סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' מאי 02, 2025 6:28 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' פברואר 06, 2025 2:38 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מעניין, כי דווח שמיאמי לא מעוניינת בחוזים מעבר לקיץ הבא, וויגינס עם אופציית שחקן לעונת 2026/27.
אולי הם מאמינים שהוא לא יממש אותה, כדי לנצל את העלייה הצפויה בקאפ להשגת חוזה גדול שנה אחת קודם לכן.
או שהם מאמינים ביכולתם להעביר אותו כשתגיע השעה, 30.1 מיליון לשחקן תורם כמוהו ולעונה אחת בלבד זה לא נורא, בהינתן החוזים שאמורים להיחתם עד אז.

יהיה מעניין לראות את המפגש הבא בין הקבוצות, במיוחד לאור הדם הרע שאמור להיות בין וויגינס ובאטלר מימיהם המשותפים במינסוטה.
אגב, נראה לי וויגינס הוא בחירה 1 בדראפט ראשונה שמשחקת במיאמי מאז שלברון עזב, בדיוק לפני עשר שנים היתה עונה ראשונה שלהם בלעדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 06, 2025 3:53 pm 
Freshman

הנווט כתב:
המהלך הזה בעיקר מריח מנואשות לעשות משהו, ואולי ניסיון אחרון לתת לסטף צ׳אנס...
תקנו אותי אם אני טועה (מי שרואה הרבה ווריירס) אבל וויגינס משחק טוב השנה לא?
ההבדל בערך השחקן נטו הוא יחסית זניח לדעתי, אבל יש להם הזדמנות לשנות גישה, לחזור לפורמט של הגנה וקשיחות (לא שוויגינס היה מגן רע) עם צמד בד בויז של גרין-באטלר.
מוזר הניסיון הזה, זה כמעט כאילו כל ההימור זה להשאר קבוצת פלייאין בעונות הקרובות עם תקווה שפלייאוף ג׳ימי יוכל לעשות רעש בפוסט סיזן.

לא יודע מה כזה נואש ומוזר לך פה, זה לא שהם עמדו בצומת החלטות שאל מול הפנייה של לקחת באטלר ולקוות שנותר לו במיכל עוד פלייאוף ג'ימי אחד יש משהו סמי-מעניין אחר. רצו דוראנט, לא הצליחו, איזה עוד אופציות נשארו? על וויגינס-שרודר-אנדרסון אתה לא יכול לקבל שום דבר מעניין יותר משחקן כמו באטלר בסיטואציה בעייתית. בחירה 15~ זה נחמד אבל לא משהו שהיה מביא להם עכשיו בטרייד משהו משמעותי חזרה, וכאמור - כנראה שיש הרבה יותר סיכוי שג'ימי יעזור להם לריצת פלייאוף משהבחירה הזאת תהפוך לשחקן חשוב בווריורס.

סטפ שחקן היסטורי בליגה והוא כנראה לנצח יהיה הפנים של הווריורס. הוא בפער גדול מאוד השחקן הכי גדול בהיסטוריה של הפרנצ'ייז. הבעלים קנה את הקבוצה שנה אחרי הבחירה של קארי בדראפט, הם חייבים לו כ"כ הרבה מנסיקת השווי, היח"צ המטורף שקיבלו על תדמית הבעלים הטובים בליגה, את מליוני אם לא עשרות מליוני אוהדים חדשים בכל העולם. זה לא משפחת באס מפוצצי האגו, זה לא קובי שהיו כמוהו עוד כמה בהיסטוריה. בווריורס יודעים שהם באמת חייבים לקארי את זה שהם נהפכו להיות מפלצת וקבוצה של דור שלם, מפרנצ'ייז שביל סימונס בחר בו כגרוע בארה"ב כמה שנים לפני הבחירה, ושנתיים וחצי אחרי הבחירה עוד כתב מה שבזמנו נחשב למאסטרפיס על איך הפרנצ'ייז הזה השמיד את הערך שלו בשיטתיות לאורך השנים (https://grantland.com/features/how-anno ... asy-steps/).

זה היה פשע היסטורי אם הם היו גורמים לו לסיים את הקריירה עם קבוצה מסריחה שמכוונת לריבילד, או שמעבירה אותו עצמו בשביל זה.
אבל הם כמובן ממש לא הלכו עד הסוף עם זה, רחוק מכך. הם על התפר שבין לתת לסטפ משהו להתחרות איתו, אבל לא למשכן את העתיד שאחריו (ולצערי הרב, אני חייב לציין).

מה הלאה לשנתיים הקרובות? היום כנראה כבר לא יהיה מהלך מפוצץ נוסף, מקסימום סתימת חורים, ובקיץ, בהנחה שהם לא יהיו בבוטום 10 של הליגה העונה והבחירה תלך למיאמי, הם יוכלו אם ירצו לתת בחירה נוספת ולתת לטריו הזקנים סטפ-באטלר-דריימונד עוד מישהו לעבוד איתו, כי סביבם כרגע אין כמעט כלום.

בעונת 27-28 מתחיל הריבילד, כזה או אחר. שם החוזה של סטפ נגמר ושם כנראה שהוא יפרוש בגיל 39, שם החוזה של באטלר נגמר, שם החוזה של דריימונד נגמר.
הבחירה שלהם ב-28 הפכה אתמול לאחד המצרכים המעניינים בליגה, היה והווריורס היו מוכנים לתת אותה בלי הגנה של טופ 5 (והם לא יעשו את זה).
הבחירות שלהם לכל השנים שאחרי שייכות להם, אבל ב-2030 וושינגטון מקבלת אם זה 21-30 (הופך לסיבוב שני אם לא). זה גם אומר שהם לא יכולים להעביר את 29 ו-31 בגלל החוב לוושינגטון.

אני מאמין שהם רוצים או מפנטזים על בניית קבוצה חדשה ל-27 והלאה לא דרך הדראפט אלא דרך הפרי אייג'נסי. בקיץ 27 כשהספרים מתנקים והקאפ ממשיך לזנק, המחזור חופשיים כולל את יוקיץ' ויאניס שיהיו בני 32 אז. גם שיי, מיטשל וקאט שם, גם טריי יאנג וטיילר הירו והמועברים הטריים דונצ'יץ ודייויס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 06, 2025 4:02 pm 
Junior

אגב, הווריורס התעניינו בניקולה ווצ'ביץ' לפני העסקה הזאת, ועדיין יש להם את המשכורות בשביל לצרף אותו (פייטון II, לוני וסאנטוס), ויש עכשיו היגיון מקצועי להתחזק בסנטר עם קליעה משלוש שתאזן את המעט שדריימונד ובאטלר נותנים משם.
וכל זה גורם לי לתהות, מה התכנית לגבי קומינגה? מצד אחד הם דבקו בו זמן רב מדי בשביל לתת לו ללכת, מצד שני הם די מוגבלים במה שיוכלו להשיג בטרייד עליו בלבד.

ואם בקיץ הנטס יחתימו אותו על חוזה גדול, גולדן תצטרך לשלם המון על שחקן ספסל, הגם ששחקן שישי סקורר, במידה ותחליט להשוות הצעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 06, 2025 4:19 pm 
Freshman

קרטמן כתב:
הנווט כתב:
המהלך הזה בעיקר מריח מנואשות לעשות משהו, ואולי ניסיון אחרון לתת לסטף צ׳אנס...
תקנו אותי אם אני טועה (מי שרואה הרבה ווריירס) אבל וויגינס משחק טוב השנה לא?
ההבדל בערך השחקן נטו הוא יחסית זניח לדעתי, אבל יש להם הזדמנות לשנות גישה, לחזור לפורמט של הגנה וקשיחות (לא שוויגינס היה מגן רע) עם צמד בד בויז של גרין-באטלר.
מוזר הניסיון הזה, זה כמעט כאילו כל ההימור זה להשאר קבוצת פלייאין בעונות הקרובות עם תקווה שפלייאוף ג׳ימי יוכל לעשות רעש בפוסט סיזן.

לא יודע מה כזה נואש ומוזר לך פה, זה לא שהם עמדו בצומת החלטות שאל מול הפנייה של לקחת באטלר ולקוות שנותר לו במיכל עוד פלייאוף ג'ימי אחד יש משהו סמי-מעניין אחר. רצו דוראנט, לא הצליחו, איזה עוד אופציות נשארו? על וויגינס-שרודר-אנדרסון אתה לא יכול לקבל שום דבר מעניין יותר משחקן כמו באטלר בסיטואציה בעייתית. בחירה 15~ זה נחמד אבל לא משהו שהיה מביא להם עכשיו בטרייד משהו משמעותי חזרה, וכאמור - כנראה שיש הרבה יותר סיכוי שג'ימי יעזור להם לריצת פלייאוף משהבחירה הזאת תהפוך לשחקן חשוב בווריורס.

סטפ שחקן היסטורי בליגה והוא כנראה לנצח יהיה הפנים של הווריורס. הוא בפער גדול מאוד השחקן הכי גדול בהיסטוריה של הפרנצ'ייז. הבעלים קנה את הקבוצה שנה אחרי הבחירה של קארי בדראפט, הם חייבים לו כ"כ הרבה מנסיקת השווי, היח"צ המטורף שקיבלו על תדמית הבעלים הטובים בליגה, את מליוני אם לא עשרות מליוני אוהדים חדשים בכל העולם. זה לא משפחת באס מפוצצי האגו, זה לא קובי שהיו כמוהו עוד כמה בהיסטוריה. בווריורס יודעים שהם באמת חייבים לקארי את זה שהם נהפכו להיות מפלצת וקבוצה של דור שלם, מפרנצ'ייז שביל סימונס בחר בו כגרוע בארה"ב כמה שנים לפני הבחירה, ושנתיים וחצי אחרי הבחירה עוד כתב מה שבזמנו נחשב למאסטרפיס על איך הפרנצ'ייז הזה השמיד את הערך שלו בשיטתיות לאורך השנים (https://grantland.com/features/how-anno ... asy-steps/).

זה היה פשע היסטורי אם הם היו גורמים לו לסיים את הקריירה עם קבוצה מסריחה שמכוונת לריבילד, או שמעבירה אותו עצמו בשביל זה.
אבל הם כמובן ממש לא הלכו עד הסוף עם זה, רחוק מכך. הם על התפר שבין לתת לסטפ משהו להתחרות איתו, אבל לא למשכן את העתיד שאחריו (ולצערי הרב, אני חייב לציין).

מה הלאה לשנתיים הקרובות? היום כנראה כבר לא יהיה מהלך מפוצץ נוסף, מקסימום סתימת חורים, ובקיץ, בהנחה שהם לא יהיו בבוטום 10 של הליגה העונה והבחירה תלך למיאמי, הם יוכלו אם ירצו לתת בחירה נוספת ולתת לטריו הזקנים סטפ-באטלר-דריימונד עוד מישהו לעבוד איתו, כי סביבם כרגע אין כמעט כלום.

בעונת 27-28 מתחיל הריבילד, כזה או אחר. שם החוזה של סטפ נגמר ושם כנראה שהוא יפרוש בגיל 39, שם החוזה של באטלר נגמר, שם החוזה של דריימונד נגמר.
הבחירה שלהם ב-28 הפכה אתמול לאחד המצרכים המעניינים בליגה, היה והווריורס היו מוכנים לתת אותה בלי הגנה של טופ 5 (והם לא יעשו את זה).
הבחירות שלהם לכל השנים שאחרי שייכות להם, אבל ב-2030 וושינגטון מקבלת אם זה 21-30 (הופך לסיבוב שני אם לא). זה גם אומר שהם לא יכולים להעביר את 29 ו-31 בגלל החוב לוושינגטון.

אני מאמין שהם רוצים או מפנטזים על בניית קבוצה חדשה ל-27 והלאה לא דרך הדראפט אלא דרך הפרי אייג'נסי. בקיץ 27 כשהספרים מתנקים והקאפ ממשיך לזנק, המחזור חופשיים כולל את יוקיץ' ויאניס שיהיו בני 32 אז. גם שיי, מיטשל וקאט שם, גם טריי יאנג וטיילר הירו והמועברים הטריים דונצ'יץ ודייויס.

נואשים לעשות משהו בדדליין הזה ספציפית (מאמין שגם נסחפו בלחץ של כל העסקאות מסביב).
לא יודע מה היתה התחרות על ג׳ימי, אני כבר הנחתי שהוא ישאר בכל זאת עד סוף העונה (ריילי עקשן אחרי הכל) ויכול ליהיות שהיו להם אופציות יותר טובות בסוף העונה.
איך שלא יהיה, אולי הם יהיו תחרותיים יותר אבל אני לא רואה את המהלך הזה כמשהו שבונה בסיס טוב יותר לשנים הקרובות עם סטף.
לא יודע אם יציאה מסיבוב ראשון תשנה יותר מידי לסטף לעומת הפסד בפלייאין (או החמצה) ספציפית לשנה.

זה לא שהם שינו משהו כמו החלטה על קומינגה או שהחוזה של וויגינס עמד להסתיים, אי אפשר לדעת מה היה קורה בסוף העונה הזו בקבוצות אחרות שהתאכזבו עם כוכבים נוספים.
אני אישית כבר הייתי מחכה לסוף העונה אבל נראה איך זה יעבוד להם...
מאחר ושזה נעשה בכל מקרה הייתי עושה הכל כדי להשיג את קאם ג׳ונסון וסנטר טוב יותר כדי להמשיך לבנות מפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 06, 2025 4:49 pm 
Senior

בהנחה כמובן שסטף מעוניין בבאטלר זה בעיני מאוד מרשים מגולדן. הם יודעים שלא תצא אליפות או גמר מערב מזה, אבל פתחו את הארנק כדי להבטיח שהעונות האחרונות של סטף יהיו בפלייאוף ולא בלימבו. ב2027 יתחילו מחדש ואולי יחזירו בחירת סיבוב ראשון על קומינגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 06, 2025 5:10 pm 
Freshman

B.Grant44 כתב:
אגב, הווריורס התעניינו בניקולה ווצ'ביץ' לפני העסקה הזאת, ועדיין יש להם את המשכורות בשביל לצרף אותו (פייטון II, לוני וסאנטוס), ויש עכשיו היגיון מקצועי להתחזק בסנטר עם קליעה משלוש שתאזן את המעט שדריימונד ובאטלר נותנים משם.
וכל זה גורם לי לתהות, מה התכנית לגבי קומינגה? מצד אחד הם דבקו בו זמן רב מדי בשביל לתת לו ללכת, מצד שני הם די מוגבלים במה שיוכלו להשיג בטרייד עליו בלבד.

ואם בקיץ הנטס יחתימו אותו על חוזה גדול, גולדן תצטרך לשלם המון על שחקן ספסל, הגם ששחקן שישי סקורר, במידה ותחליט להשוות הצעה.

ווצ' יכול להיות מעניין, הייתי נותן את קומינגה בשבילו אם לבולס יש עניין. חושב שהווריורס ניסו להריץ אותו יותר העונה בערך חודש אחרי הפתיחה בעיקר כי רצו לנסות להעלות שווי לקראת טרייד, אבל הפציעה שלו אולי טרפדה להם את העניין. לא רואה איך הם משלמים לו הקיץ חוזה לשלוש-ארבע שנים כשקיץ 27 כ"כ אטרקטיבי להם.

נווט, הכל תלוי באיך אתה תופס את ג'ימי כמובן. הווריורס תופסים את זה בכך שהם קיבלו כוכב שיכול להיות משמעותי במחיר נמוך מאוד. לא היה להם יותר מדי מה להמתין לסכסוכי קיץ כי זה לא היה משנה יותר מדי את העמדה שלהם, אין להם חבילה אטרקטיבית להציע על שחקן משמעותי שקבוצות אחרות גם ירצו. הם לא יכלו להשיג מישהו שהוא לא זקן ובעייתי שיכול לשנות במשהו את הגורל שלהם. באטלר בתיאוריה יכול.
בנוסף הם גם עדיין בפוזיציה שהם יכולים לעשות מהלך על שחקן נוסף בקיץ או בדצמבר-פברואר עוד שנה, מה שעסקה קצת יותר גדולה מבאטלר כנראה לא הייתה מאפשרת להם, זה היה וואן אנד דאן.
אחרי הדראפט הם יוכלו להעביר את 27 או את 26 + 28 אפילו (מן הסתם 28 יוגן מאוד אם כן) ויהיו להם משהו כמו 25 מליון בחוזים שאפשר להעביר, או הרבה יותר אם זה יכלול סיין&טרייד על קומינגה/לוני. יהיה להם את המיד-לבל בקיץ על בערך 14 מליון, שאותו גם אפשר יהיה להעביר אחרי דצמבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה