סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' מאי 09, 2025 5:02 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 124 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קטארגייט
הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2025 10:27 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני ראיתי מסר ש"קטאר לא מדינת אויב".

אבל היי, רגע, מי מגדיר מדינת אויב מיהי?

זה קטע כזה, כשאתה ראש ממשלה במדינה שבה מאשרים כל מה שאתה מבקש, יש לך כח גדול להנדס החלטות. כמו למשל לקנות צוללות שלא צריך, לממן במזומן את החמאס, להחליט שסוגרים יחידה במוסד שעוקבת אחרי מימון טרור.

אבל רק תנו לו לשלוט במערכת המשפט, זו הדמוקרטיה!

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2025 1:00 pm 
Hall of Famer

מיותר לציין, שאפילו אם נניח שקטאר היא לא מדינת אויב, ואפילו אם ניקח צעד גדול "לקולא" - אז זה שקיימים שכירים במשרד ראש הממשלה שעובדים בחשאי, בשכר, ומשך תקופה - עבור מדינה שלישית נייטרלית (נניח נדמיין מדינה אירופאית רנדומלית) - זה גם חמור מאוד מכמה וכמה סיבות.
כמובן האירוניה שבעניין היא שכל מי שמכשיר את הנושא (ולא רק מכשיר, אלא פלדשטיין נחשב לגיבור מעונה וכו') היו אלו שהתלוננו על בגידות מתוך הצבא ב-7.10, על בעלה של שקמה ברסלר, על גנץ הרשלן שהאיראנים פרצו לו לטלפון וכו' וכו'.
מדהים עד כמה דברים כאלו מנורמלים פה בעיני חלק בלתי מבוטל מהציבור.
מעניין מה יהיה ה"נירמול התורן" בשבועות הבאים...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2025 1:51 pm 
Hall of Famer

עמית סגל ריטווט איזה ציוץ שמסביר למה קטאר לא מדינת אויב. אותו עמית סגל צייץ בעצמו לפני שנתיים ומשהו שקטאר מדינת אויב. זה הביביזם וזה היכולת של מגזר המנחלים ותומכיהם להודות בטעות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2025 2:34 pm 
מנהל פורום

עניין התשלום הוא מורכב מאוד. כמובן יש את החלק הקל יחסית של תשלום ישיר, אבל מה לגבי התשלום העקיף?
מי יודע אילו וכמה חשבונות מחכים לאותם אנשים מעבר לים.
בנוסף לפי מה שפורסם פלדשיין לא קיבל שכר מלשכת ראש הממשלה, אלא רק מאותה חברה מטעם הקטארים.
שזה בכלל נראה חשוד איך הוא מצד אחד מועסק, ומצד שני מקבל תשלום בצורה עקיפה.

יש גם נסיעות לא ברורות של אותם יועצים לעסקים בגיאורגיה.

קטר יודעת לעשות תעלולים פיננסיים כדי להיטיב עם מי שהיא רוצה. למצוא את ראיית הזהב שכתוב בה "שוחד" ככל הנראה יהיה קשה מאוד, אבל יש פה עננה מסריחה שאי אפשר להסביר אותה בצורה קוהרנטית שהיא לא התעסקות מסריחה, בניגוד עניינים חמורים, עם מדינת אויב.
זה משהו שהיה צריך לגרום למעצרים ביום הראשון ונבצרות.
נראה שאין פה שיקול ענייני אחד בהעסקת אותם יועצים שהוא לטובת מדינת ישראל.
אפילו אם נניח שמדובר במדינה לגיטימית (והיא לא), מה העניין הישראלי של לקדם אותה? איך לבזבז על ייעוץ כזה כספי מיסים עוזר לאזרחי ישראל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 10:45 am 
Junior

ראיתי חילוקים מעניינים בין המקרה הזה לעומת המימד החמישי

שאין שם קייס לפגיעה בביטחון המדינה לכן זה לא שבכ וכו'

בעוד המימד החמישי ניסתה למכור תוכנת ריגול מבוססת סייבר התקפי לקטאר (מדינת אויב כידוע) דרך סוכן שלישי. חברה שרמטכל יוצא, בני גנץ יו"ר ורם בן ברק מנכל . אבל כמובן אין שם שום חשש. וכאן מדובר בשיפור תדמית למונדיאל. וכמובן מדובר בבגידה ומסירת סודות מדינה. אשמח להבין למה

אני לצורך העניין בטוח שבשני המקרים , ייתכן שפגעו בביטחון המדינה עבור בצע כסף, וייתכן שלא, אבל המקרה של גנץ מסריח יותר מעצם הוויתו טכנולוגיות סייבר התקפי למדינה תומכת טרור. למה שבכ לא מעורב אצל גנץ ומעורב כאן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 10:55 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא זוכר שראיתי שום דבר על קשר בין המימד החמישי לקטאר. פרשת המימד החמישי היא על חשדות למכרז תפור, או פטור ממכרז שלא כדין, בינה לבין המשטרה, עם מצג שווא של החברה על הנתונים שלה, סטטוס המוצר שלה, והלקוחות שלה (ספוילר, לא היו לה כאלה). זה גם עונה לך על השאלה.
למימד החמישי, כשהתקשרה עם המשטרה בהליך שבו מדובר, לא היו בכלל לקוחות. לא קטאר ולא שמטאר, והמוצר שלה היה עדיין בפיתוח. ואת זה לא אני אומר, אמר את זה מבקר המדינה בדו"ח שלו על הפרשה.
אז זה חשד לשחיתות שאני לא מקל בה ראש, אבל לא חומר לשב"כ ולא קשור לקטארגייט מעבר לנסיון של ג'ק-אין-דה-בוקסים לקפוץ מהקופסה ולצעוק "גם הם" כמו שהמנגנון האוטומטי שלהם מתוכנת לעשות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' פברואר 17, 2025 11:01 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 11:00 am 
Hall of Famer

FLASH כתב:
בעוד המימד החמישי ניסתה למכור תוכנת ריגול מבוססת סייבר התקפי לקטאר (מדינת אויב כידוע) דרך סוכן שלישי. חברה שרמטכל יוצא, בני גנץ יו"ר ורם בן ברק מנכל . אבל כמובן אין שם שום חשש. וכאן מדובר בשיפור תדמית למונדיאל. וכמובן מדובר בבגידה ומסירת סודות מדינה. אשמח להבין למה

אני מזכיר לך שכל פרשת קטארגייט התחילה מזה שאלי פלדשטיין, שעובד עבור ממשלת קטאר, על כך שהשיג גישה לחומר סודי, הדליף מסמכים, מסר ידיעה סודית ושיבש הליכי חקירה, ושהפעילות שהוא ניהל עבור קטאר הייתה קשורה לשיפור תדמיתה בהקשר על עיסקת החטופים, לא (רק) המונדיאל.

אבל בוא, גנץ כבר הציע לפתוח ועדת חקירה ממלכתית, גם על המימד החמישי וגם על ה-7.10, מתי זה קורה הסיפור הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 11:15 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
לא זוכר שראיתי שום דבר על קשר בין המימד החמישי לקטאר. פרשת המימד החמישי היא על חשדות למכרז תפור, או פטור ממכרז שלא כדין, בינה לבין המשטרה, עם מצג שווא של החברה על הנתונים שלה, סטטוס המוצר שלה, והלקוחות שלה (ספוילר, לא היו לה כאלה). זה גם עונה לך על השאלה.
למימד החמישי, כשהתקשרה עם המשטרה בהליך שבו מדובר, לא היו בכלל לקוחות. לא קטאר ולא שמטאר, והמוצר שלה היה עדיין בפיתוח. ואת זה לא אני אומר, אמר את זה מבקר המדינה בדו"ח שלו על הפרשה.
אז זה חשד לשחיתות שאני לא מקל בה ראש, אבל לא חומר לשב"כ ולא קשור לקטארגייט מעבר לנסיון של ג'ק-אין-דה-בוקסים לקפוץ מהקופסה ולצעוק "גם הם" כמו שהמנגנון האוטומטי שלהם מתוכנת לעשות.

משקר כמו שהוא נושם

rony כתב:
FLASH כתב:

אני מזכיר לך שכל פרשת קטארגייט התחילה מזה שאלי פלדשטיין, שעובד עבור ממשלת קטאר, על כך שהשיג גישה לחומר סודי, הדליף מסמכים, מסר ידיעה סודית ושיבש הליכי חקירה, ושהפעילות שהוא ניהל עבור קטאר הייתה קשורה לשיפור תדמיתה בהקשר על עיסקת החטופים, לא (רק) המונדיאל.

אבל בוא, גנץ כבר הציע לפתוח ועדת חקירה ממלכתית, גם על המימד החמישי וגם על ה-7.10, מתי זה קורה הסיפור הזה?

פלדשטיין הדתי הפעיל את רוזנפלד הדתי בתוך הצבא כחפרפרת קטארית, 200 רבנים יצאו מיד בזעקה גדולה לשחרור השבוי, וכשהאמת מתגלה-אלם ודומיה. אין חילוקים מעניינים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 11:19 am 
Junior

https://www.israelhayom.co.il/magazine/ ... e/11675504

https://www.haaretz.co.il/news/world/am ... ffd7e80000

https://m.news1.co.il/LoadingNext.aspx? ... 58-00.html

https://www.themarker.com/wallstreet/20 ... f793de0000,

להההה, גנץ שלנו??! בני ?!?
לא יכול להיות. כנראה כולם משקרים כמו שהם נושמים
לא ראיתי לא רלוונטי
בכיר בטחוני בצבא ארהב בהיבטי המזרח התיכון , סגן מפקד פיקוד מרכז שכיהן במקביל לרמטכלות גנץ כאן, תיווך בין המימד החמישי לקטאר במכירת תוכנות ריגול. לצד העסקה הזו, היו עוד לאותו בכיר (ג'ון אלן) שנחשד כסוכן עבור קטאר והתפטר אחרי חקירת FBI

איפה שבכ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 11:47 am 
Hall of Famer

FLASH כתב:
https://www.israelhayom.co.il/magazine/hashavua/article/11675504

https://www.haaretz.co.il/news/world/am ... ffd7e80000

https://m.news1.co.il/LoadingNext.aspx? ... 58-00.html

https://www.themarker.com/wallstreet/20 ... f793de0000,

להההה, גנץ שלנו??! בני ?!?
לא יכול להיות. כנראה כולם משקרים כמו שהם נושמים
לא ראיתי לא רלוונטי
בכיר בטחוני בצבא ארהב בהיבטי המזרח התיכון , סגן מפקד פיקוד מרכז שכיהן במקביל לרמטכלות גנץ כאן, תיווך בין המימד החמישי לקטאר במכירת תוכנות ריגול. לצד העסקה הזו, היו עוד לאותו בכיר (ג'ון אלן) שנחשד כסוכן עבור קטאר והתפטר אחרי חקירת FBI

איפה שבכ?

ראוי לציין שבאף מקום כאן לא רשום שהמימד החמישי מכרה או אפילו התחילה איזשהו תהליך של מכירה של המוצר לקטארים, אלא רק שהיא שכרה את ג'ון אלן כלוביסט, ושג'ון אלן המליץ לקטארים על המוצר שלהם.

בכל מקרה, כמו שכתבתי וכמו שגם בני גנץ הציע, שיפתחו ועדות חקירה ממלכתיות גם למימד החמישי, גם ל-7.10 וגם לקטארגייט, קדימה, נראה מה יצא מהסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 12:15 pm 
Junior

לפי הבנתי (המאוד חלקית) החשד המרכזי עבור פלדשטיין זה שכשהוא דיברר את ראש הממשלה בארץ הוא הכניס מסרים שקטאר רצו לשתול, כלומר הדברים שפלדשטיין טען שנאמרים על ידי ישראל "תובלו" באמירות שטאר רצו לשתול.
מצד שני פלדשטיין כבר השיג מסמך סודי בצורה אסורה והפיץ אותו בחוץ לארץ וכנראה נחשב להמון דברים סודיים בלי שיש לו סיווג בטחוני בכלל, ככה שעושה רושם שהוא שקוע עד חרא בעבירות בטחון מידע, מניח שזה שהוא במקביל הועסק על ידי הקטארים הולך לקבור אותו עוד יותר משפטית.

קטאר כאמור היא לא מדינת אויב, יש לזה השפעה מאוד מהותית לגבי העבירה שבוצעה (אם בוצעה)... הדבר הזה יכול לנוע בכל מקום מ"כשר אבל מסריח" (כאמור, מעבר לקטאר נראה שיש לפלדשטיין עוד לא בעט עבירות בטחון מידע בקנה) לבגידה, אבל הספקטרום כרגע עד כדי כך רחב שבלי מידע נוסף זה פשוט לזרוק ניחושים באוויר. ישראלים רבים עושים עסקים עם קטאר, חלקם בכירים לשעבר, חלקים אנשים שפעם עבדו עם קטאר והיום עובדים עבור המדינה (ולהפך)... אני ממש לא בטוח שהמקרה של אוריך ואיינהורן שונה במקרה הזה שעשו יח"צ עבור קטאר ואצלהם המרחק מהעבירת בגידה נראה רחוק בהרבה משל פלדשטין (לדעתי כמובן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 12:30 pm 
Hall of Famer

שקי, מי מגדיר "מדינת אויב"?

הנה עובדות:

1. קטאר שילמה מזומן לא מפוקח לחמאס בעידוד רשמי של נתניהו

2. יועצי נתניהו נשכרו בתשלום למשימה מאד לא ברורה בהקשר שלהם (יועצי תקשורת של ראש ממשלה ישראלי בקשר למונדיאל?)

3. חשד כבד שפלדשטיין הפעיל את רוזנפלד בתוך הצבא תוך כדי עסקאות החטופים שקטאר מתווכת בהן על מנת לשפר את התדמית הקטארית

4. נתניהו סגר את היחידה למעקב אחרי מימון טרור

העובדות האלה מעלות חשד כבד מאד להפעלה של נתניהו עצמו כסוכן קטארי, אבל גם אם אלה יועציו הקרובים ביותר לרבות בנו, זה מטורף.

לעניין זה שמשקר כמו שהוא נושם, חוץ מלצעוק "גנץ"-לקבל כסף מממנת הטרור האיסלאמי הבולטת בעולם זה לא סיבה לערעור הקואליציה? מה זה דם יהודי שנשפך במזומן קטארי לעומת הגרעין התורני של נווה חלחולת ג' שמקבל כספים קואליציוניים בלי פיקוח.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 12:54 pm 
Hall of Famer

שקי, אני מניח גם שאין לך שום בעייה שהיו עושים עבודה כזו עבור מצרים למשל. כלומר שעובד בכיר בלשכת ראש הממשלה היה גם סוכן מצרי, PR במקרה הטוב. מצרים לא מוגדרת מדינת אויב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 1:10 pm 
Senior

Hacohen כתב:

בדף המסרים הנוכחי משתמשים באיזה חוק משנת 1954 שמונה את סוריה, לבנון, עיראק, תימן ואיראן. זה לא באמת הגדרה חוקית של מדינות אויב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 1:17 pm 
Junior

Hacohen כתב:
הנה עובדות:
2. יועצי נתניהו נשכרו בתשלום למשימה מאד לא ברורה בהקשר שלהם (יועצי תקשורת של ראש ממשלה ישראלי בקשר למונדיאל?)
3. חשד כבד שפלדשטיין הפעיל את רוזנפלד בתוך הצבא תוך כדי עסקאות החטופים שקטאר מתווכת בהן על מנת לשפר את התדמית הקטארית
העובדות האלה מעלות חשד כבד מאד להפעלה של נתניהו עצמו כסוכן קטארי, אבל גם אם אלה יועציו הקרובים ביותר לרבות בנו, זה מטורף.

אני חושב שזה חשוב לבדוק את הסיפור הזה, אני ממש לא טוען אחרת.
אני לא חושב שארבעת הסעיפים שכתבת מעלים חשד כבד להפעלה של נתניהו עצמו כסוכן קטארי ואני גם לא בטוח שהסיפור עם איינהורן ואוריך מעיד על זה...
מה שכן, הסיפור עם פלדשטיין וזה שהוא כבר השיג במרמה מסמך מסווג והדליף אותו לחו"ל ובנוסף עבד עבור הקטארים במקביל לעבודותו בארץ זה כבר סיפור הרבה יותר גדול עם סיכוי הרבה יותר גדול לשיט סטורם.
שמע, אני אגיד לך הכי דוגרי - אני פשוט לא מאמין שביבי הוא סוכן קטארי. אני לא רואה סיכוי סביר שהדבר הזה יקרה. כמובן קיים סיכוי שאני טועה, אבל לתחושתי האישית זו מדרגה שהשחיתות שלו לא תגיע אליה.
אגב, יכול לתת רפרנס ל4? לא מצאתי בגיגול קצר ומסקרן אותי מה היחידה עשתה ומה ההצדקה לסגירתה.

ראי שעל הקיר כתב:
שקי, אני מניח גם שאין לך שום בעייה שהיו עושים עבודה כזו עבור מצרים למשל. כלומר שעובד בכיר בלשכת ראש הממשלה היה גם סוכן מצרי, PR במקרה הטוב. מצרים לא מוגדרת מדינת אויב.

אני לא יודע איך זה עובד מבחינת סיווג בטחוני, אם למישהו שעובד במשרד ראש הממשלה מותר לעבוד במדינות זרות (לא משנה אם ידידותיות או לא) אבל בהנחה ואין בעיית סיווג אז לא רואה משהו עד כדי כך בעייתי שאיש PR של לשכת ראש הממשלה יעשה גם PR למצרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 1:23 pm 
Hall of Famer

לדעתי אתה מפספס בשנות אור לגבי איינהורן, אוריך ונתניהו עצמו, אבל נחיה ונראה.

לעניין סגירת צלצל:

https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001465904

כמובן לא מופיע במפורש שנתניהו הורה על סגירתה, אבל שים לב לדברי יוסי כהן (בעצמו שאוויש של נתניהו) לגבי נסיבות סגירתה: "המוסד פועל לפי המדיניות שמכתיבה ממשלת ישראל והקבינט. הוא לא ממציא את תוכן הדיון, אלא יכול להיות שותף לו"

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 1:25 pm 
Hall of Famer

פה ד"ר אודי לוי, ראש היחידה לשעבר, מצהיר בפנים גלויות שההחלטה היתה של נתניהו ויוסי כהן שאווישו:

https://www.youtube.com/watch?v=07_nCzgsMp8

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 1:28 pm 
Junior

Hacohen כתב:
לדעתי אתה מפספס בשנות אור לגבי איינהורן, אוריך ונתניהו עצמו, אבל נחיה ונראה.

יכול להיות, אני לא נשען על שום עובדה אלא רק על המחשבה (או התקוה?) שהשחיתות של ראש הממשלה בעשור וחצי האחרונים לא עד כדי כך עמוקה שהיא מגיעה לרמה של סוכן זר.
הדבר היחיד שמערער אותי בנושא הזה (מבחינת זה שנראה לי מוגזם שנתניהו יהיה סוכן זר) זה השאלה מי הבנאדם שאשכרה העסיק את פלדשטיין? לא במובן של היכולות של פלדשטיין אלא מישהו עשה טריק מאוד ספציפי שגרם לזה שפלדשטיין יועסק במשרד ראש הממשלה ולא בלכשת ראש הממשלה בגלל שנכשל בפוליגרף ולא עבר סיווג. כלומר ידעו שיש בעיית בטחון שדה בהעסקה שלו בלשכה ועדיין עשו את זה בצורה עקיפה דרך המשרד כדי להמנע מהסיפור שהוא לא עבר סיווג...

תודה על הרפרנסים, הולך לעבור עליהם עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 2:00 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Hacohen כתב:
הנה עובדות:

אני חושב שזה חשוב לבדוק את הסיפור הזה, אני ממש לא טוען אחרת.
אני לא חושב שארבעת הסעיפים שכתבת מעלים חשד כבד להפעלה של נתניהו עצמו כסוכן קטארי ואני גם לא בטוח שהסיפור עם איינהורן ואוריך מעיד על זה...
מה שכן, הסיפור עם פלדשטיין וזה שהוא כבר השיג במרמה מסמך מסווג והדליף אותו לחו"ל ובנוסף עבד עבור הקטארים במקביל לעבודותו בארץ זה כבר סיפור הרבה יותר גדול עם סיכוי הרבה יותר גדול לשיט סטורם.
שמע, אני אגיד לך הכי דוגרי - אני פשוט לא מאמין שביבי הוא סוכן קטארי. אני לא רואה סיכוי סביר שהדבר הזה יקרה. כמובן קיים סיכוי שאני טועה, אבל לתחושתי האישית זו מדרגה שהשחיתות שלו לא תגיע אליה.
אגב, יכול לתת רפרנס ל4? לא מצאתי בגיגול קצר ומסקרן אותי מה היחידה עשתה ומה ההצדקה לסגירתה.

ראי שעל הקיר כתב:

אני לא יודע איך זה עובד מבחינת סיווג בטחוני, אם למישהו שעובד במשרד ראש הממשלה מותר לעבוד במדינות זרות (לא משנה אם ידידותיות או לא) אבל בהנחה ואין בעיית סיווג אז לא רואה משהו עד כדי כך בעייתי שאיש PR של לשכת ראש הממשלה יעשה גם PR למצרים.

פה המקום לציין שיש לי בשבילך גשר מעולה בניגריה, יד ראשונה מרופא, פרטי בטאבו, במחיר שחבל על הזמן ותאמין לי שלי זה עולה יותר ואני מפסיד על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 28, 2025 12:35 pm 
Hall of Famer

אז יש לנו חקירה רשמית של הפרשה, ומציע לשים לב לקו העקבי של עורכי הדין של אלי פלדשטיין-שלא מיוצג על ידי האיש ותיאומי הגרסאות לכאורה עמית חדד. באי כוחו של פלדשטיין דבקים בטענה שפלדשטיין לא קיבל מאומה מקטאר, ורק עבד עבור משרד ראש הממשלה. איך כתב מישהו? יש לנו עד מדינה מתחמם על הקווים

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 02, 2025 2:21 pm 
מנהל פורום

החשוד המרכזי הוא יונתן אוריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 02, 2025 2:26 pm 
Hall of Famer

לא הופתעתי ככה מאז שלא הופתעתי ככה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 04, 2025 10:13 am 
Hall of Famer

נתניהו הולך פול ריטארד מול מליאת הכנסת, הנושא הוא אמנם ועדת חקירה ממלכתית ל7.10 אבל רוח קטארגייט שורה מעל הכל. אשכרה הקריא קונספירציות על אהוד ברק וג'פרי אפשטיין.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 04, 2025 4:45 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Hacohen כתב:
נתניהו הולך פול ריטארד מול מליאת הכנסת, הנושא הוא אמנם ועדת חקירה ממלכתית ל7.10 אבל רוח קטארגייט שורה מעל הכל. אשכרה הקריא קונספירציות על אהוד ברק וג'פרי אפשטיין.

אנחנו לא נתאושש מהשבעה באוקטובר עד שלא תיחקר ההדלפה של גלעד קריב מועדת החו"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 05, 2025 9:31 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
Hacohen כתב:

אנחנו לא נתאושש מהשבעה באוקטובר עד שלא תיחקר ההדלפה של גלעד קריב מועדת החו"ב.

אתם בשמאל שוב מנסים להסיט את הדיון מהאפוד שגנב הבן של היועמ"שית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 124 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה