סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' מאי 01, 2025 9:23 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אפריל 02, 2025 11:51 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
הקריטריון הוא, אם אחת מהקבוצות ראשונה בדיווז'ן שלה
במקרה הזה זה קל
הלייקרס יסיימו ראשונים בדיויז'ן פאסיפי
דנבר לא יסיימו ראשונים בדיוויז'ן הצפון מערבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 02, 2025 12:30 pm 
Freshman

לא יודע איך אפשר לא לאהוב את אנט (השחקן), מבין שיש מי שלא אוהב את הדמות, אבל השחקן? הוא בן 23, ביצים, מבדר, והפעם אני בהחלט מסכים עם התלונות שלו לשופטים.
ראיתי רק רבע אחרון והארכות אבל ה44-25 לטובת דנבר בעונשין היה בולט מאוד בדקות האלו והרגיש שהשופטים היו מאוד ביתיים במובן הזה, עד המהלך האחרון...
יוקיץ׳ אגדה מהלכת, הייתי שמח לראות אותו יום אחד עם אנט אגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 02, 2025 3:23 pm 
מנהל פורום

אני לא נרגע מהמשחק הזה
רואה קטעים מהחלק שלא ראיתי בלייב
והנה פוזשן הגנה יעיל נגד יוקיץ
מקדניאל בתפקיד קאט, שמור עליו למעלה, דוחף ומקשה עליו להתקרב לסל, כשהוא מגיע לסל גובר מחכה בצבע
ובאמת הפוזשן הזה נגמר בצעדים ליוקיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 12:21 pm 
מנהל פורום

לא אמרו את זה מספיק כאן, המשחק בין מיני לדנבר הוא משחק הטוב ביותר העונה, גם הרמה וגם הדרמה.
לא לפספס לפחות תקציר מורחב, לראסל ווסטברוק מניה ענקית בהפסד
אפשר להגיד דמות טרגית בלי שהאדמה תפער את פיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 1:26 pm 
מנהל פורום

היו 9 משחקים הבוקר
קליבלנד 124 ניקס 105 ניקס בלי הרכז הראשון והשני והשלישי (ברנסון, מקברייד וקאם פיין) ועדיין סיימו את המחצית ביתרון קטן. אני לא מחזיק מהניקס קונטנדרית אפילו לא לאלופת המזרח. קאט שיבש להם את ההגנה 7 איבודים במשחק הזה, אננובי מוערך בהערכת יתר כמגן. גרלנד ומיטצ'ל בתקופת קליעה לא טובה, לא ימשך לנצח

אינדי 119 שארלוט 105 האלי נראה האלי של לפני הפציעה בעונה שעברה. 22 נק' 10 אס ב34 דקות, אף שחקן חוץ ממנו לא שיחק יותר מ28 דקות.

וושניגטון 116 קינגס 111 מסע המשחקים הביזיוניים של הקינגס לא נגמר, הקסם של דאג כריסטי פג. אחרי עונה אחת נהדרת ועונה אחרת נחמדה הפנצ'ייז הגרוע בליגה מתקף את היותו גרוע. וושינגטון? אלכס סאר 15 נק' 6/9 מהשדה 3/5 מהשלוש

בוסטון 103 מיאמי 124 בלי KP ובלי הולידיי ובלי הורפורד. מדובר בשלושת השחקנים הכי פציעים שיש לבוסטון ובוסטון צריכה להיות מוכנה לשחק פה ושם בלי שלושתם.

רוקטס 143 יוטה 105 שנגון מרחק אסיסט אחד מטריפל דאבל. לאמן ולשנגון אותו מספר בלוקים למשחק 0.9

דלאס 120 אטלנטה 118 המאזן של AD בדלאס כמעט מושלם 1:5 היום 34 נק' 15 ריבאונד 5 גגות. גאפורד ולייבלי חזרו לשחק

דנבר 106 סן אנטוניו 113 החמישיה של דנבר: פיקט, דאנדרה ג'ורדון, האנטר טייסון, ז'אק נאג'י וווסטברוק.

אוקלהומה 119 דטרויט 103 צ'ט 22 נק' 11 ריבאונדים 5 בלוקים. ריקוד המכונה נמשך

קליפרס 114 פליקאנס 98 בן סימונס 12 דק' 0 נק' 2 אסיסטים וגם העונה יקבל יותר מ 40 מיליון דולר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 10:01 pm 
מנהל פורום

שישה משחקים מחר בבוקר
וושינגטון אורלנדו
חשיבות המשחק? מאבקי מיקום של אורלנדו לפלייאין מול אטלנטה ומיאמי

פילי מילווקי
חשיבות המשחק?
מאבק על המקום החמישי מול דטרויט

ברוקלין מינסוטה
חשיבות המשחק? מיני רוצה פלייאוף, לא פלייאין אולי אפילו מקום חמישי

היט גריז
חשיבות המשחק? מאבקי מיקום פלייאין של מיאמי ונסיון החלצות של ממפיס מהפלייאין אליו היא נפלה לאחר ההפסדים האחרונים. זה גם מבחן רציני ראשון לאיסאלו

רפטורס פורטלנד
חשיבות המשחק? אין

לייקרס גולדן סטייט
חשיבות המשחק? אין צורך לפרט. משחק ששווה לקום בשבילו מוקדם בבוקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 04, 2025 10:08 am 
מנהל פורום

ראיתי את לייקרס ווריורס
חייב להודות שהתאכזבתי קצת
יותר מידי שלשות סתמיות, שלרוב היו גם החטאות
פוד, שחקן שחקן. צריך לקבל עדיפות על מודי וקומינגה
למרות שהתיאור באתרים, כאילו היה סיום צמוד
זה לא באמת היה
אוסטין ריבס צלף
לברון ברזל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 04, 2025 12:54 pm 
Freshman

פוד אחלה שחקן, גרסה של דונטה אבל לא שחקן שאני נסחף לגביו שהוא בסטרצ׳ קליעה או דואג שהוא בתקופה רעה (עונתית הכוונה), הערך המוסף של שחקנים כאלו זה אינסטנט אופנס משחקן שלא צריך את הכדור ביד או נתח גדול ביוסג׳.
מהבחינה הזו אני לא חושב שאפשר לשים את זה מול מודי/קומינגה בהכרח כי אופטימלית הם מספקים גוף, אתלטיות ואידיאלית הגנת כנף- מצרכים חשובים בליגה היום.
בלי קשר אני אוהב אותו, ולדעתי גם יהיה משמעותי בפלייאוף ואין סיבה שלא יהיה על המגרש במאני טיים בימים טובים שלו.
חייב להודות שחשבתי שתיהיה לג׳ימי פחות השפעה על התקרה של גולדן ונראה שטעיתי, זה העביר אותם מלא רלוונטיים לסוג של סוס שחור ואני נותן לדריימונד הרבה מהקרדיט על המיקסום של זה בזמן קצר.

בצד השני הלייקרס היו בעיקר לברון ואוסטין (שהוא סוג של נגטיב לפוד כאופציה התקפית שלשית כי האפקטיביות האופטימלית שלו כן דורשת נתח מהיוסג׳), ורויי עם משחק טוב.
מנגד גולדן הצליחו להבליט את הבעיות המובנות שלהם: ספסל מוגבל התקפי, עמדת סנטר מהגרועות בליגה, מחסור במגן און דה בול, הגנת חילופים בעייתית וכו׳.
אני דווקא לא שם את ההפסד על משחק רע של לוקה (בכל זאת הוא-לברון-אוסטין-רואי קלעו 100+ נקודות) אלא יותר על תרומה האפסית של הספסל והמאמן במקרה הזה.

קודם כל כבר ראינו את הלייקרס מצליחים לנטרל חלק מהחסרונות האלו העונה, לאחרונה ביוסטון והפעם הספסל פשוט לא הצליח לקלוע את הזריקות החופשיות, והיה שווה לתת לדלטון ניסיון.
הגנתית רדיק לא הצליח למצוא התאמה שלא תשים את לוקה בחילוף על פאקניג סטף 20 פעם, זה פשוט בלתי אפשרי כי אין לו את הרגליים לשמור אותו ועדיף לשבור את הסכמה ההגנתית מאשר לתת לזה לקרות שוב ושוב. הגנת החילופים לא מתאימה לכל מאץ׳ אפ, בטח לא לזה.
תמונה גדולה יש ללייקרס בלופרינט למקסם את הכלים שלהם בהתקפה וזה די פשוט וסוג של מכוער אבל לא רואה איך אפשר לזוז מזה העונה עם כ״כ מעט זמן לייצר שיטה חדשה:
לוקה הוא אליל של רבע ראשון, לברון וריבס יודעים להכנס לקצב גם מאוחר יותר במשחק, תן ללוקה לנהל כל התקפה ברבע הראשון- הוא יצליח להכניס את הייז למשחק כמו שעשה לא מעט העונה, יתפוס קצב בזריקה וכו׳.
הלאה חייבים למצוא דרך לעשות את ההתקפה קלה יותר ברבעים 2-3 עם יותר משחק בין שניים בין לוקה לברון, לברון ריבס וכמובן בתקווה שהשאר יקלעו את הזריקות החופשיות.
משם ברבע הרביעי זה בידודים וניסיון למצוא דרך להשיג יתרון בהגנה דרך סמול בול, זה מה שיש לעשות העונה ולא רואה מה אפשר לעשות שונה עם הסגל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה