סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 25, 2026 5:08 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2270 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 87, 88, 89, 90, 91  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 25-26
הודעהפורסם: ד' מאי 13, 2026 2:12 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
נביא בעירו כתב:
מעבר לזה שאני לא ממש מבין את ההייט כלפי הבחור החביב, אני באמת חושב שיש מצב שחמישית הזרים שהייתי רושם לכל משחק נגד התל אביביות העונה היא הארפר-סניד-jjj-ג׳סטין/מובלי-וויילי.

אני מאוד מבין את ההייט כלפיו. זה בכלל לא קשור רק אליו אלא בעיקר להנהלה / צוות מקצועי שהביאו אותו למרות שהיה די ברור מראש שמדובר בשחקן עם רזומה שלא מתאים להפועל ירושלים ובספק אם מתאים בכלל לליגה ראשונה בישראל.
עכשיו תוסיף לזה את העובדה שהוא סירב לחזור לארץ עם חידוש הליגה (זכותו כמובן) ותקבל מתכון להייט לא פרופרציונלי.
יכול להיות שמבחינה מקצועית הוא באמת עדיף בחמישיית הזרים שתסגור את העונה, אבל יונתן אלון שגם ככה מעמדו מעורער, צריך להיות מתאבד שיעי כדי לרשום אותו על חשבון ווינסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 13, 2026 2:39 pm 
Junior

מעבר לכך שאני חושב שאתה טועה עובדתית (״רזומה שלא מתאים לליגה הישראלית״ - מי ישמע איזה רזומה צריך כדי להתאים לליגה), מש״ל. אם המאמן לא יכול לרשום את הסגל הכי טוב שלו בעיניו למשחק על תואר בגלל שחלק מהקהל לא אוהב שחקן ספציפי כי הוא לא מספיק נוצץ ולא מיהר לחזור לישראל - זאת רק עוד הוכחה לכמה חלק מהקהל הזה מעפן…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 13, 2026 4:41 pm 
מנהל פורום

אולי נביא את דאוטין במקום קאשיו?
נורא אוהב אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 13, 2026 5:37 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
אולי נביא את דאוטין במקום קאשיו?
נורא אוהב אותו

אם כבר מביאים מישהו לחודש שנותר הייתי מביא בעמדה 3-4. שירשם כזר החמישי במקום לאמב/JJJ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 13, 2026 5:38 pm 
Freshman

אם אני צריך להמר, יהיה כאן בעונה הבאה מאמן זר (אולי שם מפתיע) ובנוסף במקום קרינגטון, יגיע שחקן איכותי בכסף לא קטן בכלל, השאלה היא מה יהיה עם ייתר הסגל ואיך יחלקו את התקציב, כי אם זה יתחלק כמו בעונה הנוכחית, אנחנו נהיה במצב לא טוב. כבר עכשיו אפשר להניח שאיתן בורג זאת החתמה מצויינת, גם שלו לוגשי (אם וכאשר), זאת תהיה החתמה נהדרת כשחקן משלים.

סגל ישראלי אפשרי בעונה הבאה של:
רועי הובר / איתן בורג
צוף בן משה
יובל זוסמן / שלו לוגשי
נימרוד לוי
וסנטר ישראלי (בהינתן וימצא כזה)

יהיה לא רע. ייתר הישראלים כמו פריצקי ו - ויותם חנוכי נראים לי כפחות רלוונטיים לעונה הבאה, אבל אולי אני טועה וייבנה כאן משהו אחר.

נערך לאחרונה על ידי Vaitz בתאריך ד' מאי 13, 2026 6:08 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 13, 2026 5:42 pm 
Hall of Famer

לצוף בן משה יש חוזה באילת. הוא פה רק בהשאלה עד סוף העונה.

חוץ מזה יש לך גם את יותם חנוכי עם חוזה ואולי את צ׳אצ׳א אם הוא עדיין חי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 13, 2026 7:10 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
המשפט המודגש הוא לא המפתח, המשפט המודגש הוא המפתח להבין את הציפיות המופרכות של אוהדי הפועל מההנהלה שלהם. ״המשוואה הזאת של להתנות תקציב של עמדה אחת באחרת״ נקראת ״תקציב״. אפשר לטעון שאדלסון צריך להגדיל את התקציב, אפשר להגיד שהפועל צריכה לבנות יותר לרוחב עם יותר שחקנים של 500k על חשבון צמדים של מיליון דולר ו-100k, אבל כל עוד יש תקציב קבוע לקבוצה, כסף שהולך לעמדה אחת הוא בהכרח על חשבון כסף שהולך לעמדה אחרת.

ברור שבמערכת נורמלית יש מסגרת תקציב, אבל הדיווחים היו שהם חרגו בעמדה כדי להחתים את לאמב, ו״נשאר״ 150 ולכן הביאו את JJJ.
אם קבוצת כדורסל היתה רק מספרים על נייר זה היה יכול להיות אולי הגיוני, אבל בכדורסל אתה מרכיב יחידה, זה לא מקצה יחידים.

החלטת לחרוג בעמדה מסויימת מתוך הערכת יתר, לקחת סיכון- אם שמת על השחקן ביי אאווט גבוה יכול ליהיות שגם תרוויח מהסיכון הזה שקבוצה גדולה יותר תיקח אותו או פשוט הגדלת הכנסות בהתאם להצלחה שהוא יביא לך מכרטיסים, מענק זכייה ביורוקאפ, פרסום וכו׳.
חריגת השכר בעמדה א׳ לא הופכת את עמדה ב׳ לחשובה פחות, הרי אם מורגן היה נשאר זה לא היה על 150, יש בייסליין לעלות בעמדה - הגיוני שגם אם אתה צריך לגלח משם כסף, אל תביא שחקן בכיר ב450 אלא שם עולה ב300, יש מדרגות לכל דבר.
ההחלטה לחרוג בגלל מהלך אחר עם אפסייד באה עם שכר כשזה מצליח והפסד אם זה לא, מקצועית אתה עדיין צריך לכסות עוד תקנים ואם תביא שחקן שבפרופיל הוא מראש בעל סיכון גבוהה, והוא יתממש, ידגישו את הטעות ובסוף תשלם עוד כסף כך או כך (הבאה של מובלי במקרה שלנו).

התגובה של הקהל זה משהו הרבה פחות חשוב בכל מקרה, הרי יכולת להביא שחקן מלהיב שדופק דאנקים מפלצתיים מקריית אתא ב200 אלף נגיד, וכולם יתאהבו בו בהתחלה.
אם הקבוצה לא תעמוד בציפיות בהמשך הקהל תמיד ימצא שעיר לעזאזל, אם השחקן הזה מתפקד טוב אז זה יהיה שחקן אחר שירדו עליו או המאמן או דן שמיר, זה בכלל לא משנה.

אוהדי הפועל בהחלט היסטריים וקצת מורבידים אבל הם לא יושבים ובוכים שאין לנו מג׳נון כמו ינאי, לרוב הם הגיוניים בגדול.
הדיסקונקט עם הקהל בא יותר מחוסר חיבור לסגנון עם אמירות כמו ״השנה לא שנה לקחת יורוקאפ״ שנה שעברה מצד אחד, ויוהרה השנה שזו היתה המטרה המוצהרת בריש גלי ועדיין לקחו החלטות שמרניות מידי (לדעתנו).
הגיוני לבקר את ההחלטה להחליף עוגן כמו מורגן ברוקי עם קריירה מקצוענית שלא התממשה, ואנשים כמו גמליאל מההתחלה דיברו על שיפט קיצוני מידי באופי של הקבוצה, זו ביקורת מקצועית לא התלהמות לא פרופוציונאלית.
אף אחד לא היה מתלונן אם JJJ היה בא כפרוייקט כזר 8, אבל כן יש בעיית נראות שאתה מצהיר על מטרה כזו אבל עושה את האופסט התקציבי בין עמדות חשובות בצורה כזו קיצונית.
חוץ מזה שהמציאות בסוף דיברה, לא היה לו אימפקט של שחקן בכיר ברגע האמת, התוצאות ישרו קו עם החששות.
הכסף לתיקונים גם בוזבז בסוף אבל לא רצו לחתוך הפסדים גם עם לאמב, זו עוד החלטה מקצועית שתלויה בתזמון (בסוף הביאו את סניד הרי)- זה לא שהתקציב הוא מספר נעול וכולנו יודעים את זה.
קצת היסטרי? כן, אבל איך שלא תסובב את זה אין פה איזה משהו הזוי מצד האוהדים.

אם כבר לבקר את האוהדים זה להגיד שהם איבדו קצת את הדרך ושבמקום להתלהב מהצלחה הם פתאום מסתכלים עליה כמובן מאליו שאם נלקחה מהם הם מדוכאים כאילו עפו בסיבוב ה1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 13, 2026 9:16 pm 
Freshman

32-19 נס ציונה... הקבוצה שלנו נכון לעכשיו מתפרקת מול קבוצת תחתית בליגה עם אולם של בית ספר. יונתן אלון, תמשיך להתעקש על סקפינצב בחמישיה, שחקן שלא הייתי בוחר בשכונה ודבר אחרון - לא זכור לי פלופ כמו לאמב, פשוט לא ייאמן כמה הוא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 13, 2026 9:25 pm 
מנהל פורום

יש לזה אשכול נפרד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 17, 2026 9:27 am 
Sophomore

טוב אז נראה שאייזאה מובלי מיצה את הטיול שלו בארה״ב, או סתם מעריך שאח שלו לא יעפיל לגמר המערב, והוא חוזר לישראל ביום רביעי

מודה שאני לא מת על הטיילת הזאת - המצב היום לא שונה ממה שהיה לפני חודש.
אבל מקווה שלפחות ייצא מזה שיגאלו את לאמב החביב (ואותנו) מיסוריו, ישלחו אותו לאיזו קבוצה אקראית באירופה לקלוע בה 12 נקודות למשחק עד סוף העונה במקום צער בעלי החיים שהולך איתו אצלנו העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 17, 2026 10:01 am 
Sophomore

מובלי לא שיחק כדורסל מעל לחודשיים. ולפי מה שנראה גם לא ממש התאמן בינתיים. מקווה להיות מופתע אבל זה לא נראה מאד מבטיח...

זה דבר אחד ששחקן תחת חוזה אומר שהוא לא מוכן להגיע לאזור מלחמה. נגיד. גם כשזה חודש אחרי שנגמרה המלחמה. גם זורם.
אבל זה דבר אחר שהוא יוצא באמצע העונה לחופשות לראות פלייאוף ב-NBA ומי יודע מה עוד. המינימום שהייתי מצפה זה שיהיו בבלגרד במוד מחנה אימונים עם שני אימונים ביום. כך שאם תסתדר הסיטואציה ויוכלו לחזור ההתאקלמות תהיה הכי מהירה שאפשר. זאת כבר דרישה סופר הגיונית ממישהו שמקבל משכורת כשחקן כדורסל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 17, 2026 10:25 am 
Sophomore

מסכים, מתחבר לתחושת קיימות לגבי הקבוצה - לא כל שחקן שהוציא את עצמו מהקבוצה לגיטימי לקחת חזרה בלי שאלות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 17, 2026 11:59 am 
מנהל פורום

אבל אם להיות קצת פחות ערכיים וקצת יותר פרקטיים.
אז אנחנו רוצים שמובלי יביא את סט הכישורים שלו לפלייאוף של הליגה הישראלית? או שאתה מעדיף למצוא משהו טוב יותר בשוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 17, 2026 12:07 pm 
Sophomore

ברור שרוצה. לא חושב שרלוונטי להביא עוד שחקן חדש לקבוצה אפילו מהבחינה החברתית, היכרות עם שחקנים סגנון ותרגילים וכו'. ואם כבר אז הייתי עושה את זה עם בורג ולא עד 4 זר חדש.
הטענה היא (שוב) להנהלה ואיך שהיא איפשרה את המצב הזה איתו. במקום לוודא שהוא במינימום מתאבד על להיות בכושר בשביל הסיכוי שיחזור בזמן.

ללא קשר, אני בכלל לא בטוח שיהיה לו מקום בחמישיים הזרים המובילה. אם בורג לא נרשם אז חייבים לרשום גם את קאש וגם את סניד ואז בכל מקרה אין מקום למובלי.
אבל גם אם בורג נרשם לא בטוח שיש לו מקום. הרי ווילי וסמית' באנקר בפנים אז וסוגרים את ה-5 ככה שמובלי יוכל לשחק רק ב-4 ביחד עם נמרוד שגם הוא רק 4 (חנוכי ימחק במקרה כזה).
מצד שני בלי זוסמן עמדה 3 דיי יתומה עם סניד וצוף.
לכן אם בורג נרשם מה שהקבוצה הכי תצטרך מהזר החמישי זה יכולת לשחק גם ב-3 וגם ב-4. משהו כמו שלאמב אמור היה להיות... ובהינתן זה אולי יהיה נכון יותר לרשום את לאמב או JJJ ולא את מובלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 17, 2026 12:12 pm 
מנהל פורום

תלוי במאצ' אפ
מול מכבי אנחנו צריכים סייז, הייתי רוצה לראות אותו בהרכב מקום שלישי אחרי וולי וג'רארד
כל השאר, סבבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 17, 2026 12:43 pm 
Hall of Famer

Vaitz כתב:
אם אני צריך להמר, יהיה כאן בעונה הבאה מאמן זר (אולי שם מפתיע) ובנוסף במקום קרינגטון, יגיע שחקן איכותי בכסף לא קטן בכלל, השאלה היא מה יהיה עם ייתר הסגל ואיך יחלקו את התקציב, כי אם זה יתחלק כמו בעונה הנוכחית, אנחנו נהיה במצב לא טוב. כבר עכשיו אפשר להניח שאיתן בורג זאת החתמה מצויינת, גם שלו לוגשי (אם וכאשר), זאת תהיה החתמה נהדרת כשחקן משלים.

סגל ישראלי אפשרי בעונה הבאה של:
רועי הובר / איתן בורג
צוף בן משה
יובל זוסמן / שלו לוגשי
נימרוד לוי
וסנטר ישראלי (בהינתן וימצא כזה)

יהיה לא רע. ייתר הישראלים כמו פריצקי ו - ויותם חנוכי נראים לי כפחות רלוונטיים לעונה הבאה, אבל אולי אני טועה וייבנה כאן משהו אחר.

על פי אלי סהר לא רק מכבי ת''א והפועל ת''א יגדילו את תקציב השחקנים ב25-30 אחוז גם הפועל ירושלים תגדיל לטענתו בכ20 אחוז בקיץ
בכל מקרה לא לשכוח שגבי צאצשווילי חתום לעוד עונה בהפועל ואמור להיות כשיר לתחילת העונה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 17, 2026 3:07 pm 
מנהל פורום

אם מותר לרשום זרים בלי הגבלה לסגל, אולי נחתים דאוטין?
מת עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 17, 2026 3:10 pm 
מנהל פורום

תגידו זה נכון שצ'אצ'א אולי השחקן היקר בליגה לדקת משחק הוביל את השביתה אצל השחקנים?
יכול להיות שהוא פשוט משתגע משעמום אז מייצר דרמות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 18, 2026 12:16 am 
Sophomore

uriel17 כתב:
תגידו זה נכון שצ'אצ'א אולי השחקן היקר בליגה לדקת משחק הוביל את השביתה אצל השחקנים?
יכול להיות שהוא פשוט משתגע משעמום אז מייצר דרמות?

לא יודע מה הסיפור, אבל מאז שהודיעו בקיץ שהוא חתם לשלוש שנים, כולל השנה להחלים מהפציעה, הבן אדם לא נצפה באף משחק שאני ראיתי, לא תועד בשום אימון ולא הופיע בשום סרטון של מחלקת המדיה (שמחפשת חומרים מתחת לבלטה ומביאה לנו סירטונים של רועי הובר אוכל תפוח בהפסקה)

ומכיוון ששקיפות היא לא הפורטה של הקבוצה העונה, אני שואל ברצינות - הוא בכלל חלק מהקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 18, 2026 2:02 am 
Sophomore

לאמב לגמרי מיצה את עצמו בקבוצה, בטח לליגה הישראלית. הוא לא נותן שום ערך מוסף כשחקן, אז אין משמעות לעמדה שלו.
אני חושב שלמשחקים החשובים הארפר, וויילי וסניד הם באנקרים, ואת ההתאמות צריך לעשות דרך ווינסטון, JJJ, מובלי וסמית',
כשמובלי וסמית' זה או זה או זה, אין טעם לרשום גם את שניהם וגם את וויילי, אולי אולי אם בורג יגיע ויראה ממש טוב.
זה סגל הזרים הרלוונטי עד לסוף העונה, אם גם בורג יצטרף בקרוב, גם הסגל הישראלי יקבל תוספת כוח משמעותית ונהיה בעמדה יחסית טובה.
אבל עוד רגע מתחדשת המלחמה, וכל זה לא יהיה רלוונטי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 18, 2026 1:45 pm 
Sophomore

מבחינתי אין שאלה וצריך ללכת על רבעייה של הארפר-סניד-מובלי-וויילי כשהסלוט ה5 פנוי לפי הזמינות והתפוקה של הישראלים, והמאצ׳אפים.
אני שם את מובלי כבאנקר כי אני הולך עד הסוף על ריווח התקפי (גם מאמין בו יותר כמגן על טווינרים בליגה), בין אם זה הוא או לוי על המגרש אני מתעדף ריווח ושלשות על העמדה מאשר נסיונות להרוויח מהימים שבהם הגויאבה של סמית׳ נכנסת.

סמית׳ עדיין יהיה מועמד בכיר לזר ה5 מהספסל אבל לפחות דקות שאפשר גם לתזמן אותן עם החבר שלו הובר בחמישיות ספסל.
אם רואים שאין מספיק יצירה בקו האחורי ולוי ממשיך בכושר הנוכחי, אפשר לתעדף את ווינסטון שקצת נשכח אחרי יותר מידי תצוגות לא יעילות כי יכול מאוד להיות שהוא יהיה פלייאוף רייזר.
מבחינתי באמת חשוב לפתור את עניין בורג כי הוא כבר חתום, אין חדשות על זוסמן ויש עולם שיש חיבור מהיר והוא יכול לעלות אפילו בחמישייה לצד הארפר, או לשחק דק׳ לא מועטות לצידו.
אני לא חושב שהצמד הובר-הארפר יכול להתמודד פיזית מול התל אביביות ומסניד לא ראיתי מספיק כדי לדעת שהוא יכול להיות אופציית און בול משמעותית.

מצחיק שיש 9 זרים בארץ עכשיו שאין מה לעשות עם כולם, אבל הקבוצה עדיין מרגישה ממש רזה בלי זוס והרבה ישראלים שקשה לדעת כמה יוכלו ליהיות אפקטיביים מול התל אביביות.
מניח שאם זוס לא חוזר (ובורג נשאר בפנטזי של ראשון) הסיכוי העיקרי שלנו הוא למצוא חיבור ורוטציה ממש חזקה של זרים שכולם חוזרים לכושר מלא, והישראלים רק ממלאים חובות של רול פליירס מוגבלים.

אם חוזרת המלחמה אז אפשר לעשות פשוט בועה בעיר התת קרקעית בירושלים...
עם קהל ובדיקות מטוש להאנטה ואבולה בכניסה, ובוסט ביציעים עם חייזרים שעוד שניה מגיעים ובטוח בעניינים מאז הבכורה של ספייס ג׳אם 1 לפני אלפי שנות אור בגלקסיה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 18, 2026 4:37 pm 
Junior

לדעתי הזרים חייבים להיות הארפר, ווינסטון, סניד, מובלי וויילי. אני יכול לראות מצב שמחליפים את מובלי בסמית', ואני גם חושב שזה מה שיקרה כי יונתן אלון מאד אוהב אותו, ומובלי אולי קצת יצא מהעניינים.
באופן מפתיע זה הרכב יחסית מאוזן - סניד בעמדה 3, מובלי יכול לשחק 4 וגם להחליף את ויילי ב-5. לוי יכול לשחק עם שניהם.
ווינסטון לדעתי הכרחי כיוצר למשחקי פלייאוף שהקבוצה קצת נתקעת.
אני גם חושב שזה הזמן לצמצם את הרוטציה - 5 הזרים, קרינגטון, לוי (שנמצא בכושר מעולה, וכל האוהדים יודעים שעוד שנייה זה מתהפך) עם רוב הדקות, הובר או בן משה לקצת פירורים. אני בספק אם נראה את בורג משחק העונה.

הקבוצה גם שוב מוצאת את עצמה במצב די מוכר - פישלה המון לאורך העונה אבל המקום ה-3 בהישג יד - להרצליה יש נצחון יותר אבל משחק מול מכבי. ירושלים צריכה לנצח את העמק בחוץ והיא כנראה תסיים במקום ה-3. מצד שני, הפסד והיא יכולה לסיים במקום ה-5.
ירושלים בכל מקרה תצטרך לנצח את אחת התל אביביות בחצי הגמר בלי ביתיות, אבל אם בתחילת השנה היה ספק אם מכבי או הפועל עדיפה, אז עכשיו מכבי 3 רמות מעל.
אז ירושלים במצב המוכר - מפשלים לאורך העונה, איכשהו מייצבים את הרוטציה לקראת המאני טיים, פלייאוף טוב וכל העונה נראית אחרת. די דומה למה שהיה בשנה שעברה עם ההדחה של הפועל תל אביב בחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 18, 2026 5:02 pm 
Sophomore

דניאל כתב:
לדעתי הזרים חייבים להיות הארפר, ווינסטון, סניד, מובלי וויילי. אני יכול לראות מצב שמחליפים את מובלי בסמית', ואני גם חושב שזה מה שיקרה כי יונתן אלון מאד אוהב אותו, ומובלי אולי קצת יצא מהעניינים.
באופן מפתיע זה הרכב יחסית מאוזן - סניד בעמדה 3, מובלי יכול לשחק 4 וגם להחליף את ויילי ב-5. לוי יכול לשחק עם שניהם.
אני גם חושב שזה הזמן לצמצם את הרוטציה - 5 הזרים, קרינגטון, לוי (שנמצא בכושר מעולה, וכל האוהדים יודעים שעוד שנייה זה מתהפך) עם רוב הדקות, הובר או בן משה לקצת פירורים. אני בספק אם נראה את בורג משחק העונה.

הקבוצה גם שוב מוצאת את עצמה במצב די מוכר - פישלה המון לאורך העונה אבל המקום ה-3 בהישג יד - להרצליה יש נצחון יותר אבל משחק מול מכבי. ירושלים צריכה לנצח את העמק בחוץ והיא כנראה תסיים במקום ה-3. מצד שני, הפסד והיא יכולה לסיים במקום ה-5.
ירושלים בכל מקרה תצטרך לנצח את אחת התל אביביות בחצי הגמר בלי ביתיות, אבל אם בתחילת השנה היה ספק אם מכבי או הפועל עדיפה, אז עכשיו מכבי 3 רמות מעל.
אז ירושלים במצב המוכר - מפשלים לאורך העונה, איכשהו מייצבים את הרוטציה לקראת המאני טיים, פלייאוף טוב וכל העונה נראית אחרת. די דומה למה שהיה בשנה שעברה עם ההדחה של הפועל תל אביב בחצי.

זה שם אותך מאד מאד רזה בעמדות הפנים. לא רק שאתה עם 3 שחקנים על 2 עמדות שזה לחוץ (ויגרום לזה שנאלץ לשחק עם חנוכי). יש בעיה גם שמובלי לא באמת יכול לשחק 5 נגד שחקנים כמו אוטורו/סורקין ושות.
בסוף שתי התל אביביות ישימו קו קדמי מאד מאד חזק וגבוה. ואם נעלה מולו עם קו קדמי שהוא גם לא מאד פיזי וגם קצר ברוטציה זה יכול להיגמר רע (תדמיין שתי עבירות מוקדמות של ווילי..).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 18, 2026 10:46 pm 
Junior

גמליאל כתב:
דניאל כתב:

זה שם אותך מאד מאד רזה בעמדות הפנים. לא רק שאתה עם 3 שחקנים על 2 עמדות שזה לחוץ (ויגרום לזה שנאלץ לשחק עם חנוכי). יש בעיה גם שמובלי לא באמת יכול לשחק 5 נגד שחקנים כמו אוטורו/סורקין ושות.
בסוף שתי התל אביביות ישימו קו קדמי מאד מאד חזק וגבוה. ואם נעלה מולו עם קו קדמי שהוא גם לא מאד פיזי וגם קצר ברוטציה זה יכול להיגמר רע (תדמיין שתי עבירות מוקדמות של ווילי..).

הקבוצה די רזה בהגדרה. 7-8 שחקנים על 5 עמדות אותו היחס כמו 3 שחקנים על שתי עמדות.
ואם מובלי לא יכול לשחק מול אוטורו וסורקין, אז מי שיעצור אותם זה ג'סטין סמית'?
ההרכב שהצעתי לא אידיאלי אבל החלופות פחות טובות - בלי ווינסטון אתה בסכנה שיעצרו את הארפר וההתקפה תקועה. ג'סטין סמית' במקום מובלי משאיר אותך רק עם נמרוד לוי בעמדה 4 (אלוהים ישמור...) ובלי סניד אין לך שום שחקן נורמלי שיכול לשחק 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 19, 2026 12:20 am 
Sophomore

ממה שאני מבין ההצעה של גמליאל היא לשחק עם שלישיה של וויילי-מובלי-סמית', מה שיאפשר לשחק יותר פיסי בצבע בלי לשמור עבירות.
יש בזה משהו, אבל כל עוד בורג לא משתלב ונותן תפוקה לפחות ברמות של הובר, אני חושב שאי אפשר לוותר על ווינסטון,
אז סה"כ הנטייה שלי היא להסכים עם הרכב הזרים שדניאל הציג כהרכב הבכיר.
אני כן חושב שצריך למצוא דרך להוציא 5-10 דק' גם מחנוכי אפילו במשחקים מול הגדולות,
כי שמיכה של 3 שחקני פנים זה באמת בלתי אפשרי כמעט, במיוחד מאחר שללוי יש נטייה לצבור עבירות.
והובר לא צריך לשחק פירורי דקות, הוא מספיק מוכח לליגה הישראלית גם במעמדים הכי גדולים כדי שלא נתייחס אליו ככה.
זה יוצא רוטציה של 8 שחקנים בכירים + בן משה וחנוכי, לגמרי אפשר עשות עם זה דברים יפים, גם בלי בורג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2270 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 87, 88, 89, 90, 91  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], uriel17 ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: