סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' יוני 25, 2026 12:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

מה עדיף?
אין אלופה 33%  33%  [ 7 ]
שתי אלופות 67%  67%  [ 14 ]
סך הכל הצבעות : 21
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יוני 16, 2025 9:44 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
המנהלת הודיעה - אין אלופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 16, 2025 9:49 pm 
Hall of Famer

חבל, עונה על פארש.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 16, 2025 9:56 pm 
Freshman

אז בסוף לכ מכבי לא הפועל ולא ירושלים לוקחות את האליפות
מעניין אם מישהו חשב על תסריט כזה בקיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 16, 2025 9:59 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
חבל, עונה על פארש.

אני אהיה קצת אוריאל ברשותכם, אבל וואי - ממש ממש לא! כאילו ברור, באסה, אבל משחק 3 נגד הפועל ת״א מבחינתי הוא אחד מחמשת המשחקים הכי גדולים של הפועל בכל הזמנים. הסל של הארפר והסל של ג׳סטין סמית שניהם גם בטופ 5. עונה עם שלושה נצחונות על מכבי, שלושה על הפועל תל אביב (עם כל הנראטיב הבלתי נתפש של עופר ינאי). ריצה לא רעה באירופה. בתוך כל הג׳ורה של השנה הזאת הפועל היתה אחלה נקודת אור. תארים זה מגניב, אבל זה בטח לא הדבר היחיד שנותן משמעות ואולי גם לא העיקרי…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 16, 2025 10:08 pm 
Sophomore

מסכים עם נביא - אחלה עונה, ניצחונות בלתי נשכחים, קבוצה עם אופי ואסקפיזם משובח
מאחל לעצמנו הרבה עונות כאלו - תודה לך הפועל והלוואי שהמלחמה לא תפרק את הסגל הזה מהיסוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 16, 2025 10:18 pm 
Freshman

אני ביליתי את רוב השנה הזאת במילואים, המשחקים של הפועל היו בשבילי אסקפיזם טהור ובחודש האחרון סיפקו לי הרבה רגעי אושר.
מדובר בהחלטה אומללה ונוראית, מתסכלת אותי כאוהד ואני בטוח שלא פחות את השחקנים שנתנו הכל והיו רחוקים 40 דקות מתואר.
אליפות עם או בלי כוכבית - עבורי זו הייתה שמחה קטנה, גם אם לנצח יזכרו אותה ככזאת.
ההחלטה שהתקבלה גורמת לי להרגיש שהשקעתי סתם מכספי ומהזמן שלי כדי להגיע לכל כך הרבה משחקים העונה (העובדה שנהנתי לא משנה מבחינתי), ברור שבדרך חשובה והיא אכן הייתה מהנה, אבל בסוף מדובר בספורט תחרותי והתוצאה חשובה לא פחות.
אני אישית לא רואה את עצמי מגיע למשחקים שנה הבאה, לא מתכוון לתמוך בשום אירוע שבאחריות מנהלת הליגה.
במקום להסב לנו מעט אושר בימים האלה גרמו לתסכול בל יתואר בניהול הכושל שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 16, 2025 10:20 pm 
Freshman

מעבר לכך, זה תלוי המון בהשקעה של אדלסון
אבל עם המעבר המסתמן לסדרות של הטוב מ-5 - נוכל רק לקוות שבשנים הבאות תהיה לנו עוד הזדמנות כזאת להיות כל כך קרובים לאליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 16, 2025 10:29 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
עופר האדום כתב:
חבל, עונה על פארש.

אני אהיה קצת אוריאל ברשותכם, אבל וואי - ממש ממש לא! כאילו ברור, באסה, אבל משחק 3 נגד הפועל ת״א מבחינתי הוא אחד מחמשת המשחקים הכי גדולים של הפועל בכל הזמנים. הסל של הארפר והסל של ג׳סטין סמית שניהם גם בטופ 5. עונה עם שלושה נצחונות על מכבי, שלושה על הפועל תל אביב (עם כל הנראטיב הבלתי נתפש של עופר ינאי). ריצה לא רעה באירופה. בתוך כל הג׳ורה של השנה הזאת הפועל היתה אחלה נקודת אור. תארים זה מגניב, אבל זה בטח לא הדבר היחיד שנותן משמעות ואולי גם לא העיקרי…

לא התכוונתי לפארש של עונה להפועל, אלא לעונת הכדורסל בליגה בכלל. החלטה כזו לדעתי אומרת יותר מכל החלטה אחרת, שיחקנו פה ליגה שלמה ופלייאוף שלם על כלום.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 16, 2025 10:41 pm 
Hall of Famer

אני חושב שהרעיון של לשחק במגרש נייטרלי בחו"ל בכלל לא היה על הפרק פשוט כי אין טיסות יוצאות ולא ברור איך ומתי השחקנים היו מגיעים לשם. לא שזה ממש משנה לי, כי בעיני ברגע שהאליפות לא יכולה להיות מוכרעת במשחק שלישי עם קהל אז היא די חסרת משמעות, אבל בעיני האופציה הכי הוגנת מבין כל האופציות הגרועות שנשארו הייתה להכריע לפי העונה הסדירה (וגם אז הייתי שם כוכבית ענקית על האליפות הזו).

בעיני הפתרון של אין אלופה הוא הגרוע מבין הגרועים, כי היא שמה את שתי הקבוצות, שרק אחת מהן יכלה לזכות באליפות, על אותה מדרגה עם שאר קבוצות הליגה, גם שתי אלופות היה עדיף על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 17, 2025 12:40 am 
Hall of Famer

רק אני חושב שזו החלטה סבירה?

בניינים נופלים פה. אין במדינה בתי זיקוק פעילים. אין שדה תעופה. איזה משחק אליפות אפשר לעשות במצב הזה? אז אין אלופה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 17, 2025 8:23 am 
Senior

לא כזה מפריע לי שאין אלופה העונה, אני לא באמת חושב שאליפות משותפת הייתה משמחת מישהו לרגע עכשיו אם הייתה שווה משהו אפילו בעוד חודש קדימה כשמסתכלים בדיעבד על העונה.
כן מבאס שרשמית לא משחקים את משחק 3, ואני גם קצת מתבאס על השחקנים שהמלחמה הרסה להם את העונה ועכשיו לא יקבלו גם מענקי אליפות.

מה שכן, אני מציע שכפיצוי לשתי הקבוצות וכדי לכניסה לעופר ינאי הטיפש שאשכרה חוגג את ההחלטה הזאת, במקום שברשימת האלופות יהיו רשום "2025 - אין אלופה", יירשמו "2025 - שוב פעם לא הפועל תל אביב"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 17, 2025 8:48 am 
Sophomore

מסכים עם הכהן, לחלוטין.
כמו שנאמר פה אני חושב שכאדי לרכז מאמצים בלהוציא את השחקנים הזרים מהארץ ולא לקיים משחקים. הלו"ז של המנהלת עם מליון ימים בין משחק למשחק רק מראה כמה הוא מטופש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 17, 2025 10:13 am 
Junior

אפשר מבחינתי לדבר על חצאי אליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 17, 2025 10:16 am 
Freshman

אני עדיין חושב שעדיף היה לקבוע את האלופה בהטלת מטבע מבין שתי הקבוצות. זה מנגנון קיים בספורט (ההפסד הידוע של ישראל לבולגריה ב-1968). זה כמובן בדיעבד לא צודק, אבל זה יותר צודק משלא תהיה אף אלופה. להיות אלופה בסיכוי 50% זה טוב יותר מאשר להיות אלופה בסיכוי 0. כנראה שלמכבי עם 58 האליפויות שכבר יש לה עדיף לא לשלם בונוסים ב-100% מאשר לשלם בונוסים בהסתברות 50% - העיקר שאף אחת מיריבותיה לא תהיה אלופה - אבל לדעתי זה פספוס. גם אם מכבי היתה זוכה בהגרלה, היה אפשר לחיות עם התוצאה כי מדובר בפתרון סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 17, 2025 10:18 am 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
עופר האדום כתב:
חבל, עונה על פארש.

!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 17, 2025 12:06 pm 
Junior

התגובה של מכבי תל אביב להחלטה לא להעניק השנה אליפות להפועל ומכבי

מועדון הכדורסל מכבי תל אביב קיבל אמש בהפתעה רבה את החלטת ועדת הדח"צים של ליגת ווינר סל, שקבעה כי לא תוכרז אלופה לעונת 2024/25, וזאת חרף הצעת המועדון להכתיר הן את הפועל בנק יהב ירושלים והן את מכבי Playtika ת"א כאלופות משותפות.
הצעה זו המגיעה מהקבוצה שסיימה את העונה הסדירה בליגה כשהיא מדורגת במקום הראשון מבטאת קריאה כנה לאחדות ואחיזה איתנה בערכים בסיסיים עליהם נבנתה החברה הישראלית.בעתות מצוקה נדרשות החלטות אמיצות. דווקא בשל הנסיבות, היה זה מן הראוי ומן ההכרח לשמור על עקרונות ספורטיביים בסיסיים. לצערנו, ההחלטה שלא להחליט אינה משרתת לא את ערכי הספורט ולא את האינטרסים של הספורט הישראלי, המשקיע מאמצים מרובים בלגיטימיות שלו מחוץ לגבולות ישראל.
מועדון הכדורסל מכבי תל אביב ישקול בקפידה את המשך צעדיו. זה המקום להודות לקהל האוהדים המסור שליווה בנאמנות אין-קץ את הקבוצה, ולהוקיר את השחקנים, הצוות וכל המעטפת במכבי שעברו עונה מאתגרת שלא הייתה כדוגמתה, זכו בשניים משלושת התארים בכדורסל הישראלי והגיעו עד למשחק האליפות. לכל אלה מגיעה יותר מעונה שנמחקה במחי החלטה שגויה אחת.
מקום של כבוד יישמר לקבוצה הבכירה השניה של הכדורסל הישראלי, הפועל ירושלים, שהייתה שותפה למאבק ספורטיבי בלתי מתפשר תוך שמירה על עקרונות ספורט הוגנים. אנו נשוב בכוחות מחודשים ורעננים בעונה הבאה, לזכות ביושר במה שנלקח מאיתנו העונה.

על הדרך עוקצים את הפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 17, 2025 12:55 pm 
Hall of Famer

רלפי כתב:
אני עדיין חושב שעדיף היה לקבוע את האלופה בהטלת מטבע מבין שתי הקבוצות. זה מנגנון קיים בספורט (ההפסד הידוע של ישראל לבולגריה ב-1968). זה כמובן בדיעבד לא צודק, אבל זה יותר צודק משלא תהיה אף אלופה. להיות אלופה בסיכוי 50% זה טוב יותר מאשר להיות אלופה בסיכוי 0. כנראה שלמכבי עם 58 האליפויות שכבר יש לה עדיף לא לשלם בונוסים ב-100% מאשר לשלם בונוסים בהסתברות 50% - העיקר שאף אחת מיריבותיה לא תהיה אלופה - אבל לדעתי זה פספוס. גם אם מכבי היתה זוכה בהגרלה, היה אפשר לחיות עם התוצאה כי מדובר בפתרון סביר.

לא הבנתי איך הכנסת את מכבי להודעה והחלטת שמכבי מעדיפה שאף אחת מיריבותיה לא תהיה אלופה (בעיקר לאור הודעת המועדון 2 הודעות למטה).
לגבי ההודעה של מכבי, אני קצת תוהה ביני לביני איזה צעדים מכבי שוקלת בקפידה בעקבות ההחלטה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 17, 2025 1:21 pm 
Sophomore

מנחם כתב:
התגובה של מכבי תל אביב להחלטה לא להעניק השנה אליפות להפועל ומכבי

מועדון הכדורסל מכבי תל אביב קיבל אמש בהפתעה רבה את החלטת ועדת הדח"צים של ליגת ווינר סל, שקבעה כי לא תוכרז אלופה לעונת 2024/25, וזאת חרף הצעת המועדון להכתיר הן את הפועל בנק יהב ירושלים והן את מכבי Playtika ת"א כאלופות משותפות.
הצעה זו המגיעה מהקבוצה שסיימה את העונה הסדירה בליגה כשהיא מדורגת במקום הראשון מבטאת קריאה כנה לאחדות ואחיזה איתנה בערכים בסיסיים עליהם נבנתה החברה הישראלית.בעתות מצוקה נדרשות החלטות אמיצות. דווקא בשל הנסיבות, היה זה מן הראוי ומן ההכרח לשמור על עקרונות ספורטיביים בסיסיים. לצערנו, ההחלטה שלא להחליט אינה משרתת לא את ערכי הספורט ולא את האינטרסים של הספורט הישראלי, המשקיע מאמצים מרובים בלגיטימיות שלו מחוץ לגבולות ישראל.
מועדון הכדורסל מכבי תל אביב ישקול בקפידה את המשך צעדיו. זה המקום להודות לקהל האוהדים המסור שליווה בנאמנות אין-קץ את הקבוצה, ולהוקיר את השחקנים, הצוות וכל המעטפת במכבי שעברו עונה מאתגרת שלא הייתה כדוגמתה, זכו בשניים משלושת התארים בכדורסל הישראלי והגיעו עד למשחק האליפות. לכל אלה מגיעה יותר מעונה שנמחקה במחי החלטה שגויה אחת.
מקום של כבוד יישמר לקבוצה הבכירה השניה של הכדורסל הישראלי, הפועל ירושלים, שהייתה שותפה למאבק ספורטיבי בלתי מתפשר תוך שמירה על עקרונות ספורט הוגנים. אנו נשוב בכוחות מחודשים ורעננים בעונה הבאה, לזכות ביושר במה שנלקח מאיתנו העונה.

על הדרך עוקצים את הפועל תל אביב.

הם צודקים אגב...
המצב כ״כ פסיכי שמוזר לי שאנשים פה חושבים שסביר לבקש משחקנים זרים שעוד איכשהו התרגלו והסכימו לשחק תחת שיגרה של אזעקות ויירוטים, להשאר במוד כדורסל כשיש פגיעות של טילים בליסטיים והיפר סוניים, פרופורציות אנשים...
מאחר ולא היתה שום היתכנות לעשות את זה בבאר שבע או קפריסין, העונה והחוזים הסתיימו, יכלו להכריז על שתי אלופות ולסיים את זה יחסית בטעם טוב, לא הייתה לזה שום משמעות ספורטיבית, פשוט הכרה בעונה שהקבוצות עשו וקצת בונוסים לשחקנים, חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 18, 2025 12:18 am 
Junior

מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 18, 2025 9:00 am 
Freshman

עמוס לב כתב:
רלפי כתב:

לא הבנתי איך הכנסת את מכבי להודעה והחלטת שמכבי מעדיפה שאף אחת מיריבותיה לא תהיה אלופה (בעיקר לאור הודעת המועדון 2 הודעות למטה).
לגבי ההודעה של מכבי, אני קצת תוהה ביני לביני איזה צעדים מכבי שוקלת בקפידה בעקבות ההחלטה.

ממעקב רב שנים אחרי שמעון וחבורתו, אני לא מאמין להודעות שלהם. אני מאמין שהם פעלו שלא תוכרז אלופה כדי לחסוך כסף, וסביר כי ה"דח"צים" במנהלת מקורבים יותר אליהם מאשר לקבוצות האחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 18, 2025 9:26 am 
Hall of Famer

הבנתי, אז על סמך ההיכרות רבת השנים שלך עם שמעון וחבורתו אתה כותב הודעה שבה אתה רושם בוודאות מה מכבי רוצה וכמה היא מתקמצנת בונוסים. מעולה.
אני עם ההיכרות שלי רבת השנים עם שמעון, דווקא חושב שהוא לא מסוגל לוותר על שום תואר, לא חשוב כמה הוא מפוקפק. אז אני לא באמת יודע מה הייתה הדיעה של מכבי בנושא (אם נחליט שמתעלמים לגמרי מהודעה רשמית של המועדון) ואיך הם פעלו ואם בכלל הם פעלו בנושא (מן הסתם הביעו את הדיעה שלהם בפני המנהלת).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 18, 2025 9:55 am 
Freshman

עמוס לב כתב:
הבנתי, אז על סמך ההיכרות רבת השנים שלך עם שמעון וחבורתו אתה כותב הודעה שבה אתה רושם בוודאות מה מכבי רוצה וכמה היא מתקמצנת בונוסים. מעולה.
אני עם ההיכרות שלי רבת השנים עם שמעון, דווקא חושב שהוא לא מסוגל לוותר על שום תואר, לא חשוב כמה הוא מפוקפק. אז אני לא באמת יודע מה הייתה הדיעה של מכבי בנושא (אם נחליט שמתעלמים לגמרי מהודעה רשמית של המועדון) ואיך הם פעלו ואם בכלל הם פעלו בנושא (מן הסתם הביעו את הדיעה שלהם בפני המנהלת).

מעולה, בשביל זה יש פורום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 18, 2025 11:32 am 
Junior

כולם כאן מניחים אוטומטית שהשחקנים של הפועל ומכבי לא יקבלו בונוס על אליפות או שהם היו מקבלים בונוס מלא אם שתי הקבוצות היו זוכות באליפות, אבל מי אמר שזה באמת כך? ומעבר לכך, במכבי מקבלים בכלל בונוס על אליפות? אם כבר נראה לי ששם קונסים את השחקנים אם הם לא זוכים באליפות :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 18, 2025 1:19 pm 
Junior

אני חייב להגיד שבמקום מסוים הייתי מוכן לחלוק את האליפות עם מכבי, היה נותן תחושה טובה לעונה.

מעבר לזה, היה יכול להיות אירוני אם המלחמה הייתה מתחילה טרם הפלייאוף והיו מכריזים על מכבי כאלופה כזו שסיימה ראשונה את הליגה הרגילה, בטח כשהמקום הראשון ניתן בגלל התנהגות אוהדי הפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 18, 2025 1:58 pm 
Hall of Famer

רלפי כתב:
עמוס לב כתב:

מעולה, בשביל זה יש פורום...

מעולה, בדיוק בשביל יש פורום.
הרי זה ברור שהנהלת ירושלים הנכלולית כמובן שבעד תואר אליפות, כנראה שהם העלו את הנימוק שהאליפות צריכה להיות שלהם בגלל שהניצחון במשחק האחרון צריך להיות הקובע.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], נביא בעירו ו 32 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה