הנווט כתב:
אחלה משחק אחד, הרבה שאלות ביניים נענו:
- האם קאט שהפך לבדיחה של כ״כ הרבה אנשים היה הסנטר הטוב על המגרש הלילה? כן, וזה לא רק בגלל האחוזים של וומבי במשחק, טאונס שינה לגמרי את המשחק שלו הפלייאוף והפך מסקורר לשחקן שמעגן את המשחק של הניקס מעמדת הסנטר גם כפליי מייקר, שמר טוב על וומבי במקטעים, והכי חשוב שלט במשחק מהטופ אוף דה קי בזמן שוומבי נכנע קצת לרגשות שלו ורצון יתר לקחת על עצמו את המשחק. וומבי עוד יתן תצוגות מפלצתיות שיאפילו על קאט אני מניח, אבל החוזקה של קאט תהיה לא ליצצר התפוצציות התקפיות אלא לשמור על אותו סגנון משחק בהתקפה ולהמשיך להיות פאקטור משמעותי על הלוח והגנתית.
- האם הספרס הייתה באופן אוטומטי הקבוצה הדומיננטית ופייבוריטית ברורה כי היא באה מהמערב או שהיה ברור שיש לנו סדרה? יש סדרה. כבר למדנו שהפלייאוף בשנים האחרונות זה ממש עניין של מאצ׳אפים ונמשיך להזכיר שכמה שהדיבור על אוק׳ עד לפני רגע היה של שושלת בלתי עצירה בהתהוות, הם היו מרחק מחצית ואכילס של האלי מלהיות עוד כמעט. יש לניקס מאצ׳אפ טוב ונתפלל שישארו בריאים כי לראות את ברונסון צולע חצי משחק נתן לרגע הרגשה של נגמר לפני שהתחיל (ואגב כמה לב יש לבחור הזה).
הניקס? הם קלעו 40 אחוז מהשדה ו30 מה3 (הספרס פחות אני יודע, אבל פחות מפתיע) ועדיין ניצחו משחק 1 וגנבו ביתיות בסביבה עויינת. הדגש הוא שזה היה בניגוד לראן קליעה מצויין שניצחו איתו אינספור משחקים רצופים בפלייאוף ולכן הם יכולים להרגיש טוב עם עצמם ולהמשיך לעשות אותו דבר, ובעיקר לשבור את הראש איך משאירים את ברונסון על הרגליים.
שני דברים שאני רוצה להתייחס וגם התייחסתי ברמז במעלה הת'רד
ההתבגרות של קאט
קאט הוא ההפתעה הגדולה של הפלייאוף, בהתחלה זה היה אננובי, ההעדרות הקצרה של OG פתחה סדק לקאט דרכו הוא יכל להתגלות והוא אכן התגלה, אבל כשהתחילה הסדרה מול הספרס חשבתי שזהו נגמרה החגיגה. ולא רק שהיא לא נגמרה, היא אולי רק התחילה.
קאט מעבר להגנה על וומבי מבלי להסתבך בבעיית עבירות לקח את וומבי שלוש פעמים לסל באחד על אחד. חטף גג אחד ושם שני סלים 4 נקודות ל3 פוזשנים שה 1.3 נק' לפוזשן. לא רע, לא רע בכלל. הוא פשוט יותר מהיר ממנו ומספיק ארוך כדי שיתרון המהירות יהפוך ליתרון בהגעה לסל.
האנליטיקה
אנליטית (תודה לאטקינסון שהציף את זה ועל הדרך הגחיך את עצמו) שתי הקבוצות יכולות להרגיש טוב ושהן יקלעו יותר במשחק הבאה. ככה שאנלטית הן מקוזזות