סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 19, 2025 8:20 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2013 8:03 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
בכל מה שקשור ללהוביל קבוצה לאליפות כסופרסטאר לברון רחוק אליפות אחת מקובי....
את השלוש האחרות קובי לקח עם שחקן שכנראה יהיה מאוד גבוה מעל וויד או בוש(לא שאני משווה חלילה) בדירוגים היסטוריים, ובאופן כללי היה היותר דומיננטי בקבוצה.

נערך לאחרונה על ידי shachaf78 בתאריך ב' אפריל 29, 2013 8:06 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2013 8:04 pm 
Junior

באמת לא הבנת מדוע כשאתה מתאמץ בכל כוחך להמעיט בערכו של לברון, הביטוי OMG -כשברור לכל מיהו אלוהיך-, מקבל משמעות כפולה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2013 8:16 pm 
Sophomore

גינות ,פלאש דתי אצלו קובי יותר בתפקיד האסיסנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2013 8:18 pm 
Junior

גינות מיכאל כתב:
באמת לא הבנת מדוע כשאתה מתאמץ בכל כוחך להמעיט בערכו של לברון, הביטוי OMG -כשברור לכל מיהו אלוהיך-, מקבל משמעות כפולה?

הנחתי שלא הבנתי, כי זה הומור כל כך דפוק וחופר שלא חשבתי שזו הכוונה, מה גם שבדר"כ אתה מתוחכם כל כך. עכשיו תחזור לנזק שלך בעוף טופיק לפני שאתה מספר לאנשים מה הם מנסים לעשות ומי האליל שלהם.

שחף, לא כל אליפות מוביל שחקן אחד, כשיש שני שחקנים מאוד דומיננטים (אפילו ששאק היה דומיננטי יותר) וכל השאר ספוט אפ שוטרים אפשר לומר ששניים הובילו את הקבוצה, כך גם שאק מתיחס לת'ריפיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2013 8:21 pm 
Junior

סמיילי אל נא באפך, זה לא אישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2013 9:46 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
rony כתב:
ההבדל בין לברון לבירד הוא שהאסיסטים של לברון נובעים מהדומיננטיות הפיזית העצומה שלו שמאלצת את ההגנות לקרוס לכיוונו ומשאירה שחקנים חופשיים, מה שבדרך כלל לא מאלץ את לברון למסירות מורכבות או וירטואוזיות במיוחד (מה שלא אומר שהמסירות שלו יעילות פחות), עצם העובדה שיש לו חשיבה של רכז שמחפשת בזווית העין כל הזמן את השחקן הפנוי (יחד עם העובדה ששחקנים במיאמי נעים בלי כדור ברגע שהוא מתחיל את התנועה שלו) מספיקה לו כדי להגיע למספרי אסיסטים מאוד מרשימים. אצל בירד לעומת זאת האסיסטים נובעים יותר מראיית וקראית משחק עילאיות, ברמה של גדולי הרכזים יחד עם טכניקה מדהימה שמאפשרת לו להשלים מסירות הרבה יותר מסובכות מאלו שלברון יכול וכאן לטעמי הוא בכמה דרגות מעל לברון. גם אצל בירד, כמובן, יש חשיבות גדולה לעובדה שהשחקנים ידעו לנוע סביבו ברגע שהוא קיבל את הכדור ולפתוח לו זוויות, אבל אצל בירד, גם בגלל שהוא לא היה דומיננטי פיזית כמו לברון וגם בגלל חוקי ההגנה השונים, אני לא זוכר שאי פעם הייתה קריסה של ההגנות לכיוונו כמו שרואים אצל לברון, אז הוא והשחקנים שסביבו היו צריכים לעבוד קשה יותר כדי להשיג נתיבי מסירה.

רוני, אני לא בא להשוות כי הזיכרון היחיד שלי מבירד זה השלשות המופרעות שהוא נהג לקלוע, אבל מכיוון שהדיון הזה התחיל ממשפט שכתבתי, אז תראה שוב את שתי השלשות שהוא מסר לאלן ולצ'אלמרס אתמול (כחלק מרצף של ארבעה אסיסטים רצופים לשלשות שגמרו את המשחק). לאלן הוא מסר מסירה אלכסונית לצד השני של המגרש כשהוא תחת שמירה של שני שחקנים ואלן עצמו בורח מהשומר ומקבל את המסירה בדיוק בתיזמון הנכון, ולצ'אלמרס סתם מסירה אחורנית תוך כדי חדירה.

אלה היו שני מהלכים שלא רק ניצלו את תשומת הלב שההגנה נאלצת לתת לו אלא גם היו אסתטיים לגמרי. שתי השלשות האחרות היו יותר סטנדרטיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2013 10:09 pm 
Freshman

ביל וולטון אגב הוא המוסר הלא רכז הטוב ביותר שלי יצא לראות. רק 4 משחקים שלמים לצערי. אבל הוא משהו מיוחד.
אומרים שגם ביל ראסל היה ברמה הזאת, אבל את זה כמובן לא יצא למישהו פה לראות אני מניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2013 10:49 pm 
Hall of Famer

ראובן, תראה את הלינק עם המסירות של בירד שפלאש הביא כאן, המסירות של לברון שציינת הן בהחלט מסירות מצויינות, המסירות שתראה שם של בירד הן לא פחות מגאוניות, אני לא זוכר מלברון מסירות כאלו. ללברון יש ראיית משחק נדירה שיש למעט שחקנים בהיסטוריה, ועדיין בירד מצליח להיות מעליו לפחות בדרגה אחת במובן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2013 11:03 pm 
מנהל פורום

אני באמת לא רוצה להיגרר לסוג כזה של ויכוח, אבל רק למען האיזון גם ללברון יש סרטון מהסוג הזה:

http://www.youtube.com/watch?v=ooEELfpn2C8

נראה לי שהמסירה ב1:43 מראה שהוא הכיר טוב את הסרטון המקביל של בירד...

(בכל אופן, זה לא ממש רלוונטי לעניין הנוכחי, כי כמעט אף דוגמה שראיתי לא שלו ולא של בירד זה הוצאה החוצה לקלעי שלוש, זה מה שהרג את אוקלהומה בגמר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2013 11:55 pm 
Hall of Famer

לגבי הלייקרס של 2004, מלון ירד בממוצעים בעיקר בגלל שהוא שיחק מעט.
למעשה, העונה הנוכחית של הלייקרס קצת הזכירה את העונה ההיא (חוץ מהקטע שהלייקרס הגיעו לגמר וחטפו בראש 4-1 מדטרויט). מלון, שחקן שבקושי הפסיד משחקים בקריירה, נפצע ושיחק 42 משחקים בלבד. שאקיל שיחק 67 משחקים בלבד, קובי 64 משחקים (זכורה במיוחד פציעה לכמה משחקים בעקבות חתכים שנגרמו לו מזכוכיות שהיו בארגזים שהוא הזיז במוסך בבית) וגרי פייטון פשוט לא התאים להתקפת המשולש, שמשוועת לקלעי שלשות טוב.

מסכים עם וולפסון לגבי קארל, וכבר רשמתי את זה בת'רד של המשחק הקודם. לדנבר יש יתרון פיזי. אין סיבה שהם לא ינצלו אותו וינסו להאט את הקצב של המשחק עם טחינה פנימה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 12:02 am 
Junior

אני לא מבין מה מיוחד בחדירה והוצאה לשלשה. מהלך יעיל שלברון עושה נפלא, הוא לא המציא אותו, לא יודע כמה פעמים ראיתי את קובי חודר ומוציא מסירה בזוית לא הגיונית לשלשה של פישר, הורי, לאריזה בגמר 2009. זה מהלך כדורסל נהדר ויעיל, קלעי תמיד מעדיף לקבל כדור מפנים החוצה, אבל גם הוצאה קשה בעיני זה מהלך שסופרסטאר מוסר בNBA יודע לעשות.

כדי למנוע ויכוח מאוד מסוים אני אתיחס למסירות של ג'ורדן דווקא: http://www.youtube.com/watch?v=AiTOXUmsdoM
אז לג'ורדן ולברון יש מסירות מדהימות, עדיין המסירות של בירד נראות בעיני כ"וואו" מסוג אחר, קשה להסביר. אולי משהו במהירות ההחלטה, אולי זה שבירד ראה אפשרויות לפני שהצופה מבין שהם קיימות.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ג' אפריל 30, 2013 12:05 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 12:05 am 
מנהל פורום

אין שום דבר מיוחד בחדירה ומסירה לשלשה. כמובן למעט העובדה שיש ללברון סוף סוף אליפות בזכות המהלך הנדוש הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 9:18 am 
Junior

FLASH כתב:
עכשיו תחזור לנזק שלך בעוף טופיק לפני שאתה מספר לאנשים מה הם מנסים לעשות ומי האליל שלהם.

אני מניח שהתכוונת לכתוב: עכשיו תחזור לנזק שלך בעוף טופיק, ותן לי להמשיך עם הנזק שלי כאן.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 9:48 am 
Junior

משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 9:52 am 
Junior

:)
ד"ש לבני

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 11:58 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראובן כתב:
אני באמת לא רוצה להיגרר לסוג כזה של ויכוח, אבל רק למען האיזון גם ללברון יש סרטון מהסוג הזה:

http://www.youtube.com/watch?v=ooEELfpn2C8

נראה לי שהמסירה ב1:43 מראה שהוא הכיר טוב את הסרטון המקביל של בירד...

(בכל אופן, זה לא ממש רלוונטי לעניין הנוכחי, כי כמעט אף דוגמה שראיתי לא שלו ולא של בירד זה הוצאה החוצה לקלעי שלוש, זה מה שהרג את אוקלהומה בגמר)

ראובן אני לא רוצה לבאס או לגרום לעוד ויכוח קובי/לברון אבל ההודעות האחרונות שלך (ובמיוחד זו הנוכחית) הן כמו גרסת הלברון-פאן של פלאש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 2:01 pm 
מנהל פורום

זו קצת האשמת אין לי אחות, כי היא תאלץ אותי להשמיץ את פלאש תוך כדי ההתגוננות מההאשמה האיומה שהעלית, אז בוא נסתפק בכך שתסביר מה לדעתך רציתי להגיד בהודעה הזו, ומה הופך אותה לכל כך נוראית.

וכן, אני אוהב את לברון. לא ידעתי שהפורום הידרדר עד כדי כך שאסור לשבח שחקנים אהובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 8:14 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אפשר לשבח כמובן, אבל להביא סרטון של מסירות של לברון כהשוואה לסרטון מסירות של בירד הזכיר לי את הקליפ שאחד מהקובי-פאנס העלה (איגי אאז"נ) בו משווים בין מהלכים של ג'ורדן למהלכים של קובי אחד לאחד. חוץ מזה, אם כל הכבוד ליכולת המסירה של לברון (וזה שהוא מוציא לשלשות בצורה שתבזבז הכי פחות אנרגיה מהשחקן הזורק), היא עדיין לא באותה רמה של בירד שהיו לו פשוט עיניים בגב, היה מצליח להציל כדורים אבודים ישירות לאסיסטים (אני יודע שגם ג'יימס עושה זאת לפעמים אבל ההבדל האתלטי בינהם זועק לשמיים), היה המוסר בנגיעה אולי הכי טוב בהיסטוריה ומספיק שהיית נע בהתקפה של הסלטיקס באותם זמנים והיית מקבל ממנו מסירה לקרש-סל.
כמובן שההודעה כשלעצמה לא נוראית כלל וכלל. תרגיש חופשי להתלהב מהשחקנים האהובים עליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 8:46 pm 
מנהל פורום

אז אם ההודעה לא נוראית זה נראה לי טפשי מאוד להציג אותה ככזו. בכל אופן, תרשה לי לצטט את מה שכתבתי בהתחלה שלה - "אני לא רוצה להיגרר לויכוח הזה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2013 12:37 am 
Junior

sir charles כתב:
אפשר לשבח כמובן, אבל להביא סרטון של מסירות של לברון כהשוואה לסרטון מסירות של בירד הזכיר לי את הקליפ שאחד מהקובי-פאנס העלה (איגי אאז"נ) בו משווים בין מהלכים של ג'ורדן למהלכים של קובי אחד לאחד.

מה השטויות האלה?! אתה באמת רוצה להגיד לי שאתה לא רואה את הדימיון הזועק בין המהלכים של ג'ורדן לאלו של קובי? זה הופך אותך לראשון שפגשתי שלא שם לב (שזה שונה מלברון לעומת בירד-אין דימיון במסירות שלהם, ובטח שאין דימיון בכל השאר).
אני לא מכיר שחקן שמזכיר כ"כ הרבה שחקן אחר, מבחינת המובים, התנועות, הסייז, תכונות המשחק, האופי, כמו שקובי לקח את המובים של ג'ורדן ודומה לו בסגנון. למעשה קובי עושה את אותם מובים בדיוק באופן יפה ואלגנטי יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2013 12:47 am 
Hall of Famer

נו באמת. אם כבר אפשר לדבר גם על דמיון בין קובי לבין אנתוני פארקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2013 12:57 am 
Junior

אפשר, זה לא ברמה שקובי שיכפל את המובים של ג'ורדן. תן לי שני שחקנים ממתי שתרצה שהיו דומים יותר משקובי דומה לג'ורדן (בסגנון בתנועות בסייז בתכונות המשחק..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2013 8:04 am 
מנהל פורום

וגם שהשחקן השני יהיה יותר אלגנטי וישחק באופן יותר יפה...
רק חבל שזה לא מוביל אותו גם ללהיות יותר טוב!

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2013 10:46 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אז קובי צריך לשנות את הכינוי שלו מהממבה השחורה ל-copycat (או kobecat).
וראובן, בלי להיגרר לויכוח, אבל לא כתבתי שההודעה שלך נוראית בשום מקום (אלא אם הסקת זאת בהשוואה להודעות של פלאש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2013 11:14 am 
Junior

נובאמת. וייד ולברון, ועוד אלפי שחקנים בעולם, לא גדלו על MJ וניסו לחקות אותו? לברון בחר במקרה מספר 23? בעיני שחקן חוץ לא יכול להיות טוב מג'ורדן, נקודה, אבל מבחינת מובים, פיל אמר שקובי העתיק מג'ורדן. המשחק שלהם 100% זהה. קובי אמר שהוא העתיק את המובים שלו מצפיה בג'ורדן ושחקנים גדולים אחרים שזה פשוט חכם, אולי זה מה שהפך אותו מבחירה נמוכה יחסית לאחד השחקנים הטובים אי פעם.
http://sports.espn.go.com/nba/playoffs/ ... udy-100604

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot] ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: