סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' מאי 10, 2025 1:40 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 608 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אפריל 10, 2025 8:35 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
מה לא ברור. ביביסטים ברובם לא מתייחסים לרציונאל וגם בטח לא מעניינת אותם היכולת המבצעית של חיל האוויר. מה שמניע אותם זה רגשי נחיתות, שנאה ונקמנות. הם בטוחים שבעצם ההדחה הטייסים הסמולנים (שמי בכלל רוצה אותם בצבא) קיבלו עונש חמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 10, 2025 8:53 pm 
Junior

יום אחד, אולי אחרי עוד 15 אלף ילדים פלסטינים הרוגים, יימצאו אפילו טייסים שיחשבו שיש איזשהי בעייתיות עם המלחמה גם בלי קשר למידת האפקטיביות של הלחץ הצבאי על שחרור החטופים. היום, בכל מקרה, הוא לא היום הזה…

לגבי אורית סטרוק: מוזר מאוד. אתמול ראיתי כמה וכמה עיתונאים שמסבירים שיש סיבה טובה מאוד שהסיפור הזה לא מפורסם בשום כלי תקשורת. יום למחרת זה מתפרסם בכל אמצעי התקשורת. לכאורה, מה שהשתנה זה התלונה במשטרה. מצד שני, אם שנייה קודם הייתם בטוחים שאסור לפרסם דבר בזה כי זה עניין פרטי של בריאות הנפש, אז למה תלונה במשטרה אמורה לשנות את זה? ראיתי וידאו של המתלוננת. זה די ברור שהיא במצב פסיכוטי פעיל, אבל זה שהיא נמצאת במצב פסיכוטי לא אומר בהכרח שהטענה שלה לגבי פגיעה לא נכונה. על פניו, אם אין לתקשורת איזשהי אינדיקציה לכך שהסיפור רציני, זה נראה לי כמו התנהלות לא אחראית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 10, 2025 9:14 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

זה מעניין שקשה לביביסטים עם טייסים שרוצים שתיפסק המלחמה, אבל אין להם שום בעיה שהממשלה עושה כל מה שאפשר לסכל גיוס חרדים. הייתי אומר שיש פה עניין של מוסר כפול אבל האנשים האלה חסרי מוסר בכללי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 11, 2025 3:38 am 
Freshman

לגבי הבבונים מול הטייסים, רק מזכיר שכבר היינו בסרט הזה בימי השיא של ההפיכה המשפטית והטענות ברובן סבבו סביב זה שהם פריבילגים ולא צריך אותם כי אפשר פשוט להחליף אותם בכל אלה שהוסללו למכונאות וכדומה.

לגבי אורית סטרוק - התלונה במשטרה הוגשה לפני חודשיים. אף אחד לא פירסם ואף אחד לא חקר. ואז השבוע דניאל עמרם פרסם בעמוד שלו, התחיל רחש-בחש ציבורי, עיתונאים שטרם הבינו את המקצוע שלהם יצאו על עמרם מה שכמובן הגדיל את הרחש-בחש, ואז לפתע המשטרה נזכרת לחקור והתקשורת נזכרת לפרסם.
כמובן שאין לי שום דרך לדעת כלום, ואינני רוצה לרמוז חלילה שאם הצ'טים דוגמת GPT היו קצת פחות פוליטיקלי קורקט הם כנראה היו מוציאים דמות זהה לשלה לבקשה של "תאלסטרץ לי פדופילית", אבל רק אזכיר שהבן של אורית סטרוק נשפט על התעללות מינית בילד פלסטיני בן 15 (בעוד העבריין היה בן 29), וישנו מושג בשם "מחזור התעללות", וישנם מחקרים רבים על כך, שבקצרה אומרים שמי שהתעללו בו מינית בילדות יהפוך למתעלל בעצמו בבגרותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 11, 2025 10:52 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מי היה מדמיין לעצמו שבבה יגה לא רק אוהבת לאכול ילדים קטנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 21, 2025 11:11 am 
מנהל פורום

כידוע לנו אין ילדים פלסטינים מתים בעזה, ואלו שכן מתים לא מתו בגלל שחיילי צה"ל רוצחים אותם, ואלו שכן זה לא בגלל שממשלת ישראל והחברה הישראלית דורשות ומעודדות את הרצח שלהם. אין כאלו בכלל אבל ליתר בטחון המשטרה אוסרת להציג בהפגנות תמונות של הילדים הפלסטינים שמתים בעזה, שאין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 21, 2025 1:47 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
כידוע לנו אין ילדים פלסטינים מתים בעזה, ואלו שכן מתים לא מתו בגלל שחיילי צה"ל רוצחים אותם, ואלו שכן זה לא בגלל שממשלת ישראל והחברה הישראלית דורשות ומעודדות את הרצח שלהם. אין כאלו בכלל אבל ליתר בטחון המשטרה אוסרת להציג בהפגנות תמונות של הילדים הפלסטינים שמתים בעזה, שאין.

אם כבר אנחנו בנושא, משתרט יסרעל מציגה:
https://x.com/GutmanYotam/status/1914137897025913166

ואם כבר מדברים על פשעי מלחמה, אז הכסת"ח בקשר להריגת עובדי הסיוע בעזה זה עוד משהו שלא ממש מדברים עליו, כי זה כנראה פוגע במוראל הלאומי... אז מתברר שהצבא שלנו הוא לא ממש הצבא המוסרי בעולם. נהינו מדינת כל אלאור עזריהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 21, 2025 2:21 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:

ואם כבר מדברים על פשעי מלחמה, אז הכסת"ח בקשר להריגת עובדי הסיוע בעזה זה עוד משהו שלא ממש מדברים עליו, כי זה כנראה פוגע במוראל הלאומי... אז מתברר שהצבא שלנו הוא לא ממש הצבא המוסרי בעולם. נהינו מדינת כל אלאור עזריהה.

דברים כאלו וחמורים יותר היו גם לצבאות מערביים אחרים כן? כלומר זה אומר שגם צבא ארה"ב ובריטניה ואחרים הם מדינת כל אלאור עזריהה, רק אומר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 21, 2025 3:28 pm 
Hall of Famer

רונן בר עם תצהיר חמור נגד נתניהו היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 21, 2025 10:33 pm 
Hall of Famer

"תצהיר חמור" זה כמו להגיד שה7.10 היה אירוע קשה.

רונן בר מעיד-וברור לי שכל טענותיו מגובות במסמכים שהעביר בתצהיר החסוי-שבנימין נתניהו הוא גדול הבוגדים שקמו לעם ישראל בתולדותיו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 22, 2025 8:47 am 
Hall of Famer

ממליץ לכולם להקשיב לראיון של גדעון אוקו עם רוני אלשיך, בתמצית: נתניהו מנסה כל ספין וכל טריק וכל שטיק בארסנל שלו כדי שהציבור יעביר את הקשב שלו מפרשיית קטאר לכל דבר אחר.

https://www.mako.co.il/news-law/2025_q2 ... 691027.htm

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 22, 2025 9:17 am 
Junior

Hacohen כתב:

רונן בר מעיד-וברור לי שכל טענותיו מגובות במסמכים שהעביר בתצהיר החסוי-שבנימין נתניהו הוא גדול הבוגדים שקמו לעם ישראל בתולדותיו.

אני לא מבין איך משהו מהטענות בתצהיר של בר הופך את ביבי לגדול הבוגדים וגו׳. בכל מה שקשור לשחיתות האישית, הניסיון להחתים את בר על איזו חוות דעת שקשורה לאבטחה שלו ולמשפט, בוודאי שאין פה משהו שמתקרב לבגידה. לגבי הבקשה לנאמנות אישית ומעקב אחרי המחאה, בן גוריון מתהפך מצחוק בקברו ומבקש שיחזיקו את הבירה שלו או את הקוץ׳ מוץ׳ שלו או מה שיש לו ביד.

אם הגיע אל ביבי עצמו כסף קטארי, ואני מאמין שהגיע אבל שזה לא יוכח לעולם, הוא אכן בוגד פר אקסלנס. כל השאר - הוא פוליטיקאי חסר מעצורים שמעדיף את טובתו האישית על פני טובת המדינה, אבל לא בוגד. אינו בוגד. יריב פוליטי - בהחלט. אבל אינו בוגד. הוא טועה. והוא גם יילך הביתה. אבל הוא לא בוגד. לא בוגד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 22, 2025 10:23 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

oren_80 כתב:
sir charles כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:

דברים כאלו וחמורים יותר היו גם לצבאות מערביים אחרים כן? כלומר זה אומר שגם צבא ארה"ב ובריטניה ואחרים הם מדינת כל אלאור עזריהה, רק אומר

לי אישית ממש לא אכפת איך צבאות אחרים מתנהלים, או כל וואטאבאוטיזם אחר. לי אכפת ממה שנהיה מאיתנו, וכאשר יחידה צהלית מוציאה להורג בדם קר צוות רפואי ואז מסתירה את העקבות, זה מראה שאיבדנו את זה לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 22, 2025 11:14 am 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
Hacohen כתב:

אני לא מבין איך משהו מהטענות בתצהיר של בר הופך את ביבי לגדול הבוגדים וגו׳. בכל מה שקשור לשחיתות האישית, הניסיון להחתים את בר על איזו חוות דעת שקשורה לאבטחה שלו ולמשפט, בוודאי שאין פה משהו שמתקרב לבגידה. לגבי הבקשה לנאמנות אישית ומעקב אחרי המחאה, בן גוריון מתהפך מצחוק בקברו ומבקש שיחזיקו את הבירה שלו או את הקוץ׳ מוץ׳ שלו או מה שיש לו ביד.

אם הגיע אל ביבי עצמו כסף קטארי, ואני מאמין שהגיע אבל שזה לא יוכח לעולם, הוא אכן בוגד פר אקסלנס. כל השאר - הוא פוליטיקאי חסר מעצורים שמעדיף את טובתו האישית על פני טובת המדינה, אבל לא בוגד. אינו בוגד. יריב פוליטי - בהחלט. אבל אינו בוגד. הוא טועה. והוא גם יילך הביתה. אבל הוא לא בוגד. לא בוגד.

נגדיר את זה ככה, אולי אין עדיין את "ראיית הזהב" לגבי נתניהו שהוא בוגד פאר-אקסלנס, אבל יש ערמות על ערמות של ראיות, גם בכל מה שקשור ל-7.10, גם בקטארגייט, גם בפרשת הצוללות וגם בפרשת מכירת הצוללות למצרים שמטילות עליו צל כ"כ כבד שבכל מדינה נורמלית הוא כבר מזמן היה מוקע ומורחק לצמיתות מכל מוקד כוח במדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 22, 2025 4:37 pm 
Junior

זה קטע כי הגענו היום למצב שכמעט בלתי אפשר להיות על הגדר מבחינת המרחק בין הצדדים.

אשכרה או שאתה מאמין לראש הממשלה שמנסים להפיל אותו וכל המערכת מתגייסת כנגדו ולמעשה כללל ראשי המנגנונים המרכזיים (שב"כ, בג"צ, פרקליטות וכו') וזה כולל מידור מכוון שלו שגרם בצורה ישירה ל7.10, או שאתה מאמין לאותם גופים שראש הממשלה משתמש בכוח שלו בצורה לא תקינה בעליל ובחלקה גם לא חוקית.

אני לא רואה איך אפשר להיות "באמצע", או שמה שרונן בר אמר נכון וזה מטורף שככה מתנהל ראש הממשלה או שרונן בר, ראש המשטרה החשאית נוכל שקרן שמנסה להפיל את ראש הממשלה. אין באמצע באמת פה, אין "קצת" משקר.

אני באמת לא רואה איך המצב משתנה בעתיד הקרוב, או שאתה בצד של הקואליציה או שאתה בצד של "כל השאר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 22, 2025 5:02 pm 
Sophomore

יש הרבה דיסאינפורמציה.
אני ממש לא חושב שכל תומכי נתניהו בעבר לא מרגישים את הבעייתיות ומתייצבים לצידו בכל מחיר.

או להבדיל מאחורי הקואליציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 22, 2025 5:17 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
"כל" זו מילה גדולה. השאלה היא אם יש מספיק מהם. ואני חושש שהתשובה היא כן.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 22, 2025 6:24 pm 
Sophomore

טענתי שיש תומכי נתניהו שממשיכים לא לאהוב את האליטה ועדיין מרגישים לא בנוח עם מה שנחשף.
אם יש לו מספיק תומכים או לא זו שאלה אחרת, לא נראה לי שמי שחשוף לסקרים בטוח בזה כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 22, 2025 11:01 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
Hacohen כתב:

שם רגע בצד את קטרגייט (שברור לי שהיא בגידה במימדים אפיים של נתניהו).

התצהירים של בר (שמגובים באסמכתות, כמו כל דבר בשב"כ), מוכיחים:

1. שנתניהו ביקש לרגל ולסכל פעילות פוליטית של אזרחים, כלומר להקים שטאזי פרטי

2. שנתניהו היה מוכן במחי החלטה של בר שלא לשתף פעולה עם עבריינותו, לפטר את ראש הארגון האחראי על הבטחון הכללי מהרגע להרגע בלי חפיפה מסודרת ובלי תהליך מקובל, כלומר לפגוע ישירות בבטחון האזרחים

בגידה היא לא רק למכור לאויב ישירות. היא גם הנ"ל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 22, 2025 11:47 pm 
Junior

אפשר למתוח את ההגדרה של בגידה לאן שרוצים. אני שונא את ביבי וחושב שהוא עונש בקנה מידה תנ״כי לעם ישראל, אבל יש למילים משמעות מקובלת, זו המשמעות של שפה. ולפי המשמעות המקובלת של המילה, כדי להיות בוגד צריך להעביר את הנאמנות שלך לאויב. זאת המשמעות של המילה. להעדיף את האינטרסים האישיים שלך על פני האינטרסים של הכלל זו לא ההגדרה של בגידה, אלא ההגדרה של פוליטיקאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 23, 2025 12:27 am 
Hall of Famer

אין בעיה, אז אדם ששוכב עם נשים אחרות כשאשתו לא יודעת לא בוגד בה, אלא מעדיף את האינטרסים שלו על האינטרסים שלה. זו פשוט ההגדרה של גבר.

נתניהו בוגד בעם ישראל בכל המובנים. הקמת שטאזי היא לא מעשה יומיומי של פוליטיקאי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 23, 2025 12:38 am 
Junior

אני מקווה שאתה לא רציני. *ההגדרה המקובלת* של בגידה במדינה היא שאתה מוכר את האינטרסים של המדינה שלך ומעדיף את האינטרסים *של האויב*, בשביל טובות הנאה או בגלל אידיאולוגיה. *ההגדרה המקובלת* של בגידה באשתך היא לשכב עם אישה אחרת בזמן שאתה נשוי. אם כבר אתה רוצה להיעזר בבגידה בתוך מערכת יחסים, אז מה שאתה טוען לגבי ביבי זה בערך כמו לטעון שגם כשאתה יושב וכותב הודעות קטנוניות בסלניוז אתה בעצם בוגד באשתך כי אתה מעדיף לעשות את זה במקום להיות איתה במיטה…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 23, 2025 12:56 am 
Hall of Famer

אתה זה שטוען שמה שנתניהו עושה זה "להיות פוליטיקאי".

זה לא.

מה שנתניהו עושה זה בגידה חמורה באזרחי ישראל. להקים משטרה חשאית נגד אזרחים ולשנות הלכה למעשה את סדרי השלטון, זו לא פעולה רגילה וסדירה של פוליטיקאי כי הוא פוליטיקאי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 23, 2025 11:25 am 
Junior

או שתתרכז, או שניאלץ לסיים את הדיון. לא אמרתי ש״מה שביבי עושה״ זה להיות פוליטיקאי. ביבי פוליטיקאי ציני, שפל, כנראה סוציופת, נוראי מכל בחינה וכנראה שחצה גם את הגבול הפלילי לא פעם ולא פעמיים. כמובן שיותר מכל דבר אחר מה שהופך אותו למפלצת זה יותר מ-15 אלף ילדים פלסטינים שישראל השמידה בהנהגתו וההתעקשות שלו להשמיד עוד ועוד ולכן אני חושב ש״רוצח המונים״ זה תואר שיותר מתאים לו מאשר ״בוגד״. לצורך העניין - אודי אדיב שריגל למען סוריה, או ואנונו שחשף את הגרעין הם הרבה יותר בוגדים מ״גדול בוגדי ישראל, גם אם אני הרבה יותר קרוב אליהם מבחינה אידיאולוגית ומוסרית. וכן - להעדיף את האינטרס האישי שלך על פני האינטרס של האזרחים זה אכן דבר שמאפיין המון המון פוליטיקאים, אם לא את כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 23, 2025 8:36 pm 
Hall of Famer

אה וואו, ניאלץ להפסיק את הדיון. ועוד אם לא אתרכז. רק לא זה.

בכל מקרה הראיס הבוגד בעמו (כלומר כנראה ילד"ז המפוצץ בקוק ממיאמי) שיחרר ציוץ לערב יום השואה. מסר מאחד? זכר הניצולים? הצחקתם.

"צפו בהקלטה של ראש מחלקת החטיבה היהודית (עילגות במקור) מנובמבר 23" על "רדיפת פעילי ימין".

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 608 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: