סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 1:16 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 6:09 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
nadav_hacohen כתב:
ההפתעה הראשונה של הערב אולי תבוא מהמשחק של סיינט לואיס המדורגת 4 במערב התיכון לאורגון המדורגת 12, כאשר הדאקס מובילים בדו ספרתי לקראת המחצית.

במקרה ראיתי משחק של אורגון העונה (פוקס שידרו משחקים מהפאק 12) ונחשפתי לארסלאן קאזמי-הקפטן לשעבר של נבחרות הנוער והעתודה של אירן, ומי שהספיק כבר לשחק בנבחרת הבוגרת. הוא עושה את עונת הסניור באורגון אחרי 3 עונות במכללת רייס, בה היה במשך שתי העונות הקודמות שחקן של דאבל-דאבל (15.2 נקודות ו-11 ריבאונדים כסופמור, 12.1 נקודות, 10.3 ריב' ו-2.1 חטיפות למשחק כג'וניור). העונה באורגון הוא קרוב לזה עם 9.4 נק' ו-9.8 ריב' למשחק, אליהם הוא מוסיף 2.1 חטיפות. מדובר באנדרסייזד פאוור פורוורד במונחי NBA, בסך הכל 2.01, אבל ריבאונדר נפלא יחסית לגובה ושחקן הגנה מצוין. מיד רואים את האנרגיה ואת הדבק הקבוצתי שהוא מביא. אז לליגה הגדולה אני לא מאמין שהוא יגיע, אבל יכול להיות שנראה שחקן איראני משמעותי (כלומר, לא בטוח שהוא ייקח אליפות יורוליג, אבל גם לא איזה עלי פרוקמאנש חצי-איראני שהגיע לשחק באוסטריה) ראשון באירופה בקרוב, כי באירופה נראה לי שהוא יוכל לתת תרומה טובה.

מפה לשם, אורגון כבר מובילים 13 וקאזמי עם 6 ריב' עוד לפני המחצית.

יש לו אנרגיה מסעודת החג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 9:51 am 
Sophomore

גונזגה ואולייניק הולכים הביתה אחרי 76-70 נגד ויצ'יטה סטייט. אז מה, ההוז'רס הולכים כל הדרך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 12:34 pm 
Hall of Famer

אז כאמור 2 הפתעות בלילה שבין שבת לראשון:

אורגון מנצחת 17 הפרש את סיינט לואיס, כשמר קאזמי מוריד 16 ריבאונדים בתוספת ל8 נקודות, 3 אסיסטים, 2 חטיפות ו-2 חסימות. וכמו שהזכיר האח של, ויצ'יטה סטייט מעיפה את גונזאגה, אוליניק עם 26 נקודות אבל 8/22 מהשדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 11:26 pm 
Sophomore

משחק ראשון היום כבר מאחורנו, נצחון של אוהיו סטייט בשניה האחרונה על אייוה סטייט משלשה של קראפט. היה שיוויון לפני. הדקות האחרונות היו קראפט כמעט לבד, החטיא כמה זריקות עונשין קריטיות אבל גם קלע נקודות ואת השלשה האחרונה.

מחצית ואינדיאנה בפיגור 3 מול טמפל. וייט מטמפל עם 22 נקודות מתוך ה 29 של הקבוצה. קלע 31 בסיבוב הקודם. ממוצע של יותר מ20 השנה. מעניין אם זה יכניס אותו לתחזיות דראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 11:35 pm 
Sophomore

טמפל עושים בית ספר לקודי זלר. אומנם לא ראיתי אותו הרבה השנה אבל מהמשחק הזה ממש לא נראה שהוא יהיה שחקן nba טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 25, 2013 12:19 am 
Freshman

אז אינדיאנה מנצחת 58-52 משלשת קלאץ' של אולאדיפו. מבין הצמד זלר ואולאדיפו, האחרון מאד הרשים גם בהתקפה אבל בעיקר בהגנה המצוינת שלו בדקות האחרונות על וואייט. גם וואייט מאד הרשים, מזכיר קצת את פול פירס בסגנון המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 25, 2013 12:54 am 
Hall of Famer

hagai_sela כתב:
טמפל עושים בית ספר לקודי זלר. אומנם לא ראיתי אותו הרבה השנה אבל מהמשחק הזה ממש לא נראה שהוא יהיה שחקן nba טוב.

נראה לי ששמעתי את המנגינה הזאת בעבר, במשחק בין LSU לטקסס מטורניר המכללות ב-2006.
(רמז: בטקסס שיחק למרקוס אולדרידג', ב-LSU שיחקו גלן דיוויס וטיי תומאס).

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 25, 2013 2:03 am 
Junior

ההגנה של נורת קרולינה שנראתה נהדר בחצי הראשון (משחק ראשון שאני רואה שלהם אז לא יודע איך הם בדרך כלל) והובילה אותם ליתרון 30-21 במחצית קורסת וחוטפת 26 נק' ב8 הדקות הראשונות של החצי השני.
קנזס שלא הייתה דומה לכלום בחצי הראשון בטירוף מוחלט ומובילה 47-38. וזה לא נראה שהמגמה עומדת להתהפך.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 25, 2013 2:05 am 
Hall of Famer

בן מקלמור, מועמד מס' 1 בדראפט, 0/9 מהשדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 25, 2013 2:27 am 
Hall of Famer

אגב, UCLA מפטרים את בן האוולנד. האוולנד הביא אותם ל-3 הופעות פיינל פור ותחתיו עברו כמה כשרונות אן בי איי כגון ג'ורדן פארמר, ארון אפללו, לוק רישארד אמבה א מוטה, קווין לאב, ראסל ווסטברוק, ג'רו הולידיי, דארן קוליסון, וכנראה גם שבאז מוחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 25, 2013 10:09 am 
מנהל פורום

איך אף אחד עדיין לא ציין את פלורידה גולף קוסטאל, שהלילה הפכה למדורגת 15 הראשונה בהיסטוריה שהעפילה לטופ-16??
מעבר להישג עצמו, ראיתי את שני המשחקים שלהם בחלקים, והם פשוט נראים כמו חבר'ה שנהנים מהחיים ואוהבים לשחק אחד עם השני.
אתלטים נהדרים, מרימים אחד לשני כל היום אלי-הופים, ובינתיים זה עובד להם יפה!
ביום שישי הם כאמור יעשו היסטוריה, וישחקו בטופ-16 בדאלאס קאובויס סטדיום, בסוג של דרבי נגד האחות הגדולה והבכירה, פלורידה.
יהיה מעניין לראות אותם גם שם.

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 25, 2013 10:51 am 
Hall of Famer

בהחלט הפתעה גדולה. כנראה שסינדרלות יש לא רק באגדות.

דיוק עוברת שלב עם 66-50 על קרייטון. סולימאן 21, סת קארי 17 ופלאמלי 10. מקדרמוט עם 21 למפסידים אבל באחוזים רעים 4/16

גם קנזס מדלגת מעל נורת' קרוליינה 70-58. טרוויס רלפורד במשחק חייו 22 נק' ו-8 ריב'. וויתי הוסיף 16 נק' 16 ריב' 5 חס' ו-6 איב', תארפ 12, קווין יאנג 10 ו-9 ריב'. לטאר הילס היירסטון עם 15 נק' (6/17 מהשדה), מקאדו 11 נק' (5/19 מהשדה). רואים שהאבידה הגדולה ביותר בקיץ האחרון הייתה דווקא קנדל מרשל ולא הריסון בארנס או טיילר זלר. לצפון קרוליינה היה חסר רכז מנהל משחק, ובשלב מסוים הם התחילו להפגיז ללא הכרה מכל בלטה אפשרית.

הגענו לשלב הסוויט סיקסטין. משחקים המעניינים:
דיוק - מישיגן סטייט - האינסטינקט שלי הולך עם דיוק, אבל בכל מקרה יהיה קרב מוחות בין שני מאמנים מהטובים במכללות.
לה סאל - ויצ'יטה סטייט - מי אמר סינדרלה ולא קיבל? אחת מדורגת 9, השנייה מדורגת 13, ואחת מהן תהיה באליט 8.
מישיגן - קנזס - קרב ישיר בין שתיים מהקבוצות הטובות של השנה. הבנים של יצטרכו להילחם מאוד קשה נגד וויתי וחבריו.

אחרי שני משחקים ההרגשה שלי שזה הולך להיות בין דיוק וקנזס, אבל הכל יכול לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 25, 2013 11:27 am 
Hall of Famer

אלון כתב:
משחק ראשון היום כבר מאחורנו, נצחון של אוהיו סטייט בשניה האחרונה על אייוה סטייט

מעניין מי כתב הספורט הראשון שיחליט שזה דרבי ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 25, 2013 11:45 am 
Junior

קנזס נראו מאד פגיעים בחצי הראשון , אני חושב שהחצי השני היה היוצא דופן שלא מעיד על היכולת שלהם בשני המשחקים עד עכשיו.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 25, 2013 12:36 pm 
Hall of Famer

.

נערך לאחרונה על ידי nadav_hacohen בתאריך ב' מרץ 25, 2013 1:21 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 25, 2013 1:01 pm 
Sophomore

התותח המפוברק כתב:
hagai_sela כתב:

נראה לי ששמעתי את המנגינה הזאת בעבר, במשחק בין LSU לטקסס מטורניר המכללות ב-2006.
(רמז: בטקסס שיחק למרקוס אולדרידג', ב-LSU שיחקו גלן דיוויס וטיי תומאס).

ממש לא אותו דבר בעיני. הטענות נגד אולדריג' היו שהוא רך ובורח ממגע, ובסוף באופן אבסורדי היכולת שלו מבחוץ היא חלק גדול מההצלחה שלו במקצוענים. זלר בכלל לא הלך החוצה. הוא הלך פנימה בכל הכוח והגבוהים של טמפל, שאף אחד לא חושד שיהיו מקצוענים ברמה של דייויס ותומאס, עצרו אותו באחד על אחד מאוד יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 25, 2013 3:13 pm 
Hall of Famer

מה, לשפוט שחקן לפי משחק אחד? כמו לשפוט את בן מקלמור (וכשהוגים את השם שלו, הדגש הוא על המק, למי שתהה) על בסיס משחק אחד של 0/9 מהשדה.
זלר ג'וניור קצת יותר מוכשר מאח שלו לדעתי, וזלר הגדול נותן עונת רוקי נחמדה של 7.8 נק' ו-5.9 ריב' ב-26 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 25, 2013 4:30 pm 
Hall of Famer

סבבה, אף אחד לא אמר שלקודי זלר אין מקום באן.בי.איי, גם לא אמרו את זה בזמנו על אלדריג'. פשוט על זלר מדובר כבחירה טופ 3. קצת יותר מוכשר מ-7.8 נק', 5.9 ריב' זה ממש לא בחירת טופ 3. גם בעיני זלר ג'וניור ממש לא הרשים והעלה ספיקות לגבי ההשתלבות שלו כשחקן פותח באן.בי.איי. ואף אחד לא שפט את אלדריג' אחרי משחק אחד. פשוט המשחק הזה היה אישוש לחששות של לא מעט אנשים לגבי היכולת שלו לעבור לאן.בי.איי. קורה שגם טועים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 25, 2013 7:17 pm 
Junior

המשחק בין מישיגן לקנזס הוא אולי המשחק הכי מעניין עד עכשיו. אני עוקב אחרי מישיגן כבר מתחילת העונה, גם קנזס לא פראיירים, אני לא מחזיק ממקלמור אבל כן מווית'י. במישיגן יש את הבנים-של וכמובן גם את טריי ברק הרכז, שהוא השחקן הכי משמעותי שם בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 9:20 am 
Hall of Famer

אחרי הלילה, אינדיאנה בחוץ אחרי הפסד לסירקיוז.
עוד בחוץ זו מיאמי עם הפסד למרקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 10:25 am 
Hall of Famer

חדשות ומשמעותן: הנשיא אובמה נפל בבראקט (הימר על אינדיאנה כאלופה). ואגב, קודי זלר עם עוד משחק נפל התקפי של 3/11 מהשדה במשחקו האחרון במכללות.

ואנלויודע מה דעת חברי מועצת חביבי הפורום לדורותיהם, אבל למלקולם ארמסטיד מויצ'יטה סטייט גם יש שם מגניב, הוא גם גמד וגם בריון (פחות מ1.83 גובה, מעל 92 קילו משקל) והוא גם נתן משחק גדול אתמול, אז הוא נעשה חביב עליי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 6:52 pm 
Hall of Famer

אופיס דיפו היה דווקא לא רע. יש לי הרגשה שהוא עוד יעבור בדראפט את זלר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 12:34 pm 
Junior

ראיתי אתמול את מרקט נגד סירקיוז (המועמדת שלי בבראקטס). נראה לי שמרקט קלעו ב-7-8 אחוזים מהשדה. ככה לפחות זה הרגיש, גם אם המספרים מראים 22%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 12:53 pm 
Hall of Famer

אבל מה שמעניין יותר, כמובן, זה שויצ'יטה סטייט שהיתה מדורגת 9 במערב מדיחה את אוהיו סטייט המדורגת 2 ועולה לפיינל פור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 1:14 pm 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
אבל מה שמעניין יותר, כמובן, זה שויצ'יטה סטייט שהיתה מדורגת 9 במערב מדיחה את אוהיו סטייט המדורגת 2 ועולה לפיינל פור.

זו לא המכללה שגל מקל שיחק בה בטעות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], sir charles, uriel17 ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה