Att כתב:
Hacohen כתב:
מה דעתך, "שמתי לב" שחוקי הלוטרי השתנו?
מה שקרה זה שעכברים תיאורטיים כלכך התאהבו בהגדרות של עצמם, ומה זה כדורסל כספורט זה ממילא די זר להם, שהכל חייב להיות "קונטנדרית" או "טנקינג".
יש ליוטה לא מעט שחקנים שמסיימים כבר שנים עונות בממוצעי דאבל פיגרז בנקודות. שחקנים עם ניסיון פלייאוף. שחקנים שבאים מקבוצות שניסו לנצח. אתם נותנים את אוליניק כאיזו דוגמה להחלשה משמעותית, אוליניק שחקן בינוני אבל אין שום ספק שהוא שחקן לגיטימי שיכול לשחק דקות גם בקונטנדרית.
טנקינג זה מה שפרסטי עושה באוקלהומה. הסתמכות מוחלטת על צעירים חסרי נסיון ולא מוכחים, בנסיון מובהק לגמור בתחתית ולנסות לאגור עוד נכסים. סם פרסטי מאד מצליח בשנים האחרונות כמו שאנחנו יודעים.
כרגיל לא ענית על השאלה
לא שלי ולא של עמוס..
מה איינג' צריך לעשות כדי שתגדיר את מה שהוא עושה ביוטה כטנקינג?
לא ראיתי שעמוס שאל משהו שלא עניתי, והאמת היא שסליחה, אבל השאלה שלך פשוט מטופשת מדי. יש הגדרה מה זה טנקינג. העמדת קבוצה גרועה שמטרתה להפסיד. אני לא רואה שאיינג' עשה את זה, אני לא רואה שיוטה היא כזו. היא באופן תיאורטי בינונית, באופן מעשי למדגם הקטן של תחילת העונה טובה, והדבר הסביר שלדעתי איינג' מנסה לעשות בתור ג'יאם טוב וספורטיבי זה לבנות מהאמצע. שזה דבר יעיל שמתאים לערכי ספורט.
Amos Gueta כתב:
הלינק שבור, אבל שחזרתי אותו. זה סבבה שוויקי מגדירה את טאנקינג, אבל מה הדלתא בינה לבין ריביליד ?
ובקשר לאוקייסי, עכשיו טאנקינג קשור לגיל השחקנים ? הצערה = טאקינג ? זו קורלציה אחד על אחד או לא ? קלארקסון ואוליניק הם מעל שלושים, אם ישלחו את שניהם בשביל צעירים יותר, זה הופך ליותר טאנקינג, אבל אם שולחים אותם בשביל וטרנים גמורים/פצועים, זה פחות טאנקינג ?
וכמובן שאפשר להביא את אוליניק כנסיון להחלשת הקבוצה, וגם לשלוח אותו כנסיון להחלשת הקבוצה. שלחת שחקן טוב יותר ממנו (על הנייר לפחות), וכדי להמשיך להחליש אתה צריך להחליף אותו בשחקן יותר גרוע. או בכלום.
כן בטח מאד התאמצת להזיז את הסוגר, אבל אם זו הרמה שלך אתה כבר מבין איפה אתה בדיון. הסברתי בדיוק מה ההבדל בין טנקינג לבנייה מחדש. אתה יכול לקרוא שוב ואני פה לענות על שאלות, אבל לא לחזור על עצמי.
טנקינג זה לא הצערת קבוצה, לא אמרתי את זה, זה הטרלה או טימטום. אמרתי שלבסס קבוצה באופן בלעדי על צעירים חסרי ניסיון שלא הוכיחו כלום בליגה, זה סממן לטנקינג. כולם יודעים שאוקייסי נראית רע בכדורסל, ופרסטי לא עושה כלום כדי לשפר אותה בכדורסל אלא ממשיך לזרוק בשר צעיר למגרש כדי להפסיד ולהשיג עוד בשר צעיר. המקבילה של זה בכדורגל זה לעלות עם הנוער.
המשחקים התאורטיים שלך למשמעות טרייד תיאורטי על אוליניק לא מעניינים, אותי לפחות. פשוט אמרתי משפט לוגי ונכון שאתה לא יכול לסתור, שטרייד על קלרקסון ואוליניק לא אומר טנקינג.