סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' אפריל 30, 2025 1:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 26 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפועל תל אביב 25/26
הודעהפורסם: א' אפריל 27, 2025 9:25 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
הקבוצה הכי מסקרנת בארץ בפער
התחילה לעבוד
בלייקני אחרי רומן זעיר עם דובאי, יקבל את מה שרצה וישאר בתל אביב
במקביל שיחות רציניות עם מיצ'יץ
לקבוקלו ולמוטלי יש חוזה
בא ננסה לסדר את הקבוצה העתידית לפי עמדות
גארדים: מדר, מיצ'יץ, פוסטר, בלייקני טימור, פלטין.
שישה שחקנים ל2 עמדות, כל מי שיצטרף לקבוצה לעמדות האלה יצטרך לדחוק את אחד מהשישה מחוץ לרוטציה. ועדיין לא דיברנו על נעם יעקב ועל רגלנד ועל החתמות נוספות
סמולנים: איש??? בלייזר? נראה שפה נדרשת החתמה איכותית, מקווה בשבילם שלא יפלו למלכודת של מירוטיץ
פאוור: תומר, קבוקלו, בינגהאם
סנטר: איתי שגב, מוטלי (החתמה נוספת מהסוג של מוסטפה פאל)
הרעיון הוא שלושה שחקנים טובים על כל עמדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב 25/26
הודעהפורסם: א' אפריל 27, 2025 9:46 am 
Sophomore

עד ששחקן לא חותם - מבחינתי הוא לא פה. ובזה אני מתייחס למיציץ' ובלייקני. וגם פוסטר שאין לו חוזה לעונה הבאה ואני מקווה שלא ישאר.
לנעם יעקב אין חוזה והשמועות הן שהוא מתכנן ללכת לקולג'.
אז כרגע חתומים ימדר, בר טימור וגיא פלטין. זהו.
אם בלייקני יחתום יהיה צריך כמובן להביא רכז/קומבו זר (מיציץ'?) וגארד נוסף.
הבנתי שרוצים להביא את איש ושם בכל מקרה חייבים שחקן נוסף בעל יכולות התקפיות משמעותיות יותר בעמדה 3.
בעמדת ה-4 ברונו חתום ולגבי בינגהאם אם אני זוכר נכון יש אופציה. אני מעריך שרק ברונו ישאר ובינגהאם יושאל או שיוותרו עליו (אני מקווה שלא יוותרו עליו לחלוטין). גם כאן צריך לטעמי 4 פיזי יותר משניהם. עם קליעה בטוחה ויכולת לתת הגנה ברמת יורוליג.
בסנטר חייבים 4/5 חיית ריבאונד והגנה - רצוי עם יכולת לקלוע משלוש. בנוסף על איתי שגב שאני מקווה שיגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 27, 2025 10:04 am 
מנהל פורום

סתם מחשבה -
מה עם אחד מהרביעייה של מכבי 23-24? לורנזו מן הסתם מיותר ובירידה, בולדווין זה רק אולי אם בלייקני לא חותם וגם אז מה מצב החוזה שלו?
אבל מי שבאמת חשבתי עליהם זה בונזי וניבו. בונזי יכול להיכנס לוואקום בעמדה 3?
ניבו זה להשלים את מוטלי במקום קבוקלו.

מניח שהם עצמם ישמחו לחזור לת"א, בטח אם חוזרים לשחק בארץ. מבחינת חוזים אין לי מושג מה המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 27, 2025 10:07 am 
מנהל פורום

פוסטר אם נשאר עם חוזה באותו סדר גודל הנוכחי, קלאסי לקבוצת יורוליג עמוקה שצריכה אנשים שעולים מהספסל וישר משפיעים
עונת היורוליג ארוכה ועמוסה בהרבה מהיורוקאפ, חייבים 15 שחקנים שיכולים לתת את החמש עשרה דקות בלי לחפור בור לקבוצה שלהם
פוסטר מתלבש טוב על הג'וב הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 27, 2025 11:38 am 
Hall of Famer

doron_ke כתב:
וגם פוסטר שאין לו חוזה לעונה הבאה ואני מקווה שלא ישאר.
.

למה אתה לא רוצה את פוסטר? יש סיטואציה שכן היית רוצה שיישאר?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 27, 2025 11:40 am 
Hall of Famer

אני דווקא לא חושב שנכון להתחיל עונה עם 15 שחקנים (3 בכל עמדה לצורך העניין).
מה שאנחנו דווקא רואים מלא מעט קבוצות יורוליג - שהן מסיימות את העונה כאשר לפחות אחד מהשחקנים הכי טובים שלהם הובא תוך כדי העונה (ובחלק ניכר מהמקרים, זה לא בגלל אילוצים של פציעות ארוכות טווח, כמו למשל לסור בפאו'): מקולום בפנר', תייס וג'ורדן לויד במונאקו, דוזייר באנדולו, פטרושב בכוכב וכו'.
אפילו ים מדר ובלייקני בהפועל עצמה (איפה היו מסיימים בלעדיהם...).
זה לא "לסמוך על הנס", פשוט הגיוני (בטח לקבוצה עם משאבים ואמביציות) שייפתחו אופציות טובות במהלך העונה: שחקן שנפלט מקבוצת יורוליג חזקה ולא היה זמין עבורך בקיץ, שחקן שנפלט/חזר מארה"ב, או זר חדש וקורץ בליגה הישראלית שאפשר לחלץ באמצע העונה (ואנחנו מבינים שזה פחות או יותר מכל הקבוצות...) עם ביי-אאוט של כמה מאות אלפי דולרים.

"לשיטתי" - את כל הישראלים שאתה רוצה תביא בקיץ (כי פה באמת אפשר להיתקע תוך כדי עונה, המבחר קטן), ובזרים תיקח בחשבון שאתה מוסיף אחד-שניים תוך כדי (גם אם אין פציעות כלל). אז נניח לפתוח עונה עם 6 ישראלים ו"רק" 7 זרים (מה שגם יעזור לחלקם להתאקלם בליגה וכו', אל מול חלופות של עוד זר או שניים, מה שגורר שחקנים שבקושי משחקים בליגה הישראלית וכו').

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 27, 2025 12:20 pm 
Junior

ודים כתב:
סתם מחשבה -
מה עם אחד מהרביעייה של מכבי 23-24? לורנזו מן הסתם מיותר ובירידה, בולדווין זה רק אולי אם בלייקני לא חותם וגם אז מה מצב החוזה שלו?
אבל מי שבאמת חשבתי עליהם זה בונזי וניבו. בונזי יכול להיכנס לוואקום בעמדה 3?
ניבו זה להשלים את מוטלי במקום קבוקלו.

מניח שהם עצמם ישמחו לחזור לת"א, בטח אם חוזרים לשחק בארץ. מבחינת חוזים אין לי מושג מה המצב.

ניבו כמעט לא שיחק השנה בגלל כמה פציעות, חלקן "נדירות". הייתי מאד נזהר איתו, מה עוד שהוא לא קולע בכלל מבחוץ, אז אולי הוא התאמה פחות טובה למוטלי מאשר קבולקו.

קולסון זה מאד מעניין - מכבי הקפיצה לו את הערך בצורה מטורפת, משחק BCL לטופ יורוליג, אבל השנה בפנר הוא קצת הולך לאיבוד. מאד יכול להיות שהוא ירצה לחזור למקום שבו הקריירה שלו נסקה (גם אם בצבע גופיה שונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 27, 2025 12:25 pm 
Sophomore

על פי אתר וואלה .איטודיס לוחץ להביא את שאנגליה מבולוניה שיהיה שחקן חופשי בקיץ במקום ביניגהם בעמדה 4.
ב2019 השניים זכו באליפות היורוליג אבל הגראורגי כבר בן 33 עדיין שחקן טוב אבל מעבר לשיא .השיחות עם מיציץ' ומונקה נמשכות ולמעשה אלו 3 שחקני החיזוק בגזרת הזרים שרוצים להביא
הגזרה הישראלית .יעקב בלייזר ורוינה לא אמורים להמשיך או לפחות 2 מהם
בורג .לביא ושגב אמורים להחליף אותם.....
בקיצור בונים סגל של 15-16 שחקנים בכירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 27, 2025 1:07 pm 
מנהל פורום

למען הסר ספק, הניסוח שלי היה קצת מבלבל, אבל כמובן התכוונתי שניבו יכול להיות אופציה טובה כשחקן שישלים את מוטלי בתור מי שיחלוק איתו את עמדה 5. לא בקטע שישחקו ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 27, 2025 1:39 pm 
Sophomore

בערוץ הספורט דיברו על פטרושב,
לטעמי שחקן יותר טוב ויותר מתאים גם משנגליה וגם ממונקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 27, 2025 1:50 pm 
Hall of Famer

שנגליה בחלק היורד של הקריירה (אם כי בחצי הראשון של עונת היורוליג הקודמת - היה ממש מדהים, והוליך את וירטוס לצמרת היורוליג, עד שנפלו קצת בחצי השני של העונה), ואין לי ספק שהביקוש אליו יהיה נמוך משמעותית מאשר לפטרושב (שכאמור יש לו חוזה באולימפיאקוס, ואין ספק שגם הכוכב מאוד רוצים אותו וכו').
בכלל כשמדברים על רכש, ואמנם זה לא כסף שלנו... אבל אי אפשר להשוות "אחד לאחד" שמות שנזרקים עם שכר של 5 מיליון לערך (מיצ'יץ', יבוסלה וכו'), לאלו שפוטנציאלית יגיעו לפה "רק" בשכר של איזה 1-2 מיליון.
לא יודע למה, בתחושה אני חושב שמונקה יהיה אדיר, גם כי ניזון מהתלהבות של קהל, קבוצה וכו'.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 27, 2025 1:59 pm 
Freshman

shmueliki כתב:
אני דווקא לא חושב שנכון להתחיל עונה עם 15 שחקנים (3 בכל עמדה לצורך העניין).
מה שאנחנו דווקא רואים מלא מעט קבוצות יורוליג - שהן מסיימות את העונה כאשר לפחות אחד מהשחקנים הכי טובים שלהם הובא תוך כדי העונה (ובחלק ניכר מהמקרים, זה לא בגלל אילוצים של פציעות ארוכות טווח, כמו למשל לסור בפאו'): מקולום בפנר', תייס וג'ורדן לויד במונאקו, דוזייר באנדולו, פטרושב בכוכב וכו'.
אפילו ים מדר ובלייקני בהפועל עצמה (איפה היו מסיימים בלעדיהם...).
זה לא "לסמוך על הנס", פשוט הגיוני (בטח לקבוצה עם משאבים ואמביציות) שייפתחו אופציות טובות במהלך העונה: שחקן שנפלט מקבוצת יורוליג חזקה ולא היה זמין עבורך בקיץ, שחקן שנפלט/חזר מארה"ב, או זר חדש וקורץ בליגה הישראלית שאפשר לחלץ באמצע העונה (ואנחנו מבינים שזה פחות או יותר מכל הקבוצות...) עם ביי-אאוט של כמה מאות אלפי דולרים.

"לשיטתי" - את כל הישראלים שאתה רוצה תביא בקיץ (כי פה באמת אפשר להיתקע תוך כדי עונה, המבחר קטן), ובזרים תיקח בחשבון שאתה מוסיף אחד-שניים תוך כדי (גם אם אין פציעות כלל). אז נניח לפתוח עונה עם 6 ישראלים ו"רק" 7 זרים (מה שגם יעזור לחלקם להתאקלם בליגה וכו', אל מול חלופות של עוד זר או שניים, מה שגורר שחקנים שבקושי משחקים בליגה הישראלית וכו').

מצד שני גם תמיד אפשר לשחרר/להשאיל זר אחד שפחות התחבר. לא הייתי מכריח הבאה של 8-9 זרים, אם לא מצליחים להביא את מספר 1/2 ברשימה לכל עמדה אז כן הייתי הולך על גישת החכה-וראה, אבל אם רואים שאפשר להנחית את מי שרוצים, אין טעם לחכות שאולי מישהו טוב יותר ישתחרר באמצע העונה.

אני חושב שהם ייראו כך בעונה הבאה:
גארדים -
ימדר, ברטימור, פלטין, מיצ'יץ, פוסטר, בלייקני. פלטין ופוסטר יכולים לתת דקות בעמדה 3 בחלק מהמצ'אפים ביורוליג, בליגה הישראלית בוודאי.
סמול -
בלייזר, זר מפוצץ, איש. האחרון יכול לתת דקות בארבע.
גבוהים -
גינת, שגב, מוטלי, קבוקלו, זר מפוצץ נוסף.
ששה ישראלים, שמונה זרים, לא חושב שצריך פה משהו נוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 27, 2025 2:54 pm 
Sophomore

מאוד תמוה בעיניי כל השיח (לא כאן) על הסגל לשנה הבאה, כאשר יש תואר על השולחן (ויש סגל שחקנים קיים שחלקו עם סימני שאלה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 27, 2025 3:01 pm 
Hall of Famer

להביא ולשחרר - עולה כסף (שוב, לא ש"אכפת לנו", אבל בכל זאת...).
שווה בהזדמנות להתעמק ולפתוח את עניין "תקרת השכר" שמתחילה ביורוליג (קראתי ושמעתי על כך בעבר, אבל התעצלתי להעלות פה על הכתב ולפתח דיון...), אבל זה גם משהו שצריך להתחשב בו בבנייה כמה שנים קדימה.

יש גם את העניין של מכסת רישום 10 זרים בליגה (שזה בדיוק הזמן לציין שזו פארסה שלא אושרה באמת מעולם, אלא רק לעונת הקורונה 2020, ומאז כולם זורמים, אבל זה פחות קשור כעת...), ואיך מתחברים כקבוצה כאשר כל משחק ליגה 3-4 זרים יושבים בצד, ואז ביורוליג "נכפה" להושיב 2-3 ישראלים בצד (שזה לא אסון בפני עצמו כמובן).

אני בכל מקרה הייתי משאיר את בינגהאם, ומביא פחות "זר מפוצץ" אחד.
לא שזה בהכרח משהו ללמוד ממנו, אבל השנה ה"מפוצצים" (על פי רזומה ועלות) - מוטלי, בברלי וקבוקלו, לא בדיוק הוכיחו את עצמם יותר מאשר "הלא מפוצצים" (פוסטר, בלייקני, רגלנד, גינת אם תרצו).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 27, 2025 4:25 pm 
Hall of Famer

אני חושב שכדאי מאד להפריד את מוטלי מקבוקלו ובוודאי מבברלי.
אני חושב שאי אפשר היה לבקש הרבה יותר ממוטלי עד כה בשלבים המכריעים של היול"ב.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 27, 2025 8:54 pm 
Freshman

ולאטקו צ'אנצ'אר מסיים חוזה בדנבר
כבר בן 28 ואחרי שנתיים פצועות, אבל שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 28, 2025 7:31 pm 
Freshman

whatNot כתב:

ובכל זאת אין לו כלל ניסיון ברמות הגבוהות באירופה, עם כל הכבוד לניסיון בקבוצת תחתית בליגה האדריאטית.
לא כל שחקן שקלע 5 נק' למשחק ב-NBA יכול להצליח ביורוליג.

אם כבר פורוורדים, לנייג'ל הייז-דייויס יש אופציה לעונה נוספת בפנרבחצ'ה.
אם ינאי מצליח לקחת להם אותו, זו חתיכת הצהרת כוונות, כי מדובר באחד השחקנים הכי טובים השנה ביורוליג, בקבוצה שמועמדת לזכייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 29, 2025 11:22 am 
Sophomore

על פי אתרי האינטרנט בלייקני סיכם לשנתיים נוספות ויקבל שידרוג מ850 אלף דולר לעונה .1.4 מיליון דולר לעונה.אחלה שחקן השאלה אם שווה את הסכום הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 29, 2025 3:03 pm 
Freshman

במקרה של בלייקני, לא חושב שזה גבוה משמעותית מעל ערך השוק שלו.
אחרי הופעות חצי גמר/גמר יורוקאפ, סביר להניח שיכל לקבל 1-1.2 גם בקבוצות אחרות
ובדובאי כנראה יכל לקבל גם סכום דומה.
סביר להניח שמבחינת תצורת משחק שלו יוכל לספק את אותה יכולת גם ברמת יורוליג,
בנוסף היתרון שלו שיכול גם לעלות מספסל וגם לא מצריך טיפוח אגו,
איטודיס יכול להוריד אותו לספסל ברבע הראשון ולא להחזיר יותר למשחק ובמשחק הבא הוא יחזור עם אותה רמת הבטחון.

מה שכן, יש השלכות של פרסום החוזה, לגבי שחקנים אחרים וספציפית על פוסטר.
ינאי גם ציין את זה בראיון:
"בתפיסה שלי זה חוזה מצוין לנו", ממשיך ינאי. הרעיון היה לסגור את פוסטר לפני שזה יתפרסם, אבל זה הולך יותר לאט, אז אמרתי בואו נפרסם את זה כבר. אמרתי לו, 'אתה צריך לעבוד על החוזה הבא שלך, שבפעם הבאה אצטרך לשלם לך 4 מיליון כדי להשאיר אותך'".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 29, 2025 6:47 pm 
Junior

אין לי מושג מהי ״תצורת המשחק״ של בלייקני שאמורה להבטיח הצלחה ביורוליג, אבל אני בדרך כלל בדעה ששחקן מצויין ביורוקאפ יהיה שחקן מצויין גם ביורוליג, בעיקר כי ביורוקאפ וביורוליג משחקים את אותו משחק. המקרה של בלייקני מעניין במיוחד כי הפער בין מה שהראה לאורך כל העונה לבין מה שהראה במאני טיים של היורוקאפ כל כך גדול וגם אם ברור שהוא יותר טוב משאר העונה שלו ופחות טוב מהחודש האחרון, כל חצי סנטימטר על הסקאלה הזו יכול להיות מאוד משמעותי עבור עונת היורוליג של הפועל תל אביב. מצד שני, נניח יתברר שהוא גרוע, מה כבר קרה? עופר ישים עוד 5 מיליון דולר על סקורר אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 29, 2025 7:03 pm 
Freshman

Euro_Basket כתב:
whatNot כתב:

ובכל זאת אין לו כלל ניסיון ברמות הגבוהות באירופה, עם כל הכבוד לניסיון בקבוצת תחתית בליגה האדריאטית.

אם ינאי מצליח לקחת להם אותו, זו חתיכת הצהרת כוונות, כי מדובר באחד השחקנים הכי טובים השנה ביורוליג, בקבוצה שמועמדת לזכייה.

יש לו ניסיון ברמות הגבוהות של המשחק.
קח בחשבון שאני לא מגבש את הדעה שלי עליו לפי כותרות, כמו תווית של שחקן NBA, אלא לפי השחקן שהוא.
לא הבנתי למה חשבת שאני חושב שהוא מתאים רק בגלל הניסיון שלו, בטח כשזו הסיבה שבגללה אתה חושב שהוא לא מתאים.

את נייג'ל הייז-דייויס אני לא מכיר. מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 30, 2025 12:13 am 
Junior

Euro_Basket כתב:
whatNot כתב:

לנייג'ל הייז דייוויס יש חוזה לעונה הבאה באחת הקבוצות הטובות והעשירות באירופה. הוא שחקן טופ 5 באירופה. להביא אותו ריאלי כמו להביא את קנדריק נאן.
אני בדעה של שמואליקי פה, מונקה צריך להיות מטרת העל של הפועל בכל הנוגע לעמדות בפורוורד.

לגבי יורוקאפ מול יורוליג, אני לא חושב שכל שחקן יורוקאפ מצוין יהיה שחקן יורוליג מצוין. אני מסכים שבניגוד לתפיסה הרווחת יש לא מעט שחקנים וקבוצות שיכולים לעבור בין המפעלים מבלי שנשים לב, אבל היורוליג עדיין איכותית יותר ויש גם הבדלי סייז שהם משמעותיים.
ספציפית במקרה של בלייקני מדובר בשחקן שלא תלוי באף אחד כדי לייצר נקודות ואת הג'אמפ שלו אין שומר באירופה שיכול לחסום. העניין הוא, כמו שאמר הנביא, האם הוא יכול לשמר את היכולת מפלייאוף היורוקאפ לאורך זמן. יש סיבות לחשוב שכן, בעיקר העובדה שמדובר בשחקן לא מאוד מבוגר שהיה צריך להסתגל לכדורסל אירופי ומאמן כמו איטודיס לראשונה בחייו, אבל צריך גם לזכור שמדובר בתקופה מאוד קצרה בה נראה כוכב אחרי עונה שלמה בה הסריח את הפרקט.
אני אישית חושב שאחרי מה שהוא עשה ביורוקאפ, זה סיכון שהיינו חייבים לקחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 30, 2025 12:19 am 
Hall of Famer

אפשר (מבחינתנו, לא מבחינת החוזה שכבר ניתן...) קודם כל לראות מה בלייקני יעשה בפלייאוף הישראלי. 4-6 משחקים מול ירושלים ומכבי (אם וכאשר) זה מבחן בסדר גודל של ולנסיה וגראן-קנאריה (ואולי באווירה יותר מלחיצה של עשרת אלפים צופים בכל ערב וכו').

האם אני מחתים אותו במעל מיליון דולר בתור קבוצה ממוצעת ביורוליג? בחיים לא
אבל היות שהוא כבר כאן, מחובר לקבוצה/מאמן/אוהדים/ווייב - זו סיטואציה קצת שונה (ועדיין איני מתלהב במיוחד מהשארתו...)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 30, 2025 2:30 am 
Freshman

whatNot כתב:
יש לו ניסיון ברמות הגבוהות של המשחק.
קח בחשבון שאני לא מגבש את הדעה שלי עליו לפי כותרות, כמו תווית של שחקן NBA, אלא לפי השחקן שהוא.
לא הבנתי למה חשבת שאני חושב שהוא מתאים רק בגלל הניסיון שלו, בטח כשזו הסיבה שבגללה אתה חושב שהוא לא מתאים.

את נייג'ל הייז-דייויס אני לא מכיר. מעניין.

לא התרשמתי ממנו יותר מדי לא בדנבר ולא בנבחרת.
לא חושב שמכבי ת"א, למשל, הייתה מוותרת על הורד בשביל להחתים אותו. אבל כמובן ייתכן ואני טועה בהערכה שלי.

הוקיץ' כתב:
לנייג'ל הייז דייוויס יש חוזה לעונה הבאה באחת הקבוצות הטובות והעשירות באירופה. הוא שחקן טופ 5 באירופה. להביא אותו ריאלי כמו להביא את קנדריק נאן.
אני בדעה של שמואליקי פה, מונקה צריך להיות מטרת העל של הפועל בכל הנוגע לעמדות בפורוורד.

אתה צודק. לא זכרתי שבקיץ שעבר הם פתחו את החוזה והאריכו לו עד 2026-2027 (3 שנים, 2.2 מיליון דולר לעונה).
החוזה המקורי שהוא חתם בקיץ 2023 היה לשנתיים + אופציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 30, 2025 7:24 am 
Freshman

ייתכן שגם אני טועה.
מה שאני ראיתי זה שחקן שטוב בכל האספקטים של המשחק, ללא נקודות חולשה כמעט, שהוא גם שחקן קבוצתי שיתאים לכדורסל של איטודיס. הוא גם מאוד גבוה לעמדה שלוש, ובהחלט יכול לשחק ארבע. מה שאומר שבהרכבים "נמוכים" איתו בארבע (הוא 2.03) להפועל יהיה שחקן שמוביל מתפרצות ומייצר התקפה, בניגוד להרכב הנמוך עם וויינרייט.

אם לא היה פצוע בשנתיים האחרונות לא רואה סיטואציה שהוא לא היה ממשיך באן בי איי. האמת שיש סיכוי לא רע שהוא יישאר שם בכל מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 26 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], sheky ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה