סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 20, 2025 2:25 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 481 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הליגה בדרך לסוף?
הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 5:18 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
kickass כתב:
ראיתי את ירון מיכאלי השבוע מאיים שמי שישבור שביתה לא יהיה חלק מארגון השחקנים יותר ובעצם ייזרק מהארגון, סתם שאלה: מה זה אומר בעצם? במידה ונגיד יהיה חוק רוסי הוא לא ייחשב כשחקן ישראלי ויצטרך לשחק כזר? הוא לא יוזמן לטיול השנתי הגדול באילת? ניר אלון יסנן אותו מעתה והלאה?

אני חושב שלשבור את המילה של החברים שלך ולצאת שפן זה עונש מספיק ראוי.
יוגב ופניני יוצאים רע מאד אם כי ברור מה המניעים שלהם וברור גם שאם היו שובתים היו מקבלים בראש הרבה יותר מהאחרים.

לא כל השחקנים צריכים להסכים על השביתה אבל ראוי לכבד את דעת הרוב (ומעניין מה יעשה יהוא אורלנד)

לכל הפחות היו מתייצבים בפני המעסיקים שלהם ואומרים שישנה שביתה ולמרות שהיא בניגוד לדעתם הם מכבדים את החברים שלהם וממבקשים שלא יעמידו אותם במצב שמכריחים אותם להתייצב.

אין לי מושג מה ההשלכות הפרקטיות על הוצאתם מארגון השחקנים , אני מניח שדעתם לא תשמע בעתיד והם יצטרכו לחיות עם החלטות שהארגון ייקח בלעדיהם אבל זה המצב גם היום אז אין פה הרבה שינוי.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 5:30 pm 
Senior

זה קל לדבר אבל אם מבחינה משפטית אפשר לבטל להם את החוזה או להוריד להם אפילו 25% (כמו שמדובר בONE) אז אם כל הכבוד לשבות בשביל משהו שאתה לא מסכים לו ולאבד הרבה מאד כסף זאת לא החלטה קלה. 25 אחוז מהשכר של פניני, אליהו ואוחיון זה לא 25 אחוז מהשכר של רוב השחקנים. שלא לדבר על ביטול החוזה (במכבי אני בטוח ישמחו אם אליהו ישבות והם יוכלו להשתחרר מהחוזה העצום שלו לשנה הבאה).

אני לא מניח שארגון השחקנים יכולים להבטיח לשחקנים הנ"ל ששום דבר לא יקוצץ ואפילו לא שהחוזה לא יבוטל. הם יכולים אולי להגיד שעל פי חוות הדעת שלהם זה לא אפשרי וכו' אבל להתחייב בפניהם זה משהו הרבה יותר קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 5:41 pm 
Senior

גם המשחק של חיפה - ראשון בוטל רשמית ואפשר להתחיל להתכונן (רשמית) למשחק הכדורגל. זאת לאחר שלאוטובוס של ראשון הגיעו רק הזרים והם קיבלו אישור לא לסוע לחיפה.

או בקיצור כמו שצפיתי המחזור מתקיים רק לשם ביטול המשחקים על ידי אי הופעה של השחקנים אבל אף משחק באמת לא צפוי להתקיים היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 6:36 pm 
Senior

גם אורלנד וגואטה הגיעו להסעה למשחק ובזאת הם מצטרפים לשחקני מכבי ת"א כשוברי שביתה ומסולקי ארגון השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 6:38 pm 
Sophomore

גם נתניה - חולון בוטל רשמית, וגם גליל/גלבוע - אשקלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 6:39 pm 
Junior

אורלנד דיבר איפשהו?
זאת אומרת, הוא הסביר מדוע הוא לא לוקח חלק בשביתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 6:57 pm 
Freshman

כרגע אני חושב שביטלו את כל המשחקים חוץ מזה של הפועל מול אשדוד. באשדוד הופיעו הצעירים ברק חדד ודביר ישראל יחד עם המתאזרח זאק גורדון ולפי וואלה גם גוני יזרעאלי שהודיע שהוא עומד לשחק. דווקא גוני היה נראה לי אחד מאלה שכן תומכים בשביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 7:03 pm 
Senior

כן, על פי וואלה גם גוני מצטרף לשוברי השביתה והודיע שהוא מגיע למשחק. ולא ברור באיזה סטטוס שחקני אילת נמצאים, מכיוון שהמשחק שלהם בוטל לפני שניתן היה לראות מי מגיע או לא. אם כי הקבוצה עצמה הוציא הודעה בשישי שהשחקנים שלה יגיעו למשחק.

עד היום חשבתי שאם השחקנים יעמדו על שלהם בסוף בעלי הקבוצות ישברו, אחרי היום ושכבר החזית של השחקנים מתחילה להתפרק (כולל כלל שחקני מכבי ששברו שביתה) לדעתי אם בעלי הקבוצות לא יזוזו תוך שבוע השביתה ובהמשך לזה כנראה גם ארגון השחקנים יהיו אלו שיתפרקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 7:13 pm 
Junior

מלכתחילה - מנוף הלחץ של השחקנים על הקבוצות באמצעות השביתה הוא מאוד מוגבל. עיקר הכוח שלהם הוא בתמיכה מהציבור והתקשורת.
ומעבר לזה, אם הדרישות שלהם יתקבלו (וממילא כרגע בכל מקרה מדובר על חזרה לחוק רוסי בעונה הבאה) זה בסך הכל עוד צעד בכדורעפיזציה של הליגה. כלומר בדרך להפוך אותה לליגה חצי מקצוענית שיש בה יותר ישראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 7:16 pm 
Senior

לא נראה לי שאליהו, אוחיון או פניני חייבים דין וחשבון לניר אלון. עד כמה שאני יודע הוא לא זה שמשלם להם את המשכורת.
כנראה שאף אחד לא יכל להבטיח לשחקנים שאם הם ישבתו לא יכול להיות מצב שהם ייקנסו או שהחוזה שלהם יבוטל. דביל הניר אלון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 7:18 pm 
Senior

על פי ערוץ הספורט גם אילת בסגל מלא הופיע למשחק.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 40074.html

לא נותן לשחקנים עוד הרבה זמן להחזיק מעמד אם זה המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 7:47 pm 
Junior

shachaf78 כתב:
לא נראה לי שאליהו, אוחיון או פניני חייבים דין וחשבון לניר אלון. עד כמה שאני יודע הוא לא זה שמשלם להם את המשכורת.
כנראה שאף אחד לא יכל להבטיח לשחקנים שאם הם ישבתו לא יכול להיות מצב שהם ייקנסו או שהחוזה שלהם יבוטל. דביל הניר אלון הזה.

לניר אלון בטוח שלא.
לחברים שלהם השחקנים כן.

מה בעצם מהות של ארגון שחקנים אם הם לא תומכים אחד בשני?
ברור שלכל נושא יהיו חילוקי דעות לכאן ולכאן , אבל כוח של ארגון הוא באחדות שלו.

היום יש ליוגב ופניני יותר מה להפסיד , בפעם הבאה כשהם יהיו בני 35 ומנהלת הליגה תחליט על חוק שמחייב כל קבוצה לשריין 4 מקומות בחמישיה לשחקנים בני 17 אז התנאים יהיו לרעתם והם יצטרכו את הארגון.

עם כל תמיכתי האוטומטית בשחקנים אסור היה להם לצאת למאבק אם לא כל השחקנים מאוחדים ויודעים מה הם רוצים שיקרה ועד איפה הם מוכנים ללכת.
ובצעד כזה דרסטי הם היו צריכים תמיכה של 90% ולא של 70%
אם זה היה נעצר בשחקני מכבי זה עוד היה סביר , ברגע ששחקני אילת מתקפלים מול איום ראשון של הבעלים שלהם ושחקנים מנתניה מתקפלים גם בלי איום אז יש פה בעיה.

אם יש שחקנים שלא תומכים בשביתה (ויש כאלה נוספים גם בקרב אלה שעדיין שובתים מהסיבות שציינתי בתחילת ההודעה) וניר אלון גרר אותם למאבק שאין בו תמיכה מוחלטת אז הם עשו טעות.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

נערך לאחרונה על ידי beatla בתאריך ש' מרץ 30, 2013 7:49 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 7:48 pm 
Junior

כישלון של ארגון הסחטנים. מכבי, אילת, אורלנד, יזרעאלי. אני בטוח שאם המנהלת היתה הולכת עד הסוף עם קיום המחזור לא מעט שחקנים נוספים היו מתייצבים באולמות כעת צריך לתת אולטימטום של יומיים שלושה ואם לא לבטל את הליגה ולנקוט באמצעים נגד השחקנים וארגון הסחטנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 7:54 pm 
Senior

זה לדעתי יהיה הצעד הבא של המנהלת. תאריך חדש למחזור והודעה שמשחקים יתקיימו, עם שחקנים שהסכימו לא לשבות או עם שחקני נוער שקבוצות יאלצו לעלות בשביל לקיים את המשחקים. מהלך שאם יקרה ישבור את השחקנים לחלוטין (מלבד העניין הכספי, גם מקצועי ששחקנים שישבתו ידפקו את הקבוצה שלהם והחברים שלהם לקבוצה). כשסביר שמהלך כזה יבוא ביחד עם הקפאת הירידות (לצורך של אשקלון לטעון שזה לא ספורטיבי והוגן לקבוע דבר כזה). מהלך כזה צפוי לשבור סופית את השביתה ואת ארגון השחקנים. רק לזכור ניר אלון הבטיח שכל מי שיופיע למחזור וישבור שביתה יסולק מהארגון, דבר שאולי טוב לתקשורת אבל בעצם מפרק את הארגון כי ככל שיש לארגון פחות שחקנים ככה הכוח שלו הולך ונעלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 8:01 pm 
Hall of Famer

מאיפה הבאתם את זה שאפשר לבטל את החוזה לשחקן ששובת במסגרת שביתה חוקית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 8:02 pm 
Junior

beatla כתב:
shachaf78 כתב:

לניר אלון בטוח שלא.
לחברים שלהם השחקנים כן.

מה בעצם מהות של ארגון שחקנים אם הם לא תומכים אחד בשני?
ברור שלכל נושא יהיו חילוקי דעות לכאן ולכאן , אבל כוח של ארגון הוא באחדות שלו.

היום יש ליוגב ופניני יותר מה להפסיד , בפעם הבאה כשהם יהיו בני 35 ומנהלת הליגה תחליט על חוק שמחייב כל קבוצה לשריין 4 מקומות בחמישיה לשחקנים בני 17 אז התנאים יהיו לרעתם והם יצטרכו את הארגון.

עם כל תמיכתי האוטומטית בשחקנים אסור היה להם לצאת למאבק אם לא כל השחקנים מאוחדים ויודעים מה הם רוצים שיקרה ועד איפה הם מוכנים ללכת.
ובצעד כזה דרסטי הם היו צריכים תמיכה של 90% ולא של 70%
אם זה היה נעצר בשחקני מכבי זה עוד היה סביר , ברגע ששחקני אילת מתקפלים מול איום ראשון של הבעלים שלהם ושחקנים מנתניה מתקפלים גם בלי איום אז יש פה בעיה.

אם יש שחקנים שלא תומכים בשביתה (ויש כאלה נוספים גם בקרב אלה שעדיין שובתים מהסיבות שציינתי בתחילת ההודעה) וניר אלון גרר אותם למאבק שאין בו תמיכה מוחלטת אז הם עשו טעות.

זו נקודה נכונה אבל צריך לציין שמלכתחילה זה מקרה שההתאגדות בו מאוד מורכבת. מדובר בקבוצה הטרוגנית של עובדים שיש להם אינטרסים מאוד שונים והם פועלים מול מספר מעסיקים שונים ולא מול מעסיק יחיד (או שניים-שלושה). קשה מאוד ליצור קבוצה אחידה עם דרישות אחידות ומוסכמות במצבים כאלה.
גם כשהתנאים הם יותר פשוטים - בהרבה מקרים מכירים בקבוצות ייצוג נפרדות לבעלי אינטרסים שונים כי אין אפשרות לייצג את האינטרסים של כולם בארגון אחיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 8:10 pm 
Junior

לכן איגוד השחקנים צריך להתעסק רק בנושאים שבהם האינטרסים של השחקנים החברים באיגוד משותפים.

שיתוף שחקנים צעירים? עוזר לחלק ופוגע בכל השאר לכן זה נושא שלא יכולה להיות בו הסכמה מוחלטת.

מצד שני המשותף לכל השחקנים בארגון הוא שהם ישראלים , ואם בליגה יהיה יותר מקום לישראלים (וכן גם השכר שלהם יעלה) אז מדובר באינטרס של כולם. גם אם ההקרבה היא לא שווה באותו הרגע.

אבל כשאתה הולך למהלך כארגון כדאי לך לברר שיהיה שיתוף פעולה של כולם , נקודת ההתחלה של המו"מ של השחקנים אחרי היום הרבה פחות טובה מאשר לפני שהכריזו על שביתה.

ועדיין ... הצדק לדעתי איתם.
ומי שייפגע מביטול הליגה יהיו בעלי הקבוצות הרבה יותר , מארי אנטואנט תצטרך לקום מקברה ולהשלים את המשפט מה הם יאכלו אם אין בורקס.

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 8:11 pm 
Hall of Famer

שיימס כתב:
שאלה למעורבים בפרטים:
שמעתי את קטש מדבר, שמעתי את דן שמיר וכמובן את צביקה שרף מליניאק וכו'.
לא שמעתי בשום מקום שחקן כמו טפירו או נאור או קוז'יקרו מקבל במה לדבר בתקשורת.
האם באמת לא היה ראיון כזה בשום מקום, או שפשוט פספסתי את זה ומישהו יכול להגיד איפה אני מוצא את זה?
תודה

ב'כל העיר השבת יש ראיון עם טפירו. לא קראתי, אבל מכותרות המשנה נראה שהוא תומך נלהב במטרות השביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 8:13 pm 
Junior

מתן נאור לדעתי היה בחמישיות ואם לא אז באיזה תוכנית אחרי הצהרים.

זוכר בוודאות ששמעתי אותו בנושא.

אגב דן שמיר איבד הרבה מהערכה שרכשתי לו לפני השביתה.
אם שואלים אותו בכלל אין בעיה.

ומדובר במאמן נבחרת הקדטים שבמקביל מאמן את הקבוצה שבה הישראלים הם הכי פחות משמעותיים.

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 8:13 pm 
Senior

הליגה לא תבוטל ביטלה, זה איום ריק מתוכן לדעתי (הכספים שהם יאבדו מספונסרים, מהטוטו וכו' על ביטול הליגה לא יכסו את הכסף שיחסך מאי תשלום לשחקנים נניח). אבל מה שכן, להודיע שממשיכים עם השחקנים שמוכנים לשחק ומי שאין לו שחקנים שמוכנים לשחק עם הנוער והזרים, זה מהלך שישבור את השחקנים לחלוטין כי אף אחד לא ירצה לראות את הקבוצה שלו מקבלת בראש ממכבי או אילת בהרכב מלא, כשהוא יושב בצד וגם לא מקבל משכורת בינתיים. זה גם מה שקרה ביוון וככה השביתה שם הסתיימה. אולימפייקוס ופנאתנייקוס עלו בהרכבים מלאים, השאר עם הנוער והזרים, אחרי 2 מחזורים השחקנים נשברו והפסיקו את השביתה.

נערך לאחרונה על ידי קוף ירוק בתאריך ש' מרץ 30, 2013 8:15 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 8:14 pm 
Senior

אורן כתב:
שיימס כתב:
שאלה למעורבים בפרטים:
שמעתי את קטש מדבר, שמעתי את דן שמיר וכמובן את צביקה שרף מליניאק וכו'.
לא שמעתי בשום מקום שחקן כמו טפירו או נאור או קוז'יקרו מקבל במה לדבר בתקשורת.
האם באמת לא היה ראיון כזה בשום מקום, או שפשוט פספסתי את זה ומישהו יכול להגיד איפה אני מוצא את זה?
תודה

ב'כל העיר השבת יש ראיון עם טפירו. לא קראתי, אבל מכותרות המשנה נראה שהוא תומך נלהב במטרות השביתה.

בטח שהוא תומך נלהב כי עם חוק רוסי ו4 זרים הוא יכול בכיף להמשיך לשחק (וגם להרוויח) כישראלי בכיר עוד 3-4 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 8:14 pm 
Junior

ומי יכריח את שחקני הנוער לשחק?

אתה יוצא מנקודת הנחה שמדובר באידיוטים בני 18 שלא מבינים שהם חופרים את הבור שלתוכו הם יפלו בהמשך הקריירה שלהם.

ולהם אין חוזה שאפשר לאיים עליהם שהם חייבים לשחק.

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 8:15 pm 
Junior

beatla כתב:
ומי שייפגע מביטול הליגה יהיו בעלי הקבוצות הרבה יותר , מארי אנטואנט תצטרך לקום מקברה ולהשלים את המשפט מה הם יאכלו אם אין בורקס.

למה בעלי הקבוצות ייפגעו יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 8:16 pm 
Hall of Famer

ץוף, הבאת שחקני נוער כשוברי שביתה זה צעד מפוקפק מאוד מבחינה חוקית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 8:19 pm 
Senior

שחקני נוער הם שחקנים שלא שייכים לארגון השחקנים ואין להם זכות חוקית לשבות. הם יכולים להגיד שהם לא רוצים לשחק, לא רואה את זה קורה. הם יעשו מה שהקבוצה שלהם תגיד להם.

ואפשר לאיים עליהם שהם לא ישחקו בקבוצות הנוער. אם כל הכבוד לשחקנים האלה כרגע אכפת רק מעצמם. בדיוק כמו לשחקנים ששובתים. אין פה שחקן אחד שדואג לכדורסל הישראלי, לא אלו שתוכמים בשביתה ולא אלו שלו. כולם דואגים לתחת של עצמם. אני חושב שזה דיי ברור. מהבעלים (שלא רוצים עליית מחירים), למאמנים (שלא נוח להם לשחק בחוק רוסי ויותר קל להם לבנות קבוצה עם 4 זרים בלי חוק רוסי), לשחקנים הוותיקים (שרוצים לגזור קופה עוד כמה שנים), לשחקנים הבינוניים (שרוצים שהחוזה שלהם יקפוץ), לשחקנים החלשים (שאם השאר יעלו גם הם יעלו), או לשחקנים שלא שובתים (שאכפת להם מהכסף שלהם והחוזה שלהם). לכולם אכפת רק מעצמם לאף אחד לא אכפת מהכדורסל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 481 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: