סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 19, 2025 10:58 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 26 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 2:14 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
בעקבות האשכול על שביתת השחקנים בו נזרק לכל עבר ש"בעלי קבוצות" משקיעים כסף מכיסים הפרטי בקבוצות,רציתי לדעת כמה משקיעים "בעלי הקבוצות" בכל קבוצה?
אם הם משקיעים יותר מכמה מיליונים האם הם נמצאים ברשימת 100 עשירי ישראל?הם יתכן כי הם משקיעים כסף מסוים ומרוויחים אותו בדרך אחרת?
להלן ה"בעלים":
אלקטרה- ברור שמזרחי רקנאטי ופדרמן מביאים כסף מהבית השאלה היא כמה הם מפסידים כל שנה?
מגדל- גומא שם שם הרבה כסף אבל בקרוב הכסף הזה יעלם.
חיפה- בכמה מוערך הונו האישי של ג'ף רוזן?(היחידי שאני יכול לחשוב עליו שבאמת מפסיד כסף)
אילת-הרציקוביץ אומר שהוא משקיע כל שנה כמה מיליונים-האם הוא ממוקם ב100 העשירים של ישראל?
גליל-אתם לא מצפים שאני אאמין שאוחיון מפסיד כסף.מה הוא עושה בחיים?
נתניה-קולברן -שנים לא שמעתי ממנו?ואם אני זוכר נכון גם הוא כמו ג'ף בעסקי הצעצועים?כמה הוא מרוויח?
הרצליה-קשה לי להאמין שרקנאטי יכול להרשות לעצמו להפסיד כל שנה 750,000$.בכמה הונו מוערך?
הפועל-כרגע הסכומים שמשקיעים החיצונים מאוד נמוכים ולדעתי הם לא ישרדו לאורך זמן
חולון -UNET שאמורים להכנס באמת חברה כזו רווחית שיכולה להפסיד כל שנה כמה מיליונים?
ראשל"צ-כספי ציבור 100%
אשדוד-כספי ציבור 100%
אשקלון-כספי ציבור 100%

תקנו אותי אם אני טועה ואם אפשר גם סימוכין זה מאוד ישכנע אותי שאשכרה יש פילנטרופים בכדורסל הישראלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 2:18 pm 
Sophomore

הרציקוביץ' הוא אח של לוני
אז אולי נשאר להם עוד כסף :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 2:20 pm 
Sophomore

פה יש פרטים על כל בעלי הקבוצות
http://www.basket.co.il/Roles.asp?cType=1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 2:20 pm 
Sophomore

סתם כדי להבין, אם מי שמשקיע כסף הוא לא ברשימת 100 האנשים העשירים בישראל זה אומר שהוא לא באמת משקיע כסף?
דבר נוסף, זה טיבה של "השקעה" - אתה שם כסף ואח"כ מקווה שיצא ממנו משהו, אם זה החזר של הכסף או אפילו, רחמנא ליצלן, רווח.

ודבר אחרון - אני לא באמת מאמין שמישהו מרוויח מהמוצר הכושל הזה. במקרה הטוב, לא מפסידים. אבל אני באמת לא יודע להגיד מה הסכומים שהאנשים האלה משקיעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 2:22 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מה הקשר בין זה לבין רשימת 100 עשירי ישראל? למה אתה חייב להיות אחד מה-100 כדי לשים כסף בקבוצת כדורסל? כדי להיכנס לרשימת העשירים הזו אתה צריך שיהיה לך שווי של לפחות חצי מיליארד ש"ח, אתה באמת חושב שזה מה שאתה חייב כדי לשים כסף בקבוצת כדורסל ישראלית?
בכלל, יש לך פיקסציה עם המספר 100 או מה?

ובמקרה של מכבי, למה השאלה היא כמה הם מפסידים? ואם הם מרוויחים, זה הופך אותם לפחות בעלים? זה הופך את הקבוצה ללא פרטית?

חיים אוחיון, אם שאלת, הוא בעלים של חברת נדל"ן גדולה. אני מניח שמצבו לא רע גם אם הוא לא ברשימת 100 עשירי ישראל! חיים, תתחיל לעבוד!
לני רקנאטי היה מבעלי השליטה באיידיבי ואחר כך בעל חברת השקעות גדולה.
דייויד קולברן כמדומני הוא איש הייטק גלובלי, כך שגם מצבו כנראה בסדר. אני חושב שהוא היה ממקימי AOL אבל לא סגור על זה.
צביקה ליבר הוא רואה חשבון ויועץ מס עצמאי.
הרציקוביץ' הוא הרציקוביץ'.
בקיצור, לא נראה לי שמישהו פה רעב ללחם או מחפש עבודה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ג' אפריל 02, 2013 2:51 pm, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 2:42 pm 
Senior

אני חושב שתזרימית, חיים אוחיון בהחלט מפסיד כסף על הקבוצה

יכול להיות שזה שווה לו למוניטין או מה שלא יהיה אבל אין מצב שהוא רואה כסף מהקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 4:04 pm 
Senior

כל הבעלים שציינת מפסידים כסף ומפסידים הרבה. הם עושים את זה כי הם אוהבים כדורסל בו לא נתבלבל או אוהבים את הצעצוע או סתם אוהבים את הפרסום.
להערכתי כל אחד שם משקיע בין מיליון שקל להרבה יותר לשנה וכנראה שיש להם את הכסף הזה להוציא כי חלקם עושים את זה כבר שנים ארוכות.

לא מזמן יוסי דהן (שאני לא מניח שהוא ברשימת 100 העשירים של ישראל לא?) עזב את אשקלון איזה 5-6 שנים (לא סגור את המספר) ואמר שהוא הוציא משהו בסביבות סדר גודל של 12 מיליון שקל בראיון שלו אחרי שהוא עזב ושאם הוא היה יודע שזה מה שיהיה הוא לא היה נכנס בלה בלה בלה. אז אני מניח שאם אתה רוצה רוב בעלי הקבוצות מוציאים סדר גודל כזה (יוסי דהן לא היה איזה קבוצת צמרת בשנים שלו והייתה לו גם עירייה תומכת). כמובן להוציא את הקבוצות הגדולות, בחיפה, ירושלים (מעניין מה יהיה משנה הבאה) ובמכבי הסכומים הם גבוהים הרבה יותר כנראה (בחיפה רוזן מוציא לדעתי בסביבות ה7-8 מיליון שקל בשנה).

דורסמן שהוא גם לא מרשימת ה100 לא? בשנה אחת בחולון השקיע משהו כמו 10 מיליון שקל לדעתי. אז יש אחרים כמו אוחיון, רקאנטי, קולברן ושות' שמשקיעים את הסכום הזה על גביי 10 שנים ויש כאלה שעושים את זה בשנה אחת ועוזבים.

ככה או ככה לטעון שבעלי הקבוצות האלה לא משקיעים כסף זה טענה חסרת בסיס. מספיק לראות את התמיכה הכספית שקבוצות כמו חולון, הרצליה או אילת מקבלות מהעירייה שלהם בשביל להבין שהרציקוביץ', רקאנטי וUNET (או גורמים אחרים) שמים כסף ולא מעט בקבוצות האלה בשביל שבכלל יהיו במקומות האלה קבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 4:56 pm 
Junior

"עושים זאת מאהבה לכדורסל" הרשה לי לפקפק. לדעתי עושים זאת בשביל פרסום ואינצ'ים בעיתון. זה פרסום זול ומשאיר אותם בקלות בעמודי החדשות.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 4:59 pm 
Senior

למה צריך חיים אוחיון פרסום בעמודי החדשות של העיתונות הארצית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 6:11 pm 
Sophomore

כי בעלות וספונסרשיפ לקבוצות ספורט מקצועניות - ובמיוחד המצליחות שבהן - מפרסמות את המותג שלך ומקשרות אותו אסוציאטיבית לערכים חיוביים שיש רק בספורט. זה גם נתפס כתרומה לקהילה ומשפר את התדמית בעולם העסקי. שווי החשיפה בתקשורת שמקבל בעל קבוצה כמו חיים אוחיון מגיע למאות אלפי שקלים ואפילו מיליונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 6:21 pm 
Senior

אני לא יודע על אוחיון שהוא פעיל מאד ובעצם בנוסף להיותו בעלים הוא גם מאין יו"ר של הקבוצה וכו'.

אבל דיוויד קולברן למשל בקושי שומעים את שמו בהקשר של נתניה בשנים שהוא הבעלים שלהם ולדעתי כמעט מעולם הוא לא דיבר ובטח לא קיבל פרסום מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 6:27 pm 
Sophomore

כנראה שדיוויד קולברן נמצא שם מטעמים אחרים- תרומה לקהילה ופילנתרופיה. הבחירה אם לקבל את החשיפה ולהיות מעורב בניהול הקבוצה או לא היא שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 6:36 pm 
Senior

בדיוק, ולכן אמרתי שיש כאלה שעושים את זה מאהבה לכדורסל, יש כאלה שעושים את זה מתרומה לקהילה, יש כאלה גם וגם אולי, ובהחלט יש כאלה שעושים את זה כי הם נהנים מהצעצוע הזה ולהיות בעלים של קבוצת ספורט, ויש כאלה שעושים את זה בשביל הפרסום. כל אחד והסיבות שלו. אבל בשורה התחתונה הם שמים כסף בכדורסל ואם לא ישימו מצבו את הכדורסל יהיה יותר גרוע ממה שהוא היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 8:01 pm 
Hall of Famer

על חיים אוחיון היו סיפורים על דילים שהוא קיבל מהמועצות המקומיות בתמורה לתמיכה שלו בקבוצה.

בנוגע ליוסי דהן ואלדן הוא אולי שם הרבה מיליונים בקבוצה, אבל גם קיבל מסע פרסום ששווה הרבה מאד כסף על הגופיות של אשקלון, כך שלא בדיוק מדובר בפילנטרופ שרק תרם כסף לקבוצה. ברור שיש בעלים ששמים כסף בקבוצות, אבל אולי למעט ג'ף רוזן עם התנהלות שקופה, היית מגלה שההפסדים הם לא כל כך גדולים כפי שמציירים לנו

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 8:13 pm 
Senior

איזה שווה הרבה מאד כסף? לא ראיתי פה את מיליון הספונסרים שרצים לקפוץ על הגופיות של הקבוצות בארץ ומוכנים לשים סכומים גבוהים על זה. קבוצות פה לא אחת צריכות להתחנן לספונסר שיבוא ויתן כסף. ג'ף רוזן היה צריך התערבות של העירייה, איום בעזיבה בשביל שמישהו ידחוף את בזן לתת תמיכה רצינית. דהן היה יכול להיות הספונסר של אשקלון 20-30 שנה בסכומים שהוא הוציא שם כבעלים. אז נכון שהוא הוציא את הסכומים האלה כנראה כי הוא רצה וחשב שזה יביא אותו להצלחה מקצועית וזה לא הצליח אבל הוא עדיין הוציא אותם. גם חיים אוחיון לא מוציא את הסכומים האלה כאיזה תרומה, הוא היום הבעלים של הקבוצה והוא יכול להמשיך להיות הבעלים בלי להוציא שקל ולקבל את הפרסום כי יש לו תמיכה רצינית של המועצה, אבל הוא מוציא בגלל שהוא רוצה קבוצה חזקה ומוצלחת (לפעמים זה הצליח לו ולפעמים פחות). אבל בו נזכור בבקשה איפה גליל הייתה לפני שאוחיון הצטרף? המועדון היה על סף סגירה ורק התערבות של פרס אם אני זוכר נכון (שהיה איזה שר למשהו בגולן נראה לי) שהביאו אותו לקחת את הקבוצה הצילו אותה מסגירה (מה שבסוף קרה כשהוא החליט לקחת את הקבוצה למקום אחר). רוב הקבוצות עם הבעלים הפרטיים לא מסוגלות להעמיד קבוצה בכלל בלעדיהם ככה שהכסף שם מי יותר מי פחות או כנראה לא קטן והוא כנראה מאד קריטי.

נערך לאחרונה על ידי קוף ירוק בתאריך ג' אפריל 02, 2013 8:28 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 8:25 pm 
Junior

חייב להודות שאני קצת מופתע שיש עדיין קבוצות שמתקיימות רק מכסף ציבורי ושיש עיריות ששמות הרבה כסף על ספורט מקצועני. האמת היא שספק אם זה הופך את השביתה ליותר לגיטימית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 8:31 pm 
Freshman

לני רקנאטי השקיע בעונה שעברה בהרצליה 1.75 מיליון שקל. העונה אמרו שהוא הגדיל קצת את התמיכה, אני מעריך לסביבות 2 מיליון ואולי אפילו קצת יותר. משפחת רקנאטי כמובן החזיקה באיי די בי ובדיסקונט, והיום לני מחזיק את יקבי רקנאטי.
זה לא בלוף בעלי קבוצות, בלעדיהם חלק גדול מהקבוצות לא מגיעות לתקציב מינימום וגם לא נראה שיש יותר מדי אנשים שיעוטו להחליף אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 10:37 pm 
Junior

אין קשר עסקי בין רקאנטי לדיסקונט. והוא כותב זאת במוזיאון האומנות שלו בקיסריה.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2013 8:08 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אבל הוא כן היה מבעלי איידיבי. נדמה לי שהוא עזב בגלל איזה סכסוך עם נוחי דנקנר והקים חברת השקעות משלו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2013 9:18 am 
Junior

ואם הרציקוביץ לא שם כסף מכיסו אלא רק מסתובב כל היום ומצליח לגייס כסף מאחרים (בדומה למה שעשה דני קליין אני מניח) אז לא מגיע לו להיות הבעלים ולא מגיע לו הכבוד ?

בעלים / מנהל של קבוצה זה מקצוע שגורם לך להרבה לילות של חוסר שינה ורגעים מעצבנים של התעסקות בפוליטיקה מול כל מיני אנשים מעצבנים , התגמול הוא מעט רגעים של נחת בשנה והאפשרות להתחכך במוטי אמסלם בישיבות הבורקס.

יש כאלה שאוהבים את זה והפכו את זה למקצוע.

לא הייתי ממליץ בכל אופן.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2013 9:29 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
מה הקשר בין זה לבין רשימת 100 עשירי ישראל? למה אתה חייב להיות אחד מה-100 כדי לשים כסף בקבוצת כדורסל? כדי להיכנס לרשימת העשירים הזו אתה צריך שיהיה לך שווי של לפחות חצי מיליארד ש"ח, אתה באמת חושב שזה מה שאתה חייב כדי לשים כסף בקבוצת כדורסל ישראלית?

ובמקרה של מכבי, למה השאלה היא כמה הם מפסידים? ואם הם מרוויחים, זה הופך אותם לפחות בעלים? זה הופך את הקבוצה ללא פרטית?

חיים אוחיון, אם שאלת, הוא בעלים של חברת נדל"ן גדולה. אני מניח שמצבו לא רע גם אם הוא לא ברשימת 100 עשירי ישראל! חיים, תתחיל לעבוד!
דייויד קולברן כמדומני הוא איש הייטק גלובלי, כך שגם מצבו כנראה בסדר. אני חושב שהוא היה ממקימי AOL אבל לא סגור על זה.

קשה לי להאמין שאנשים יכולים להפסיד כמה מיליונים (לדבריהם) כל שנה מבלי שיהיה להם הון ברמה מסוימת. אני משער שמדד 100 העשירים בישראל הוא המדד היחידי שאני מכיר,אבל אני לא יודע איך עובדים עם סכומים כאלה. רשימת מאה העשירים בישראל נעה בין 700 מיליון לבין 24000 מיליון פחות או יותר.
השאלה היא כמה יש להם בבנק?והאם הם יכולים להרשות לעצמם להפסיד כמה מיליונים?
לטעמי מכיוון שלמעט באלקטרה חיפה וירושלים לא ידוע לי על חלוקת מניות בקבוצה ההגדרה של בעלים היא האם אתה משקיע בקבוצה שלך יותר כסף מאחרים:
באלקטרה-ברור שהבעלות היא פרטית ומלאה וזה ממש לא חשוב אם הם מפסידים או מרוויחים כי הם כבר לא חיים על כסף ציבורי.
בחיפה-אני משער שיש בעלות מלאה של ג'ף רוזן ולדעתי העירייה משקיעה הרבה פחות ממנו.
בירושלים-כמה של ארקדי(אם בכלל) וכמה גומא שם?כמה העיריה שמה?כמה ספונסרים?איך מחולק הדירקטוריון שם?
לפי ההגדרה שלי:
רקנאטי בהחלט לא יכול לטעון שהוא בעלי הקבוצה מכיוון שהוא משקיע אותה כמות כסף כמו העיריה.
הרציקוביץ משקיע בדיוק כמו העיריה.
קולברן הוא נעלם די גדול,כי אין לי מושג כמה הוא משקיע ומה הונו. אגב לפי ויקיפדיה הוא לא הבעלים אלא צביקה ליבר הוא הבעלים אני הייתי בטוח שהוא טרמפיסט כמו אמסלם.
אוחיון משקיע הרבה פחות מהמועצה המקומית
אם יש להם יועצי מס טובים (ואני משער שיש להם)הם מקבלים על ההשקעות האלה החזר כך שבפועל הם משקיעים הרבה פחות.
בקיצור אני לא טוען שהם מרוויחים מיליונים או בכלל מהכדורסל אבל אני בהחלט טוען שבמקרה הטוב הם מפסידים אולי מאות אלפי שקלים.
אגב הלינק שהובא פה מאתר מנהלת הליגה מביא לחברי הדירקטוריון שהם נציגי הבעלים ברוב המקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2013 9:38 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

דובראש כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

קשה לי להאמין שאנשים יכולים להפסיד כמה מיליונים (לדבריהם) כל שנה מבלי שיהיה להם הון ברמה מסוימת. אני משער שמדד 100 העשירים בישראל הוא המדד היחידי שאני מכיר,אבל אני לא יודע איך עובדים עם סכומים כאלה. רשימת מאה העשירים בישראל נעה בין 700 מיליון לבין 24000 מיליון פחות או יותר.
לטעמי מכיוון שלמעט באלקטרה חיפה וירושלים לא ידוע לי על חלוקת מניות בקבוצה ההגדרה של בעלים היא האם אתה משקיע בקבוצה שלך יותר כסף מאחרים:
באלקטרה-ברור שהבעלות היא פרטית ומלאה וזה ממש לא חשוב אם הם מפסידים או מרוויחים כי הם כבר לא חיים על כסף ציבורי.
בירושלים-כמה של ארקדי(אם בכלל) וכמה גומא שם?כמה העיריה שמה?כמה ספונסרים?איך מחולק הדירקטוריון שם?
לפי ההגדרה שלי:
רקנאטי בהחלט לא יכול לטעון שהוא בעלי הקבוצה מכיוון שהוא משקיע אותה כמות כסף כמו העיריה.
קולברן הוא נעלם די גדול,כי אין לי מושג כמה הוא משקיע ומה הונו. אגב לפי ויקיפדיה הוא לא הבעלים אלא צביקה ליבר הוא הבעלים אני הייתי בטוח שהוא טרמפיסט כמו אמסלם.
אם יש להם יועצי מס טובים (ואני משער שיש להם)הם מקבלים על ההשקעות האלה החזר כך שבפועל הם משקיעים הרבה פחות.
בקיצור אני לא טוען שהם מרוויחים מיליונים או בכלל מהכדורסל אבל אני בהחלט טוען שבמקרה הטוב הם מפסידים אולי מאות אלפי שקלים.
אגב הלינק שהובא פה מאתר מנהלת הליגה מביא לחברי הדירקטוריון שהם נציגי הבעלים ברוב המקרים.

בחיפה זו לא בדיוק בעלות אבל דומה.
רוזן רכש מאגודת מכבי חיפה את זכויות הניהול של המחלקה הבוגרת בלבד לשנה, עם אופציה בלעדית שלו לחדש את זה לשנה נוספת כל שנה.
עירית חיפה לא נותנת שקל, היא גובה כסף על ההיכל.
רוזן מפסיד בסביבות 5-8 מליון ש"ח בעונה, תלוי באיזו עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2013 10:45 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:

צביקה ליבר לא רואה חשבון וכן יועץ מס, אבל הונו לא מגיע מעבודה וכמו שהוא אמר לי פעם: "הנהלת חשבונות זה תחביב בשבילי". הוא בן לאחת ממשפחות ותיקי נתניה וירש נכסים, אני יודע לפחות על בניין אחד באיזור התעשייה החדש ששייך לו ויש כמובן עוד. הוא לא טייקון, אבל הבנתי שכן איש אמיד שיכול לזרוק כסף על הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2013 11:13 am 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

צביקה ליבר לא רואה חשבון וכן יועץ מס, אבל הונו לא מגיע מעבודה וכמו שהוא אמר לי פעם: "הנהלת חשבונות זה תחביב בשבילי". הוא בן לאחת ממשפחות ותיקי נתניה וירש נכסים, אני יודע לפחות על בניין אחד באיזור התעשייה החדש ששייך לו ויש כמובן עוד. הוא לא טייקון, אבל הבנתי שכן איש אמיד שיכול לזרוק כסף על הקבוצה.

האם הוא רשום כבעלים של הקבוצה ?או שקולברן הוא הבעלים?כמה משקיע קולברן ?כמה משקיעה העיריה?
פשוט לא מצאתי סימוכין או תזכורת לכך בעיתונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2013 11:14 am 
Sophomore

טל כתב:
דובראש כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

לפי ההגדרה שלי:

בחיפה זו לא בדיוק בעלות אבל דומה.
רוזן רכש מאגודת מכבי חיפה את זכויות הניהול של המחלקה הבוגרת בלבד לשנה, עם אופציה בלעדית שלו לחדש את זה לשנה נוספת כל שנה.
עירית חיפה לא נותנת שקל, היא גובה כסף על ההיכל.
רוזן מפסיד בסביבות 5-8 מליון ש"ח בעונה, תלוי באיזו עונה.

החברה שלו היא חברה בע"מ או עמותה?כי אם כן אני משער שהוא מקבל הקלות מס כלומר הוא מפסיד כל שנה בין 2.5 ל4 מיליון ש"ח(לפי המעט שאני יודע במיסוי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 26 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], stavs, uriel17, דניאל, עופר האדום ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: