סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' מאי 02, 2025 6:55 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 81 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ינואר 16, 2025 4:19 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
בכל מקרה, מסתבר שיש מדידה רשמית של שניהם.
וומבי 7-3.5 בלי נעליים, שזה מקביל לבערך 7-5 "של פעם" (כי כנראה שכל השון בראדלי, יאו, מנוט בולים למיניהם נמדדו עם נעליים).
זאק אידי 7-3.25 בלי נעליים:
https://www.nba.com/news/victor-wembany ... nches-tall

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 16, 2025 4:56 pm 
מנהל פורום

בכל מקרה, הם ממש גבוהים
נראה לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 16, 2025 5:03 pm 
Hall of Famer

אני לא בטוח מה המדיניות כרגע, אבל לאורך רוב, אם לא כל ההיסטוריה הגובה הרשום הרשמי של שחקנים היה במדידה עם נעליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 18, 2025 8:55 am 
מנהל פורום

הולמגרן? לא
הרטנשטיין? לא
שרגא? לא
ג׳יי גאב? כן
או קיי סי מפסידה לדלאס. סידור טוב לשתי הקבוצות, לאו קיי סי יש יתרון עצום בצמרת והפסד אחד לא יסכן אותו, דלאס נואשת לניצחונות בתקופת ה"אין לוקה" שלא יהיה מאוחר מידי והם יצטרכו לנצח איזה פיניקס בפלייאין כשדווקא במשחק הזה דוראנט ובוקר שורפים את הפרקט
תגידו שגם אוקלהומה צריכה את הניצחון כדי שיהיה לה יתרון ביתיות על קליבלנד, אם וכאשר?
צודקים
אבל אם אוקלהומה מגיעה לגמר הליגה בריאה לסדרה של 7 משחקים מול קליבלנד, אני מהמר על אוקלהומה, גם בלי ביתיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 18, 2025 11:23 am 
Hall of Famer

החיסור אולי הכי חשוב הלילה, מעבר לשיי, הוא של מיטצ'ל.
ל-OKC פשוט אין מספיק שחקנים שיוצרים לעצמם ולאחרים. ההתקפה לא עבדה.
ג'יי-דאב לא ביצע קפיצה של ממש משנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 18, 2025 11:55 am 
Junior

stavs כתב:
בכלל הנושא של הגבהים הוא מוזר מאוד - פעם היו מדווחים גובה עם נעליים, אחר כך התחילו להסתמך מעט יותר על מדידות עם נעליים (ולא רק על דיווחים), ואז החליטו למדוד ולדווח רק את הגובה הרשמי בלי נעליים ואני חושד שלאט לאט חזרנו ללדבר שלא לפי מדידות רשמיות.
משום מה יש שחקנים שאוהבים להקטין את עצמם (דוראנט, כנראה וומבי), אחרים אומרים שהגובה שלהם גבוה יותר מבאמת. יחסית למשהו מדיד, זה די מערב פרוע.

עד כמה שידוע לי, מדידת גובה ללא נעליים זה מה שעושים בקומביין, אבל הגובה הרשמי הוא בנעליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 18, 2025 3:56 pm 
Hall of Famer

כמה אמרתי וחזרתי שהחוזה של יוטה למרקאנן הוא טעות, ושהשחקן נתן הצטיינות ואקום קצרה ויחזור להיות עוד שחקן? אמרתי וחזרתי. אז הנה:

מרקאנן בעונת השיא שלו ביוטה, לפני שנתיים, קלע 25.6 נקודות למשחק ב50% מהשדה כולל 39% לשלוש והוריד 8.6 ריב' למשחק. בעונה שעברה קלע 23.2 נקודות ב48% שדה ו40% שלוש, עם 8.2 ריב' למשחק. בקיץ הוא קיבל חוזה של 238 מליון לחמש שנים. העונה הוא קולע עד כה 20.1 ב43% שדה ו37% לשלוש, עם 6.1 ריב' למשחק. הלילה הוא היה פצוע ולא שיחק בהפסד לפליקאנס, יוטה אחרונה במערב ויש שיגידו שזה מה שהיא רוצה, אבל דני איינג' כבר באמצע העונה הרביעית שלו במערכת וממש לא ברור לאן המועדון הזה הולך. חוזה ארוך ויקר למרקאנן נראה כמו הימור גרוע.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 18, 2025 9:27 pm 
מנהל פורום

המג׳יק מפסידים ב28 הפרש לבוסטון וזה לא מפתיע
באנקרו לא הקלע המוביל של המג׳יק אלא קול אנטוני
סאגס ופראנץ ואגנר עדיין בחוץ, אליהם התווסף ידידנו הגרוזיני גוגה, מי שמאוד מאכזב בכך שלא לוקח יותר זריקות ואחריות בתקופה של כמות חיסורים עצומה שכזו, הוא קקפ, נראה שהוא בא לעשות חוזה גדול (יחסית) אחרון ולעבור לאיזה וטרן מינימום עד סוף הקריירה שזה לא עוד הרבה זמן
בבוסטון, התנהגות מוזרה של פריטצ׳ארט.
הבחור עלה העונה מ4.7 זריקות ל3 ל8 זריקות לשלוש במשחק.
זו קפיצה עצומה בווליום, והכי יפה שהדיוק לא רק שלא נפגע אלא השתפר מאחוז של 37.5 ל41.5. למה אני מספר את זה? כי במשחק הזה הוא שיחק 21 דק וזרק 0 פעמים מהשלוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 18, 2025 9:47 pm 
מנהל פורום

מיניסוטה הורידה את קונלי לספסל והתחילה לפתוח עם דיוי בעמדת הרכז. מוקדם להגיד האם זה הצליח.
לא ברור למה לא המשיכו עם השינוי והורידו גם את רנדל לספסל
נזריד הרבה יותר דומה לקאט מאשר רנדל ולכן גם האפקטיביות של גובר ואנט גדולה יותר כשנזריד על המגרש ולא רנדל.
רנדל הוא שחקן כדורסל טוב. אבל הוא לא יודע להיות סייד קיק ובטח שלא לזוז בלי כדור. מתאים מאוד לחמישיה השניה שם הוא יכול להיות עם הכדור רוב הזמן וככה למקסם את התועלת ממנו
אתמול הם ניצחו את הניקס בניו יורק בקלות יחסית
שניים מתוך שלושת המשתתפי הטרייד הגדול לא שיחקו
דיוי וקאט עם פציעות קלות תכף יחזרו
במשחק עצמו קונלי שעלה בחמישיה לא כיכב, מי שכן כיכב זה נזריד
23 נק, רנדל סיים רק עם 8 נק במעט זריקות, אבל היה משמעותי מאוד בהגנה ועבד יפה בלי כדור, סקרינינג, ריבאונד התקפה, אסיסטים, משחק מאוד לא אופייני שלו, אבל הביקורת עליו מבעבעת כבר כמה שבועות בעיקר אנט, מביע אותה ויכול להיות שהשינוי במשחק נובע מאותה ביקורת
לרנדל אופציית שחקן לעונה הבאה על סכום של 30 מיליון
אם לא יממש, יתפנו למיני עוד 30 מיליון אחרי שכבר שיחררה קצת את עניבת החנק הפיננסי בטרייד על קאט
בקיץ יצטרכו להאריך לנזריד שלמרות שנותן עונה פחות טובה עדיין שווה יותר מה 15 שיש לו באופציית שחקן
NAW גם מסיים חוזה, אם לא יחתימו אותו, יצטרכו להוציא יותר מ4 מיליון שהם משלמים עכשיו בשביל לקבל אותה תמורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 18, 2025 11:06 pm 
Senior

B.Grant44 כתב:
stavs כתב:
בכלל הנושא של הגבהים הוא מוזר מאוד - פעם היו מדווחים גובה עם נעליים, אחר כך התחילו להסתמך מעט יותר על מדידות עם נעליים (ולא רק על דיווחים), ואז החליטו למדוד ולדווח רק את הגובה הרשמי בלי נעליים ואני חושד שלאט לאט חזרנו ללדבר שלא לפי מדידות רשמיות.
משום מה יש שחקנים שאוהבים להקטין את עצמם (דוראנט, כנראה וומבי), אחרים אומרים שהגובה שלהם גבוה יותר מבאמת. יחסית למשהו מדיד, זה די מערב פרוע.

עד כמה שידוע לי, מדידת גובה ללא נעליים זה מה שעושים בקומביין, אבל הגובה הרשמי הוא בנעליים.

זה לא נכון.
זה היה ככה בעבר, אבל החל מעונת 2020 הnba שינו מדיניות של לרשום רק גבהים רשמיים שנמדדו ללא נעליים, זה כתוב בלינק שהבאתי בין היתר.
אני חושד שהעונה כבר פחות מקפידים על זה מאשר רגע אחרי שינוי המדיניות, אבל לפחות לכאורה זה מה שרושמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 19, 2025 11:31 am 
מנהל פורום

בוסטון עם עוד הפסד לאוסף, אולי הגיע הזמן להיות קצת מודאג אם אתה אוהד בוסטון?
לא יודע כמעט ולא ראיתי את בוסטון בעונה שעברה וגם העונה, פשוט חייב לעבור את התקופה שהם טובים בהדחקה והכחשה עד שתגמר הקדנציה שלהם
הבעיה שמזולה ממש טוב, וזו בעיה
איך אני יודע שהוא טוב אם אני לא רואה משחקים של בוסטון?
כי אני שומע ציטוטים שלו בפודקאסט השבועי של האת'לטיק ומאוד אוהב אותם
יש בו את השילוב של הפרקטיקה עם הפילוספיה מגובה בהומור דק
בקיצור, אם יעבור לפורטלנד, יהיה מושלם. לא אצטרך לאהוב מישהו בקבוצה שנואה

ובכדורסל?
אטלנטה מצחת את הסידרה של העונה הרגילה בין הקבוצות 1:2
ההפסד ב30 הניצחונות בנקודה וחמש נקודות
מה שרומז על האנומליה של תוצאת הסידרה ביחס ליחסי הכוחות האמיתיים בינהם.
המשותף לנצחונות של אטלנטה היה משחק מצוין פלוס פלוס של דייסון וזה שאונוואקה קיבל הרבה יותר דקות מקפלה.
השניהם משחקים בערך 24 דקות כששניידר מעלה או מוריד את הדקות בינהם לפי היריבה והתפתחות המשחק
מה עוד משותף? השניהם בוסטון הובילה רוב המשחק ואטלנטה גנבה בדקות האחרונות שלא לומר בשניות האחרונות
אטלנטה קבוצה מאוד טובה, והמאזן שלה משקר, אני גם מאמין גדול בעתיד של ריזאשה
המהלך עם דייסון יצא מדהים, ג'יילן ג'ונסון עשה את ההתקדמות שציפינו ממנו, ויאנג התבגר מנטלית
בעונה הבאה הם צריכים למצוא התאמה טובה יותר על המשבצת של קפלה (חוזה נגמר) ולהשאיר את התלכיד הזה ביחד, עם קצת פציעות בבוסטון וקליבלנד הם יכולים להפתיע בצמרת המזרח בעונה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 19, 2025 12:05 pm 
מנהל פורום

משחקים שאני כן רואה
אלה המשחקים של פורטלנד
RW3 לא שחקן גמור לשום דבר ועניין, אבל גם העונה אחרי שקיבל עונה שלמה להתאוששות והחלמה של הברך לא מצליח לעמוד על הרגליים ליותר מ13 משחקים העונה
להגנתו אפשר להגיד שחלק מהמשחקים שלא שיחק בהם היו "החלטת מאמן"
הוא היה מצויין הבוקר נגד יוסטון, למעשה שחקן ההגנה הסביר היחיד ששיחק במשחק הזה. ירמיהו גראנט חזר לשחק ולא היה טוב
מי שנתן את אחד המשחקים הטובים בקריירה הוא סקוט, אבל זה תמיד בא בהבזקים ואין שום רצף סביר ביכולות הטובה שלו.
אני די בטוח שתחת מאמן אחר, הוא היה שחקן אחר לגמרי היום
הבעיות שלו כמעט כולם קשורות לקבלת החלטות והבנה של קצב המשחק ומי השחקנים החמים, לזהות מיסמאצ'ים או שחקנים פנויים
בכל מקרה יוסטון הייתה הרבה יותר טובה, למרות החושך של ונוליט, שנגון במשחק יוקיצ'י, האמת שמי שמונע ממנו הלתפתח יותר לכיוון היוקיצ'י זה יודוקה שמכוון אותו להגנה כל הזמן ושם את הכדור בידיים של ונוליט
ונוליט מסיים חוזה בקיץ, אני מאוד סקרן לראות את המהלך של יודוקה/סטון על העמדה הזו
לקדם את שפרד? לתת לונליט הארכה, אולי אפילו בעונה אחת בלבד עד ששפרד יהיה מוכן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 19, 2025 2:53 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
ניק ריצ׳רדס שכיסה את תפקיד הסנטר בשארלוט כשמרק ווילאמס היה פצוע (עונה וחצי, בערך) עובר בטרייד לפיניקס שנשבר לה מנורק הליצן בתמורה היא מעבירה את אוקוג׳י
ג׳וש אוקוג׳י
ובחירת סיבוב שני שתהפוך כנראה ליוקיץ 2

על פניו, אחלה טרייד.
כרגיל, דנבר מפספסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 19, 2025 3:45 pm 
מנהל פורום

Att כתב:
uriel17 כתב:
ניק ריצ׳רדס שכיסה את תפקיד הסנטר בשארלוט כשמרק ווילאמס היה פצוע (עונה וחצי, בערך) עובר בטרייד לפיניקס שנשבר לה מנורק הליצן בתמורה היא מעבירה את אוקוג׳י
ג׳וש אוקוג׳י

על פניו, אחלה טרייד.
כרגיל, דנבר מפספסת.

תיקוף ראשון להשערה
היום בניצחון בדטרויט (כבר לא מדובר בניצחון מובן מאליו) ניק ריצ'רדס: 29 דקות מהספסל 21 נק' ב 7 מ 8 מהשדה ו7 מ9 מהקו 11 ריבאונדים ופלוס 22 באותן 29 דקות כפיניקס ניצחה ב4 נק'
אולי נרשום כאן שיחוק לפיניקס
אולי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 19, 2025 4:25 pm 
Sophomore

אטלנטה עם מאזן מדהים נגד שלוש הגדולות של המזרח: 1:6, כולל שני ניצחונות בבוסטון ואחד בקליבלנד. מחר בלילה הם במדיסון סקוור גארדן. נראה אם יהיה לזה המשך.

לגבי יוסטון, יהיה קצת קשה לקדם את שפרד לרכז המוביל בשנה הבאה כשהוא לא מקבל כמעט דקות השנה. אולי אמן צריך לקבל את המושכות? הבעייה שהם צריכים יותר קליעה בחמישייה. וקשה קצת לסמוך על גרין. לאחרונה הוא מפציץ עם 30 נקודות למשחק בינואר, בכמעט 50% משלוש ולגמרי נראה כמו אולסטאר. הבעייה היא שבנובמבר הוא היה על 16 למשחק עם 27% משלוש וגם בשנים קודמות היו לו תקופות של התפוצצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 19, 2025 4:42 pm 
Hall of Famer

ון פליט לא מסיים חוזה, ליוסטון יש אופציה עליו ב-44 מיליון. הוא אמנם בירידה משמעותית העונה, אבל בהנחה שהיא לא תעשה עליו טרייד עד הדדליין, אני מניח שהיא תעדיף לממש את האופציה ולנסות להשיג עליו משהו בטרייד מאשר פשוט לתת לו ללכת. בסך הכול הוא עדיין שחקן טוב ורק בן 30 (יהיה 31 בפברואר), הוא לא אמור להיות גמור עדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 19, 2025 4:43 pm 
מנהל פורום

כן גרין לא יציב, ונוליט בעייתי כי אם בונים על שפרד חייבים לתת לו דקות כמו שאמר עמיתי המלומד סבוניס והיחיד שיכול לזוז הצידה בלי להפריע להתפתחות של שפרד זה ונוליט.
צריך לסיים את העונה עם ונוליט, לא להאריך לו. אם מסתדר סיין את טרייד (באופציית קבוצה זה עדיין סיין) עם ערך טוב ליוסטון אז למה לא, אבל אם אין סיין אנד טרייד, עדיף לאבד אותו בלי תמורה מאשר לממש אופציה או להאריך ב40 מיליון לעונה או משהו כזה

בעונה הבאה:
אמן בפוינט
גרין ושפרד (לפי כושר הקליעה) ב2
להשאיר את ברוקס ב3 בשביל ה DNA ההגנת
ג'בארי סמית' למרות הירידה הקלה העונה ולמרות שיש שיתאכזבו ביחס לציפיות בזמן הבחירה, אני מחזיק ממנו. ההגנה, התנועה בלי כדור וההתאמה לשנגון הופכות אותו לנכס ולא לנחאס
שנגון בחמש
טארי איסון אחלה מהספסל, אבל ממש אחלה, לא אוהב את ויטמור, בכסף שמתפנה מונוליט ובכסף הנוסף שיש ליוסטון מתחת לתקרה, מחזק את הספסל ובונה עומק

כבר הכברתי מילים על יודוקה ואני נותן לו 70% מהקרדיט על הקבוצה המרשימה הזו וסומך עליו שיחד עם הג'י אם יעשו החלטות טובות בקיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 19, 2025 4:51 pm 
מנהל פורום

בעוד אני מדבר, מגיע פוש כתבה על יודוקה
יכול להיות שהבוט זיהה את המילה ועשה את הפוש לפי המילה?
https://www.ynet.co.il/sport/article/rkbhyt00pyg
לא מסכים עם הטענה שהוא קיבל קבוצות דומות ביוסטון ובבוסטון חוץ מזה שהן מסתיימות ב"טון" בוסטון שיודוקה קיבל הייתה קבוצה מעולה שהיה חסר לה את המאמן שאוהב להרביץ בשביל לעשות את ההתקדמות ואילו יוסטון הייתה שבר כלי, מת מהלך, אוסף כישרונות חסר משמעות והוא עשה ממנה קבוצה
זו הטענה העיקרית כלפי המאמר, חוץ מזה אני אוהב את המסר ממנו
לגבי ההסתבכות בבוסטון, לא בקי בעובדות, אבל מסכים שבוסטון זה מקום מלא "בגזענות שקופה"
לא יודע אם יודוקה הוא הקורבן, קשה לי להאמין שהוא היה קורבן תמים בפרשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 19, 2025 5:40 pm 
Senior

איזו כתבה מקושקשת. הוא אשכרה טוען לגזענות כי אודוקה ניהל רומן (שלפי הדיווחים כלל התנהגות די אגרסיבית מצידו) עם אישה שגם הייתה קרובה לדני איינג׳, אבל בניגוד לאיינג' (שלא ניהל איתה רומן) שהוא לבן, יודוקה פוטר, אז כנראה שזה בגלל שהוא שחור.
די הפסקתי לקרוא אחר כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 19, 2025 5:42 pm 
Senior

uriel17 כתב:
Att כתב:
uriel17 כתב:
ג׳וש אוקוג׳י

על פניו, אחלה טרייד.
כרגיל, דנבר מפספסת.

תיקוף ראשון להשערה
היום בניצחון בדטרויט (כבר לא מדובר בניצחון מובן מאליו) ניק ריצ'רדס: 29 דקות מהספסל 21 נק' ב 7 מ 8 מהשדה ו7 מ9 מהקו 11 ריבאונדים ופלוס 22 באותן 29 דקות כפיניקס ניצחה ב4 נק'
אולי

ניק ריצ'ארדס הוא סנטר מחליף חביב, זה טרייד טוב של פיניקס שזקוקה מאוד לשחקן כזה, אבל ממש לא הייתי שופט לפי מה שהוא עשה מול ג׳יילן דורן הלילה.
האיש בן 21 וחודש, אבל זה כאילו הוא דמנטי עם כמה שהאייקיו כדורסל שלו לא משתפר ורק הולך ודועך. אני יכול לעשות עליו 20 נקודות עם איך שהוא שומר בפיקנרול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 19, 2025 6:01 pm 
מנהל פורום

stavs כתב:
איזו כתבה מקושקשת. הוא אשכרה טוען לגזענות כי אודוקה ניהל רומן (שלפי הדיווחים כלל התנהגות די אגרסיבית מצידו) עם אישה שגם הייתה קרובה לדני איינג׳, אבל בניגוד לאיינג' (שלא ניהל איתה רומן) שהוא לבן, יודוקה פוטר, אז כנראה שזה בגלל שהוא שחור.
די הפסקתי לקרוא אחר כך.

חבל שהפסקת, כי אחרי זה יש קצת על מה שהוא עשה ביוסטון והוא די תואם את המציאות
כמו שכתבתי גם אני, לא חושב שהוא היה הקורבן בסיפור אבל גם לידיעות בדבר התנהגות אגרסיבית מצידו אני נוטה להתייחס בפיקפוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 19, 2025 6:05 pm 
מנהל פורום

באשר לדורן
אני שוקל לרדת סופית מהעגלה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 20, 2025 12:19 am 
Senior

uriel17 כתב:
stavs כתב:
די הפסקתי לקרוא אחר כך.

חבל שהפסקת, כי אחרי זה יש קצת על מה שהוא עשה ביוסטון והוא די תואם את המציאות
כמו שכתבתי גם אני, לא חושב שהוא היה הקורבן בסיפור אבל גם לידיעות בדבר התנהגות אגרסיבית מצידו אני נוטה להתייחס בפיקפוק

מקבל. המשכתי עוד קצת. הקשקושים באמת די הפסיקו. לא חידש לי יותר מדי, אבל מניח שאני לא המדד שלהם.

לגבי דורן, מציע לך לרדת מהעגלה. הוא עוד צעיר, אבל אני חושב שזה לא הולך לקרות איתו.

במיאמי באטלר חזר לשחק ואפילו נראה שהוא מנזה מהקצת שראיתי (אבל אלו היו דקות בודדות של כדורסל חלק במיוחד עכשיו מול הספרס). מעניין אם ריילי הוא האיש הראשון שיותר עיקש מבאטלר ויצליח לשבור אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 20, 2025 2:40 am 
Hall of Famer

stavs כתב:
uriel17 כתב:
Att כתב:
uriel17 כתב:
ג׳וש אוקוג׳י

על פניו, אחלה טרייד.
כרגיל, דנבר מפספסת.

תיקוף ראשון להשערה
אולי

ניק ריצ'ארדס הוא סנטר מחליף חביב, זה טרייד טוב של פיניקס שזקוקה מאוד לשחקן כזה, אבל ממש לא הייתי שופט לפי מה שהוא עשה מול ג׳יילן דורן הלילה.
האיש בן 21 וחודש, אבל זה כאילו הוא דמנטי עם כמה שהאייקיו כדורסל שלו לא משתפר ורק הולך ודועך. אני יכול לעשות עליו 20 נקודות עם איך שהוא שומר בפיקנרול.

לא בהכרח מתלהב ממנו (לא ראיתי המון) כמו זה שאני חושב שלא היה להם הרבה עם מה לעבוד + בעיית האפרון השני ובכל זאת, הם השיגו יחסית בזול שחקן שימושי ומתאים יותר בעמדה שרצו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 20, 2025 8:07 am 
מנהל פורום

וור הרוקי של מיאמי היה נהדר, בניצחון של מיאמי על סן אנטוניו

סן אנטוניו 107
וומבי היה לא טוב, ווסל מוכשר מאוד, אבל הוא חייב רכז שינהל אותו ואת זה כריס פול, לא עושה כי הוא מרוכז בשת"פים עם וומבי

מיאמי 127
וור כאמור היה אדיר, בכל מקום, בעיקר בלי כדור ואני סאקר של תנועה בלי כדור. משחק מצוין גם ליוביץ ודאנקן
stavs הזכיר את באטלר, הוא שיחק כמו באטלר, בלי חוכמות, לא ממש כיכב אבל אי אפשר היה לטעות ברצינות ובפוקוס שהוא במשחק למרות רעשי הרקע
דאנקן רובינסון (עונת חוזה) משחק כמו ההוא בבועה שסידר לעצמו חוזה מפנק שיש שחשבו שהוא מופרך
אהבתי מאוד את המשחק בין יוביץ לוור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 81 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], kakon3 ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה