לא מספיק שהייתם בונקרים בדראפט עצמו, עכשיו אתם גם מתקמצנים לי על ת'רד חדש? יאללה, קצת באיחור בגלל שנגמרה לי האבקת אינטרנט אתמול ולקח זמן עד שהשגתי עוד.
הזומבים של עידן
עם מי נכנס לדראפט: אולדיפו, בוקר, דניאלה גלינארי, אנתוני דיוויס, מילסאפ, דיינג, מיילס טרנר. עם מי יצא מהדראפט: גרג מונרו (32$), תומאס סאטורנסקי (26$), רודני הוד (11$), ווסלי מתיוז (10$), קנט בייזמור (8$), טים פרייזר (7$), טרנס ג'ונס (4$).
גם אלוף (טוב, חצי), גם נכנסת לדראפט עם תקציב די מכובד, ובסוף גם ביזבזת יותר מרבע מהכסף שלך על רוקי שכנראה יבלה את רוב העונה על הספסל? החולשה הגדולה של הסגל הזה היא כמובן בעמדת הרכז, דיפו לא באמת נותן סטטיסטיקות של רכז, סאטורנסקי כאמור יבלה על הספסל כל עוד וול בריא וטים פרייזר אחלה הימור כפיקאפ של סוף הדראפט, אבל אם הולידיי חוזר בזמן סביר ובמשהו שמזכיר כושר משחק, זו כנראה עמדת רוטציה. אז יש כאן בעיה בתחום האסיסטים, אבל אחלה בחלה של קיפרים עם דיוויס (כל עוד הוא בריא), מילסאפ וגם בוקר וטרנר שאני אוהב מאוד, מדיינג פחות החזקתי עד לא מזמן, אבל לאט לאט נראה שהוא גם מתפתח לקיפר איכותי. עמדות הכנפיים מאוישות לעייפה, חוץ מבוקר וגאלו, הוד זו אחלה בחירה, בטח במחיר הזה וכשהייוורד בחוץ לעונה וברקס נראה כמו הצרות שלי, מתיוז חזר לעצמו אחרי עונה פצועה, לא משהו היסטרי, אבל אחלה מקור לשלשות, אותו כנ"ל לגבי בייזמור, טרנס ג'ונס... לא בטוח לגביו בניו-אורלינס, הוא אמנם נראה טוב בפריסיזן ואם הוא יגלה איזו כימיה יוצאת דופן עם דיוויס אז אולי הוא יקבל דקות רציניות, אבל יכול באותה מידה גם להקבר על הספסל, בסך הכל בכלל לא רע, אבל לא נפלתי מהרגליים.
הקרינגטונים של מוק
עם מי נכנס לדראפט: לילארד, קליי, הארדן, איבקה, קאזינס, וול ויוקיץ'. עם מי יצא מהדראפט: הבן-יקיר-לי סאבוניס (27$), א.ד. גורדון (15$), דארן קוליסון (14$), הפלאמלי מפורטלנד (1$), טריסטאן תומפסון (1$), טיילר ג'ונסון (1$), ג'מייקל גרין (1$).
עוד (חצי) אלוף יוצא ואחרי שבשנה שעברה מוק הפגיז בדראפט, השנה, אפעס, יצא לא משהו לטעמי, בטח ובטח כשאתה מתלונן שאין לך כסף להתמודד על השחקנים שאתה רוצה ובסוף אתה נשאר עם 23$ בכיס, אבל אם אתה מרוצה, שיהיה לבריאות. למוק יש כנראה את שישיית הקיפרים הכי טובה כאן, רק חוליה אחת קצת חלשה עד כמה שאני רואה וזה איבקה. סאבוניס מצד אחד זו בחירה נחמדה כי נראה שהוא הולך להיות בחמישיה באוקלהומה (או לכל הפחות לקבל הרבה דקות), מצד שני, עד כמה שאפשר לשפוט מהפרי-סיזן, גם האפסייד שלו נראה די מוגבל, אבל לפחות יתרום משהו, שזה נחמד לעמדת הרוקי. חוץ ממנו, גורדון זה הימור נחמד על שחקן צעיר, אבל מניה לא מספיק בטוחה כדי להיות השחקן שעליו הוצאת הכי הרבה אחרי הרוקי, אולי בגלל שזו עונת חוזה והכל אז תהיה כאן פריצה, אבל אולי לא, וזה לא מספיק טוב לשחקן סגל קבוע לטעמי. קוליסון רכז סבבה, בטח בכסף הזה, פלאמלי, תומפסון וגרין אחלה בחירות סוף דראפט ב-1$ שייתנו ריבאונד ואחוזי שדה (ולא הרבה יותר מזה), גם טיילר ג'ונסון בהחלט הימור סביר, אבל חוץ אולי מקוליסון, אני לא רואה כאן אף שחקן שהייתי שם עליו כסף שבוודאות יהיה אצלך בסגל עד סוף העונה. בקיצור ולעניין, אפשר היה לעשות כאן יותר לדעתי, לא דראפט שצועק אליפות לדעתי.
כלבי השלג של דוג
עם מי נכנס לדראפט: כריסטופול, קמבה, דרוזן, מלו, דיאנדרה 3000, מקולום ויצחק מודעי. עם מי יצא מהדראפט: דווייט הווארד (31$) ברנדה אינגרם (30$), אשטון קוצ'ר (20$), ג'וליוס רנדל (15$), קרול קינג (10$), המוריס היותר מוכשר ויותר דפוק (4$), טאג' מאהל (3$).
הקיפרים של דוג משמעותית פחות טובים מאשר של מוק לטעמי, אבל כאן לפחות אני רואה שמישהו שיודע מה הוא רוצה מעצמו בדראפט והלך וניצל את התקציב הגדול כמו שצריך כדי להשיג את זה. אינגרם ב-30$ זה אחלה לגמרי, אני אישית חושב שהוא יהיה באסט, אבל האפסייד שלו זה סטאד פנטזי מהשורה הראשונה להרבה שנים ובהתחשב בעובדה שהוא עלה בערך כמו רוקים הרבה פחות מוכשרים (נניח סאבוניס), זה יופי. דווייט הווארד ב-31$ זה המון כסף לטעמי, יותר מדי כנראה, אבל שוב יש כאן חשיבה נכונה, דוג גם ככה יהיה בתחתית מבחינת אחוזי עונשין בגלל דיאנדרה, אז הריבאונד, אחוזי השדה והחסימות של הווארד יעזרו כאן מאוד לבסס אותו בצמרת של הקטגוריות האלו. רנדל לדעתי אחלה מציאה, שחקן של דאבל-דאבל להרבה שנים כנראה ואולי מחליף למלו אם הוא יתחיל השנה לרדת ביכולת וכבר לא יהיה שווה מקום של קיפר. 20$ על קורבר זה מוגזם לדעתי, אני מבין שהיית צריך שלשות, אבל קורבר אחרי עונה חלשה וכבר ממש לא ילד, בדיעבד אפשר היה להביא כמו רדיק או מתיוז בחצי מחיר וכנראה היו נותנים יותר ממנו, דמארה קרול בחירה נחמדה יחסית בזול כי אפסייד יש לו גם אחרי עונה מאוד מאכזבת ושתי הבחירות האחרונות כנראה יהיו רוטציה בכל מקרה.
ק&ה של ליאור
עם מי נכנס לדראפט: בלדסו, ג'ימי השרת, גורדון הייוורד, פורזינגיס, מארק גאסול, אמביד, דאנג'לו ראסל. עם מי יצא מהדראפט: בן שמעון (66$), קריס קרוס וויל מייק יו ג'אמפ דאן (31$), פארוק תסגור את התריס (3$), מירוטיץ' (2$), טי.ג'יי. וורן בייטי (1$), אנקל ג'רו (1$), יהויקים נוח (1$).
עוד מישהו (מי-שהם? יש מילה כזו?) שרואים שהגיע לדראפט עם אסטרטגיה ברורה וגם ניצל את התקציב בצורה פחות או יותר מקסימלית כדי לממש אותה, אבל תוצאות לחשיבה הזו, אם יהיו, יגיעו במקרה הטוב רק בעונה הבאה, העונה זה יראה רע. ליאור וניב הגיעו במצב מאוד דומה למה שקרה אצלי בשנה שעברה עם קיפר מרכזי פצוע, וגם האסטרטגיה די מתעלמת מהעונה הנוכחית ובונה לעתיד. הסגל חטף מכה רצינית עם הפציעה של הייוורד כשביחד עם הסיכון הגדול של אמביד, זה אומר שהעונה הקרובה כנראה הייתה אבודה מבחינת מקום בצמרת בכל מקרה, גם אם יש כאן סטאדים צעירים כמו פורזינגיס וראסל ועוד את באטלר ובלדסו שהם יופי של קיפרים (כשהם בריאים). אז במקום לבנות קבוצה לעונה הקרובה, הלכו ובנו (אולי) מפלצת לשנים הבאות, וגם אם לא, לכל הפחות השיגו לפחות טרייד-צ'יפס רציניים למישהו שיהיה נואש לרוקי עם דופק. סימונס לא הולך לשחק בקרוב, אולי גם בכלל לא העונה, אז ללכת ולשים עליו סכומים שמזכירים את מה שאני שמתי על קא"ט בשנה שעברה זה סיכון לא קטן, אבל יש סיכוי לא רע שבסופו של דבר הוא יהיה השחקן הכי טוב בדראפט הזה וסטאד פנטזי רציני להרבה שנים. יחד עם סימונס יש גם את דאן שאמנם נתן פריסיזן חלש מאוד (אחרי ליגת קיץ מצוינת צריך לציין) ונמצא במקום קצת בעייתי מבחינת הרוטציה במיני (מאחורי רוביו ולאבין כרגע), אבל גם אצלו הפוטנציאל בשמיים בהחלט נותן להם התחלה של שלד עם פוטנציאל אדיר לטווח של עונה-שתיים קדימה, אבל גם כמעט בוודאות מקום בתחתית העונה מה שאומר תקציב נמוך לשנה הבאה, אולי יהיה כאן צורך להשתמש באיזה טרייד צ'יפ אחד או שניים כדי לגרד כמה גרושים מעידן או צ'ונסי. על כל שאר הבחירות אין טעם להתעכב יותר מדי, זו לא קבוצה תחרותית לעונה הקרובה, זה לגמרי הינקי ויהיה מעניין לראות איך זה עובד ואם דאן/סימונס הופכים להיות טרייד-צ'יפס כדי לשדרג מקומות אחרים בסגל או שהולכים הינקי עד הסוף.
הצ'יטות הפצועות של איתי
עם מי נכנס לדראפט: פריקי רוביו, וויגינס, גשר על הנהר קוואי, וויצ'ביץ', ווייטסייד, ברו-לו, פורטיס המשוגע. עם מי יצא מהדראפט: רונדו (37$), רדיק (12$), לינסאניטי (8$), אריק גורדון (6$), קובינגטון (2$), טלטאבי (1$), דני קושמרו גרין (1$).
ושוב חזרנו לקבוצה שלא הגיעה עם אסטרטגיה מסודרת ונתקעה עם דראפט מבולגן, אבל בעיני יצא קצת (ממש קצת) יותר מוצלח מאשר הדראפט של מוק לטעמי. הקיפרים כאן סבבה לגמרי, הרבה צעירים עם פוטנציאל ולנארד אחד שהוא כבר סופר-סטאד, רק את רוביו אני פחות אוהב. לגבי הבחירות עצמן, רונדו חזר לעצמו פחות או יותר בעונה שעברה, לא יודע איך הוא יהיה העונה, אם ייתן משהו דומה זה אחלה בחלה ויופי של גיבוי למקרה שרוביו יפצע, אבל במחיר 37$ זו הגזמה פראית, מצד שני, באותו שלב של הדראפט למיטב זיכרוני כבר לא היו אופציות טובות יותר על השולחן, עדיף היה להתחיל לבזבז קודם. רדיק זו תמיד בחירה אנדרייטד בדראפטים, אחלה מקור לשלשות ולעונשין בלי להזיק באחוזי שדה או באיבודים (עדיף בהרבה על קורבר למשל, ובמחיר הרבה יותר טוב), לינסאניטי בשממה של ברוקלין יכול לתת אחלה עונה וקובינגטון ב-2$ זה אחלה, למרות שייחרב לך לגמרי את אחוזי השדה, לפחות שלשות וחטיפות יהיו כאן. את אריק גורדון אפשר לזרוק כבר עכשיו כי הוא עוד 5 דקות יפצע. סה"כ אפשר היה להוציא כאן הרבה הרבה יותר עם 38$ שנשארו בכיס, בטח ובטח כשלא לקחת אף רוקי והיית צריך לאסוף אחרי הדראפט את עאלק בולדווין שכנראה לא יהיה בטופ של הרוקים העונה.
הקורבס של עודד
עם מי נכנס לדראפט: IT2, קארי, פול ג'ורג', הורפורד, לאב, ברנדון האביר וחליל הרוקפור. עם מי יצא מהדראפט: רו-לו (38$), משפחת אדאמס (28$), ישמעאל סמית' (13$), טוני פארקר (1$), מרווין האנדרואיד הפאראנואיד (1$), היי! ווי'ר גואינג טו איביצה זובאץ' (1$).
עם שני קיפרים סופר-תותחים כמו קארי ופול ג'ורג' ועוד שניים מוצלחים כמו IT וביג-גיי-אל-הורפורד ועוד סופמור איכותי ותורם כמו החליל, זו אמורה להיות קבוצה שתרוץ בצמרת, אבל הדראפט כאן קצת חלש לטעמי. אני דווקא אוהב את אדאמס ורו-לו, גם באופן כללי וגם באופן ספציפי לקבוצה הזו שצריכה חיזוק לקו הקדמי כי קווין לאב כבר לא ממש סטאד פנטזי מהשורה הראשונה, אבל המחירים האלו פשוט מופרכים לטעמי ולא השאירו יותר מדי לשאר העמדות. איש סמית' יהיה נחמד בתחילת העונה כל עוד ג'קסון פצוע, אבל אח"כ יהיה תקוע על הספסל בדטרויט, קצת מוגזם להוציא עליו 13$ לדעתי. טוני פארקר לדעתי אחלה הימור ב-1$, הוא עוד לא מספיק זקן כדי שאפשר יהיה להגיד בוודאות שאין סיכוי שהוא יחזור לעצמו קצת, גם מרווין ב-1$ זה סבבה, איביצה זובאץ'? זה כנראה אומר לשחק עם עמדת רוסטר אחת קשורה מאחורי הגב למשך עונה שלמה.
הדרקונים המפליצים של אלון
עם מי נכנס לדראפט: ווסטברוק, לאבין, לברון, פייבורס, דראמונד תאד יאנג וג'וש ריצ'רדסון. עם מי יצא מהדראפט: אריזה (34$), ג'ורג' היל (11$), אוטו זבל (10$), מאריי (7$), א-קאפלה (7$), ביומבו (1$), גארי האריס (1$).
הקיפרים כאן ממש אחלה לטעמי, ווסטברוק ולברון סטאדים רציניים, פייבורס ודראמונד קו קדמי צעיר וטוב, לאבין מתקדם לא רע בכלל, רק יאנג וריצ'רדסון הסופמור לא משהו. מבחינת הדראפט עצמו, אני חצוי, יש כאן כמה בחירות פנטסטיות כמו אריזה, מאריי ב-7$ (ביחס למחירים של כל שאר הרוקים זו גניבת הדראפט ולא בקצת, בקילומטרים), גם קאפלה זה סבבה לגמרי למרות פרי-סיזן בינוני משהו, סוג של דווייט הווארד לעניים רק צעיר בהרבה וגם מתאים מאוד לקבוצה שכבר יש לה את דראמונד ותלך ראש-בראש עם הקבוצה של דוג על מקום אחרון בעונשין, ביומבו והאריס הימורים נחמדים ב-1$ לסוף הדראפט, למרות שהאריס פצוע למיטב זכרוני ולא אמור להיות קרוב לחזרה. מצד שני, נשארו כאן 34$ בכיס ועוד 21$ התבזבזו להם על אוטו פורטר וג'ורג' היל הלמל"מים, לדעתי יצא כאן דראפט לא רע, אבל אפשר היה להוציא ממנו יותר, אולי אפילו הרבה יותר.
קבוצת החלומות של צ'ונסי
עם מי נכנס לדראפט: קונלי, ביל, פריק, דוראנט-דוראנט, דריימונד, ראיין אנדרסון, ליגת הצדק ווינסלואו. עם מי יצא מהדראפט: מרקז כריס (37$), גורטאט (25$), טרבור בוקר (12$), מונטה העליז (6$), דרון וויליאמס (2$), סאלינג'ר (2$), ביג-גיי-אל ג'פרסון (1$).
סוף סוף קבוצה שאני אוהב יחסית גם מבחינת הקיפרים וגם מבחינת הדראפט. פריק-דוראנט-גרין זו שלישיה מפלצתית, ווינסלואו לדעתי בהחלט יכול לתת פריצה השנה במיאמי, קונלי וביל כבר פחות מלהיבים, הראשון כבר קצת זקן ופצוע, השני סתם פצוע, ושניהם בדיוק קיבלו חוזה ענק כך שנפילה יכולה בהחלט לקרות, אבל לפחות לביל יש גם אפסייד רציני אם יצליח סוף סוף להישאר בריא. מרקז כריס נתן אחלה פריסיזן ואין לו ממש תחרות רצינית על העמדה בפיניקס (רגע עם דאדלי?), בהחלט מועמד ל-ROY, גורטאט יופי של חיזוק לקו הקדמי, דרון וויליאמס, סאלינג'ר וג'פרסון כולם וטרנים שלכל הפחות יש סיכוי סביר שלא יהפכו להיות עמדות רוטציה ויהיו שחקנים תורמים לדעתי. ממונטה אליס אני הרבה פחות מתלהב, אבל לכולנו יש בחירות שאנחנו לא ממש גאים בהם.
הקבוצה הראויה לציון של יואב
עם מי נכנס לדראפט: טיג, באטום, פורנייה, טובי האריס, ולנצ'יונאס, גאסול. עם מי יצא מהדראפט: פטריק קים מקאו (29$), אייברי בראדלי (26$), קאנטר (25$), צ'נדלר פארסונס פרוג'קט (15$), פאריד אל אטרש (6$), האריסון בארנס (5$), רונדה ראוזי הוליס ג'פרסון (4$) מידלטון (4$).
קצת צחקתם עליו, אבל הדראפט של יואב לא רע בכלל לטעמי האישי. קשה להיות קבוצת אקספנשן בליגה כמו שלנו, אבל יש כאן גם קיפרים סבירים לגמרי ביחס לאפשרויות, מצד אחד תרומה לעונה הקרובה שתעזור לו להימנע מהתחתית ולהרוויח עוד כמה $ לדראפט הבא, מצד שני, יש כאן טרייד-צ'יפס נחמדים לקבוצות שרצות לאליפות ומוכנות לתת $ לדראפט הבא (עידן וצ'ונסי, זה שוב אתם) ומצד שלישי, יש כאן גם פוטנציאלים יפים לקיפרים לטווח ארוך, בקיצור, עבודה יפה לטעמי בהתחשב באפשרויות. בראדלי אחלה שחקן, היה אחד המטרות שלי בדראפט, גם קאנטר שמתחיל פחות או יותר לממש את האפסייד שלו ועדיין צעיר, מספיקה פציעה אחת לסטיבן אדאמס כדי שהוא יהפוך להיות מפלצת פנטזי. פאריד נראה בדרך הבטוחה לתפקיד ספסל מאחורי כל היוקיצ'ים והנורקיצ'ים, אבל ההאסל שלו כנראה ימשיך לקנות לו מספיק דקות כדי להיות רלוונטי. חוץ מזה, יש כאן 3 ווינגים שמצד אחד נראים למלמ"ים כרגע עם פארסונס, בארנס ורונדה ה"ג, אבל מספיק שאחד מהם יממש את הפוטנציאל שלו ויהפוך לקיפר לטווח ארוך כדי לסכם דראפט מוצלח. מידלטון קצת ביזבוז של בחירה אלא אם כן נחליט שלא מאפשרים הרמה של פצועים לטווח ארוך, אין סיבה לסחוב גוויה בסגל לאורך כל העונה, אפשר להרים אותו גם עוד חודש-חודשיים-שלושה ובינתיים להרוויח שחקן שגם נמצא על הפרקט ותורם איפשהו, מצד שני, הוא כנראה המניה הכי בטוחה לקיפר לטווח ארוך ממי שהיה על הלוח אם הוא חוזר כמו שצריך מהפציעה. לגבי עמדת הרוקי, מקאו נתן יופי של פרי-סיזן, הסגל של ג"ס מאוד עמוס מצד אחד מה שיכול ליצור לו בעיה רצינית של דקות בעיקרון, אבל מצד שני, כנראה שיהיו להם מספיק בלו-אאוטים העונה כדי שהוא בכל זאת יקבל מספיק דקות כדי לתת תוצרת, אם הפריסיזן מהווה איזושהי אינדקציה, יכולה להיות כאן אחלה גניבה.
הקבוצה של הראל
עם מי נכנס לדראפט: שרודר, רג'י ג'קסון, דראגיץ', ג'בארי פארקר, נואל, נורקיץ'. עם מי יצא מהדראפט: סאריץ' (31$), ג'יילן בראון (23$), לן (10$), ליילס (7$), בארטון (7$), בנדר (2$), אקסום (1$) דריק רוז (1$).
שוב קבוצת אקספנשן על כל הקשיים שנלווים לכך, אבל דווקא כאן יש לנו עוד בונקר אחד שנשאר עם 43$ בכיס, אז ברור שאפשר היה להוציא כאן הרבה יותר. מצד שני, אני חושב שהייתה כאן אסטרטגיה נכונה לקבוצת אקספנשן. יש כאן 2 רוקים עם פוטנציאל גבוה, לטעמי כשאני במיוחד מחזיק מבראון (ולא רק בגלל שהוא בסלטיקס), בנדר הוא הרוקי השלישי עם הפוטנציאל הגבוה בתיאוריה וכנראה יהיה באסט בפרקטיקה, רוב הסיכויים שזו בחירה מבוזבזת, אבל ב-2$ מותר לעשות בחירות גרועות. ליילס, אקסום ובארטון שחקנים צעירים עם אפסייד יפה מאוד שגם הגיעו באחלה מחיר, אקסום סוף סוף מראה סימני חיים, ליילס הוא יותר השקעה לטווח ארוך (אלא אם כן גובר או פייבורס יפצעו, פייבורס כבר בספק לערב הפתיחה) וגם דריק רוז הימור מאוד מאוד הגיוני לקבוצת אקספנשן, אולי שינוי האווירה יחזיר אותו לכיוונים יותר חיוביים בקריירה. אלכס לן כנראה בחירה קצת למל"מית, לא ממש הצליח לפרוץ עד עכשיו למרות שהוא מראה ניצוצות מדי פעם שמפתים לקחת עליו הימור. בשורה התחתונה, מבין שרודר, פארקר, נואל, סאריץ', בראון, ליילס ואקסום יש כאן כ"כ הרבה כשרון צעיר שהסבירות היא שלפחות 2-3 מתוך הרשימה הזו יהפכו תוך עונה או שתיים לעמודי תווך של קבוצה איכותית.
התוכי המתים שלי
עם מי נכנס לדראפט: לאורי, אירווינג, קראודר, אולדריג', גובר, גריפין, קא"ט. עם מי יצא מהדראפט: הילד (40$), ווייד (23$), גיי (16$), נוביצקי (15$), קלארקסון (12$), פייטון (3$), קאולי שטיין (2$).
סוף סוף דראפט שהלך לי פחות או יותר כמו שתכננתי ולדעתי יצא גם די מוצלח. קודם כל, סוף סוף אני מתחיל עונה כשכל הקיפרים שלי בריאים ואני גם די מרוצה מהם. חוץ מזה, תכלס הגעתי הרבה פחות מוכן מאשר בשנים שעברו מבחינת היכרות מעמיקה עם סליפרים, אז החלטתי ללכת על מניות יחסית בטוחות ואיכשהו זה גם הצליח להסתדר לי בתקציב. אני לא מומחה גדול למכללות, אבל ממה שראיתי באדי הילד נראה לי כמו שחקן מיוחד וסטאד רציני בפוטנציה, כשגם במקרה הגרוע, הוא לפחות נראה כמו השחקן הכי מוכן מתוך כל מחזור הרוקים הנוכחי, אז הוא נותן לי את הסיכוי הכי טוב לתרומה עקבית מעמדת הרוקי ואח"כ הסופמור, בטח ובטח כשלוקחים בחשבון שהקו האחורי של הפליקנס לא בדיוק מתפוצץ מאופציות מרשימות וזה תמיד נחמד לשחק עם רוקי שגם אשכרה עוזר איפשהו. גיי היה מאסט מבחינתי כי אני עם בור רציני מאחורי קראודר בסמול והוא אחד הסמולים הכי טובים שהיו זמינים לבחירה (חוץ אולי מאריזה שנמצא בכושר גרוע כרגע), אם לא הכי טוב, וגם השגתי אותו באחלה מחיר, ווייד ונוביצקי אמנם זקנים ומועמדים לדעיכה, אבל שניהם היו בסך הכל ממש אחלה בעונה שעברה, אם אחד מהם יצליח לתת משהו דומה השנה זה כבר יופי, אם שניהם יצליחו, זה כבר פנטסטי. חוץ מהם הלכתי על עוד שני צעירים בעונה השלישית שלהם, שזו עונת חוזה, אז פוטנציאל הפריצה נמצא שם, פייטון ייתן אסיסטים וחטיפות ונעול להרבה מאוד דקות בעמדת הרכז הפותח של אורלנדו, ב-3$ הוא גניבה לטעמי, קלארקסון גם יקבל באיזור ה-30 דקות למשחק בלייקרס והראה בעונה שעברה שהוא יכול לתת תוצרת. שטיין כבר היה בחירה של המחשב כי הייתי עייף והלכתי לישון, זו גם ככה עמדת רוטציה והוא גם ככה כבר לא בסגל וג'אר ג'אר בינקס נכנס לעמדת הרוטציה למשחק הפתיחה.
_________________ כורסה נוחה זה התחלה של סוף
|