סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' מאי 01, 2025 10:01 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ליגת העל מחזור 22
הודעהפורסם: ב' מרץ 31, 2025 9:53 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
שריקה הזויה בכפר בלום. וויליאמס מתמקם, מקבל כדור תוך כדי מרפק לפנים של גולדברג, קולע סל ומקבל עבירה של אסייג. גולדברג קם מהרצפה ונותן חזה לוויליאמס. השופטים הולכים למוניטור, נותנים לשניהם בלתי ספורטיבית, ומאשרים את הסל והעבירה שנעשתה אחרי הבלתי ספורטיבית של וויליאמס.

אם ראיתם שהוא עשה בלתי לפני הסל שלו, איך זה הגיוני גם לשרוק לו על זה וגם לאשר את הסל שלו?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 31, 2025 10:35 pm 
מנהל פורום

מסכים
רצף החלטות רעות מאוד
ועדיין גליל כפרה עליהם מובילים בנקודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 31, 2025 11:10 pm 
Hall of Famer

בסוף נגמר 12

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 31, 2025 11:16 pm 
Hall of Famer

גליל-עליון נתנו פייט עם 3 זרים, ורוטצייה של 6 וחצי שחקנים.
עומר מאייר? אבדו עקבותיו
איפה כתבי הכדורסל שיחפרו בנושא? האם אבדו גם עקבותיהם?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 31, 2025 11:31 pm 
Hall of Famer

קטש אמר בסיום שעומר מאייר לא משחק ולא בגללו (לא בגלל מאייר הכוונה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 01, 2025 12:49 am 
Sophomore

oren_80 כתב:
קטש אמר בסיום שעומר מאייר לא משחק ולא בגללו (לא בגלל מאייר הכוונה)

"זה לא את, זה אני." כנראה שקטש עדיין לא בשל למחוייבות וקשר רציני. מצד שני, מאייר עדיין קטין. אולי בגיל 25 הוא יוכל להתחיל לקבל דקות במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 01, 2025 5:33 am 
Sophomore

בכלל, התגובות של קטש לאורך העונה לייבוש של מאייר יכולות להיות יופי של בסיס לסטנד אפ.

הנה מה שהיה לו להגיד היום (עם קצת תרגום בגוף הסרט):

"מקצועית, הייתה תקופה שהוא נכנס לעניינים, ואז חזר אחורה לא באשמתו." (כנראה שזו אשמת הכוכבים)
"צריכים למצוא את הדרך להשתמש בו יותר." (באמת לא יפה מצד המאמנים האלמונים האלה שלא מוצאים את הדרך)
"אני לא יכול להבטיח שהוא ישחק, כי הלחץ עלינו." (מי היה מאמין כשהחתימו את מאייר שבקבוצה כמו מכבי הלחץ יהיה פקטור?)
"אני לא רוצה לתת לו כי צריך, אלא כי מגיע לו." (טוב, כלומר לא באמת מגיע לו זמן משחק)
"מגיע לו, אבל יש לנו הרבה גארדים." (אה, בעצם כן מגיע לו, אבל זה בכלל לא בשליטתי; תתלוננו להנהלה שהנחיתו לי את כל הגארדים האלה על הראש)
"אם הוא היה גבוה, הוא יכל לקבל הרבה דקות." (טוב, זה לא אשמתי שנפצעים לנו גבוהים. הלוואי שהיו נפצעים כמה גארדים ואז באמת שהייתי שמח לתת לו דקות).

ואפשר להוסיף גם (וזה כבר אני מדבב את קטש):
* למה מאייר לא מקבל דקות ביורוליג במשחקים חסרי ערך ספורטיבי? "טוב, אי אפשר לצפות שנזרוק שחקן עם כל כך מעט ניסיון בליגה לרמה כל כך גבוהה של כדורסל. זה לא יהיה פייר בשבילו."
* אז למה הוא לא משחק יותר בליגה? "כבר אמרתי לכם, יש לנו מלא גארדים. זה חתיכת כאב ראש למצוא לו דקות עם כל הלחץ הזה מאחורי שני רכזי טופ יורוליג כמו יוקובייטיס ובלאט, פלוס ג'ונדי. ובכלל, זה לא לכבודו של שחקן כמו מאייר לקבל פירורים. עדיף כבר שלא ישחק בכלל."
* אז איך זה שהוא בקושי שיחק ביורוליג גם כשבלאט ויוקובייטיס היו פצועים? "תראו, ציפור!"

הנהלת מכבי בתגובה: :ne_vi_del:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 01, 2025 8:03 am 
Junior

אין לי שום תלונה לקטש. התפקיד שלו זה להפסיד בכבוד משחקים ביורוליג, ולקחת אליפות בארץ. אם הוא לא חייב לפתח את מאייר כי יש לו מספיק גארדים לגיבוי, אין לו שום סיבה לעשות את זה.
מאייר הוא לא הצעיר הראשון שמיובש על הספסל ויש מסורת רבת שנים של נערי ספסל, כאורך השושלת המכביסטית.
הוא פשוט לא היה צריך לחתום שם, אם הוא רוצה זמן משחק. אם הוא רוצה להתאמן בקבוצה, שיבושם לו.
הוא חתם על החוזה מתחת לגיל 18, אז זה אחריות של ההורים שלו לשמור על האינטרסים שלו. בעבר היו הורים שהכניסו לחוזה דקות משחק מובטחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 01, 2025 8:40 am 
מנהל פורום

זה בטוח לא כדורסל
הפוסט ההיתולי של סבוניס מדויק
כשהוא על המגרש הוא פשוט משחק טוב
בלי קשר לגיל או פיתוח
יש כאן פוליטיקה, איתו באופן אישי
אין לי מושג מהיא, אבל זה אישי לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 01, 2025 12:32 pm 
Hall of Famer

כבר דיברנו לא מעט על הוגו גונזאלס (שמשותף בריאל מדריד המון, שיחק בנבחרת ספרד בחלון האחרון, ייבחר בדראפט וכו') כאנלוגיה למאייר.
השבוע בברצלונה, קבוצה לחוצה יותר ממכבי בעונה ספציפית זו (נאבקת על מיקום בפליי-אין ביורוליג, כרגע מקום 5 בליגה הספרדית - וזה עוד לאחר רצף של 3 ניצחונות), תרם רבות לניצחון החוץ הקריטי במילאנו - דיים סר (Dame Sarr), יליד 2006 כמו מאייר, שקיבל 18 דקות והחזיר ב-13 נקודות (5/6 מהשדה), 3 אסיסטים ו-2 חטיפות.
למען האמת במהלך כל העונה הוא לא מקבל הרבה יותר דקות ממאייר (למשל 70 דקות יורוליג אל מול 53 של עומר), אבל מטבע הדברים רמת הכישרון סביבו בקבוצה והחשיבות של כל משחק - גדולים יותר מאשר אלו במכבי, ואני מניח שגם האימונים והמעטפת שהוא מקבל עצימים/מקיפים/מקדמים יותר.

ה"ייבוש" השנה הוא לא ייבוש רגיל, שכן מכבי בעונה מיוחדת (ללא חשיבות ממשית של משחקי היורוליג החל משלב מוקדם, הרבה פציעות, כמה זרים בינוניים ומטה שעברו פה).
תסתכלו למשל על דג'וליוס - הגיע לקבוצה, היה חלש מאוד ביורוליג (29% לשלוש, אסיסט כל 11 דקות משחק, קטן ובעייתי בהגנה וכו') - והמשיך לקבל דקות (11 בממוצע, ב-15 משחקים מתוך 19 בתקופה שהיה פה, סך הכל יותר מפי 3 דקות מאשר מאייר, שכל העונה פה).
זה רע מאוד למכבי כארגון בעיניי, והישראלים הצעירים הבאים עוד יותר יחששו לבוא לשם, ובצדק.
גם אוהדי הקבוצה אני מניח לא מרוצים מזה...
אז איפה התועלת מכך?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 01, 2025 1:20 pm 
Junior

לכולם כבר ברור שזה לא מקצועי ויש פה אירוע בסדר גודל אחר.
כולם שותקים כי מכבי לא יוצאת טוב בסיפור הזה, מאייר עצמו כנראה כבר סגור במקום אחר.
ותקשורת הספורט פה היא פח. מעדיפה להתעסק בשטויות במקום לחקור מה בדיוק קרה פה.
וכנראה גם יש, לכאורה, מי שמוודא שלא יעסקו בזה תקשורתית.

ובי אי אפשר לחשוד כאחד שלא אוהב את מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 01, 2025 2:23 pm 
מנהל פורום

שנעבור נושא?
כל הכבוד להרצליה, איכשהו למרות האופי המאוס של אקוניס הקבוצה הזו כל הזמן מטפלת בבעיות בסגל
הביאו גארד שסיים את הליגה הסינית עם 17 נק' למשחק, לפני זה באסטנה הרוסית יותר מ20 למשחק
במקביל דיבורים על להחזיר את אונווקו במקום דה סילבה שנפצע
להרצליה יש סקאוטר חרוץ וידען במיוחד שאלוף במציאת אמריקאים צעירים שעברו מתחת הראדר ב NBA הוא עובד שם כבר המון שנים ואחראי ללא מעט מציאות שהרצליה הביאה לארץ
הוא גם כתב כאן בפורום לא מעט
פעם מזמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 01, 2025 2:42 pm 
Sophomore

17 נק' בליגה הסינית זה מקום 49, כולל הרבה סינים שמקדימים אותו ושמות שאתה לא רוצה לשמוע. גם סוני ווימס עשה 13 באותה קבוצה
המספרים שלו באסטנה (קזחסטן) בעיקר מעוררים זכרונות ממלקולם היל
בקיצור, למרות השמועות שהפועל התעניינה (שאקוניס יזם, פופלינגר הפיצה והפועל הכחישה) לא מדובר בשם נחשק במיוחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 01, 2025 3:59 pm 
מנהל פורום

נחיה ונראה כי ברשימת ההצלחות של הרצליה יש מספיק הברקות כדי שניתן להם קרדיט
להביא שחקן רק לפי מספרים ובאיזה ליגה הם עשו את זה, זה גם אתה יכול לעשות, לזהות, דברים שמעבר, כמו הגנה, טכניקת זריקה, מהירות הוצאת כדור וכל מיני דברים שעושים אותך מספיק טוב לרמה הבאה צריך תוכנות סקאוטינג רציניות או עין בת זונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 01, 2025 4:09 pm 
Freshman

אין לי מושג אם הוא שחקן טוב או לא, ויש לי המון ביקורת על ההתנהלות של הפועל ירושלים אבל אין לי ספק שזה הנפצה של אקוניס שהפועל ירושלים התעניינה.
כאילו כן, יכול להיות שביררו עליו, אבל לא נראה לי שירושלים הפסידה במאבק על השחקן הזה.
אם כבר שחקנים שסיימו בסין וסיימו עונה, כבר שנה שעברה התרשמתי מהפוטנציאל של אדמונד סמנר, בן 29, בין עמדה 2 לעמדה 3, אתלט, עם ניסיון אירופאי של שנה שעברה בזלגיריס, יאללה תארוז לי אותו בפיתה ( יחד עם ברדלי מנאק שנה הבאה שאמור להיות משוחרר גם מזלגיריס )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 01, 2025 6:41 pm 
Sophomore

צומפי כתב:
אין לי מושג אם הוא שחקן טוב או לא, ויש לי המון ביקורת על ההתנהלות של הפועל ירושלים אבל אין לי ספק שזה הנפצה של אקוניס שהפועל ירושלים התעניינה.
כאילו כן, יכול להיות שביררו עליו, אבל לא נראה לי שירושלים הפסידה במאבק על השחקן הזה.
אם כבר שחקנים שסיימו בסין וסיימו עונה, כבר שנה שעברה התרשמתי מהפוטנציאל של אדמונד סמנר, בן 29, בין עמדה 2 לעמדה 3, אתלט, עם ניסיון אירופאי של שנה שעברה בזלגיריס, יאללה תארוז לי אותו בפיתה ( יחד עם ברדלי מנאק שנה הבאה שאמור להיות משוחרר גם מזלגיריס )

מהשעמום הלכתי לבדוק את סאמנר. שחקן שחקן ובול מה שאנחנו צריכים. על הבלטה של רנדולף שעוד לא הצלחנו למלא. מתאים גם לשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 01, 2025 9:06 pm 
Sophomore

סאמנר הוא אפשרות די מעניינת לעונה הבאה, אבל התקופה שלו בז'לגיריס לא מלמדת דווקא על התאמה לכדורסל האירופאי, ובאופן כללי לא נראה כמו השחקן שישמח לבוא בלי הבטחה שיתלבש.
אין לי מושג מה מחפשים אם בכלל, אבל אקסבייר מנפורד נמחק לגמרי מהרוטציה בונציה ומן הסתם ישמח לבוא להציל משהו מהעונה האומללה שלו. אם כשיר פיזית, הייתי לוקח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 01, 2025 9:35 pm 
Freshman

צפיתי בסאמנר לא מעט שנה שעברה בזלגיריס ולא התלהבתי במיוחד. בלשון המעטה.
חשבתי גם על מנפורד כאופציה, אם כי טיילר אניס עדיף כי הוא יכול להוביל כדור. לא שכרגע האופציות שלנו טובות יותר אז כמובן שמנפורד יתקבל בשמחה.
ונציה גם ככה לא תעשה יותר מרבע גמר פלייאוף, אבל לא יודע אם יש כוונה לשים סכום שיוציא שחקנים כאלה מהקבוצה כבר בשלב הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot], kakon3, Majestic-12 [Bot] ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: