סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 12:48 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 481 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הליגה בדרך לסוף?
הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2013 10:51 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
rony כתב:
beatla כתב:
http://debuzzer.sport5.co.il/kramer/archives/2560

דורון קרמר אותי דווקא שיכנע.

תקן אותי אם אני טועה, אבל אם הסכמת עם דעתו עוד לפני שהוא הביע אותה אז קשה להגיד שהוא שכנע אותך...

אני חבר של קרמר בפייסבוק, והגבתי לו על הטור כדלקמן:

"קרמר, הכל נכון, ואני מתגעגע אפילו לתקופת שני הזרים עם דיוויד קולברט אללה ירחמו ודווייט וולטון לצד אראל בצר ומשה נפתלי. אבל צריך להבחין בין מטרה צודקת לבין דרך בעייתית. זו לא צורה להשבית ליגה בעצומה, על חשבון בעלים, אוהדים וספונסרים, בגלל מחלוקת על מה יקרה בעונות הבאות. על זה אפשר לריב כל הקיץ, ואם צריך-להשבית את העונה הבאה, לא את העונה הרצה. הצורה שבה ארגון השחקנים עשה את המהלך היתה בריונית ולא מוצדקת. אבל אחלה טור :) "

הוא הגיב בלייק, שאני מניח שאומר יותר מאשר שהוא אהב את המחמאה בסיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2013 10:59 pm 
Senior

שיימס אין לי שום מידע מלבד ההיסטוריה של הכדורסל פה. כי החוק הרוסי ומספר הזרים הוא לא זר. היו מספיק קבוצות ששיחקו עם 4 זרים וחוק רוסי לעומת קבוצות ששיחקו עם 5 זרים וחוק רוסי, ואין שום הבדל בין הישראלים הצעירים שפרצו או לא פרצו בקבוצות האלה. אם נסתכל על הצעירים שפרצו פה בשנים האחרונות, אז אנחנו מדברים על חנוכי, יבזורי, גל מקל, אלישי כדיר, יוגב אוחיון, בן רייס, יובל נעימי כולם פרצו בתקופת החוק הרוסי ועשו את זה בקבוצות שהיו 5 זרים. וכבר דיברנו על זה שהיו לא אחת בשנים מסויימת קבוצות שבחרו להיות רק עם 4 זרים וחוק רוסי, איפה כל השחקנים שהתקדמו בקבוצות האלה? איפה הפריצה של כל השחקנים האלה? אולי להפך, דווקא יותר קל לפרוץ בקבוצות עם 5 זרים. או שבכלל (כמו שאני חושב דרך אגב) אין ממש קשר וזה קשר הרבה יותר לשחקן, לאופי שלו, לקבוצה שהוא משחק בה ועוד דברים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 2:01 am 
Sophomore

לדעתי העונה הזאת כבר אבודה גם אם תחזור
איך באמת יסתכלו ההישראלים לזרים בעיניים !!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 7:48 am 
Sophomore

לא הבנתי האם המשתמשים בפורום טוענים שהשביתה היא לא לגיטימית או לא חוקית?
נציגי הקבוצות מזיינים את המוח ומשחקים אותה אבו עלי שהם יגישו תביעה ויסגרו את הליגה אבל עד עכשיו הם לא עשו כלום. או כמו שנאמר פעם: if you want to shoot shoot dont talk
במילים אחרות כל מצדדי הקבוצות ונציגי הקבוצות מתעצבנים על כך שפתאום לשחקנים יש כוח. אני אומר טוב מאוד שהשביתו עכשיו וזו הדרך שבהם יש להם כוח .
גם אם מדובר בהתנהלות שכונתית ולא רצינית ,נציגי הקבוצות יכולים להלין רק על עצמם שהם אלו שהחלו את ההתנהלות השכונתית בנושאים אחרים וגם בנושא השביתה ההתנהלות השכונתית נמשכה כאשר יו"ר המנהלת היה צריך לעלות על המטוס למצוא פשרה ולסגור את הסיפור.
נציגי הקבוצות הם שחקני הפוקר הגרועים בעולם כי הם רק מאיימים כל הזמן.
נדב לגבי מה שאמרתי על מכבי נתניה -זה היחס שהיו"ר הביזיוני שלכם נותן אף קבוצה שהייתה לה משמעות לא הייתה עושה זאת בלי שהאוהדים היו קמים ומתנפלים
לגבי הכסף הפרטי שמושקע בליגה הזו -זה הבלוף הכי גדול כי חוץ מרוזן וקבוצת הניהול של אלקטרה אני לא מאמין שמישהו מביא כסף מהבית ואם כן שיגיד כמה ויראה שהוא לא מקבל זאת בדרכים אחרות.
לנציגי הקבוצות יש ידע רב שהם טורחים להסתיר מאיתנו-מדוע הם לא הראו את ממוצע הצופים לפי מספר הזרים?מדוע הם לא מספרים כמה כרטיסים ומנויים הם מוכרים?ובאיזה מחיר? מדוע הם לא מספרים מה ממוצע הרייטינג של הליגה לאורך השנים?
כי אז כולם יגלו את הבלוף הזה שנקרא ליגת ווינר ואז יבינו שאין צורך במדינת ישראל בליגה מקצוענית אלא בליגה חצי מקצוענית.
במילים אחרות החשש הכי גדול של נציגי הקבוצות שהם יקומו מחר בבוקר ולא תהיה להם עבודה.
נ.ב
אם מורידים את ההודעות של קוף וקיקאס האשכול הזה מתקצר בחצי :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 7:56 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
למה שלא תציע לארגון השחקנים שתהייה פה ליגה חצי מקצוענית? תוך שנייה אתה תשיר על מדרגות ההסתדרות כשביציך מוחזקות ע"י ניר אלון.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 8:27 am 
Sophomore

א.מדוע שניר אלון יתנגד?
ב.דברים ששכחתי :
מי קבע שהשחקן הישראלי עצלן?אתם עשיתם סקר?איך נקבעת רמת העצלנות שלהם?כמה אחוז עצלנים וכמה לא?באיזה גילאים?
מתן הוא אלוהים וכל מה שיוצא מפיו הוא אמת לאמיתה וכל מי שאומר אחרת כופר בדברי אלוהים חיים ולכן דינו סקילה ע"י ____(מי שבא לכם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 8:32 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
למה שניר אלון יתנגד למשכורות נמוכות יותר ?! כי זו המשמעות המרכזית של ליגה חצי מקצוענית. אתה מציע ששחקנים ישלימו הכנסה בתור שוטפי מדרגות וכאלו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 8:59 am 
Junior

או בשיטה הג'ף רוזנית - מעמיסי ופורקי המדפים הגבוהים של אטבי הנייר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 9:06 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מאדים, זו ליגה מקצוענית וחצי. אתה גם עובד ככדורסלן במישרה מלאה וגם משתכר מהצד בלי לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 9:24 am 
Junior

דובראש כתב:
א.מדוע שניר אלון יתנגד?
ב.דברים ששכחתי :
מי קבע שהשחקן הישראלי עצלן?אתם עשיתם סקר?איך נקבעת רמת העצלנות שלהם?כמה אחוז עצלנים וכמה לא?באיזה גילאים?
מתן הוא אלוהים וכל מה שיוצא מפיו הוא אמת לאמיתה וכל מי שאומר אחרת כופר בדברי אלוהים חיים ולכן דינו סקילה ע"י ____(מי שבא לכם)

מי קבע ? מנהל קבוצה פה למשל. ואני שמכיר מצוין כל שחקן שעבר בחולון בשנים האחרונות.
גם מתן נאור עצלן ומפונק. שחקן שלא עשה כלום עם הקריירה שלו, העדיף תמיד לעשות הנחות לעצמו, פעם לסוע לדרום אמריקה בפנאן, פעם לשחק בליגות הנמוכות. זה שחקן שהיה בנבחרות ישראל ובחר לא לעשות כלום עם הקריירה שלו ובטח לא התקדם בשום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 10:03 am 
Senior

אני מציע:

1) ביטול מוחלט לגמרי של כל הגבלה שלא תהיה על מי משחק כמה ומתי (או בגרשוניזם: מי שטוב ישחק)
2) ביטול יתרונות המס על שכר הזרים ויצירת הטבת מס לשכר הישראלים (למה? כי המדינה מסבסדת גם תוצרת עצמית אחרת)
3) יצירת זיקה בין תמיכות ממשלתיות (ע"ע פיס, ערוץ 1, הקלות מס על תמיכות של רשות מוניציפלית אם יש) לבין כמות הדקות שמקבלים הישראלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 10:15 am 
Hall of Famer

סעיף 3 שלך אומר בעצם שלהנהלה תהיה זכות להחלטות מקצועיות ע"ח המאמן, וזה נראה לי בלתי נסבל. במיוחד לאור העובדה שסעיף 1 שלך הוא סעיף שדווקא מחזק את המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 10:15 am 
Hall of Famer

תומר כתב:
אני מציע:

1) ביטול מוחלט לגמרי של כל הגבלה שלא תהיה על מי משחק כמה ומתי (או בגרשוניזם: מי שטוב ישחק)
2) ביטול יתרונות המס על שכר הזרים ויצירת הטבת מס לשכר הישראלים (למה? כי המדינה מסבסדת גם תוצרת עצמית אחרת)
3) יצירת זיקה בין תמיכות ממשלתיות (ע"ע פיס, ערוץ 1, הקלות מס על תמיכות של רשות מוניציפלית אם יש) לבין כמות הדקות שמקבלים הישראלים

עם 1 ו-2 אני מסכים, עם 3 פחות. כשאתה מתחיל לערב קשר ישיר בין עוד כסף לעוד דקות למגזר כזה או אחר, אתה למעשה מקהה את העוקץ של סעיף 1. לא הייתי רוצה לראות איזה יו"ר איבער-חוכעם בא למאמן שלו ומפציר בו לשחק יותר במשחק X עם יותם במקום עם מייקל, כי זה מכניס כסף לקופה הריקה.

הפתרון הפשוט, הבסיסי והמהותי הוא לרדת במספר הזרים. זה יכול להיות שלושה או ארבעה, העניין הוא שיש פיל גדול מאד בחדר שצריך לדבר עליו, הפיל של אלקטרה (ואולי גם קצת הפועל ירושלים, שהיא פיל קטן בהרבה אבל עדיין כנראה מעוניינת לנופף בחדק). והפיל הזה לא יהיה מוכן בשום פנים לשלושה או ארבעה זרים, יען כי "הם משחקים באירופה". מה שצריכות לעשות קבוצות הליגה זה לדרוש שלושה או ארבעה זרים, ואם תרצה אלקטרה או ירושלים או כל קבוצה אחרת יותר זרים בשביל אירופה-שתתכבד ותרשום זרים לאירופה בלבד. הם כמובן יתנגדו ויקימו קול זעקת קוזאק נגזל, וזהו בדיוק הזמן של אגוד השחקנים להגיד: "קפצו לנו, לא מתאים לכם-אל תהיו בליגה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 10:24 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ואני מציע היפרדות לשלום ממכבי. זה דבר נחוץ בלי קשר וגם משהו שכנראה יקדם פיתרון בעניין הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 10:32 am 
Hall of Famer

זה בהחלט האנדרסטייטמנט של דבריי. אבל המציאות היא שאלקטרה צריכה את הליגה, ורוצה להיות בליגה, ולצערנו ההשפעה שלה על כל המוסדות היא כזו שנראה שאין לאף אחד את האומץ לעמוד על הרגליים האחוריות בעניין הזה ולהגיד שלא יהיו יותר משלושה או ארבעה זרים, ומי שלא טוב לו-שיילך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 10:52 am 
מנהל פורום

לאומית כתב:
מי קבע ? מנהל קבוצה פה למשל. ואני שמכיר מצוין כל שחקן שעבר בחולון בשנים האחרונות.
גם מתן נאור עצלן ומפונק. שחקן שלא עשה כלום עם הקריירה שלו, העדיף תמיד לעשות הנחות לעצמו, פעם לסוע לדרום אמריקה בפנאן, פעם לשחק בליגות הנמוכות. זה שחקן שהיה בנבחרות ישראל ובחר לא לעשות כלום עם הקריירה שלו ובטח לא התקדם בשום דבר.

תגיד, אתה במקרה רופא? אה לא... אז אתה אדוני עצלן!!!! למה לא השקעת יותר ללמוד בפסיכומטרי? למה זילזלת בבגרויות? למה לא חרשת אל תוך הלילה? יא עצלן.

כל אחד והשאיפות שלו בחיים. מי אתה שתבוא אליו בטענות על איך הוא בחר לנהל את הקריירה שלו ועל האם הוא בכלל רצה כל הזמן קריירה בכדורסל?
הייתי מבין אולי את הטיעון הזה אם הייתי רואה שמתן נאור דורש שהוא עצמו יקבל תגמולים כאילו הוא השקיע את כל החיים שלו בכדורסל ומיצה את כל הפוטנציאל שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 11:19 am 
Hall of Famer

יבוא פה תומר ויבהיר בעצמו, אבל יש לי הרגשה שסעיף 1 שלו הוא לא כמו שנדב פירש אותו.
ואני שב וחוזר על הצעתי לדובראש להציע לניר אלון ליגה חצי מקצוענית. נראה מה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 11:26 am 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
זה בהחלט האנדרסטייטמנט של דבריי. אבל המציאות היא שאלקטרה צריכה את הליגה, ורוצה להיות בליגה, ולצערנו ההשפעה שלה על כל המוסדות היא כזו שנראה שאין לאף אחד את האומץ לעמוד על הרגליים האחוריות בעניין הזה ולהגיד שלא יהיו יותר משלושה או ארבעה זרים, ומי שלא טוב לו-שיילך.

ואתה סגור שזה מה שעוצר אותם? רק מכבי? כי אני שומע בעלי קבוצות אחרים, כאלה ששמים כסף מכיסם בקבוצות שלהם, מאד אקטיביים נגד ההגבלה הזו. מילא אם היו "מסכימים בשתיקה" הייתי מבין. יכול להיות, רחמנא ליצלן, שהם פשוט לא חושבים כמוך?
חיים אוחיון למשל ידע לעמוד יפה מאד על הרגליים האחוריות בנושא הפיינל פור, אם היה רוצה הגבלה ל-3 זרים אין לו סיבה לא לומר את זה. הוא לא רק שותק בעניין, הוא אומר את ההיפך הגמור (וזה בלי להזכיר את הכינויים שלו לשחקנים, שחבל שאמר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 11:33 am 
Junior

ודים כתב:
לאומית כתב:

תגיד, אתה במקרה רופא? אה לא... אז אתה אדוני עצלן!!!! למה לא השקעת יותר ללמוד בפסיכומטרי? למה זילזלת בבגרויות? למה לא חרשת אל תוך הלילה? יא עצלן.

כל אחד והשאיפות שלו בחיים. מי אתה שתבוא אליו בטענות על איך הוא בחר לנהל את הקריירה שלו ועל האם הוא בכלל רצה כל הזמן קריירה בכדורסל?
הייתי מבין אולי את הטיעון הזה אם הייתי רואה שמתן נאור דורש שהוא עצמו יקבל תגמולים כאילו הוא השקיע את כל החיים שלו בכדורסל ומיצה את כל הפוטנציאל שלו.

אחלה השוואה. כנראה שדווקא אתה לא השקעת בבגרויות, או לפחות בחלקן. אני בכל אופן לא משבית את מקום העבודה שלי בדרישה שלא יקבלו אליו עובדים מחו"ל/מהארץ/מכל מקום שהוא כדי שהמשרה שלי לא תיפגע. מתן נאור כן.
ומתן נאור הוא עצלן ומפונק. לא יודע אם הוא עצלן במובן שהוא לא עושה כלים בבית אבל הקריירה הכדורסלנית שלו מצביעה על עצלנות ופינוק. מה שמתן נאור דורש בעקיפין זה שהוא ושחקנים בגיל שלו יוכלו למשוך עוד כמה שנים בשכר חסר פרופורציה ליכולת שלהם. זו כנראה הסיבה שיותר ויותר שחקנים מבינים שהוא וחבריו עשו עליהם סיבוב ומתחילים להתנגד למאבק הזה, לפחות לפי כתבה שעלתה היום בוואן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 11:37 am 
Hall of Famer

תומר כתב:
אני מציע:

אני שוב אחזור בפעם השלישית על ההצעה שלי, עזוב את התמיכות הממשלתיות, לא צריך לערב עוד גורמים מחוץ לליגה, פשוט פתח את כל הגבלות הזרים ושים מס מותרות על כל זר מעבר לשלישי או לרביעי כך שישווה את המס שלו לזה של ישראלי, חלק את הכסף שנאסף לפי מפתח של שיתוף ישראלים או איזה מפתח אחר שלא תבחר או כל מטרה נעלה אחרת שבא לך עליה, ושלום על ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 11:40 am 
Senior

מקובל (אם כי אני מודה שנבצר מבינתי למה צריך מפעל הפיס לממן קבוצה בידורית שאין בינה ובין "כדורסל ישראלי" ולא כלום)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 11:45 am 
Junior

מציעים פה לפתוח וךשנות את הסכם המס עם ארה"ב. אחד זה יקח שנים. שתיים איתן רוב רואה זאת כגולת הכותרת של עבודתו הציבורית. לא יקרה.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 11:46 am 
Senior

לא לשנות ולא בטיח, המנהלת יכולה לגבות את הסכומים האלה (ולחלק בין הקבוצות לפי מפתח וכו')

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 12:05 pm 
מנהל פורום

לאומית כתב:
אחלה השוואה. כנראה שדווקא אתה לא השקעת בבגרויות, או לפחות בחלקן. אני בכל אופן לא משבית את מקום העבודה שלי בדרישה שלא יקבלו אליו עובדים מחו"ל/מהארץ/מכל מקום שהוא כדי שהמשרה שלי לא תיפגע. מתן נאור כן.
ומתן נאור הוא עצלן ומפונק. לא יודע אם הוא עצלן במובן שהוא לא עושה כלים בבית אבל הקריירה הכדורסלנית שלו מצביעה על עצלנות ופינוק. מה שמתן נאור דורש בעקיפין זה שהוא ושחקנים בגיל שלו יוכלו למשוך עוד כמה שנים בשכר חסר פרופורציה ליכולת שלהם. זו כנראה הסיבה שיותר ויותר שחקנים מבינים שהוא וחבריו עשו עליהם סיבוב ומתחילים להתנגד למאבק הזה, לפחות לפי כתבה שעלתה היום בוואן.

כרגיל אתה יורד לפסים אישיים, לא שאני מופתע.
מתן נאור שובת ובעד השביתה, אבל ממתי הוא הפך להיות האישיו בשביתה? אני מבין את הדוגמא הספציפית שלו ולמה היא לא מסתדרת עם הכלל אבל מפריע לי שאתה בא לפה ומכנה אותו בשמות גנאי כאשר ברור שאתה לא באמת מכיר אותו אישית.
אין לך שום זכות לקרוא לו עצלן, רק כי הוא לא עשה את הבחירות שאולי אתה במקומו היית עושה.
וההשוואה כן במקום, אפילו אם אתה קצת איטי מכדי לקלוט אותה בינתיים. בטור שלו הוא מדבר על כלל השחקנים בליגה ולא על עצמו ועל מה מגיע לו. בשום מקום לא ראיתי שהוא דורש את מה שאתה כביכול אומר שהוא דורש עבור עצמו. זה שהוא עצמו לא השקיע את כל כולו בכדורסל אומר שאסור לו לדבר על חברים שלו שכן השקיעו הכל? תחשוב על זה קצת, אני בטוח שאתה מסוגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 12:29 pm 
Junior

ודים כתב:
לאומית כתב:

כרגיל אתה יורד לפסים אישיים, לא שאני מופתע.
מתן נאור שובת ובעד השביתה, אבל ממתי הוא הפך להיות האישיו בשביתה? אני מבין את הדוגמא הספציפית שלו ולמה היא לא מסתדרת עם הכלל אבל מפריע לי שאתה בא לפה ומכנה אותו בשמות גנאי כאשר ברור שאתה לא באמת מכיר אותו אישית.
אין לך שום זכות לקרוא לו עצלן, רק כי הוא לא עשה את הבחירות שאולי אתה במקומו היית עושה.
וההשוואה כן במקום, אפילו אם אתה קצת איטי מכדי לקלוט אותה בינתיים. בטור שלו הוא מדבר על כלל השחקנים בליגה ולא על עצמו ועל מה מגיע לו. בשום מקום לא ראיתי שהוא דורש את מה שאתה כביכול אומר שהוא דורש עבור עצמו. זה שהוא עצמו לא השקיע את כל כולו בכדורסל אומר שאסור לו לדבר על חברים שלו שכן השקיעו הכל? תחשוב על זה קצת, אני בטוח שאתה מסוגל.

אמרתי שהוא עצלן ומפונק, לא מפגר. גם הסברתי פעם ועוד פעם (אפרופו קליטה) למה אני חושב שהוא עצלן ומפונק ובאיזה מובן. הרי לא ציפית שיגדיר את מטרות השביתה כ"שלי ולחבריי החתיארים יהיה מקום מובטח בחמישיה עד גיל 40". אם לא קלטת את זה מהתגובות הקודמות שלי, אז שים אנטנה. כמובן שיש בעיניי (ולא רק בעיניי) משהו תמוה בכך ששחקן שהוא סמל לדריכה במקום ואפילו לבריחה מהמקום (דרום אמריקה) הוא זה שעומד בחזית המאבק אבל שיהיה. שקוז'יקרו אומר את הדברים האלה יש לי הרבה יותר כבוד אליו אם כי גם במקרה שלו האינטרס ברור, אבל מתן נאור ? יאללה יאללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 481 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], oren_80 ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: