G כתב:
מהזן הדוחה של ספי שמש, עומר אסתרון וגילי כהן.
טעות, כל אחד מהם דוחה באופן אחר (אני מוציא מהכלל את כהן-שלדעתי הוא פחות דוחה עד לא דוחה בכלל-וכמובן שחייבים להוסיף את רייניש).
השופט הכי דוחה בליגה זה בוודאות רייניש. שילוב של שחצנות יוצאת דופן עם רמה מקצועית מפוקפקת ורמה מוסרית מפוקפקת עוד יותר (הכנסות לא מדווחות וכו'). השריקה שמבטאת הכי טוב את היותו אפס מאופס, מבחינתי, היא אותה טכנית שגרמה לנו לא להיות בפלייאוף בעונה הקודמת. להזכיר למי ששכח: נתניה משחקת נגד הבקעה במשחק ראש בראש על הפלייאוף, יהוא אורלנד קולע על הבאזר שלשה שמשווה את המשחק ושולחת אותו להארכה, כמה אנשים מהצוות של נתניה נכנסים לאקסטזה וקצת נכנסים למגרש כשהמשחק לא אקטיבי ועם אפס נקודה שקר כלשהו על השעון-ורייניש שורק עבירה טכנית, שתי זריקות עונשין חינם לגבעה ועונה שלמה שמוכרעת על משרוקיתו של האדון. שריקה אנטי ספורטיבית במהותה, שאפילו גרמה למוטי אמסלם לומר אוף דה רקורד שזו השריקה הכי מטומטמת שהוא ראה בחיים שלו.
גם שמש הוא שחצן דוחה, שהמאפיין הבולט שלו הוא הפרצוף שמשדר "אני ממש סובל להיות כאן". כמו ילד שאמא שלו שלחה אותו לחוג שהוא לא אוהב. כמו מורו ורבו רייניש הוא אוהב להעיף טכניות על כלום, רק כדי שישימו לב שהוא שם. רק שבניגוד לרייניש שקשה לפספס עד כמה הוא נהנה להרגיש בעלבית, שמש נראה כאילו הוא סובל גם מזה.
אסתרון כבר היה גרוע יותר בעבר. בסך הכל מדובר בשופט טוב, אבל עם פתיל מאד-מאד קצר וזה ידוע גם בקרב איגוד השופטים. היה עדיף לו לסגל קצת כבדות שמיעה ולא לשמוע כל דבר שכל עוזר מאמן שלישי אומר. אני בספק אם הוא אי פעם יצליח להרגע ולהפוך להיות שקול יותר, אבל אם זה היה קורה-מדובר היה בשופט סביר לגמרי.
אגב, שופט נוראי שלא מדברים עליו הרבה כי הוא בד"כ לא שופט ראשי זה בייניש. שחצן, מעיף טכניות על כלום וגם חסר כל מושג מקצועי. זה גם אותו שופט שקרא לבני השרון "קבוצה מאוסה" בהתכתבות הפנימית של איגוד השופטים.
שופט רע במיוחד בדור הצעיר זה רומנו.
אבל אם להיות אופטימיים, אפשר לציין את עמית בלק שיהיה שופט מעולה והוא גם בחור נחמד לעילא, צ'צ'יק, פיני רימון הממושקף והסולידי, פורטל שלא בא לחפש צרות ובין הותיקים החביב עליי הוא גילי עובד שהוא היחיד מביניהם שנראה כאילו שיפוט זה תחביב שמכניס לו כסף (מה שזה באמת) ולא כאילו הכריחו אותו להקיף דיונה ב35 מעלות בנשק טול.