סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 19, 2025 11:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 481 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הליגה בדרך לסוף?
הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 2:25 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
קיקאס, לי התזמון דווקא די ברור
דקה לפני הפלייאוף זה הזמן שהליגה הכי צריכה את השחקנים, וזה הזמן שבו לנשק השביתה יש הכי הרבה אפקטיביות
אם ישבתו בקיץ יש סיכוי לא רע שבעלי הקבוצות יגידו "..סבבה..אין ליגה..יאללה ביי.."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 2:38 am 
Freshman

עזוב, אפילו לא אמרתי בקיץ. היו אומרים ב-1 במרץ שנכנסים עכשיו לתוך חודש וחצי-חודשיים של דיונים מרתוניים בשביל למצוא פשרה, עד ה-1 במאי, קרי מועד פתיחת הפלייאוף. גם עכשיו הם יכולים לעשות את זה, מבלי לגרום לעצמם נזקים כספיים מיותרים ובעיקר מבלי לעצבן בעלי קבוצות שמשלמים להם מכספם האישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 6:09 am 
מנהל פורום

קוף ירוק כתב:
כי זה שהם אנשים מפגרים עם אופי חרא אולי לא אומר שהם לא צודקים. הם צודקים בטענות שלהם אבל מה לעשות שכושר ההתבטאות שלהם והדיבור שלהם כנראה רחוק ולדעת איך להציג את זה. מי שבעד הצד של הקבוצות זה לא בגלל שהבעלים והמנהלים הם אנשים גדולים וחכמים אלא כי הצד שלהם הוא הצד הנכון לדעתו והצד של השחקנים לא.

אני מציע לשמוע את קטש ביציע העיתונות היום (נגמר לא מזמן, יש מלא שידורים חוזרים) והוא דיבר דווקא יפה מאד, חכם מאד וגם נשמע אמיתי מאד בשביל להבין למה נכון להיות בצד של הקבוצות (וכל זה לא סותר שום דבר ממה שאמרת על הבעלים והמנהלים והדברים שהם אמרו בכנס דימיקולו הזה).

אההה, תגובה מעולה! אני ממש שמח שהגבת ככה. עכשיו תחזור אחורה ותקרא את התגובות שלך פה לאנשים, במיוחד בתחילת הדיון.
זה שהשחקנים עצלנים (נגיד) וזה שהם נלחמים רק למען הכיס הפרטי שלהם, זה לא אומר שמה שהם רוצים (אני מתכוון למטרת העל, לאו דווקא ספציפית לחוק רוסי) לא טוב לכדורסל הישראלי ולאוהדי הכדורסל הישראלי.
למי שתהה - אני אגב לא בצד של השחקן הישראלי וגם לא בצד של בעלי הקבוצות. אני בצד של האוהד הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 6:49 am 
Junior

ודים כתב:
קוף ירוק כתב:
כי זה שהם אנשים מפגרים עם אופי חרא אולי לא אומר שהם לא צודקים. הם צודקים בטענות שלהם אבל מה לעשות שכושר ההתבטאות שלהם והדיבור שלהם כנראה רחוק ולדעת איך להציג את זה. מי שבעד הצד של הקבוצות זה לא בגלל שהבעלים והמנהלים הם אנשים גדולים וחכמים אלא כי הצד שלהם הוא הצד הנכון לדעתו והצד של השחקנים לא.

אני מציע לשמוע את קטש ביציע העיתונות היום (נגמר לא מזמן, יש מלא שידורים חוזרים) והוא דיבר דווקא יפה מאד, חכם מאד וגם נשמע אמיתי מאד בשביל להבין למה נכון להיות בצד של הקבוצות (וכל זה לא סותר שום דבר ממה שאמרת על הבעלים והמנהלים והדברים שהם אמרו בכנס דימיקולו הזה).

אההה, תגובה מעולה! אני ממש שמח שהגבת ככה. עכשיו תחזור אחורה ותקרא את התגובות שלך פה לאנשים, במיוחד בתחילת הדיון.
זה שהשחקנים עצלנים (נגיד) וזה שהם נלחמים רק למען הכיס הפרטי שלהם, זה לא אומר שמה שהם רוצים (אני מתכוון למטרת העל, לאו דווקא ספציפית לחוק רוסי) לא טוב לכדורסל הישראלי ולאוהדי הכדורסל הישראלי.
למי שתהה - אני אגב לא בצד של השחקן הישראלי וגם לא בצד של בעלי הקבוצות. אני בצד של האוהד הישראלי.

מי זה? מה הוא רוצה? ומתי הוא מינה אותך לדובר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 12:05 pm 
Junior

מתוך מייל שקיבלנו ומתוך דף הפייסבוק של הקבוצה:

"הנהלת הקבוצה קיבלה מסר מהשחקנים הישראלים שאומר כי אינם מתכוונים להופיע למשחק הכדורסל שצפוי להיערך מחר בערב בראשון לציון (מוצ"ש, 20:30). מאחר שספורט בכלל, והפועל תל אביב בפרט, קיימים ומשוחקים עבור הקהל – אנו רואים לנכון להודיע כבר עכשיו לקהל אוהדינו שלא להגיע למשחק.

בתחילת השבוע פנתה הקבוצה אל מנהלת הליגה על מנת לשנות את שעת המשחק כך שלא ייערך באותה השעה שבה נערך משחק הכדורגל החשוב של המועדון ומתוך הבנה מלאה כי יש לעדכן את קהל האוהדים לגבי קיומו של משחק מספר ימים מראש, וזאת על מנת לאפשר הגעת קהל למשחק. פנייתנו זו לא זכתה לתגובת המנהלת ושעת המשחק נקבעה במקביל למשחק הכדורגל. אנו רוצים להזכיר כי במשך כל התקופה האחרונה נשכח הצד של האוהדים, שאינם עוד כלי משחק במאבק ולא ניתן להתייחס אליהם בזלזול.

הפועל תל אביב מכירה בזכותם של השחקנים לשבות, יחד עם זאת, אנו קוראים לכל הצדדים לחזור במהרה לשולחן המשא ומתן ולהגיע לפתרון לטובת הכדורסל הישראלי וציבור האוהדים."

מזל שיש הנהלה אחת שמבינה שמשחקים ראשית עבור הקהל.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 1:41 pm 
Sophomore

beatla כתב:
קוף ירוק כתב:
אני לא חושב שאחד הקריטריונים זה כמות שחקנים ישראלים. הטוטו לא מתערב מקצועית בהחלטות של הליגה.

אז אני חושב שכן.
לצערי לא מצליח למצוא את ההוכחה.

והחלטה של ליגה בלי הגבלת זרים אם תתקבל כזאת תגרום לגורמים בטוטו לדרוש להקטין את ההקצבה של הכדורסל.

הטוטו אולי לא מתקצב את המנהלת ישירות אלא בהסכם חסות אבל מעניין למה המנהלת הולכת כל פעם לטוטו ולפיס ולא מצליחה למצוא ספונסר אחר? אולי כי אף אחד לא ישלם את הסכומים האלה.
לא רואה כל כך מהר את חכמי המנהלת אומרים לטוטו אתם לא מעניינים אותנו ונעשה מה שבא לנו.

בנוסף הטוטו הוא המממן הכי גדול של איגוד הכדורסל.
מרבית העסקנים שיושביים במנהלת מחזיקים בכובע כזה או אחר גם באיגוד.

לפי זה, כן, הטוטו מוסיף למנהלת הקצבה מיוחדת ל"עידוד שיתוף ישראלים"
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000794873

Jacob made me do it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 2:19 pm 
Sophomore

Red Sumo1 כתב:

"הנהלת הקבוצה קיבלה מסר מהשחקנים הישראלים שאומר כי אינם מתכוונים להופיע למשחק הכדורסל שצפוי להיערך מחר בערב בראשון לציון (מוצ"ש, 20:30). מאחר שספורט בכלל, והפועל תל אביב בפרט, קיימים ומשוחקים עבור הקהל – אנו רואים לנכון להודיע כבר עכשיו לקהל אוהדינו שלא להגיע למשחק.

בתחילת השבוע פנתה הקבוצה אל מנהלת הליגה על מנת לשנות את שעת המשחק כך שלא ייערך באותה השעה שבה נערך משחק הכדורגל החשוב של המועדון ומתוך הבנה מלאה כי יש לעדכן את קהל האוהדים לגבי קיומו של משחק מספר ימים מראש, וזאת על מנת לאפשר הגעת קהל למשחק. פנייתנו זו לא זכתה לתגובת המנהלת ושעת המשחק נקבעה במקביל למשחק הכדורגל. אנו רוצים להזכיר כי במשך כל התקופה האחרונה נשכח הצד של האוהדים, שאינם עוד כלי משחק במאבק ולא ניתן להתייחס אליהם בזלזול.

הפועל תל אביב מכירה בזכותם של השחקנים לשבות, יחד עם זאת, אנו קוראים לכל הצדדים לחזור במהרה לשולחן המשא ומתן ולהגיע לפתרון לטובת הכדורסל הישראלי וציבור האוהדים."

אוי, איזו הפתעה מרעישה. הרי הנהלת הפועל לא ממש דואגת לקבוצה פושטת הרגל שיש לה אלא דואגת בעקביות מאז תחילת העונה למצוא כל דרך אפשרית כדי לפגוע במכבי. ברור גם שהנהלת הפועל לא ממש לויאלית למינהלת, שהיא חלק ממנה, אלא מגבה את שביתת השחקנים ולא סתם מובילי המאבק הם שחקנים כמו מתן נאור ומאיר טפירו.
אגב, אני מאוד אוהב את ההשוואות לשביתה ב-NBA שעושים רבים, כולל מליניאק. רק חבל שהם שוכחים שהשביתה שם התחילה בדיוק יום אחד לאחר שהסתיים החוזה בין הליגה לבין השחקנים (וכאן יש כזכור עדיין חוזה בתוקף) והם גם שוכחים שכל נושא השביתה היה הרצון של הבעלים לפגוע קשות בתנאי העסקת השחקנים, משימה שהצליחה לא רע בסופו של דבר. ניר אלון כבר הצליח להרוס את ליגת הנשים שמאז השביתה בעונה שעברה התרסקה ואיבדה משקיעים וקהל וכנראה שהוא רוצה לשכפל את זה גם לליגת הגברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 3:12 pm 
Junior

ליגת הנשים לא איבדה כלום אחרי השביתה.
היא פגר מת כבר כמה שנים טובות שלא מעניין אף אחד מלבד המשתתפים בה.

מאז שהיא יצאה מערוץ 5 אז גם מספר התזכורים שלה בתקשורת פחת.

אגב ליגת הנשים קיבלה החלטה להוריד מ4 זרות + חוק רוסי ל3 זרות בשנה הבאה.

יעזור? ספק גדול.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 4:07 pm 
Senior

Red Sumo1 כתב:

התכוונת הנהלה אחת שדוגאת קודם כל לבעלים לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 5:25 pm 
Junior

מעניין עם ליאור אליהו ישבות ביום שבת או ישאר פצוע. אם ישבות אולי למכבי יש סיכוי להפטר מהחוזה המפלצתי שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 5:55 pm 
מנהל פורום

קורובייב כתב:
ודים כתב:
קוף ירוק כתב:

מי זה? מה הוא רוצה? ומתי הוא מינה אותך לדובר?

השאלה היא מה אתה רוצה ממני ואיפה בכלל ראיתי שניסיתי להיות דובר של מישהו. רק אמרתי שאם כבר אז אני אלך לפי מה שלדעתי יהיה טוב לאוהדים ולא השחקנים או בעלי הקבוצות. תלמד לקרוא בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 7:32 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מה זה "אני אלך עם מה שטוב לאוהדים"? זה לא שאתה בוחן עכשיו את כל האפשרויות ובודק עם אוהדים. כבר קבעת דעה, פרסת אותה פה לאורך הת'רד הזה ובת'רדים קודמים. לכן אני חושב שלהניח שהחלטת שהעמדה שהבעת פה לא פעם ולא פעמיים זה הדבר שטוב לאוהדים, היא הנחה הגיונית. ולכן אני לא מבין מה אתה רוצה מקורובייב.
אני לא מכיר כל אוהד ואוהד, אבל אני מסתכל על ההיסטוריה ואחרי מי האוהדים הלכו. כמו שכבר אמרתי הרבה פעמים בעבר, ההצבעה ברגליים לאורך עשרות שנים טובה יותר מכל סקר. האוהדים לא הלכו אחרי זרים או ישראלים, הם הלכו אחרי שחקנים טובים או מינימום לוחמים ואכפתיים. הם לא הלכו אחרי קבוצות עם מינימום זרים או מינימום ישראלים, הם הלכו אחרי קבוצות טובות ומנצחות או מינימום לוחמות שנראות כמו קבוצות כדורסל. פחות איכפת להם מכמות הזרים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 7:58 pm 
מנהל פורום

אתה שם את הדגש במקום הלא נכון.
הכוונה היא לא שאני מתיימר לקבוע מה טוב לאוהדים (זאת אומרת כן הצגתי דעה שלי בעבר, אבל זה לא רוולנטי למה שניסיתי להגיד בהודעה שהוא הגיב עלייה), אלא שאם כבר לבחור צד, במובן של להזדהות עם אינטרס של מישהו, אז אני לא בצד של השחקנים שלהם יש אינטרס אישי שלהם ולא בצד של בעלי הקבוצות שגם להם אינטרס אישי שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 9:16 pm 
Junior

we are full of ourselves today, aren't we
ודים, האנשים שאתם אתה מתווכך אתם הם אוהדי כדורסל ישראלים.
ניסיתי לרמוז לך שעדיף שתומר שזאת דעתך במקום לטעון "למי שתהה - אני אגב לא בצד של השחקן הישראלי וגם לא בצד של בעלי הקבוצות. אני בצד של האוהד הישראלי."
כי די ברור שאפילו בדיון זה יש כמה אוהדים שלא חושבים כמוך.
או שאולי זה עניין של הגדרות, שאתה אומר אוהד ישראלי אני מניח שאתה מכוון לאוהדי כדורסל בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 10:52 am 
Sophomore

מעניין מה יעלה בגורל המשחקים. האם נשלחו שופטים לכל המגרשים? האם אילת ואלקטרה יזכו לניצחונות טכניים על מגדל והרצליה? כל התשובות בערב הפארסה של הכדורסל הישראלי. עורכים ומגישים: ניר אלון ושמואל פרנקל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 12:56 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (2)
שאלה למעורבים בפרטים:
שמעתי את קטש מדבר, שמעתי את דן שמיר וכמובן את צביקה שרף מליניאק וכו'.
לא שמעתי בשום מקום שחקן כמו טפירו או נאור או קוז'יקרו מקבל במה לדבר בתקשורת.
האם באמת לא היה ראיון כזה בשום מקום, או שפשוט פספסתי את זה ומישהו יכול להגיד איפה אני מוצא את זה?
תודה

הפוסט האחרון - הכנות אחרונות לפלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 12:59 pm 
Freshman

מתן נאור דיברת בחמישיות, וגם היו עוד כל מיני שחקנים שדיברו ביום שבו הושבתו האימונים. לפי מיטב ידיעתי, ויש מצב שאני טועה, ארגון השחקנים ביקש מהשחקנים לא להתראיין כשרק הדובר והיושב ראש (מפתיע?!) מדברים עם התקשורת.

שופטים כן נשלחים לכל המשחקים ואצלנו בחיפה מתכוננים למשחק רגיל עד כמה שאפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 1:14 pm 
Junior

קודי (יובל) כתב:
Red Sumo1 כתב:

אוי, איזו הפתעה מרעישה. הרי הנהלת הפועל לא ממש דואגת לקבוצה פושטת הרגל שיש לה אלא דואגת בעקביות מאז תחילת העונה למצוא כל דרך אפשרית כדי לפגוע במכבי. ברור גם שהנהלת הפועל לא ממש לויאלית למינהלת, שהיא חלק ממנה, אלא מגבה את שביתת השחקנים ולא סתם מובילי המאבק הם שחקנים כמו מתן נאור ומאיר טפירו.

לא יודע מה המוטיבציה מאחורי ההודעה אבל כשלעצמה היא מבורכת בעיני. יש איזו התעלמות מוחלטת מהקהל באופן כללי ולא רק בהקשר הזה. הלוואי שגם למכבי יהיה אכפת ככה מהקהל שלה. לשחק במקביל למשחק הכדורגל זה משהו שאותי אולי פחות מעניין אבל הוא כן מעניין חלק (להערכתי) לא קטן מהקהל - וזה לא בסדר, להתחיל משחקים בשעה 21:45 - זה לא בסדר, להודיע בהתראה קצרה מה מועד המשחק - זה לא בסדר, להעביר משחק מהאולם הקבוע לאולם קטן ולחייב אוהדים להגיע למשרדי המועדון כדי לקבל כרטיסים חלופיים - זה לא בסדר.
זה הכל בקטנה - אבל אם היחס לקהל הוא כאל לקוחות, אז זה יחס לא מספיק טוב. אם היחס לקהל הוא כאל חלק מהקבוצה ו"אנחנו צריכים את העזרה שלכם" - אז על אחת כמה וכמה.
כשלעצמה - העובדה שהנהלת הפועל ת"א דואגת לאוהדים (ואפילו אם היא רק משתמשת ברטוריקה כזאת לצרכים אחרים) - היא מאוד מבורכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 1:58 pm 
Hall of Famer

ב5 בערב ישיבה של ארגון השחקנים ונראה אם יצא עשן לבן ,אבסורד שראש המנהלת ממשיך לנפוש בפוקט בזמן כל כך קריטי........

כל הוויכוח עכשיו הוא על זר אחד מזורגג בטופס (חוק רוסי עם 4 זרים או עם 5 זרים במקום 6 עד היום)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 3:45 pm 
Senior

אם אני מבין נכון המחזור היום לא באמת נועד להתקיים ולא באמת יהיו משחקים היום, אבל המטרה בקיום המחזור היא לגרום לביטול המשחקים בגלל שביתת השחקנים ולא לדחות את המשחקים. זאת מכיוון שעד היום השחקנים בעצם לא התחילו בשביתה, הם איימו לשבות רק החל מיום המשחק. לדעתי במנהלת רוצים מעשית לגרום לשביתה להתחיל (כי עד עכשיו הם לא שובתים, האימונים כרגיל אם הבנתי נכון) לגרום לשחקנים לא להופיע למשחקים (מה שמבחינתם זה הפרת חוזה) מה שאולי יפתח להם אופציות לפעולה ולחץ על השחקנים. כל עוד הם ממשיכים לדחות את המחזור השחקנים למעשה לא התחילו בשביתה.

ולחזק, השחקנים של ירושלים לא הגיעו לטיסה, וזאת ההודעה של הקבוצה:
ציטוט:
הקבוצה הגיעה לשדה התעופה היום , אך שחקניה הישראלים כאמור לא התייצבה. הקבוצה המתינה בשדה התעופה עד השעה 15:45. והודיעה כי מכיוון שהמשחק הערב יתקיים באילת אין לשחקנים שום דרך להגיע בזמן למשחק ולכן הצוות והזרים לא יעלו על המטוס.

הקבוצה הודיעה כי שחקניה הפרו את ההסכם מול הקבוצה בכך שלא הגיעו למשחק על פי הדרישה. האדומים יחליטו על המשך צעדיהם לאחר התייעצות של ההנהלה, ובכל מקרה הקבוצה תפעל בהתאם להחלטת דירקטוריון המנהלת ביום שלישי הקרוב.

נערך לאחרונה על ידי קוף ירוק בתאריך ש' מרץ 30, 2013 4:04 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 4:01 pm 
Senior

בינתיים מכבי הודיעה בפייסבוק שלה שהקבוצה מגיעה בהרכב מלא. בהנחה שיגיעו, המשחק עדיין לא יתקיים כי אני מניח ששחקני הרצליה לא יגיעו אבל יהיה מעניין לראות מה יקרה אחרי. ארגון השחקנים אמור (על פי הודעתו) לזרוק את שחקני מכבי (ושחקנים אחרים שיופיעו למחזור) מהארגון והיה וזה יקרה אני מניח שזה רק עניין של זמן עד שעוד ועוד שחקנים יצטרפו לשחקני מכבי והארגון יתפרק ויאבד את כוחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 4:33 pm 
Freshman

ראיתי את ירון מיכאלי השבוע מאיים שמי שישבור שביתה לא יהיה חלק מארגון השחקנים יותר ובעצם ייזרק מהארגון, סתם שאלה: מה זה אומר בעצם? במידה ונגיד יהיה חוק רוסי הוא לא ייחשב כשחקן ישראלי ויצטרך לשחק כזר? הוא לא יוזמן לטיול השנתי הגדול באילת? ניר אלון יסנן אותו מעתה והלאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 4:34 pm 
Senior

הוא לא יוכל להצטרף לשביתות בעתיד כי הוא לא חלק מהארגון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 4:44 pm 
Junior

אני חושב שכל המעורבים מייחסים חשיבות גדולה לשביתה מאשר כל השאר.
כמו כל הליגה העונה, הכל זורם על מי מנוחות מבחינת הצופים(כך נדמה לי). תהיה ליגה, לא תהיה ליגה. 4 זרים וחוק רוסי או שני זרים וחוק סלובני.
אנשים כל-כך אפאתיים כבר למוצר הזה שנקרא כדורסל ישראלי שכל הסחבת המתמשכת רק ממאיסה עליהם עוד יותר אפילו את המעקב העצל שלהם אחר הנעשה.
ויכול להיות שזו רק תמונה שאני מקבל מהסביבה וכך אני קולט אותה ובמקומות אחרים אנשים מאיימים לשבות רעב וכל מיני כאלה אם הליגה לא תחזור לפעילותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 4:55 pm 
Freshman

האמת, תחושתי היא שאם לא היו מארגנים את השביתה ביום של משחק העונה בכדורגל היא הייתה מקבלת הרבה יותר נפח וחשיפה. בלי קשר, כן, יש ירידה בחשיפה של הכדורסל הישראלי וקבוצות לא מצליחות להעלות את ממוצע הצופים. זה קורה בגלל הרבה סיבות, בעיקר בגלל מערך שיווק לקוי או לא קיים של רוב הקבוצות. זו אחת הסיבות שכל כך מכעיסה אותי השביתה הזאת, במקום לריב על דרכים לשפר את כמות הקהל ביחד עם הליגה ובאופן כללי לחפש דרכים לשפר את המוצר, ארגון השחקנים מעדיף לצאת בדרישות לתוספות שכר בעסק שמתפורר בלאו אחי, נו שוויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 481 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עמוס לב ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: