סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 12:53 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 12:13 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
קודם כל, הנק' היא לא האם ווית'י יכול להצליח באן.בי.איי, אלא האם ההשוואה שנעשתה לאשיק היא נכונה ולזה ההצלחה של נואה עם הפריים הדק שלו לא רלוונטית. מעבר לכך, נואה הוא הרבה יותר מוכשר, אתלט ונייד מווית'י.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 22, 2013 1:53 am 
Sophomore

עד עכשיו אין הפתעות גדולות למרות שהיה קרוב.
מרקט (3) ניצלים מסל שניה לסיום מול דיוידסון (14) ומנצחים בנקודה. 20 שניות לסיום דיוידסון הובילו ב4, שלשה של מרקט ולחץ על ההוצאה, הצליחו להוציא אבל המסירה הבאה הייתה רחוק ויצאה החוצה, 6.7 שניות ואז מרקט הצליחו להגיע לחדירה וסל שניה לסיום.
גם גונזגה (1) התקשתה מאוד מול סאוטרן (16) ושלוש דקות לסיום עוד היה שיוויון אבל בסוך הם מנצחים ב6.
ממפיס (6) מנצחים בקושי את סט. מארי ( 11) בנקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 22, 2013 2:15 am 
Sophomore

שני משחקים שבהם המדורגת הנמוכה ניצחה אבל זה לא הפתעות גדולות.
ויצ'יטה סטייט (9) גוברים על פיטסבורג (8). נפילה ראשונה שלי בברקטס.
אורגון (12) גוברים על אוקלהומה סטייט (5) ובכך ממשיכים את המסורת של נצחון מדורגת 12 על 5. המשחק הזה סומן מראש לאפסט ולכן זו לא הפתעה גדולה.
המשחק של לואיויל התחיל עכשיו בינתיים מובילים 9-4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 22, 2013 9:58 am 
Hall of Famer

הפתעה ראשונה כשהרווארד המדורגת 14, בלי ג'רמי לין (וכן אני יודע שהוא כבר מזמן לא שם) מנצחת את ניו מקסיקו המדורגת 3.
עוד תוצאות מעניינות: סירקיוז מביסה 81-34, טריש עם 20 נק', קרטר ויליאמס 9 אס' ו-8 ריב'.
אריזונה גם במנצחות 81-64 על בלמונט, 23 נק' למארק ליונס.
מישיגן מעפילה גם כן 71-56 על דרום דקוטה. הבנים של, גלן רובינסון השלישי וטימי הארדוויי ג'וניור מובילים עם 21, הבן השלישי (הורפורד) תרם 2.
לואיוויל 79-48 על נורת' קרוליינה A&T. ראס סמית עם 23 נק' ו-8 חט'.
אף אחד לא ציין כאן את ג'ייק כהן עם 20 נק' בהפסד למארקט.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 22, 2013 12:39 pm 
Hall of Famer

לא ציינו, אבל גם לא ציינו את הריב' הבודד שהוא לקח במשחק. להזכיר, ג'ייק כהן מגיע לגובה 2.08 מטר. הריב' המוביל של דייווידסון מתנשא לגובה מרשים של 2 מטרים. מודה שלא ראיתי את כהן, אבל מהסטט' שלו בדיווידסון עולה בליבי החשש שהבחור המדובר הוא פשוט הביאה השניה של עמית תמיר, בעיקר בגלל 2.8 השלשות שהוא לוקח במשחק.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 22, 2013 7:02 pm 
Hall of Famer

אז מה, גם בשבילו נקום לליל הדראפט בתקווה שאולי אולי אולי מיאמי יקחו אותו בבחירה 58?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 12:13 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אם קמת לעמית תמיר בשביל זה, אז למה לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 12:26 am 
Hall of Famer

קמתי בשביל הדראפט, נשארתי ער עד סוף הסיבוב השני בשביל תמיר... וגם זה בגלל שמועה שהופצה ע"י פטרוביץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 1:30 am 
Hall of Famer

הממ דאג מקדרמוט. ראיתי קצת את המשחק של קרייטון, ונראה שמדובר באחד שהוא פשוט גדל גוף ביחס לשחקנים אחרים במכללות ושוטר נחמד אבל לא ממש אתלטי. זה אפילו לא ג'ימר או אדם מוריסון ולדעתי אין לו שחרור מדהים של הכדור סטייל כריס נובאק או קייל קורבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 3:52 am 
Hall of Famer

טוב, ייתכן פה WTF רציני למדי: פלורידה גולף קוסט יוניברסיטי (מי? מה? מו? כן, אוניברסיטה שנוסדה ב1991 והגיעה העונה לראשונה לטורניר הגדול דרך אליפות האטלנטיק סאן העלוב למדי) מובילה על ג'ורג'טאון 14 הפרש, 4 דקות לסיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 3:59 am 
Sophomore

זה רק 8, 2:25 לסוף. ג'ורג'טאון קלעו שתי שלשות בעשר שניות. הבעיה היא שהפלורידה האלה בדאבל בונוס.

* עריכה: ענק, חמש שניות לסיום אחד השחקנים של פלורידה הגיע ללחוץ את היד לשדרי הטלוויזיה. הם ניצחו אגב, 68-78.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 10:01 am 
Hall of Famer

כשאני מדבר על שנה לא צפויה אני מדבר גם על הפסדים כאלה של ג'ורג'טאון. לא מכיר כ"כ את ג'ורג'טאון והם בטח לא בטופ10 של קבוצות שעולות לי בראש שיכולות לקחת את הטורניר הזה.

עוד קבוצה שנפרדה מהטורניר הלילה הייתה UCLA שהפסידה למינסוטה 83-63. מוחמד מסיים את קריירת המכללות עם 20 נק' (6/18 מהשדה, 0/6 לשלוש), קייל אנדרסון 6 נק' (2/11 מהשדה) ולארי דרו 3 אס' על 5 איב'. אנדרה הולינס קבר 28 לטובת המנצחים.

עוד תוצאות:
אוהיו סטייט מנצחת 95-70 את איונה. דשון תומאס 24, סם תומפסון 20.

קנזס מנצחת את ווסטרן קנטאקי 64-57. וויתי בא לעבוד עם 17 נק' 6 ריב' ו-7 חס'. בן מקלימור בערב פושר 11 נק' באחוזים רעים.

גם צפון קרוליינה עוברת סיבוב ואולי עוד נראה אותה מפתיעה השנה. 78-71 על וילאנובה. היירסטון מוביל את הלהקה עם 23, מקאדו 17, בולוק 15, מרקוס פייג' 14

וגם פלורידה במנצחות 79-47 על נורת'ווסטרן סטייט. אריק מרפי הוביל עם 18 ו-8 ריב', פטריק יאנג הוסיף 16 ו-9 ריב'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 12:58 pm 
Freshman

לא רק שקריירת המכללות של שבאזזז מוחמד הסתיימה, כעת מתברר כי תאריך לידתו פוברק - למעשה החבוב בן 20, ולא 19 כפי שסברו כולם עד עתה.
http://www.latimes.com/sports/sportsnow ... 9415.story

מישהו זוכר מקרים דומים (כלומר, שחקנים שדרכם החלה במדינות מערביות סטנדרטיות) בהם שקר שכזה הצליח לחמוק מתחת לרדאר במשך תקופה כל כך ארוכה (אני זוכר עיסוק לא מועט סביבו עוד כשנטען שגילו 16-17)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 2:11 pm 
Hall of Famer

קיפי כתב:
לא רק שקריירת המכללות של שבאזזז מוחמד הסתיימה, כעת מתברר כי תאריך לידתו פוברק - למעשה החבוב בן 20, ולא 19 כפי שסברו כולם עד עתה.
http://www.latimes.com/sports/sportsnow ... 9415.story

מישהו זוכר מקרים דומים (כלומר, שחקנים שדרכם החלה במדינות מערביות סטנדרטיות) בהם שקר שכזה הצליח לחמוק מתחת לרדאר במשך תקופה כל כך ארוכה (אני זוכר עיסוק לא מועט סביבו עוד כשנטען שגילו 16-17)?

למיטב זכרוני יש הרבה מאוד ספקות לגבי הגיל האמיתי של גרג אודן, למרות שאף פעם לא הוכח שהוא מבוגר יותר ממה שהוא טוען.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 3:27 pm 
Hall of Famer

אני מקווה שחלק מהגרסאות לפחות גורסות שהוא בן 60. זה יסביר המון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 4:04 pm 
Hall of Famer

מינסוטה (=קאהן!!!!!) בחרו פלא עולם שביעי שהיה רק בגיל 21 בעת הבחירה בו בסיבוב השני. רגע אחרי הבחירה, הוא הזדקן ב-5 שנים:
http://bleacherreport.com/articles/7449 ... os-fake-id

אבל ברמה של שחקן שצפוי לבחירה טופ5 לא זכור לי כ"כ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 4:39 pm 
Hall of Famer

כן, אבל נגומבו הנ"ל הוא אפריקאי שמשחק בקטאר, בוא נאמר שיש סיכוי גבוה יותר לזיופי גילאים בתנאים האלה מאשר בחור שנולד (אם גם הפרט הזה אמיתי...) בפאקינג קליפורניה ועבר במוסד פחות או יותר מוכר ומסודר, UCLA משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 4:49 pm 
Hall of Famer

אגב, מוחמד כזכור כבר היה מושעה בתחילת העונה בגלל כסף שאח שלו קיבל מהאוניברסיטה, או משהו בסגנון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 6:08 pm 
Hall of Famer

אני לא זוכר ספיקות לגבי הגיל של אודן, אלא פשוט בדיחות על כך שהוא נראה כמו כל בוגר מלחמת ויטנאם ממוצע.

תותח, אתה אולי לא היית שם את ג'ורג'טאון בטופ 10 של המועמדות, אבל האמת שההויאס נהנו מעונה מעולה והייתה תקופה קצרה אפילו שהם נחשבו לקבוצה הטובה במכללות. בכל מקרה הם זכו באליפות הביג איסט (בצוותא עם לואיוויל ומרקט) ולא בכדי קיבלו את המדורגת 2. הפתעה עצומה.

היום השני של הסיבוב הראשון היה יותר מעניין. למעט ג'ורג'טאון, גם וויסקונסין הפכה לעוד מדורגת מספר 5, בשורה ארוכה של מדורגות 5 שהפסידו בסיבוב הראשון, כשהפסידה למיסיסיפי. לה-סאל שיחקה את משחקה השני בטורניר וגם אותו סיימה בניצחון. אחרי שעברו בוייזי סטייט במשחק הכניסה לטורניר, לה-סאל, מדורגת 13 הפתיעה הפתעה עצומה את קנזס סטייט (נחשו איזו מדורגת היא הייתה). אייווה סטייט, מדורגת 10, הצילה קצת את הכבוד של הביג 12, שחיללה קנזס סטייט, כשהפתיעה את נוטר-דאם. קנזס, מדורגת מספר 1, כמו גונזגה גם התקשתה במשחק הראשון ולבסוף ניצחה אותו ב-7 הפרש בלבד. וויתי' עם 17 נק', 7 חס' וגם 6 ריב'.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 6:32 pm 
Hall of Famer

אגב ההפתעה של גאלף קוסט, מישהו זוכר לבן שקופץ גבוה כל כך?

http://www.youtube.com/watch?v=i3Ixm4K- ... r_embedded

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 7:41 pm 
Hall of Famer

ברנט בארי, וולטר הרמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 7:57 pm 
Hall of Famer

בסדר, גם כריס אנדרסן בשיאו לא היה פראייר בקפיצה, אבל למצוא כזה ניתור לבן בקבוצה אלמונימית כל כך זה די נחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 9:01 pm 
Sophomore

התחיל הסיבוב השלישי, בינתיים מישיגן נותנים ל VCU בראש 25 הפרש 7 דקות לסוף. הלחץ של VCU לא עבד ומישיגן שוברים אותו ותוקפים את הטבעת. הבנים של במשחק מצוין, גם טימי וגם גלן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 1:49 am 
Hall of Famer

טוב, נקווה שנראה משחקים קצת יותר צמודים בהמשך הערב, כי זה מתחיל בתבוסות שמנחילות הפייבוריטיות. במשחקים שהסתיימו מישיגן, כמו שהזכיר אלון, נותנת לVCU 25 הפרש. השכנה, מישיגן סטייט, משפילה את ממפיס עם 48-70. לואיוויל מובילה 19 על קולורדו סטייט עם 16 דקות לסיום, ו-16 דקות משחק זה גם מה שלקח לאריזונה כדי להוביל 19 על הרווארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 3:01 am 
Hall of Famer

ההפתעה הראשונה של הערב אולי תבוא מהמשחק של סיינט לואיס המדורגת 4 במערב התיכון לאורגון המדורגת 12, כאשר הדאקס מובילים בדו ספרתי לקראת המחצית.

במקרה ראיתי משחק של אורגון העונה (פוקס שידרו משחקים מהפאק 12) ונחשפתי לארסלאן קאזמי-הקפטן לשעבר של נבחרות הנוער והעתודה של אירן, ומי שהספיק כבר לשחק בנבחרת הבוגרת. הוא עושה את עונת הסניור באורגון אחרי 3 עונות במכללת רייס, בה היה במשך שתי העונות הקודמות שחקן של דאבל-דאבל (15.2 נקודות ו-11 ריבאונדים כסופמור, 12.1 נקודות, 10.3 ריב' ו-2.1 חטיפות למשחק כג'וניור). העונה באורגון הוא קרוב לזה עם 9.4 נק' ו-9.8 ריב' למשחק, אליהם הוא מוסיף 2.1 חטיפות. מדובר באנדרסייזד פאוור פורוורד במונחי NBA, בסך הכל 2.01, אבל ריבאונדר נפלא יחסית לגובה ושחקן הגנה מצוין. מיד רואים את האנרגיה ואת הדבק הקבוצתי שהוא מביא. אז לליגה הגדולה אני לא מאמין שהוא יגיע, אבל יכול להיות שנראה שחקן איראני משמעותי (כלומר, לא בטוח שהוא ייקח אליפות יורוליג, אבל גם לא איזה עלי פרוקמאנש חצי-איראני שהגיע לשחק באוסטריה) ראשון באירופה בקרוב, כי באירופה נראה לי שהוא יוכל לתת תרומה טובה.

מפה לשם, אורגון כבר מובילים 13 וקאזמי עם 6 ריב' עוד לפני המחצית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: oren_80 ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה