סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' מאי 17, 2025 2:19 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יוני 28, 2021 5:13 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ורק השם דינו ראדג'ה עוד לא הוזכר פה אפילו פעם אחת. לא חמישיה שלישית, לא חמישית ולא עשירית. לא ביורוליג ולא בקוראץ'. כלום.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 28, 2021 5:19 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
וגם סאבוניס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 28, 2021 5:22 pm 
Freshman

הרבה שמות לא הוזכרו פה: דטלף שרמפ, ריק סמיתס, מארצ'ולניס, דראגיץ, ריקי, שרודר, גלינארי ועוד ועוד ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 28, 2021 5:27 pm 
Senior

אני לא יודע כמה הם הבריקו ביורוליג (או במפעלים שקדמו לו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 28, 2021 5:36 pm 
Sophomore

תומר כתב:
וגם סאבוניס

סבוניס הופיע בחמישיית היורוליג עם
שאראס, קוקוץ, פטרוביץ' וגאליס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 28, 2021 5:37 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
ורק השם דינו ראדג'ה עוד לא הוזכר פה אפילו פעם אחת. לא חמישיה שלישית, לא חמישית ולא עשירית. לא ביורוליג ולא בקוראץ'. כלום.

מוזמן לדרג את החמישיות מ-1980 ועד היום
מבין :
עמדה 1- טוני פארקר, שאראס, ספנוליס, לוקה
עמדות 2-3 : פטרוביץ', דיאמנטידיס, גאליס, קוקוץ', סטויקוביץ', בודירוגה , ג'ורג'ביץ', נבארו , נאומוסקי
4-5: נוביצקי, קירילנקו ,יאניס, פאו גאסול, מארק גאסול, סבוניס, דיבאץ, יוקיץ' וראדג'ה
ולהוסיף גם את מרצ'ולינס, ריק סמיתס, דטלף שרמפף , ריקי רוביו , תאודוסיץ', דה קולו וגוראן דראגיץ' .

( בלי סרגיי בלוב , קורבאלן ועוד עתיקות :) )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 28, 2021 5:46 pm 
Hall of Famer

ציון כתב:
הרבה שמות לא הוזכרו פה: דטלף שרמפ, ריק סמיתס, מארצ'ולניס, דראגיץ, ריקי, שרודר, גלינארי ועוד ועוד ...

ריקי שרודר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 28, 2021 11:43 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
נובמת, בחמישיית ההגנה של הליגה אבל לא הצליח להוביל לפלייאוף הרכב של יוטה שכלל את קרלוס ארויו ומאט הרפרינג ולכן פחות הצליח מסטויאקוביץ שסקרמנטו, שהעונה היחידה שבה היא אשקרה הצליחה (למרות ההפסד בפלייאוף) הייתה 2003 וזו הייתה הקבוצה של וובר מהתחלה ועד הסוף.

אגב, בעונה האחרונה של סטויאקוביץ בסקרמנטו 2005-6 (זו שלדבריך היה בה השחקן המרכזי) הוא שיחק 31 משחקים עם ממוצע של 16 נקודות למשחק.

תומר, נראה לי שאתה קצת מלחמתי. תקרא מה שכתבת ואני מצטט - "שחקן שהוביל קבוצה באופן קבוע לפלייאוף" מה לעשות שזה לא נכון. גם אם הצוות המסייע שלו כלל את פאקינג קרלוס ארויו ואת מאט הארפרינג. כמובן שבשביל הגילוי הנאות, הסגל המאד מוגבל שציינת היה רק עונה אחת. בעונה הבאה כבר היה לו את קרלוס בוזר.
לגבי פג'ה, כמובן שלא הכללתי את עונת 2005/6 בה הוא עבר בטרייד לאינדי, אלא את 2 העונות לפני כן. להגיד שהעונה היחידה שהקינגס אשכרה הצליחו זה פשוט לרדד את המציאות. לא הייתי מגדיר עונה של 55 ניצ' והגעה למשחק 7 בחצי גמר איזורי מול המדורגת מספר 1, כשהכוכב הגדול כמעט לא משחק כל העונה וחוזר חלוד לפלייאוף, ככישלון, אלא אפילו הצלחה, אבל ניחא. אני גם לא הייתי מבטל עונה של 50 ניצחונות במערב חזק. בשתי העונות הללו השרביט מהידיים של וובר לאלו של פג'ה, כשוובר הועבר בעונה השניה לפילי. דרך אגב, אם כבר אנחנו בעניייני דיוק, אני מניח שהעונה שבה לטעמך היחידה שבה הקינגס אשכרה הצליחו לא הייתה 2003, בה הם הפסידו בחצי גמר המערב לדאלאס אחרי שבעה משחקים כשוובר גמר את הפלייאוף במשחק השני בסדרה ובשאר הסדרה פג'ה היה השחקן המוביל (בעיני זאת עונה מפוספסת לא פחות מ...) אלא דווקא אתה מדבר על 2002. בעיניים הקצת פחות ביקורתיות שלי גם עונת 2001 שבה הקינגס סיימו במאזן השלישי במערב והפסידו בחצי הגמר המערב לטירוף שהלייקרס נכנסו אליו בפלייאוף (בסדרה שהייתה יותר קרובה ממה שהסוויפ מראה, כנראה הסדרה היותר מאתגרת שהלייקרס עברו בפלייאוף) היא הצלחה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 30, 2021 2:21 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

רק בפורום סלניוז. נפתח ת'רד על שחקן שפרש שכולל משפט וחצי על השחקן ופועלו בהודעה הראשונה ומאז 32 הודעות שבהן הוא אינו מוזכר כלל ובמקום זה מתווכחים על מי היה יותר גדול - פג'ה או קירילנקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Dan, Google [Bot], uriel17 ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה