיתי השנה אני מכיר אולי רבע מהקבוצות, פחות...
מדהים שקנטאקי לא שם, אם אני לא טועה כשנואל היה בריא הם אפילו היו מדורגים ראשונים.

אתה טועה

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 6:39 pm 
Junior

מקלמור שחקן אדיר עם אחלה פוטנציאל. מזכיר את ריי אלן בצעירותו כשעוד היתה אתלטיות.

נואל ילך ראשון, פציעה אחת לא עושה אותו כזאת בחירה מסוכנת.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 7:16 pm 
Junior

קיופיפלו כתב:
אני עובד על מוק דראפט משלי. אצלי נואל ראשון ואולאדיפו שני. את נואל השוויתי לבן וואלאס, את אולאדיפו לאנדרה איגודאלה. את ג'ף וויטי (מקום 12) אני מתכנן להשוות לאנדרס נוצ'יוני.

את ההשוואות האלה רשמת כדי לבדוק אם מישהו שם לב?
כי נואל חי עד הפציעה על פריקיות אתלטית, ממש לא בן וואלאס. היום הוא חי על משככי כאבים כנראה, אז בחירה ראשונה הוא לא יהיה.
להשוות את וויטי, סנטר גבוה הגנתי שמאוד מזכיר את אשיק, לאנדרס נוצ׳יוני, סמול פורוורד ששיחק בהתקפה בעיקר מחוץ לצבע וזרק יותר שלשות במשחק אחד משיזרוק וויטי כל הקריירה, מעלה את השאלה האם מדובר בטרוליות לשמה או שפשוט מעולם לא ראית את אחד מהשניים.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 7:25 pm 
Junior

וויטי נראה כמו נוצ'יוני 2 טיפות מים. יכול להיות שבNBA גם הוא יתרחק מהצבע.

נואל הוא שחקן הגנתי מעבר ליכולת האתלטית שלו, יש לו הבנה של הגנה קבוצתית ושל לבוא לעזרה בזמן הנכון. הוא בהחלט מזכיר את בן וואלאס. יכול להיות שלא יילך לדראפט כמו שודים אמר ויכול להיות שאם יילך לא ייבחר ראשון, אני אישית לא רואה פרוספקט יותר טוב למרות שהוא אכן בחירה בעייתית מאוד במקום הראשון בהתחשב בפציעה.

יכול להיות שתפסתי את מקלמור במשחק חלש, גם השדרים אמרו שהוא נון-פקטור באופן יחסי.

אני טועה כי קנטאקי לא היו מדורגים ראשונים? בכל מקרה עם כמה שהוא שחקן שנותן בעיקר הגנה וריבאונד ולא הרבה בהתקפה, היכולת שלו כל-כך גדולה בתחומים האלה שהוא היה השחקן הכי משמעותי שלהם בפער עצום. זה לא כמו זלר שעכשיו אולדיפו מדורג לפניו (לפחות אצלי), הייתה תקופה שגם פוטיירס היה כאילו בעליה במוקים, הוא שחקן טוב, לא יותר מזה. נואל נתן להם את כל הרלוונטיות שלהם בזה שהוא היה נוכחות כל כך דומיננטית מתחת לסלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 8:26 pm 
Junior

אז תשים את התמונות של וויטי ונוצ׳יוני בתר׳ד ״הופרדו בלידתם״ בעופטופיק.

הסיכויים שלך ושל וויטי לשחק רחוק מסל בnba שווים לחלוטין.
מה הביא אותך למסקנה ש״יכול להיות שהוא ייתרחק מהסל״? העובדה שהוא לא יודע לזרוק ג׳אמפר ? העובדה שהוא סנטר גבוה שאיזור המחיה שלו תמיד היה בתוך הצבע, וגם שם הוא צריך להיות לבד כדי לסיים באפקטיביות? או שאתה פשוט מאמין שמאמנו ייתבלבל לחשוב שזה נוצ׳יוני שם בכלל, הרי הם 2 טיפות מים?

עומר אשיק 2# בקיצור. אתה הראשון והאחרון שאי פעם ישווה את וויטי לנוצ׳יוני.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 8:29 pm 
Junior

אתה רוצה להשוות אותו לאסיק, תשווה אותו לאסיק, לי הוא מזכיר את נוצ'יוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 8:32 pm 
Junior

אני לא רוצה להשוות אותו לאשיק, המציאות מראה שהוא משחק בדיוק כמו אשיק.
אתה יכול להשוות אותו לנוצ׳יוני, אבל זה פשוט לא קשור למציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 8:41 pm 
Junior

תלוי איך אתה מגדיר מציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 8:48 pm 
Junior

אני מגדיר מציאות כמה שקורה בחיים האמיתיים, שם וויטי משחק בדיוק כמו אשיק, סנטר הגנתי לא אתלטי שלא מסוגל לקנות סל מחוץ לצבע. אם אתה רוצה להגדיר את המציאות לפי מה שמתחולל בראשך, שם פרצופים דומים הופכים לשחקנים דומים למרות שהאחד קלעי שלשות והשני סנטר שחי בצבע, תפאדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 8:50 pm 
Junior

יש להם אותה מנטאליות. שניהם שחקנים לבנים, גבוהים ולא אתלטיים שהכוח שלהם הוא באינטיליגנציית כדורסל גבוהה וידיים טובות באזור הסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 8:54 pm 
Junior

שלא לדבר על זה שוויטי עם 100% בזריקות משלוש השנה ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 9:01 pm 
Hall of Famer

אתה טועה לגבי קנטאקי, כי נואל נפצע במשחק מול פלורידה ב-12 לפברואר. בדירוג המכללות שפורסם ב-11 לפברואר, בדירוג AP קנטאקי הייתה מדורגת אחרונה, במקום ה-25. בדירוג ESPN קנטאקי הייתה בכלל מחוץ לדירוג.
בנוגע לנוצ'יוני ו-וויטי אתה טועה כי אולי למעט פנים דומות אין שום קשר בין השחקנים, אבל אתה בהחלט רשאי להשוות את מי שאתה רוצה למה שאתה רוצה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 9:03 pm 
Junior

ראיתי מספיק את שנהם. הצדק עם צ'ונסי הפעם. וית'י מסוגל לתפור ג'אמפר מחצי מרחק מידי פעם, אבל חוץ מזה הוא יותר דומה לאסיק מכל בחינה אפשרית ולא דומה לנוצ'יוני בכלל.

יש כמה שחקנים מסקרנים בטורניר השנה, אנסה לכתוב הודעה מפורטת בהזדמנות.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 9:13 pm 
Hall of Famer

אני לא באמת חושב שאשיק ו-ווית'י דומים. אולי בצד ההתקפי, אבל לא בהגנתי. נכון להיום לפחות אשיק הוא אחד הסנטרים עם הבסיס הפיזי הטוב שיש, קשה מאד להזיז את האיש. ווית'י הוא שחקן הגנה מעולה ברמת הקולג' והלפ דפנדר מצויין וכמובן חוסם מעולה(מה שאשיק לא), אבל מצד שני הפריים שלו לא רחב מאד. לא רואה את ווית'י נכון להיום מסתדר כשומר אישי גבוה איכותי באן.בי.איי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 10:55 pm 
Hall of Famer

קנטאקי היו מדורגים בשבוע הרביעי מקום 8 ואח"כ עפו מהרשימה.
לא התרשמתי יותר מדי מנואל, נראה לי שיהיה גרסה משודרגת של שלדן ויליאמס.

לגבי ווית'י, גם ג'ואקים נואה עם פריים דק יחסית ועושה קריירה יפה. הוא לא יתנגד לקריירה בסגנון הפריזבי או האחים קולינס.
לטעמי השנה הכי מוזרה שראיתי בקולג'ים מאז שאני עוקב. זה גם למה כמעט שום בחירה שתתקבל בדראפט לא תחשב לדעתי כ"טעות" או "פגיעה בול". דווקא בסיבוב השני יש יותר שחקנים יציבים ומוכרים מאשר בסיבוב הראשון.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], whatNot ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה