סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 11:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 481 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הליגה בדרך לסוף?
הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2013 11:26 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
וב"פיתרון" שבו במקרה הכי טוב הכדורסל הישראלי לא יתדרדר עוד יותר. אני אישית מהמר על ירידה לדרג ב' תוך 6 שנים (אולי פחות, תלוי כמה הלפרין ואליהו עוד יסחבו ובמצב הפציעות העתידיות של כספי).

גם אוהדי הכדורסל לא בדיוק הרוויחו מכל הסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2013 11:44 am 
Sophomore

ודים כתב:
וב"פיתרון" שבו במקרה הכי טוב הכדורסל הישראלי לא יתדרדר עוד יותר. אני אישית מהמר על ירידה לדרג ב' תוך 6 שנים (אולי פחות, תלוי כמה הלפרין ואליהו עוד יסחבו ובמצב הפציעות העתידיות של כספי).

גם אוהדי הכדורסל לא בדיוק הרוויחו מכל הסיפור.

הלוואי ככל שהקטסטרופה תגיע מהר יותר כך הסיכוי שיתחולל פה שינוי אמיתי גדול יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2013 2:29 pm 
Hall of Famer

אפרופו דרג ב', באותם ימים נהדרים של סוף שנות ה-80' לא היינו שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2013 3:33 pm 
Hall of Famer

על פניו הסכם סביר לכל הצדדים ,אבל תכלס בשטח ארגון השחקנים השיג הורדה של זר אחד בלבד מטופס המשחק(5 גג במקום 6 עד היום) וצ'ופר כספי.

המחזור הקרוב יערך בסופו של דבר ב10 לאפריל(יום רביעי) כנראה עם שעה אחידה לכל המשחקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2013 4:11 pm 
Senior

טל כתב:
קוף ירוק כתב:
הסתיימה השביתה (כנראה):
http://one.co.il/Article/215086.html

5 זרים וחוק רוסי. קבוצה שתחתים רק 4 זרים תזכה למענק של 250 אלף שקל נוספים.

מיליון נוספים יחולקו לפני קריטריון של דקות משחק (אבל זה לא משהו חדש זה קיים גם השנה).

על פניו הסכם שמצד אחד לא יפריע לקבוצות הגדולות להחתים 5 זרים (בשביל חיפה, ירושלים, מכבי ושות' 250 אלף שקל זה כסף כיס), ומצד השני לקבוצות הקטנות (שזה חצי ליגה בערך) 250 שקל זה הרבה מאד כסף בשיקול האם להחתים זר חמישי שברוב המיקרים לא תורם כל כך הרבה.

כמו תמיד כשהמינהלת נכנסת לתמונה עם תמריץ כספי כלשהו יש מן כזו אחיזת עיניים בעצם. הרי לא נאמר בשום מקום שהטוטו החליט להוסיף למינהלת עוד 1.25 מליון ש"ח לתקציב התמיכה שלו לעונת 13-14. מה עושים - מורידים מהתקציב הקיים המחולק לקבוצות את ה 1.25 מליון הללו, ומחלקים אותו באופן המוסכם בפשרה כעת, אבל העוגה עצמה של תקצוב המינהלת את הקבוצות לא השתנתה, רק הקריקטריון לגבי החלוקה, משמע אלו שיקבלו את המענק יישארו באותה מדרגת תקצוב פחות או יותר כמו העונה ואלו שלא יקבלו הם אלו שיפסידו מכך לעומת העונה הנוכחית.

טל, אתה טועה. זה נאמר בפירוש בחדשות הספורט אתמול אחרי ליגת האלופות על ידי פרנקל שהפשרה שבדרך היא גם בזכות הצטרפות של צחי פישביין לפגישה והסכמה שלו להוסיף את המענקים לקבוצות שיחתימו 4 זרים בלבד. הוא אמר שפישביין הסכים להוסיף 2 מיליון שקלים בשביל הסיפור. המענק הזה מגיע מהטוטו (זה גם נכתב בהודעה לתקשורת, שהטוטו יתן את הבונוס לא המנהלת) ולא מהתקציב של המנהלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2013 5:04 pm 
Senior

לגביי ההסכם, ההיישג הגדול ביותר של השחקנים וזה משהו שדיי נעלם בדיבורים כי הבעלים התקפלו לזה מהר מאד זה החזרה של החוק הרוסי והנעילה של המצב הזה ל5 שנים. צריך להבין שרוב מוחלט של הקבוצות והמאמנים פשוט לא סובל את החוק הרוסי ולא רוצה אותו. זה הולך כבר בקיץ לגרום לעליית מחירים גדולה מאד. לדוגמא השנה ניר כהן ושמוליק ברנר מצאו את עצמם כשחקנים בלי קבוצה שהעונה התחילה... אחד בסוף הלך לקצה הספסל של ראשון והשני ללאומית. בקיץ הזה הם יהיו שחקנים מבוקשים שיקבלו חוזים כפולים ומשולשים של מה שהם קיבלו השנה. החזרה של החוק הרוסי ל5 שנים היא היישג גדול מאד של השחקנים.

ובנוסף לזה הם קיבלו עכשיו ב50% לפחות את מה שהם רצו שזה שיהיו 4 זרים וחוק רוסי בחלק משמעותי של הקבוצות. כן, הגדולות והעשירות עדיין יחתימו 5 זרים. אבל הקבוצות מרכז ומינימום תקציבי? לא רואה אותם חושבות בכלל בכיוון הזה. הקבוצות האלה לא יוותרו על 250 אלף שקל בשביל להחתים זר חמישי שהתרומה שלו גם ככה לא משמעותית. שימו לב לסעיף משמעותי בהודעה של המנהלת, קבוצה שתרשום אפילו במשחק אחד 5 זרים בטופס לא תקבל את הבונוס. אז קבוצות שבעבר הביאו לחודש-חודשיים האחרונים חיזוק של זר חמישי? גם זה כבר לא יקרה. לדעתי בהסכם הזה השחקנים השיגו לפחות בחצי את מה שהם רצו והמצב יהיה שחלק משמעותי מהקבוצות יהיה עם 4 זרים וחוק רוסי כמו שהם רצו. לא כולם אבל חלק משמעותי זה גם משהו. והסיכום הזה גם מוציא את העוקץ לחלוטין מעניין החתמת הזר בגלל יתרון כספי. אף קבוצה (מלבד מכבי) לא תחתים זר חמישי על פני ישראלי בגלל שהזר יותר זול כי אין עליו מס. אם החתמה של זר תעלה לך איבוד של 250 אלף שקל, קבוצה שתבחר להחתים זר חמישי שכזה תעשה את זה רק כי היא משוכענת שזה נחוץ מקצועית ושהוא יותר טוב מכל ישראלי בסכומים האלה שהיא יכולה להביא.

אני לא חושב שאפשר לזלזל במה שהשחקנים השיגו. המצב שלהם ב5 השנים הבאות יהיה הכי טוב שהיה פה ב10 שנים האחרונות מבחינת המעמד של הישראלים והיכולת שלהם לדרוש את הסכומים שהם רוצים לדרוש. ועל זה היה המאבק. כשתגמר העונה ויתחילו ההחתמות לקראת השנה הבאה יהיה ברור ששוב השחקנים ניצחו את המאבק הזה ולא הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2013 6:07 pm 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
לגביי ההסכם, ההיישג הגדול ביותר של השחקנים וזה משהו שדיי נעלם בדיבורים כי הבעלים התקפלו לזה מהר מאד זה החזרה של החוק הרוסי והנעילה של המצב הזה ל5 שנים. צריך להבין שרוב מוחלט של הקבוצות והמאמנים פשוט לא סובל את החוק הרוסי ולא רוצה אותו. זה הולך כבר בקיץ לגרום לעליית מחירים גדולה מאד. לדוגמא השנה ניר כהן ושמוליק ברנר מצאו את עצמם כשחקנים בלי קבוצה שהעונה התחילה... אחד בסוף הלך לקצה הספסל של ראשון והשני ללאומית. בקיץ הזה הם יהיו שחקנים מבוקשים שיקבלו חוזים כפולים ומשולשים של מה שהם קיבלו השנה. החזרה של החוק הרוסי ל5 שנים היא היישג גדול מאד של השחקנים.

אני לא חושב שאפשר לזלזל במה שהשחקנים השיגו. המצב שלהם ב5 השנים הבאות יהיה הכי טוב שהיה פה ב10 שנים האחרונות מבחינת המעמד של הישראלים והיכולת שלהם לדרוש את הסכומים שהם רוצים לדרוש. ועל זה היה המאבק. כשתגמר העונה ויתחילו ההחתמות לקראת השנה הבאה יהיה ברור ששוב השחקנים ניצחו את המאבק הזה ולא הקבוצות.

תרשה לי לחלוק עליך. דבר ראשון, על ה"נעילה" ל-5 שנים. בחיאת, ההסכם הנוכחי לא היה לעונה שלמה? וזה שלפניו, לא נשבר באמצע? וזה שלפניו? בקיצור, אין חדש בעניין הזה, כי איום השביתה (החוקי והלגיטימי, כן?) תמיד קיים ואין שום יכולת לאף אחד לעשות משהו משמעותי כדי למנוע אותו.

דבר שני - השחקנים נראים פה רע מאוד. הם נאבקו על מעמדו של השחקן הישראלי בקול גדול ופאתוס קורע לבבות, ובסופו של דבר כשהם קיבלו עוד כמה דולרים ומעט מאוד דקות משחק הם אמרו תודה יפה והסכימו. הם יוצאים רע מאוד מכל הסיפור הזה. אאל"ט בסה"כ יוצא שהליגה היתה סגורה 3 שבועות שלמים, שזה המון זמן! ובשביל מה בסופו של דבר? בשביל חוק רוסי, שכבר ראינו כמה הוא מקדם את השחקן הישראלי. בשביל עוד כמה שקלים שיחולקו לקבוצות על פחות זרים ויותר ישראלים, כסף ש(א) כבר מחולק לקבוצות בחוק הנוכחי או (ב) לא בטוח שיחולק בכלל במסגרת ההטבה להחתמה של 4 זרים בלבד. במחירים שהישראלים הולכים לדרוש בקיץ, קשה לי לראות קבוצה שהיא לא הפועל ת"א שתבחר באופציה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2013 6:22 pm 
Senior

זורקין אתה טועה, אף פעם לא נשבר הסכם באמצע. ההסכם נגמר בסיום השנה הזאת, בהסכם כתוב שהצדדים ינהלו מו"מ על חידוש ההסכם בחודשי פברואר-מרץ (זה מה שניר אלון הסביר) ומכיוון שלא הגיעו להסכם חדש הם פותחים בשביתה עד שיגיעו להסכמה על חידוש ההסכם לשנים הבאות. אני מניח שזה גם המצב עכשיו, ההבדל הוא שבניגוד לעבר אז נחתם לשנתיים הסכם הפעם נחתם ל5. לקראת סיום השנה החמישית אם לא יגיעו להסכם אז נראה שביתה. אבל ב4 עונות הבאות לא יהיה זה וגם לא יהיה איום כזה. בדיוק כמו שבNBA השביתה כל פעם עם סיום ההסכם, גם פה זה ככה כל פעם חודשיים לסיום ההסכם הנוכחי. השחקנים מעולם לא שברו הסכם באמצע בבקשה לשנות אותו, כל פעם השביתה והמאבק זה על ההסכם הבא לא הנוכחי. ככה שאין סיבה לחשוב שזה יהיה אחרת הפעם. איום השביתה הוא חוקי בדיוק בגלל זה נראה לי (לא אורן?) הם לא מבקשים לשנות הסכם עבודה קיים אלא לשפר את התנאים בהסכם החדש.

השחקנים נראים רע רק למי שהיה נאיבי להאמין להם. כל מי שיש לו קצת שכל יודע שהמאבק היה על כסף והשכר של השחקנים ובמאבק הזה הם ניצחו בגדול.

ואתה טועה מאד לגביי הערכה שלך (לדעתי כמובן) חכה ותראה. אני חושב שלפחות חצי לא יחתימו, לא יופתע אם זה יהיה יותר. נכון להיום אני חושב שיש רק 3 קבוצות שבוודאות ילכו על 5 זרים וזה ירושלים, מכבי וחיפה. השאר? אני בספק. אתה כנראה לא מבין מה זה 250 אלף שקל לרוב הקבוצות... לחקלם זה חצי או יותר ממה שנותן ספונסר ראשי. מכיוון שברוב הקבוצות הזר החמישי גם ככה שהוחתם לא תרם יותר מידי (היו על זה הרבה כתבות בזמנו לדעתי) ומכיוון שלא מעט גם שלא היה הגבלה בחרו בשנים מסויימות להחתים 4 בלבד, אין לי ספק שההטבה הזאת של 250 שקל בונוס לקבוצה שלא תחתים זר חמישי תגרום להרבה מאד קבוצות לוותר על הזר הזה. הקבוצות היחידות שאני רואה מחתימות כזה הם קבוצות שיש להם שאיפה להתמודד עם מכבי ולהתמודד באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 04, 2013 10:17 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
oren_80 כתב:
אפרופו דרג ב', באותם ימים נהדרים של סוף שנות ה-80' לא היינו שם?

איזו הפתעה, היינו שם בשנים שנכנס חוק המתאזרח הבודד. מאחר והנבחרת התבססה רבות על מתאזרחים - בין 3 ל-5 בכל אליפות, הרבה יותר מבכל נבחרת אחרת - היא נפגעה מאד, בעיקר בקו הקדמי. תחשוב שבאליפות העולם 86' ישראל שיחקה עם קו קדמי שכולו מתאזרחים (מרסר, וויליס, לאסוף ונדמה לי שהרביעי היה שלכטר), ובאליפות אירופה 87' אני חושב שכבר נאלצה לוותר על שלושה מהם ושיחקה רק עם מרסר.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 04, 2013 10:19 am 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
זורקין אתה טועה, אף פעם לא נשבר הסכם באמצע.

הוספת הזר השישי בתחילת העונה הייתה אחרי שההסכם נחתם ובניגוד לו כמדומני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 04, 2013 10:25 am 
Hall of Famer

ככלל, אפשר לשבות גם כדי לשנות הסכם נוכחי, אם הוא לא כולל סעיף "שקט תעשייתי" (האמת שהמירכאות מיותרות, זו המשמעות המקורית של הביטוי). אני לא יודע איך בדיוק נוסח ההסכם דנן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 04, 2013 11:03 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
טל כתב:
קוף ירוק כתב:
הסתיימה השביתה (כנראה):
http://one.co.il/Article/215086.html

5 זרים וחוק רוסי. קבוצה שתחתים רק 4 זרים תזכה למענק של 250 אלף שקל נוספים.

מיליון נוספים יחולקו לפני קריטריון של דקות משחק (אבל זה לא משהו חדש זה קיים גם השנה).

על פניו הסכם שמצד אחד לא יפריע לקבוצות הגדולות להחתים 5 זרים (בשביל חיפה, ירושלים, מכבי ושות' 250 אלף שקל זה כסף כיס), ומצד השני לקבוצות הקטנות (שזה חצי ליגה בערך) 250 שקל זה הרבה מאד כסף בשיקול האם להחתים זר חמישי שברוב המיקרים לא תורם כל כך הרבה.

כמו תמיד כשהמינהלת נכנסת לתמונה עם תמריץ כספי כלשהו יש מן כזו אחיזת עיניים בעצם. הרי לא נאמר בשום מקום שהטוטו החליט להוסיף למינהלת עוד 1.25 מליון ש"ח לתקציב התמיכה שלו לעונת 13-14. מה עושים - מורידים מהתקציב הקיים המחולק לקבוצות את ה 1.25 מליון הללו, ומחלקים אותו באופן המוסכם בפשרה כעת, אבל העוגה עצמה של תקצוב המינהלת את הקבוצות לא השתנתה, רק הקריקטריון לגבי החלוקה, משמע אלו שיקבלו את המענק יישארו באותה מדרגת תקצוב פחות או יותר כמו העונה ואלו שלא יקבלו הם אלו שיפסידו מכך לעומת העונה הנוכחית.

טל, אתה טועה. זה נאמר בפירוש בחדשות הספורט אתמול אחרי ליגת האלופות על ידי פרנקל שהפשרה שבדרך היא גם בזכות הצטרפות של צחי פישביין לפגישה והסכמה שלו להוסיף את המענקים לקבוצות שיחתימו 4 זרים בלבד. הוא אמר שפישביין הסכים להוסיף 2 מיליון שקלים בשביל הסיפור. המענק הזה מגיע מהטוטו (זה גם נכתב בהודעה לתקשורת, שהטוטו יתן את הבונוס לא המנהלת) ולא מהתקציב של המנהלת.

אשרי המאמין...
הייתי נוכח כמה פעמים בכך שכשמגיעים לסוף העונה מסתברים דברים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 04, 2013 12:11 pm 
Sophomore

המיתוס בכדורסל הישראלי אומר שדווקא הקבוצות לא תמיד עומדות בהסכמים שלהם. לדוגמא: אם המשכורת שלך בחולון הייתה 100,000 ש"ח אז כנראה שתקבל 80,000 בסוף השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 04, 2013 12:17 pm 
Sophomore

קוף ירוק כתב:

ובנוסף לזה הם קיבלו עכשיו ב50% לפחות את מה שהם רצו שזה שיהיו 4 זרים וחוק רוסי בחלק משמעותי של הקבוצות. כן, הגדולות והעשירות עדיין יחתימו 5 זרים. אבל הקבוצות מרכז ומינימום תקציבי? לא רואה אותם חושבות בכלל בכיוון הזה. הקבוצות האלה לא יוותרו על 250 אלף שקל בשביל להחתים זר חמישי שהתרומה שלו גם ככה לא משמעותית. שימו לב לסעיף משמעותי בהודעה של המנהלת, קבוצה שתרשום אפילו במשחק אחד 5 זרים בטופס לא תקבל את הבונוס. אז קבוצות שבעבר הביאו לחודש-חודשיים האחרונים חיזוק של זר חמישי? גם זה כבר לא יקרה. לדעתי בהסכם הזה השחקנים השיגו לפחות בחצי את מה שהם רצו והמצב יהיה שחלק משמעותי מהקבוצות יהיה עם 4 זרים וחוק רוסי כמו שהם רצו. לא כולם אבל חלק משמעותי זה גם משהו. והסיכום הזה גם מוציא את העוקץ לחלוטין מעניין החתמת הזר בגלל יתרון כספי. אף קבוצה (מלבד מכבי) לא תחתים זר חמישי על פני ישראלי בגלל שהזר יותר זול כי אין עליו מס. אם החתמה של זר תעלה לך איבוד של 250 אלף שקל, קבוצה שתבחר להחתים זר חמישי שכזה תעשה את זה רק כי היא משוכענת שזה נחוץ מקצועית ושהוא יותר טוב מכל ישראלי בסכומים האלה שהיא יכולה להביא.

מסכים איתך שההישג של הישראלים לא רע בכלל.
מה שמפריע לי זה שניר כהן כבר ממש לא בקצה הספסל של ראשלצ,וזה כי הוא שחקן נהדר;מרכוס דאב או טילמן לדוגמא יותר טובים ממנו?

גם ברנר שחקן לא רע בכלל לסיטואציה של קבוצה עתירת אגו וכישרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 04, 2013 3:54 pm 
Sophomore

כן,מרכוס דאב וטילמן בערך 5 רמות מעל כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 04, 2013 4:16 pm 
Senior

אבו שוקרי הגזמת לחלוטין... טובים הרבה יותר. ניר כהן עדיין בקצה הספסל, משחק 11 דק בממוצע וקולע 3 נק' (ו1.2 מדד). לפני שבועיים הוא שיחק נגד דאב וקלע 3 נק' ב18 דקות, דאב קלע 16 ב27 דקות. שחקן נהדר או לא עם הסטטיסטיקה המדהימה הזאת ניר כהן הולך לשלש את המשכורת שלו בשנה הבאה בגלל ההיישג של השחקנים.

טל, היום גם ניר אלון בעיתון אמר שהם הצליחו להשיג עוד 2 מיליון שקל מהטוטו בשביל הסיפור הזה ובעצם אישר את מה שאמר פרנקל יום לפני. זה שהמנהלת לא תמיד עומדת במילה אני מאמין, אבל לא מאמין שהטוטו לא יעבוד במילתו ואם הבטיח גם יקיים כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 04, 2013 4:36 pm 
Sophomore

באמת? דאב הרכיכה הזה שבקושי שומר על משהו וקולע רק ליי אפים שחקן יותר טוב מכהן?
סטטיסטיקה הרבה פעמים משקרת,במיוחד שמדובר על שחקן ספסל(ממוצע הדקות שלו מאז שבוסני הגיע יותר גבוה,אני לא מכליל את תחילת השנה)בראשלצ שיש מי שיעשה נקודות אל מול אשקלון האימפוטנטית.

וטילמן שחקן מעפן,ריבאונדר טוב ושומר סביר,שחקן התקפה מוגבל ביותר.

כהן בנוי כמו חיה,עם יד מאוד רכה וטובה ל-3,שומר טוב, פייטר קבוצתי ומקריב עבירות כי זה מה שהמאמן מבקש ממנו, ובעיקר לא קיבל אף פעם הזמנות להוביל כמו המרכוס דאבים האפסים האלה שהליגה הזאת מזמנת אליה ונותנת להם הזדמנות.

אם אתם משוכנעים שהדאבים והטילמנים (לא דיברתי על הולמן שהוא שומר אדיר או חוית משחק כמו האסל ויוטר) יותר טובים משחקנים כמו ניר כהן או אלטיט בעוד כמה שנים אז אין לי יותר מידי מה להתווכח איתכם,אתם תחזיקו בדעה שלכם,אני בשלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 04, 2013 4:38 pm 
Sophomore

כהן הוא מכונת עבירות עלובה שמכונה בטעות שחקן הגנה.
יד בינונית מינוס לשלוש ואפס יכולות מתחת לסל.
אלטיט בהחלט כישרון ראוי לציון.
אני לא חושב זה עניין של להתווכח - זו פשוט צפייה בשחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 04, 2013 5:08 pm 
Sophomore

charlie5 כתב:

אוהו זה עניין להתווכח.
הוא מכונת עבירות כי זה מה שבוסאני מבקש ממנו,כדי שהזרים האחרים(די בצדק,כי הם גבוהים מצויינים ויותר טובים ממנו) יוכלו יותר לוותר בעניין הזה.
הבחור שומר מעולה,הסתכלתי על איך הוא שם גוף ומזיז רגליים מספיק.

יד בינונית מינוס לשלוש?! באיזה סרט אתה חי?
הוא אמנם לא משחק הרבה או זורק המון מהטווח כמצופה מגבוה,אבל עדיין לא ירד מ-40% בקריירה,ויותר חשוב,הוא קולע שלשות במאני טיים.

אני אפילו לא מאמין שאני צריך לסנגר עליו באספקט הזה של המשחק שלו.
שלא תבינו אותי לא נכון,אני לא טוען שכהן הוא הביאה הבאה של נוביצקי,והוא לא צריך להוביל פה קבוצה גדולה-הוא צריך להוהיל פה קבוצה בינונית מינוס כמו אשקלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 04, 2013 5:09 pm 
Senior

ניר כהן קיבל מספיק הזדמנויות לאורך כל הקריירה שלו והסיבה שהוא הגיע למצב שאין לו קבוצה השנה זה כי הוא היה חלש ברוב ההזדמנויות האלה ואף אחד לא רצה אותו (מעניין שאף קבוצה שהוא שיחק אצלה לא לקחה אותו בחזרה). כמובן גם לסיום תפקידו של החוק הרוסי יש חלק בזה.

אולי לאומית עוד רגע יבוא ויספר לך עליו כמה דברים מקופתו בחולון שם הוא זכה לשחק כישראלי מוביל כמו זר כמעט (כי לא היה להם כסף) ולא זכור לי שהוא העמיד מספרים של טילמן או של דאב.

אין ספק שהדאבים והטילמנים הרבה יותר טובים, ככה כנראה גם חושב קטש שהביא את טילמן ולא הביא במקומו את ניר כהן כנראה, וגם הבוסים שלו שניר כהן שיחק אצלם בשנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 04, 2013 5:28 pm 
Freshman

בואנה, אפילו הסוכן של ניר כהן לא מפרגן לו ככה נראה לי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 04, 2013 7:19 pm 
Freshman

kickass כתב:
בואנה, אפילו הסוכן של ניר כהן לא מפרגן לו ככה נראה לי...

אני מניח גם שאם אבו שוקרי היה הסוכן של כהן וברנר, השניים היו מוצאים קבוצה מהר יותר.

אני חושב שניר כהן בהחלט ראוי להיות גבוה מוביל בקבוצת תחתית. עשה את זה יפה אצלנו ב2008 ובעפולה ב2010.
מנגד, חייב להודות שבשלוש השנים האחרונות אני לא צופה הדוק בליגת העל (די רחוק מכך), אז לא יודע אם התדרדר ברמתו מאז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 04, 2013 7:53 pm 
Hall of Famer

אבו שוקרי כתב:
charlie5 כתב:

אוהו זה עניין להתווכח.
הוא מכונת עבירות כי זה מה שבוסאני מבקש ממנו,כדי שהזרים האחרים(די בצדק,כי הם גבוהים מצויינים ויותר טובים ממנו) יוכלו יותר לוותר בעניין הזה.
הבחור שומר מעולה,הסתכלתי על איך הוא שם גוף ומזיז רגליים מספיק.

יד בינונית מינוס לשלוש?! באיזה סרט אתה חי?
הוא אמנם לא משחק הרבה או זורק המון מהטווח כמצופה מגבוה,אבל עדיין לא ירד מ-40% בקריירה,ויותר חשוב,הוא קולע שלשות במאני טיים.

אני אפילו לא מאמין שאני צריך לסנגר עליו באספקט הזה של המשחק שלו.
שלא תבינו אותי לא נכון,אני לא טוען שכהן הוא הביאה הבאה של נוביצקי,והוא לא צריך להוביל פה קבוצה גדולה-הוא צריך להוהיל פה קבוצה בינונית מינוס כמו אשקלון.

נתחיל בזה שניר כהן שומר מזעזע. הוא איטי, שומר עם הידייים, וכל הגוף החייתי שלו לא שווה הרבה כשהוא לא באמת שם אותו על אנשים בפוסט.

ברור שהוא ירד מ40% לשלוש בקריירה, בחולון הוא היה פחות מ32% והיו עונות נוספות. לא יודע מה זה "מאני טיים" אצלך, אבל בפלייאוף הוא בדרך כלל קולע הרבה פחות טוב מבעונה הסדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2013 12:00 am 
Junior

נגמרה השביתה?

הגלבוע שיחקו היום בבלקנית עם הזרים והנוער

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2013 12:26 am 
Hall of Famer

בבלקנית אם קבוצה משחקת עם הזרים והנוער אף אחד לא מרגיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 481 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Google [Bot], picknroll, satriani, uriel17, מנחם ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: