|
עוד משחק שמראה כמה גולדן סטייט פייבוריטס לאליפות. גם כשהרוקטס הובילו 16 ברבע השני היה ברור לגמרי שהווריורס יכולים לחזור, והם חזרו עוד בתוך הרבע וירדו למחצית ביתרון. כבוד גדול לרוקטס שלא נשברו עם הפציעה של הווארד ועם משחק באמת עצום של ג'יימס הארדן (בעיקר ברבע הרביעי) נשארו בתמונה עד הסוף. הכוכב של הווריורס והסיפור הגדול הוא כמובן סטף שנגמרו כבר המילים לתאר כמה הוא ספקטקולרי, אבל מה שעזר באופן קריטי להביא את הנצחון היה ההגנה המטורפת והרצון של דריימונד גרין והביצים+יכולת של האריסון בארנס. קבוצה שיש לה סטף אחד ומסביבו קליי+השחקנים שהוזכרו+בוגוט והפעם גם ספסל תורם (אהלן שון ליבינגסטון בהתקפה, איגי בהגנה זה ברור) היא פשוט פייבוריט לאליפות.
אז נגמר 106-110, היה שוויון 97 5.5 דקת לסיום אבל דאנק מדהים של בארנס נתן את האות לריצה של הווריורס שהרוקטס כמעט הצליחו לחזור מולה, אבל רק כמעט.
סטף 34 נקודות עם 6/11 לשלוש כולל שלשת מומנטום מטורפת ברבע האחרון תוך כדי חצי-כריעה או משהו כזה, ליבינגסטון 18 מהספסל ש16 מתוכן במחצית (שיא קריירה שלו למחצית), 15 לקליי שהיה חלש לשלוש עם 1/7, 14 האריסון בארנס, דריימונד גרין בכל מקום עם 13 נקודות, 12 ריב', 8 אסיסטים והגנה משוגעת.
הארדן עם 28 נקודות ב11/20 מהשדה כולל כמה סלים בלתי אפשריים בחדירה על השומרים המעולים של הווריורס, 11 ריבאונדים ו-9 אסיסטים. אריזה 20 עם 4/5 לשלוש ו-7/10 מהשדה. ג'וש סמית' עם 17 נקודות, 7 ריבאונדים, 5 אסיסטים ומספר זריקות מטומטמות לשלוש כהרגלו. הווארד רק 26 דקות בגלל הברך, מצבו לא ברור למשחק הבא, הספיק 13 ריבאונדים ו-7 נקודות. קאפלה עלה להחליף אותו מהספסל ושיחק טוב, 9 נקודות ב4/4 מהשדה ב13 דקות בלבד.
_________________ "שחקן מאוס בקבוצה מאוסה. לא עבר סיבוב מאז שעבר למערב ולא יעבור סיבוב גם השנה"-אנונימי 9 על דווייט הווארד מודל 2015.
"הקאבס לא עמוקים מספיק. זה בדרך לסוויפ. 4:0 לבולס. תרשמו."-satriani מהמר על קאבס-בולס 2015.
|