סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' מאי 01, 2025 8:24 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2022 11:27 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
בכיף בייבי :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2022 11:29 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ואגב, ברמת המתמטיקה הכי בסיסית, גם אם לא הייתי יודע מי הוטרד עבור מי -
- ברגע שעשית שני טריידים (גדולים) בו חלק גדול מהנכסים היו בחירות דראפט (כלומר, נכסים עתידיים), הדעת, כלומר, המתמטיקה נותנת שבטווח הקצר נחלשת (על חשבון הטווח הארוך).
ֿ
זה אולי נכון רק ב 99 אחוז מהמקרים ולא במאה אחוז, אבל זה כן די מתמטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2022 11:30 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
Hacohen כתב:
פתח ציטוט

נורטון כתב:
אני לא אכנס לטרמינולוגיה. אבל בסופו של דבר, בשקלול שלושת הטריידים, איינג׳ נתן שלושה דולרים בשביל לקבל קצת פחות מ-2 בתמורה.

סגור ציטוט.

אלוהים, אשכרה כתבת "בשקלול שלושת הטריידים". או שאתה לא יודע מה זה שקלול או שאתה מטריל.

אחרי זה כתבת על ברי-דעת שלא היו מצפים ליוטה בפלייאוף. עם כל הכבוד לברות-הדעת המובנת מאליה של ענקי כדורסל כמו הטריו שלכם, אולי איזה אזוב קיר כמו דני איינג' דווקא כן מצפה להגיע לפלייאוף?

אגב, כמה ברי-דעת צפו בתחילת הדרך שקבוצה שמתבססת על דונובן מיצ'ל, רודי גובר ומייק קונלי, עם ג'ו אינגלס בחמישייה, תגיע לאן שיוטה הגיעה בעונות האחרונות?

תלמד לקרוא הודעות שלמות.
אתה לא קראת, ואתה מתעקש. הוצא מהקשרו קלאסי. אבל אם לא היה ברור קודם, אומר זאת שוב, זה 2 דולר על 3 ברמת השנה הראשונה בלבד.
מבסוט??

קראתי את כל ההודעה. עשית איזה חשבון מומצא של הרוקיז שניתנו בטרייד הראשון ומשלימים לדולר. ואז כתבת שהטרייד השני הוא הפסד של 0.85 ל1. ואז כתבת שהטרייד השלישי הוא הפסד גמור. ואז כתבת שבשקלול שלושת הטריידים הם פחות מ2 על 3.

באמא שלי שאתה לא מבין מה אתה כותב או שאתה מטריל.

אבל יאללה נניח שטענת שהפסיד פחות מ2 על 3 לשנה הראשונה בלבד. זה חשבון מומצא מספוט חסר משמעות, שלא אומר שום דבר על טנקינג.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2022 11:30 pm 
Senior

אני עדיין לא מבין איך זה שונה ממישהו בסלניוז שאומר ״קליבלנד הרוויחו בטרייד״. גם אז הוא חובבן וגם אז הגי אמים מקצועיים וגם אז טרם התבררה התוחלת שלהם.

אני חושב שאיינג פירק את הקבוצה. היחיד שנשאר הוא קונלי בינתיים ואני בספק שזה מרצון של איינג׳. לא יודע האם תהיה בניה מהאמצע או לא, אבל הטיעון שלך כפי שאני מבין אותו מתבסס בעיקר על העבר של איינג׳. אני לא מבין מה הנתונים פה. באמת שאני לא מבין מה הסיבה להעביר את הדיון הזה לרמת האגרסיביות שהוא מתנהל. אני יכול להבין שהתגובה הראשונה של גואטה התחילה בעוקצנות מיותרת, אבל נורטון סתם כתב תגובה עם דעתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2022 11:33 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
נורטון כתב:
Hacohen כתב:
פתח ציטוט

נורטון כתב:
אני לא אכנס לטרמינולוגיה. אבל בסופו של דבר, בשקלול שלושת הטריידים, איינג׳ נתן שלושה דולרים בשביל לקבל קצת פחות מ-2 בתמורה.

סגור ציטוט.

אלוהים, אשכרה כתבת "בשקלול שלושת הטריידים". או שאתה לא יודע מה זה שקלול או שאתה מטריל.

אחרי זה כתבת על ברי-דעת שלא היו מצפים ליוטה בפלייאוף. עם כל הכבוד לברות-הדעת המובנת מאליה של ענקי כדורסל כמו הטריו שלכם, אולי איזה אזוב קיר כמו דני איינג' דווקא כן מצפה להגיע לפלייאוף?

אגב, כמה ברי-דעת צפו בתחילת הדרך שקבוצה שמתבססת על דונובן מיצ'ל, רודי גובר ומייק קונלי, עם ג'ו אינגלס בחמישייה, תגיע לאן שיוטה הגיעה בעונות האחרונות?

תלמד לקרוא הודעות שלמות.
אתה לא קראת, ואתה מתעקש. הוצא מהקשרו קלאסי. אבל אם לא היה ברור קודם, אומר זאת שוב, זה 2 דולר על 3 ברמת השנה הראשונה בלבד.
מבסוט??

קראתי את כל ההודעה. עשית איזה חשבון מומצא של הרוקיז שניתנו בטרייד הראשון ומשלימים לדולר. ואז כתבת שהטרייד השני הוא הפסד של 0.85 ל1. ואז כתבת שהטרייד השלישי הוא הפסד גמור. ואז כתבת שבשקלול שלושת הטריידים הם פחות מ2 על 3.

אבל יאללה נניח שטענת שהפסיד פחות מ2 על 3 לשנה הראשונה בלבד. זה חשבון מומצא מספוט חסר משמעות, שלא אומר שום דבר על טנקינג.

85+60+50 = 195.
כאמור, ואכתוב זאת שוב, באותיות קידוש לבנה כדי שתבין - ב ש נ ה. ה ר א ש ו נ ה

ונכון, לא רציתי להיכנס לטרמינולוגיה. כן טנקינג ,לא טנקינג. יש כאן במודע החלשות בשנה הראשונה (כנראה על חשבון שנים עוקבות). וזה הכי מתמטי בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2022 11:34 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
אני עדיין לא מבין איך זה שונה ממישהו בסלניוז שאומר ״קליבלנד הרוויחו בטרייד״. גם אז הוא חובבן וגם אז הגי אמים מקצועיים וגם אז טרם התבררה התוחלת שלהם.

אני חושב שאיינג פירק את הקבוצה. היחיד שנשאר הוא קונלי בינתיים ואני בספק שזה מרצון של איינג׳. לא יודע האם תהיה בניה מהאמצע או לא, אבל הטיעון שלך כפי שאני מבין אותו מתבסס בעיקר על העבר של איינג׳. אני לא מבין מה הנתונים פה. באמת שאני לא מבין מה הסיבה להעביר את הדיון הזה לרמת האגרסיביות שהוא מתנהל. אני יכול להבין שהתגובה הראשונה של גואטה התחילה בעוקצנות מיותרת, אבל נורטון סתם כתב תגובה עם דעתו.

זה שונה כי הנחת הבסיס של ניהול זה שהטרייד נעשה למטרת רווח של שני הצדדים. מי הרוויח באמת יודעיל כשהתוצאה מתבררת. הבעיה היא כשאתה מניח שהטרייד נעשה כדי להפסיד.

הטיעון שלי התחיל, ממשיך ומסתיים בזה שיוטה לא עושה טנקינג. לשם כך הגדרתי טנקינג, הסברתי, פירטתי ונתתי דוגמאות. תוך כדי כך השתעשעתי מדברים נוספים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2022 11:35 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
Hacohen כתב:
נורטון כתב:
Hacohen כתב:
פתח ציטוט

נורטון כתב:

סגור ציטוט.

תלמד לקרוא הודעות שלמות.
מבסוט??

85+60+50 = 195.
כאמור, ואכתוב זאת שוב, באותיות קידוש לבנה כדי שתבין - ב ש נ ה. ה ר א ש ו נ ה

ונכון, לא רציתי להיכנס לטרמינולוגיה. כן טנקינג ,לא טנקינג. יש כאן במודע החלשות בשנה הראשונה (כנראה על חשבון שנים עוקבות). וזה הכי מתמטי בעולם.

אבל אתה לא יודע שיש היחלשות. אתה מעריך שתהיה היחלשות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2022 11:36 pm 
Senior

אגב זה בעיני נושא מעניין מה איינג יעשה עם קונלי וקלרקסון במידה ויוטה ימשיכו לנצח. בטח שאין לי תשובה מוחלטת לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2022 11:39 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
נורטון כתב:
Hacohen כתב:
נורטון כתב:
Hacohen כתב:
פתח ציטוט

אבל אתה לא יודע שיש היחלשות. אתה מעריך שתהיה היחלשות.

שוב, אתה לא קורא הכל.
קודם כל, ברור שאני לא יודע - אני לא נביא ולא בן נביא.
אבל מתמטית, כפי שכבר כתבתי בשתי הודעות עד עכשיו - ברגע שלשני טריידים הצטרפו, כחלק משמעותי מאד, בחירות עתידיות (נכסים עתידיים) הדעת נותנת שהנכסים המידיים שנתקבלו שווים פחות מאלו שניתנו, מכיוון שההשלמה נעשית על ידי הנכסים העתידיים (ההשלמה אל הדולר).
ומכיוון שכך, ומכיוון שגם שנה שעברה יוטה היתה בסך הכל במקום החמישי, הסביר אבל הלא מדהים במערב, הדעת נותנת שהיא תיחלש (אני לא יודע בכמה, כי איני נביא ואינני גם בן נביא, כאמור), אבל לא יהיה מופרך לומר שהיא תיחלש עד כדי יציאה מהפלייאוף, שהרי הנכסים העתידיים, משמעותיים הם.

וזה היה שיעור זריז במתמטיקה ובנבואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2022 11:43 pm 
Hall of Famer

אבל זה לא מתמטי. זה מתמטי בערכים שאתה המצאת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2022 11:47 pm 
Hall of Famer

מה, ה 85, 60 ו 50? נכון, את זה אני המצאתי.

אבל כפי שכבר כתבתי , עכשיו, שלוש פעמים, עזוב את הערכים האלה, תשכח שכתבתי את המספרים. תתמקד רק בעובדה שהועבר כאן ערך עתידי (בחירות דראפט), שמצביעות עך כך שהערך הנוכחי שנתקבל (כלומר, זה שיכול לשחק השנה, לא זה שיכול לשחק עוד שנתיים או ארבע) הוא באופן כמעט מוכרח (כמעט, כי תמיד יכול להיות שאיינג׳ חושב שסבן לי, הוא בעצם לברון ג׳יימס הבא, ואף אחד אחר חוץ ממנו לא רואה את זה, אבל כנראה שזה לא המצב) פחות מאשר הערך הנוכחי שניתן, כי אחרת הוא לא היה צריך להוסיף בחירות דראפט.

אני באמת לא מבין את הקושי להבין את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 25, 2022 12:06 am 
Hall of Famer

אין קושי להבין את זה, יש קושי לקבל את ההנחה שעושי טרייד מצפים לאיזון בתמורות, אם זה היה נכון טרייד לא היה כלי שימושי לניהול קבוצות כדורסל.

הסיבה שאני מחליף נכס בנכס אחר היא לא שהשווי שלהם הוא באמת מאוזן, אלא שאני חושב שאני מרוויח. ובה בעת, גם הצד השני חושב שהוא מרוויח.

מעבר לזה, ציינתי את ההטיה המובנית של אוהד כורסה. אנחנו כאוהדי כורסה לא יכלנו לדעת שבחירת הסיבוב השני קריס מידלטון שבעונה החמישית שלו בליגה שיחק 29 משחקים וקלע פחות מ15 נקודות למשחק ובפלייאוף עף בסיבוב הראשון עם פחות מ15 למשחק בפחות מ40% מהשדה, יהפוך לקריס מידלטון. באותה מידה אין לנו מושג מה יהיה קולין סקסטון או לאורי מרקאנן, ומה הם יהיו אם יגיע אליהם איזה בחירה מספר 15 ברמה מסוימת. מה שאני מנסה לומר זה שאנחנו יודעים רק את הערכים התיאורטיים היחידניים של היום, ולא באמת את השיקלול המעשי (נניח, יוטה שתגיע לפלייאוף עם יתרון ביתיות) ובטח לא העתידי.

אז להמציא מתמטיקה זה לא טוב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 25, 2022 12:18 am 
מנהל פורום

פוגעני בעיני שמשתמשים כאן בגיקים של DND כבדיחה וכפאנצ'ליין. אנחנו בני אדם ולא מכשיר פטישיסטי לסיפוק היצרים הקומידיאנטים שלכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 25, 2022 12:19 am 
Hall of Famer

אבל אתה כן מכשיר פטישיסטי לסיפוק היצרים ה..טוב, צודק, לא קומדיאנטים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 25, 2022 12:23 am 
Hall of Famer

לא הנחתי את זה. ברור שאין איזון של מאה אחוז , כי אחרת, כמו שאמרת - טרייד לא היה כלי שימושי לניהול קבוצות כדורסל.

ברור שאיינג׳ מעריך שבחירות הדראפט העתידיות שוות קצת יותר ממה שהוא מקבל היום מגובר. יכול להיות גם שהוא רצה להיפטר מהרעל בחדר ההלבשה. יכול להיות גם שבמקרה הוא חשב שסבן לי (לצורך העניין) הוא שחקן קצת יותר טוב ממה שהוא חושב שדטרויט חושבים שהוא. יכול להיות שהוא גם חושב שבויאן בוגדנוביץ׳ טוב קצת פחות טוב ממה שדטרויט חושבים שהוא. הרבה דברים יכולים להיות.

אבל, התמורה לדולר, בטרייד אמורה לנוע ברמת ההיגיון ובשיווי משקל קלאסי איפשהו בין 90 סנט לדולר ועשרה. פחות מזה, ואתה מטומטם, יותר מזה, ועדיף שתמלא לוטו כי אלת המזל לגמרי לצידך.
, ולכן כשחלק גדול מהטרייד (מצטער שאני שוב נכנס למספרים, אבל יותר מאשר 10 אחוז מהערך) הוא בצורת נכסים עתידיים (בחירות דראפט), הדעת נותנת שהערך המיידי (זה שיכול לשחק השנה) שקיבלת קטן יותר מזה שנתת.

ולא, אני לא ממציא מתמטיקה. זה היגיון נטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 25, 2022 12:28 am 
Hall of Famer

ורק שיהיה ברור. יכול להיות גם מצב שלא איינג׳ ולא דטרויט חשבו שסבן לי הוא איזה שחקן על, ובכל זאת הוא יהפוך להיות שחקן על. כי כפי שאמרתי, אני לא נביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 25, 2022 12:28 am 
Hall of Famer

אתה לא יכול לא להניח שיווי משקל ולהניח שיווי משקל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 25, 2022 12:33 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
ורק שיהיה ברור. יכול להיות גם מצב שלא איינג׳ ולא דטרויט חשבו שסבן לי הוא איזה שחקן על, ובכל זאת הוא יהפוך להיות שחקן על. כי כפי שאמרתי, אני לא נביא.

זאת נקודה חשובה, ולא בגלל ש"אף אחד לא ידע". אלא בגלל שאתה לא ידעת, אני לא ידעתי וגם מי שמסר אותו לא ידע, ולמעשה גם מי שלקח לא ידע אבל ייתכן שהעריך.

כלומר ייתכן שאיינג' לקח את מרקאנן וסקסטון לא רק כי הוא חשב שהם תמורה סבירה ומתאזנת עם הפוטנציאל של הרוקי והבחירות העתידיות, אלא כי הם שחקנים שיהיו ברמת סף אולסטאר לכשעצמם. אנחנו לא יודעים. ההנחה שהוא לקח בידיעה שהוא נחלש במיידית לא מתקבלת בעיניי. בטח ובטח לא שהוא לקח לטנקינג.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 25, 2022 12:57 am 
Hall of Famer

אז כאן, אנחנו חלוקים לגמרי.
הרי כתבת כאן על ההיובריס שלי בהנחות שלי שאני יודע יותר טוב מאיינג׳. אז לא (ואני ממש לא, וגם לא כתבתי את זה אי פעם). אבל אתה מניח שיתכן ואיינג׳ יודע לא רק קצת יותר טוב (ההבדל בין 90 סנט דולר לבין 1.10 דולר על הדולר) מה gm מולו, אלא הרבה יותר טוב, עד כדי כך שהוא חושב שהוא גם לא נחלש מיידית וגם מקבל נכסים עתידיים. ובכך, אתה ממש מזלזל ב gmים שהם לא איינג׳, כי זה כבר הרבה יותר מאשר 1.10.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 25, 2022 1:11 am 
Hall of Famer

מבלי לקחת צד באופן מיוחד בדיון, אני רק אעיר שלטעמי גם אם נניח ביקום תיאורטי איינג' היה מקבל הודעה שהבחירות של יוטה בשנים הקרובות הן Fixed במקום מסוים (נניח 10 באופן פשטני), ולא תלויות בתוצאות הקבוצה כלל - אני משוכנע שהוא עדיין עושה את הטרייד על גובר, כי התמורה פשוט פסיכית ("הרבה יותר מדולר" בשיקלול כמה שנים קדימה).
לגבי שני הטריידים האחרים (כפי שנורטון "פירק לגורמים") - אני הרבה פחות משוכנע בנ"ל.

בשורה התחתונה, כבר בקיץ שהחלו דיונים מסוג זה - אמרתי שאני בכלל לא בטוח שהמטרה של איינג' היא באמת ליפול ממש עד למטה, וכעת אני לחלוטין לא אפול מהכסא אם יוטה תהיה בפליי-אין (קל וחומר לאור ההתחלה הטובה של העונה, גם אם מדגם קטן וכו').

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 25, 2022 1:46 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נדב, יש לי הרגשה שאתה טיפל'ה מטפס על עץ גבוה עם סיפור הרצון הבלתי מתפשר של איינג' להעמיד קבוצה תחרותית שגם תנצח משחקים ולא עושה טאנקינג אלא מנסה לבנות מהאמצע.
אתה לא בונה מהאמצע עם סגל שלא בטוח אם יש בו שחקן אחד שבאמת שווה חמישיה בקונטנדרית בעתיד הקרוב, עם כל הכבוד לסקסטון ומארקנן שאולי יהיו מתישהו אולסטארים ואולי לא יותר משחקנים שישיים טובים. מאיפה תשיג את שחקנים 1, 2 ו-3 שיובילו את הקבוצה? מהשוק החופשי?? ביוטה? לא נראה לי... מהדראפט? יותר הגיוני.

נראה לי שאיינג' בינתיים מחכך את ידיו בהנאה כשהוא רואה איך הערך של קלי אוליניק (וחבריו) עולה עם כל סל ניצחון מכוער שהוא קולע ולא יהסס לשלוח אותו ברגע שיוצע לו טרייד משתלם מקבוצה שתרצה למכור נכס עתידי תמורת הווה מנצח.

אני גם לא נביא, אבל אני מעריך שעד בוא האולסטאר איינג' ינסה להיפתר מכל החשודים המידיים (קונלי, קלרקסון, אוליניק) ואפילו את סקסטון והפיני אם תגיע הצעה מעניינת, תמורת בחירות או צעירים מבטיחים וייכנס למוד Tankanyama.
אני האחרון המהמרים אבל אני שם ארוחה במסעדה לבחירתך אם יוטה מסיימת מעל למקום 13 במערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 25, 2022 2:03 am 
Junior

ואי ואי, כל כך הרבה שיחות על יוטה....

כמה הערות עובדתיות:
יוטה כבר שחררה את סייבן לי.
איינג' הבטיח לבויאן שהוא יעביר אותו בטרייד לפני תחילת הטריינינג קאמפ - מה שאולי מסביר למה הוא הסכים לקבל עליו פחות.

ועכשיו לדעות:
כל השחקנים הנוכחיים נלחמים על מקומם על המגרש וברוסטר העתידי של יוטה. אף שחקן לא מוגן, אפילו לא מרקאנן. אבל מרקאנן הוא השחקן שהכי סביר שיישאר לעתיד הרחוק. הבא בתור הוא וולקר קסלר הרוקי.

יוטה לא רוצה להיות בפלייאין. היא רוצה בחירת דראפט גבוהה. ולכן איינג' יעזור לקבוצה להפסיד לקראת הדדליין. בינתיים הוא מעלה את ערך הנכסים הנוכחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 25, 2022 2:05 am 
Sophomore

אני בעד הרחבת המושג טאנקינג. ככה פועלת השיטה בליגה כשאתה בריבילד אתה צריך לעשות טאנקינג שזה אומר - לעשות פעולות שלא יחזקו אותך בשנה הנוכחית.
אם לא היה בכלל טאנקינג והיה אינטרס לכל קבוצה לנצח כמה שיותר בכל עונה כמו נניח באירופה שקבוצות יורדות ליגה, אז קבוצות בבנייה היו נלחמות על בני ה30 + הבינונים, היו רוצים את קונלי כרמלו אינגלס טאקר ועוד כל שחקן שיכול לשפר את הקבוצה, היו מעדיפים אותם בהרבה על שחקני שנה ראשונה בחירה 25 בדראפט נניח שלרוב לא יוצא מהם כלום.
אבל בגלל השיטה זה אסון לקבוצה בריבילד לתת תת שחקן בחירה 25 תמורת ותיק בינוני פלוס למרות שזה בממוצע ישפר את המאזן, כי כל האינטרסים שלך הם בדיוק הפוכים.
אז אתה חייב לעשות מהלכים שמחלישים את הקבוצה השנה, כך שלא הייתי מחלק את זה לטנקינג לעומת ריבילדינג, הייתי מחלק את זה למתי זה נהיה מאוד לא ספורטיבי באופן מוגזם שהליגה רוצה להגיב או מתי זה נהיה הינקי.

אני משער שאיינג' לא בא מראש בהחלטה לעשות טרייד על כל הותיקים אז זה לא בהכרח מה שיקרה, יש לו אינטרס ברור לזה וזאת הכוונה כמו כל קבוצה במצב שלו אבל זה לא בכל מחיר, לאיינג' נראה לי במיוחד חשוב המוניטין ולא ירצה לעשות טרייד על שחקן שהוא לא חושב שמקבל תמורה ראויה עליו, לדוגמא אם אף אחד לא רוצה את קלארקסון ומציעים רק סיבוב שני עליו גם אם זה הדבר הנכון לתת אותו כרגע כי אין יותר טוב מזה, הוא לא יעשה זאת בשביל לא להיות חלש בעסקאות עתידיות.
בנוגע לנצחונות של יוטה אז ככל שיש יותר ככה פחות משתלם הטאנקינג והתמורה שהוא ירצה תמורת לעשות טריידים תהיה גבוהה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 25, 2022 8:39 am 
Junior

המוניטין של איינג' מסודר. הוא רק רוצה לעשות את העסקה הטובה ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 25, 2022 9:09 am 
Hall of Famer

בחיי שאני לא מבין למה "להרחיב את מושג הטנקינג". טנקינג זה מושג מוגדר, העמדת קבוצה גרועה בכוונה להפסיד. זה מגדיר מצב קיצוני שהפך להיות יותר ויותר "מיינסטרימי" בגלל ה"פרוסס", ונכנס לשיח כמשהו לגיטימי. אבל אין שום סיבה בעולם להגדיר כל קבוצה בבנייה מחדש כקבוצת טנקינג, זה פשוט לא נכון וגם הופך את הטנקינג שזה מושג שלילי ואנטי-ספורטיבי בעיקרו לאיזה מין מאפיין כללי ונינוח כזה של קבוצות בבנייה.

אז לא, טנקינג זה טנקינג. להעמיד קבוצה גרועה בכוונה. היחיד שעושה את זה כרגע בליגה זה פרסטי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], ציפה דריפה אלמדלסי ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: