סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' יוני 13, 2026 11:51 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 166 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

גמר ה-NBA: ניקס מול ספרס
ניקס ב-7 5%  5%  [ 1 ]
ניקס ב-6 24%  24%  [ 5 ]
ניקס ב-5 14%  14%  [ 3 ]
ניקס ב-4 5%  5%  [ 1 ]
ספרס ב-7 10%  10%  [ 2 ]
ספרס ב-6 33%  33%  [ 7 ]
ספרס ב-5 10%  10%  [ 2 ]
ספרס ב-4 0%  0%  [ 0 ]
סך הכל הצבעות : 21
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מאי 31, 2026 7:24 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
האינסטיקט הוא לומר ספרס לוקחים באיזה 6 או 7, אבל עבורי זה כי יש הטיה לכך שהמערב חזק יותר תמיד, יש להם את וומבי, הם ניצחו את האלופה.
אבל אני חושב שאם אני חושב לרגע אז הניקס כנראה פייבוריטים, הם הסתדרו די בקלות עם הספרס העונה, ולא בגלל איזשהו פלוק, המהירות, גודל בכנפיים והקליעה שלהם בעייתים לספרס שמצידם קבוצת פיקנרול בינונית וזה כנראה הנשק הכי יעיל נגד הניקס. אבל בואו "פייבוריטים" זה נכון, אבל באמת בקצת, הספרס קבוצת הגנה טובה ממש, וומבי מאד טוב בכדורסל, הצעירים לא מבינים שהם צריכים להתרגש, ככה שזה כנראה די פתוח עם יתרון קל לניקס.
מהמר על ספרס ב-6, סתם כי אני רוצה שוומבי ייקח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 31, 2026 9:32 am 
מנהל פורום

בתיאוריה, ניו יורק, היא מאצ׳ אפ יותר קשה מאשר הת׳אנדר
כי השלשות הם כלי מצוין נגד וומבי
כי מגני הכנף של הניקס הרבה יותר גדולים ופיזיים מאשר אוקלהומה
במובן הזה הם יקשו עליהם כמו שמיניסוטה הקשתה עליהם
החור הגדול של הניקס הוא כמובן מתחת הטבעת
כי קאט רך כמו חמאה ואם הוא מנסה להיות קשוח, הוא מתמלא בעבירות
וכמה כבר אפשר לשחק עם נון פקטור בהתקפה מיצ׳ רוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 31, 2026 9:48 am 
Junior

אני חושב שהספרס השתפרו מאד לאורך העונה, כולל מאז ההפסד לניקס בגמר גביע הליגה, שהיה לפני חצי שנה.
הספרס מגיעים עם השחקן הכי טוב בסדרה, עם מומנטום חזק אחרי שהדיחו את האלופה והמועמדת מספר אחת ויצאו מהמערב החזק. הם לכאורה המועמדת מספר אחת, אבל הניקס מגיעים עם 11 נצחונות רצוף ואחרי לא מעט מנוחה, כשבפלייאוף עד עכשיו הם שיחקו 14 משחקים מול 17 של הספרס. לניקס יש גם הרבה יותר ניסיון פלייאוף.
קצת כמו בסדרה של הספרס מול אוקייסי - אני כנראה אהיה בעד הספרס כי הם משהו מיוחד, אבל אולי בעוד כמה שנים ניזכר שזו הייתה ההזדמנות האחרונה לעצור את המפלצת לפני שהיא לקחה כמה וכמה אליפויות ברצף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2026 10:41 am 
מנהל פורום

בכל מקרה אני מקווה שלא יתפתו שם בניקס לשים את הכדור בידיים של ברנסון ולזוז הצידה, זה יגמר באסון או בחטיפות

המפגש בן מייק בראון לפוקס, הוא אחד מסיפורי המשנה היפים בסדרה וכמובן עוד בדיחה על חשבון הבדיחה הכי עצובה/מצחיקה של הליגה
סקרמנטו קינגס
הם היו שם יחד ונתנו לקינגס עונה אחת של חסד וגם עונה אחר כך הם לא היו אוף לגמרי, אלא גמגום, גאוני הקינגס מפטרים את בראון, חמישה שבועות אחר כך ד'ארון פוקס עובר בטרייד ואם להאמין לשמועות, טרייד שהוא דרש אחרי שפיטרו את בראון
והנה הם נפגשים שום בסוף עונה חלומית לשניהם
שלא משנה איך היא תגמר היא תחשב הצלחה לשניהם
אחד מהם אלוף השני פיינליסט
והבדיחה
שוב
על חשבון הקינגס
כמו בעונה שעברה עם האליברטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 02, 2026 2:51 pm 
Junior

רק בשביל התיעוד:
ביום ראשון בערב הספרס היו -210, היום הם -195.
זה אומר שהכסף החכם הולך על הניקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 02, 2026 3:54 pm 
מנהל פורום

זה קרה גם ערב הסדרה בין בוסטון לדלאס
הכסף עבר לצד של דלאס
נקווה שהפעם התוצאה תהיה שונה
בא לי אליפות של הניקס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 02, 2026 4:51 pm 
Hall of Famer

יאללה, שמתי על הניקס בחמש. מקווה שאצדק (או לפחות שאצדק בזהות המנצחת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2026 11:16 pm 
מנהל פורום

מיץ׳ משחק
שמעתי עשרות (לא מגזים) פודקסטים פרהוויו לסדרה
יש הסכמה שאננובי יהיה השומר הראשי של וומבי
והנשק המרכזי של הניקס יהיה הקליעה משלוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 04, 2026 4:12 am 
Hall of Famer

אם הפציעה של ברונסון רצינית צריך לבטל את הגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 04, 2026 4:54 am 
Sophomore

הפציעה לא רצינית, אבל הוא עם 15 זריקות ושלושה איבודים וזה הכדורסל של ההפסדים מול אטלנטה ולא של הנצחונות שבאו אחר כך. חוץ מזה הניקס לא למדו כלום מהמשחק בסאן אנטוניו בו שמפני שבר את שיא השלשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 04, 2026 6:10 am 
Hall of Famer

לא יודע ,בדיעבד הייתי אומר שהם למדו יותר ממשהו מזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 04, 2026 6:16 am 
Hall of Famer

אני חייב לומר שהרבה הרבה יותר קשה לשמור על התזזיות של ברנסון מאשר על המתודיות של שג״א, וזאת תהיה בעיה גדולה מאד. קרטר ברייאנט שיחק היום מעט, ואני באמת חושב שאם הספרס רוצים לנצח הם צריכים לשחק איתו יותר (למרות שלא בדקתי אם וכמה ברנסון קלע מולו, אז יכול להיות שאני מקשקש). כי בגדול, ברנסון בדרך לפרק להם את הצורה
גילוי נאות - הימרתי כאן על הניקס בחמש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 04, 2026 6:25 am 
Freshman

איזה הופעות של ברונסון, כל סל בצבע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 04, 2026 6:30 am 
Sophomore

משחק ענק של קאט, לא הסתבך בעבירות, שמר מעולה על וומבניאמה והחזיר אותנו למשחק ברבע השלישי. ג'וש הארט עם 15 ריבאונדים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 04, 2026 6:39 am 
Sophomore

אגב קדימונים, בסוף אננובי לא שמר על וומבי שלא שמר על הארט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 04, 2026 6:54 am 
Junior

יופי של משחק של הניקס גם כשברנסון לא בשיאו. בצד השני וומבי עם משחק חלש מאוד. בחירת זריקות גרועה, 30% מהשדה, ו-6 איבודים, כולל כמה קריטיים. נחמד שיש סדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 04, 2026 7:24 am 
מנהל פורום

ההתבגרות של קאט בפלייאוף הזה, מחקר בפסיכולוגיה או נובל למייק בראון
לאן נעלמו העבירות הטיפשיות
הירידה האיטית להגנה
פתאום מופיע שחקן גבוה עם יד טובה מכל הטווחים שמוסר ושומר מעולה
מה זה??
לא ראיתי הברקה יוצאת דופן בשמירה על וומבי
אבל כן ראיתי את כל השטיקים הקבועים מיושמים באופן מרשים
סטריפינג כל פעם שהוא מוריד כדור לרצפה
דחיפה שלו כשהוא בלי כדור מחוץ לצבע
התעמתות עם כל זריקה לפני שהיא מגיעה למעלה
אין שמירה כפולה אלא עזרה קבועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 04, 2026 7:39 am 
Hall of Famer

שוב וומבי משחק כמו דורנט רחוק מהסל.
שוב אף שחקן בספרס לא מסוגל למסור לוב אחד לשחקן הכי גבוה במגרש. הראיית משחק של הגארדים של הספרס מביכה.
שוב פוקס נראה כמו כלום. משחק אחד טוב על כל חמישה שישה משחקים. הם חייבים להעביר אותו בקיץ עבור 2 שחקנים לעבות ספסל כי מלבד הרפר אין שם כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 04, 2026 8:21 am 
Senior

איזה פלייאוף של הניקס בינתיים.
זה הלך קשה, אבל ניצחון חוץ מאוד מרשים, אחרי שבוע ומשהו בלי כדורסל, נפלו לכמה בורות וחזרו בכל פעם בצורה מאוד בטוחה ורגועה. קיבלו המון כדורסל טוב ממספר שחקנים, בלי התפוצצות של אף אחד מהם.
זה הרגיש כמו משחק שייכאב לכל אחת מהקבוצות להפסיד, אבל בעיני הוא היה חשוב יותר לניקס. הספרס התחילו עד עכשיו להיות הקבוצה שאתה לא מקבל מולה שני צ׳אנסים בסאן אנטוניו - הפסדת במשחק הראשון? בעיה שלך, משחק 2 כבר לא יהיה צמוד.
עכשיו הלחץ קצת עובר אליהם ומשחק 2 הופך לדי קריטי בשבילם.

מקצועית, לא חושב שזה מה שהספרס הולכים לקבל מוומבי בכל משחק בסדרה הזאת, זה היה רע במיוחד, אבל אני כן מרגיש שמעבר לטעויות מצידו, נראה שהניקס יודעים איך להגביל אותו, מביאים את השמירה הכפולה בזמן, לא נותנים לו מטר מ3. אני ממש מתרשם מטאונס בפלייאוף הזה, ואני אפילו קצת מפחד לומר את זה, כי לדעתי זה משפט שכתבתי איזה 4-5 פעמים מאז הסדרה מול יוקיץ׳ במדי מינסוטה וכמעט תמיד הוא נפל אחר כך, אבל יופי של פלייאוף אול-אראונד מצידו, גם בלי תצוגות קליעה גדולות במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 04, 2026 9:54 am 
Hall of Famer

מהקצת שראיתי פוקס באמת היה נזק לא קטן במשחק הזה, קצת מוזר שהוא היחיד מאלו שקיבלו דקות משמעותיות בספרס שאין לו +/- שלילי (הגיע ל-0), רק מראה כמה הנתון הזה יכול לרמות לפעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 04, 2026 10:10 am 
מנהל פורום

shay כתב:
אגב קדימונים, בסוף אננובי לא שמר על וומבי שלא שמר על הארט.

חח
גנבת לי
קאט עשה את רוב העבודה
אם אני צריך לבחור MVP למשחק
אני בדילמה בינו לבין ברנסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 04, 2026 11:42 am 
מנהל פורום

אם לספרס סיבה להיות אופטימיים
זו לא האנליטיקה
היא די התקזזה
שתי הקבוצות היו מתחת לממוצע שלהן בהינתן איכות הזריקות
אלא שוומבי והארפר לא נבהלו בדקות ההכרעה
תפקדו, קיבלו החלטות, ניסו
לא עשו הולמגרן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 04, 2026 12:14 pm 
Sophomore

אחלה משחק אחד, הרבה שאלות ביניים נענו:

- האם ניקס קבוצה באמת טובה או פשוט קבוצה חמה שנהנתה מיריבות פחות מאיימות? לא שזה מבטל את הרמה הפחות טובה במזרח אבל הם באמת טובים, באמת נשענים על החוזקות שלהם ומצאו במשך הפלייאוף דרכים לכפות את המשחק שלהם על יריבות. ברור שהם לא היו צריכים לעבור דרך אוק׳ וזה הבונוס של לבוא מהמזרח, אבל בואו, הדרך של הספרס לפני היתה פורטלנד ומיני פצועה והם עדיין היו צריכים 6 משחקים מול שתיהן, בזמן שהניקס מצאו את ההילוך שלהם וגמרו שתי קבוצות בחצי ובגמר האיזורי בסוויפים, הם הרוויחו את הרגליים הרעננות.
- האם הניקס יכולים להתמודד הגנתית? כן, הספרס מן הסתם קבוצת הגנה קטלנית יותר אבל לא משהו שהניקס לא יכולים להשוות, לפחות לפרקים, ולא בצורה שתכריע את הסדרה לבדה- זו סדרה שתוכרע התקפית באותה מידה אם לא יותר.
- האם ראינו את אחת ההופעות הטובות של שחקן משנה שקולע ב20 אחוז מהשדה (במה שהרגיש כמו פחות)? כן, הארט זו תופעה, ובקצה השני של הסקאלה גם שאמט שזה מחדל של כל הליגה שהוא יושב על חוזה מינימום בניקס, כ״כ הרבה קבוצות בליגה צריכות אותו ואף אחת לא מצאה חלון של 5-6 מיליון בתקציב לתת לו?
- האם בעיית הבצורות ההתקפיות של הספרס יכולה להיות אקוטית? כן, כתבתי על זה כל הפלייאוף וגם זו היתה הסיבה שחשבתי שאוק׳ בסוף ימצאו דרך לנצח למרות הבעיות. לדעתי הספרס איזנו את זה עם זינוק מדהים של שחקנים צעירים שלא מפחדים מהרגע וכמובן וומבי שיכול להיות נשק יום דין בכל זמן נתון, אבל עכשיו הם מול קבוצה רעננה יותר בכושר שיא שמאיימת לחזור מפיגור בכל רגע וכמובן איום של הילוך של גשם שלשות שיכול לפתוח כל משחק מחדש.
- האם קאט שהפך לבדיחה של כ״כ הרבה אנשים היה הסנטר הטוב על המגרש הלילה? כן, וזה לא רק בגלל האחוזים של וומבי במשחק, טאונס שינה לגמרי את המשחק שלו הפלייאוף והפך מסקורר לשחקן שמעגן את המשחק של הניקס מעמדת הסנטר גם כפליי מייקר, שמר טוב על וומבי במקטעים, והכי חשוב שלט במשחק מהטופ אוף דה קי בזמן שוומבי נכנע קצת לרגשות שלו ורצון יתר לקחת על עצמו את המשחק. וומבי עוד יתן תצוגות מפלצתיות שיאפילו על קאט אני מניח, אבל החוזקה של קאט תהיה לא ליצצר התפוצציות התקפיות אלא לשמור על אותו סגנון משחק בהתקפה ולהמשיך להיות פאקטור משמעותי על הלוח והגנתית.
- האם הספרס הייתה באופן אוטומטי הקבוצה הדומיננטית ופייבוריטית ברורה כי היא באה מהמערב או שהיה ברור שיש לנו סדרה? יש סדרה. כבר למדנו שהפלייאוף בשנים האחרונות זה ממש עניין של מאצ׳אפים ונמשיך להזכיר שכמה שהדיבור על אוק׳ עד לפני רגע היה של שושלת בלתי עצירה בהתהוות, הם היו מרחק מחצית ואכילס של האלי מלהיות עוד כמעט. יש לניקס מאצ׳אפ טוב ונתפלל שישארו בריאים כי לראות את ברונסון צולע חצי משחק נתן לרגע הרגשה של נגמר לפני שהתחיל (ואגב כמה לב יש לבחור הזה).
- לא צריך לשאול למי יש את הסקורר הטהור הטוב בסדרה שיכול להשתלט על משחק כי ברור שזה ברונסון וכן אפשר לדבר על השועל שבחדר ולהגיד בכנות שאולי זו החוליה החלשה שמסבכת לספרס את העניינים התקפית במאצ׳אפ הזה, אבל ממש לא היחידה. הקושי של השחקן השישי של העונה לייצר נק׳ בפלייאוף הזה, התקרת זכוכית שיש בינתיים על וואסל כסקורר, העובדה שגם לשחקנים מצויינים כמו קאסל והארפר היתה בינתיים תקרה על התפוצצויות התקפיות שמכריעות משחקים לבדם כסקוררים- זה עניין קבוצתי. אני מצפה מהספרס לשפר את זה עונה הבאה מבחינת סגל, ובינתיים להשען לגמרי על אגרסיביות יוצאת דופן על גבול המלוכלכת בהגנה כדי לחזור לסדרה כבר במשחק 2 (ונקווה שזה לא יבוא עם פציעות כמו ברך ואצבע מרוסקות לברונסון ורובינסון).

לפני הסדרה היתה לי הרגשה לגבי הניקס בזמן שהשכל אמר הספרס, אבל אני רק רוצה סדרה טובה כי אני אוהב את שתי הקבוצות. הניקס היו חייבים אחד משני המשחקים הראשונים, בעדיפות ל1 כמובן, ועשו את זה.
לטעמי הניקס כבר בשיא שלהם בכל צורה, כולם משחקים את התפקיד שלהם וכל ה10 השחקנים שבראון שם על המגרש הלילה תרמו בהתאמה לתפקיד שנדרש מהם.
האתגר יושב עכשיו אצל וומבי ומיץ׳:
האם וומבי, באופן ברור השחקן הטוב בסדרה (ובעולם?), יצליח להוציא מעצמו מספיק הצגות מפלצתיות בשני צידי המגרש כדי לסחוב את הספרס לאליפות מול יריבה בכושר מצויין?
הוא ינסה, ומאמין שיש לו בקנה לפחות כמה משחקים כאלו (ממה שראינו עד עכשיו מנטלית ממנו, אמורה להגיע אחת כבר במשחק 2), זו פשוט שאלה עד כמה יש לו במיכל פיזית לאורך 7 משחקים.
האם מיץ׳ יכול לעשות עוד שחמט התאמות כדי ליצור שלם שגדול מסך החלקים במאצ׳אפ הזה?
הוא צריך למצוא מתכון מושלם שעושה אופסט לקשיים ההתקפיים של פוקס וג׳ונסון (אולי הגיע הזמן להארפר בחמישייה), למצוא דרך לחשוף שלב נוסף בהתפתחות של קאסל כסקורר (כי יש לו את כל הכלים) ולמצוא דרך לפצות ולנהל את הבצורות ההתקפיות מבחינת קליעה- אולי יותר בארנס בקונסטלציות מסויימות, אולי זה פשוט לקוות שהקליעה מ3 תתאזן.

הניקס? הם קלעו 40 אחוז מהשדה ו30 מה3 (הספרס פחות אני יודע, אבל פחות מפתיע) ועדיין ניצחו משחק 1 וגנבו ביתיות בסביבה עויינת. הדגש הוא שזה היה בניגוד לראן קליעה מצויין שניצחו איתו אינספור משחקים רצופים בפלייאוף ולכן הם יכולים להרגיש טוב עם עצמם ולהמשיך לעשות אותו דבר, ובעיקר לשבור את הראש איך משאירים את ברונסון על הרגליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 04, 2026 2:24 pm 
מנהל פורום

הנווט כתב:
אחלה משחק אחד, הרבה שאלות ביניים נענו:

- האם קאט שהפך לבדיחה של כ״כ הרבה אנשים היה הסנטר הטוב על המגרש הלילה? כן, וזה לא רק בגלל האחוזים של וומבי במשחק, טאונס שינה לגמרי את המשחק שלו הפלייאוף והפך מסקורר לשחקן שמעגן את המשחק של הניקס מעמדת הסנטר גם כפליי מייקר, שמר טוב על וומבי במקטעים, והכי חשוב שלט במשחק מהטופ אוף דה קי בזמן שוומבי נכנע קצת לרגשות שלו ורצון יתר לקחת על עצמו את המשחק. וומבי עוד יתן תצוגות מפלצתיות שיאפילו על קאט אני מניח, אבל החוזקה של קאט תהיה לא ליצצר התפוצציות התקפיות אלא לשמור על אותו סגנון משחק בהתקפה ולהמשיך להיות פאקטור משמעותי על הלוח והגנתית.
- האם הספרס הייתה באופן אוטומטי הקבוצה הדומיננטית ופייבוריטית ברורה כי היא באה מהמערב או שהיה ברור שיש לנו סדרה? יש סדרה. כבר למדנו שהפלייאוף בשנים האחרונות זה ממש עניין של מאצ׳אפים ונמשיך להזכיר שכמה שהדיבור על אוק׳ עד לפני רגע היה של שושלת בלתי עצירה בהתהוות, הם היו מרחק מחצית ואכילס של האלי מלהיות עוד כמעט. יש לניקס מאצ׳אפ טוב ונתפלל שישארו בריאים כי לראות את ברונסון צולע חצי משחק נתן לרגע הרגשה של נגמר לפני שהתחיל (ואגב כמה לב יש לבחור הזה).

הניקס? הם קלעו 40 אחוז מהשדה ו30 מה3 (הספרס פחות אני יודע, אבל פחות מפתיע) ועדיין ניצחו משחק 1 וגנבו ביתיות בסביבה עויינת. הדגש הוא שזה היה בניגוד לראן קליעה מצויין שניצחו איתו אינספור משחקים רצופים בפלייאוף ולכן הם יכולים להרגיש טוב עם עצמם ולהמשיך לעשות אותו דבר, ובעיקר לשבור את הראש איך משאירים את ברונסון על הרגליים.

שני דברים שאני רוצה להתייחס וגם התייחסתי ברמז במעלה הת'רד
ההתבגרות של קאט
קאט הוא ההפתעה הגדולה של הפלייאוף, בהתחלה זה היה אננובי, ההעדרות הקצרה של OG פתחה סדק לקאט דרכו הוא יכל להתגלות והוא אכן התגלה, אבל כשהתחילה הסדרה מול הספרס חשבתי שזהו נגמרה החגיגה. ולא רק שהיא לא נגמרה, היא אולי רק התחילה.
קאט מעבר להגנה על וומבי מבלי להסתבך בבעיית עבירות לקח את וומבי שלוש פעמים לסל באחד על אחד. חטף גג אחד ושם שני סלים 4 נקודות ל3 פוזשנים שה 1.3 נק' לפוזשן. לא רע, לא רע בכלל. הוא פשוט יותר מהיר ממנו ומספיק ארוך כדי שיתרון המהירות יהפוך ליתרון בהגעה לסל.

האנליטיקה
אנליטית (תודה לאטקינסון שהציף את זה ועל הדרך הגחיך את עצמו) שתי הקבוצות יכולות להרגיש טוב ושהן יקלעו יותר במשחק הבאה. ככה שאנלטית הן מקוזזות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 04, 2026 2:45 pm 
Sophomore

נכון, ואני חושב שתמיד היתה לי אופטימיות לגביו לא כי בהכרח היתה לי דרך לדעת שהוא מסוגל לעשות את הקפיצה המנטלית הזו, אלא בגלל שיש לו כ״כ הרבה כלים כדי להיות מסוגל להתאים את המשחק שלו ולהשפיע על הקבוצה בהתאם.
יש לו קליעה שנותנת לו איום קבוע גם שהוא מול סנטר דומיננטי יותר פיזית (וביטוח לעתיד אם יהיו יותר כאלו והוא יזדקן), יש לו את ראיית המשחק למשחק בין גבוהים וגארדים ניידים, יש לו יכולת לא רעה בכלל ליצור ולסיים בצבע ובנוסף לחדור לצבע עם הפנים לסל מה שהופך את הקליעה לאף מסוכנת יותר.
עכשיו בפלייאוף הזה הוא מראה שיש לו גם למכור הגנתית.
הכל התחבר עכשיו בגרסה הזו של הניקס וזה אולי לא היה קל לחזות, אבל כל המרכיבים כבר היו שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 166 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה