סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' יוני 13, 2026 10:39 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 26-27
הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 12:42 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
גמליאל כתב:
יואי כתב:
גמליאל כתב:
אני מאד אוהב את בורג ומאמין שעוד נראה ממנו דברים טובים.
אבל לנסות לבנות על חילוף 1:1 בסגל הישראלי בין בורג לקרינגטון ולקוות שזה יספיק זה לא רציני. מזכיר לי את ההחלפה של יוגב אוחיון בגוני יזרעאלי בזמנו. פשוט לא אותה סקאלה של שחקן...
הפועל תצטרך לעשות חיזוק נוסף בסגל הישראלי ולדעתי זה צריך להיות נועם יעקוב במקום קאש. ואז הארפר, יעקוב, קאש וזר אכזר בעמדה 2 יתנו קו אחורי שאפשר לרוץ איתו..

לא חושב שיש מקום גם להארפר, גם לווינסטון וגם ליעקב. אם יעקב בא, זה על חשבון ווינסטון.
הזר האכזר בעמדה 2 יצטרך במקרה כזה להיות גם עם סייז וגם להיות מסוגל להוביל כדור.
אבל בשביל להתחרות על יעקב עם המכללות הפועל תצטרך לשלם להערכתי מעל למיליון דולר, לא רואה את זה קורה.

כן ברור שזה במקום ווינסטון וברור שה-2 יצטרך להיות עם סייז של קרינגטון+. אני חושב שלא נכון לרשום שני זרים שהם רק לעמדה 1 וכל כך אנדר סייז כמו הארפר וקאש.

לגבי יעקוב. דובר על הצעה מהמכללות של 500K כשהמספרים שם בברוטו ככה שהצעה של 400K מהפועל עדיפה מבחינה כלכלית. מה שכן אני לא חושב שכסף זה הפרמטר הראשון מבחינתו ולכן השאלה היא איזה רול הוא יקבלם פה ושם. גם בנושא הזה לדעתי יש לנו קייס טוב ואני לא רואה מה שנה במכללות תתרום לו (בהנחה שהוא לא מכוון ל-NBA...) בעוד שאנחנו יכולים להציע לו רול של רכז שני שמשחק קבוע בכל המסגרות (בערך התפקיד של קאש היום).

לא יודע מאיפה הנתון של 500K במכללה ליעקב, לא מסתדר לי בכלל עם סדרי הגודל הידועים משחקנים אחרים.
רק שנה שעברה דובר על חוזה של אזור ה1.5 מיליון ברוטו, מה השתנה השנה, לא ברור לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 1:38 pm 
Freshman

נמרוד לוי השתפר מאוד במשחקים האחרונים, הייתי משאיר אותו.
1. רועי הובר
2. ⁠איתן בורג
3. ⁠יובל זוסמן
4. ⁠נמרוד לוי
זה בסיס ישראלים לא רע, עליו הייתי מוסיף מישהו כמו ג׳׳קוב טופין למ שמכיר, מתאזרח שיכול לשחק 4/5, שמעתי שהוא מוכשר מאוד. את צאצאשוילי הייתי משאיל, מפה צריך להשתדרג משמעותית בזרים. נקווה לטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 1:46 pm 
מנהל פורום

יואי כתב:
גמליאל כתב:
יואי כתב:
גמליאל כתב:
אני מאד אוהב את בורג ומאמין שעוד נראה ממנו דברים טובים.
אבל לנסות לבנות על חילוף 1:1 בסגל הישראלי בין בורג לקרינגטון ולקוות שזה יספיק זה לא רציני. מזכיר לי את ההחלפה של יוגב אוחיון בגוני יזרעאלי בזמנו. פשוט לא אותה סקאלה של שחקן...
הפועל תצטרך לעשות חיזוק נוסף בסגל הישראלי ולדעתי זה צריך להיות נועם יעקוב במקום קאש. ואז הארפר, יעקוב, קאש וזר אכזר בעמדה 2 יתנו קו אחורי שאפשר לרוץ איתו..

לא חושב שיש מקום גם להארפר, גם לווינסטון וגם ליעקב. אם יעקב בא, זה על חשבון ווינסטון.
הזר האכזר בעמדה 2 יצטרך במקרה כזה להיות גם עם סייז וגם להיות מסוגל להוביל כדור.
אבל בשביל להתחרות על יעקב עם המכללות הפועל תצטרך לשלם להערכתי מעל למיליון דולר, לא רואה את זה קורה.

כן ברור שזה במקום ווינסטון וברור שה-2 יצטרך להיות עם סייז של קרינגטון+. אני חושב שלא נכון לרשום שני זרים שהם רק לעמדה 1 וכל כך אנדר סייז כמו הארפר וקאש.

לגבי יעקוב. דובר על הצעה מהמכללות של 500K כשהמספרים שם בברוטו ככה שהצעה של 400K מהפועל עדיפה מבחינה כלכלית. מה שכן אני לא חושב שכסף זה הפרמטר הראשון מבחינתו ולכן השאלה היא איזה רול הוא יקבלם פה ושם. גם בנושא הזה לדעתי יש לנו קייס טוב ואני לא רואה מה שנה במכללות תתרום לו (בהנחה שהוא לא מכוון ל-NBA...) בעוד שאנחנו יכולים להציע לו רול של רכז שני שמשחק קבוע בכל המסגרות (בערך התפקיד של קאש היום).

לא יודע מאיפה הנתון של 500K במכללה ליעקב, לא מסתדר לי בכלל עם סדרי הגודל הידועים משחקנים אחרים.
רק שנה שעברה דובר על חוזה של אזור ה1.5 מיליון ברוטו, מה השתנה השנה, לא ברור לי.

בסוף המשכורות של שחקני הקולג׳ מבוססות על הכנסות בגין השחקן והקבוצה
מאוד יכול להיות שהמציאות טפחה קלות על פני הכלכלנים וחוזי העתידות והמספרים בהתאם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 1:53 pm 
מנהל פורום

Vaitz כתב:
1. רועי הובר
2. ⁠איתן בורג
3. ⁠יובל זוסמן
4. ⁠נמרוד לוי
זה בסיס ישראלים לא רע, עליו הייתי מוסיף מישהו כמו ג׳׳קוב טופין למ שמכיר, מתאזרח שיכול לשחק 4/5, שמעתי שהוא מוכשר מאוד. את צאצאשוילי הייתי משאיל, מפה צריך להשתדרג משמעותית בזרים. נקווה לטוב.

יש דיבור על גינת להפועל (אמתית לא המתחזה) וזה יהיה ממש חמוד מצידו ומצד הפועל לשגשג ביחד בעונה הבאה
הוא די מתאים באופי לזוס, איתן ורועי
נמרוד נראה טיפוס בועתי כזה קשה לי לאפיין את הבנאדם לפי שפת הגוף שלו
כי שפת הגוף שלו כולה אומרת שתיקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 1:54 pm 
Sophomore

אבל גם בלי קשר לכסף. הרי יעקוב עשה לפני שנה צעד קריירה מצויין בדיעבד כשבחר בהזדמנות המקצועית הנכונה על פני כסף וכתוצאה מזה תוך שנה שדרג עצמו משמעותית (לפני שנה לא היו שוקלים אותו אצלנו כמחליף ראשון להארפר).
לעומת זאת הוא יכול לראות את כל מי שהלכו למכללות. כמעט אף אחד מהם לא התאקלם או מרוצה. כשהיחידי שאולי זה הגיוני בשבילו זה מאייר כי הוא מנסה להגיע ל-NBA.
אני אולי לא מבין כלום, אבל אני לא חושב שיעקוב יכול או מכוון ל-NBA. ולכן זה לא צעד נכון מבחינת קריירה בשבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 2:11 pm 
Sophomore

יעקב מגיע במעמד שונה מרוב מי שהלך למכללות, ככה שיש לו סיכוי להיות רכז פותח,
בטח אחרי שגם בקומביין הוא הרשים ולא מגיע אלמוני.
אם זה יהיה חצי מיליון בירושלים או מיליון במכללות, אני מעריך שהכסף ינצח,
במיוחד שגם בהפועל הוא לא בא להיות רכז ראשון,
אלא רכז שני אחרי הכוכב הגדול של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 2:13 pm 
Freshman

מתי בפעם האחרונה מונה אצלינו מאמן חדש לעונה הבאה עוד לפני סיום העונה הקודמת, או לפחות ממש עם סיומה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 2:39 pm 
Sophomore

לא קרה. אבל טוב שקרה. היו מעט מצבים שבהם צריך לבנות כל כך הרבה מחדש על ומחוץ למגרש. שיתחילו מוקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 2:43 pm 
Freshman

אני מנסה לתלות תקווה שיש כאן שינוי בהתנהלות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 3:14 pm 
מנהל פורום

יואי כתב:
אם זה יהיה חצי מיליון בירושלים או מיליון במכללות, אני מעריך שהכסף ינצח,

שזה אומר... מכללות? חצי מיליון של ירושלים זה נטו, מיליון במכללות זה ברוטו. בערך אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 3:16 pm 
מנהל פורום

גמליאל כתב:
אבל גם בלי קשר לכסף. הרי יעקוב עשה לפני שנה צעד קריירה מצויין בדיעבד כשבחר בהזדמנות המקצועית הנכונה על פני כסף וכתוצאה מזה תוך שנה שדרג עצמו משמעותית (לפני שנה לא היו שוקלים אותו אצלנו כמחליף ראשון להארפר).
לעומת זאת הוא יכול לראות את כל מי שהלכו למכללות. כמעט אף אחד מהם לא התאקלם או מרוצה. כשהיחידי שאולי זה הגיוני בשבילו זה מאייר כי הוא מנסה להגיע ל-NBA.
אני אולי לא מבין כלום, אבל אני לא חושב שיעקוב יכול או מכוון ל-NBA. ולכן זה לא צעד נכון מבחינת קריירה בשבילו.

הבעיה שאצל שחקני כדורסל ברגע שאולי NBA על הפרק, השיקולים הופכים להיות הרבה יותר רגשיים ופחות רציונליים. לכולנו הרי היה את החלום הזה של לחוות את ה-NBA.
במצב הנוכחי זה לא כזה כזה מופרך שיעקב ייבחר בסוף סיבוב שני ואז יהיו חייבים לתת לו הזדמנות במחנה אימונים ושם... הכל פתוח. גם אם בסוף יבלה בג'יליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 3:33 pm 
Hall of Famer

הפועל מפרסמת הודעת פרידה מיונתן אלון. בחור טוב, מאמן שסך הכל עשה גם דברים יפים פה, קצת ירדו עליו יותר מדי לטעמי (גם אני אגב), למרות שעשה לא מעט טעויות וניהול רע לפעמים של רוטציות , ובכל זאת מאמין שעם עוד שפשוף וניסיון יכול לצאת אחלה מאמן בסופו של דבר.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 4:07 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
הפועל מפרסמת הודעת פרידה מיונתן אלון. בחור טוב, מאמן שסך הכל עשה גם דברים יפים פה, קצת ירדו עליו יותר מדי לטעמי (גם אני אגב), למרות שעשה לא מעט טעויות וניהול רע לפעמים של רוטציות , ובכל זאת מאמין שעם עוד שפשוף וניסיון יכול לצאת אחלה מאמן בסופו של דבר.

אתה מדבר עליו כאיזה פרוספקט צעיר. הוא בן 44. מעולם לא קיבל הצעה לאמן קבוצה עד שקיבל אצלנו (בחסד ולא בזכות). וגם אחרי שקיבל אצלנו לא עשה מספיק רושם כדי להישאר ברמה הזאת וכנראה שעכשיו יקבל הצעות מקבוצות באזורי רמת גן או הרצליה (ולא מקבוצות טופ יורוקאפ למשל).
מינוי החירום שלו מתוך המערכת כשקנצוריס פוטר היה סביר. ההחלטה להשאיר אותו כמאמן בקיץ 24' הייתה חטא קדמון ששרף לנו שתי עונות קריטיות.
בלי קשר זו החלטה שחושפת את עול מנגנון קבלת ההחלטות אצלנו. בסוף אותם אנשים שאומרים שאסור לשפוט ע"פ משחק אחד (כשמודחים ברבע הגמר באירופה) עשו בדיוק את זה (כשיונתן לקח גביע ב-24').

הציפיות שלי ממנו היו אפס מוחלט ובראייה זו הוא כן הפתיע לטובה וכן נתן רגעי אור (במיוחד הפלייאוף בשנה שעברה והרקורד היפה מול הפועל ת"א ואיטודיס). אבל התוצאה הסופית עדיין לא טובה.
בשורה התחתונה - השנתיים שבוזבזו עליו לא קידמו אותנו בכלום. נראה שבאיחור של שנתיים זזנו לכיוון הנכון. ונאחל בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 4:39 pm 
Sophomore

באמת נסחפו לגבי אלון, הרבה מאמנים טובים ובכירים מאלון הביאו תוצאות לא טובות מספיק, ויש אלף סיבות לכך אבל לא באמת משנה יותר כרגע.
סה״כ מקצועית הוא היה בסדר, לוקה קצת בניהול משחק, ולוקה הרבה ביכולת לדבר נורמלי בתקשורת, אבל הוא כן הצליח לנהל את הסגל טוב, הוא כן הסתגל לפי חומר השחקנים, זה כמובן לא אידאלי כי אתה רוצה שהוא ינווט אבל מה אפשר לצפות ממאמן רוקי.
בסופו של דבר החסרון הגדול שלו לא היה מקצועי בהכרח (לא שלא היו בעיות, היו) אלא זה שהיה יס-מן של הנהלה, בעיקר השנה שהיורוקאפ היה על הריצפה (שנה שעברה היינו מאחורי קבוצות טובות יותר בבירור כמו וולנסיה והפועל ת״א).

ולגבי העונה, טוב אז ברוך השם נגמר…
לא שופט את הארפר על הסדרה הזו אבל כן חושב שאיטדיס עשה דברים פשוטים להצר את צעדיו שגם קבוצות אחרות יכולות לעשותץ
בגדול סגרו להארפר נתיבים להגיע לטבעת וזה הספיק, בכושר אחר יכול להיות שהוא היה פותח את נתיבים דרך שוט מייקינג ברמה גבוהה אבל למען האמת בהתחשב בשאר הסגל, זה תמיד היה על הריצפה בשביל היריבות.
קאדין היה השותף הכי מוצלח בשבילו מהבחינה הזו, הבעיה היתה שהוא לא יוצר לאחרים ולכן איום החדירה שלו היה כחלק מתור שלי, תור שלך, זה לא באמת פתח משהו בשביל הארפר.
משם היו לנו עוד שחקנים קטנים, ווינסטון והובר, 3 לא פיזי ולא יוצר מכידרור עם זוס, זה נראה טוב לרגע עם סניד אבל לא באמת ראינו לאיפה זה יכל ללכת.
מקווה שאם הארפר אכן נשאר יעשו שינוי פאזה בכל מה שקשור לגיוון הקו האחורי, זה היה מקרה קלאסי של חוסר איזון בין התמסרות מוחלטת לשחקן ופיתוח תלות שסוף חנקה אותו.
אני מאוד סקרן לגבי השילוב של בורג עם הארפר ומעניין אם יסתפקו בו ובהובר בתור הרכזים המחליפים (זו תהיה טעות אם כן), ועכשיו צריך שידרוג אמיתי בעמדות 2-3 (למעשה צריך גם 1-2 כגיבוי) ולהוריד ממנו את התלות המוגזמת.

מבחינת שאר הסגל, מעבר לשידרוג בעמדות הפנים, החוסר של הפועל בישראלים משמעותיים בעמדות מפתח מטריד.
כמה שהתלוננו פה על איכות הזרים, ובצדק, קשה לנהל סגל של 8 זרים בכירים כקבוצת יורוקאפ, וקאדין כישראלי היה כמובן צ׳יט קוד.
ההדלפות על גינת, אם באו מהכיוון של הפועל, נשמעים כמו בלון ניסוי או יח״צ, ואם באו מסביבת השחקן והוא באמת לא מרוצה אז כמובן שמעניין, אבל הוא לא באמת פותר משהו מבחינת עמדות כי הוא פשוט יקבל דקות על חשבון לוי.
לדעתי הפועל חייבת למצוא איזה שובר שיוויון בדמות מתאזרח כמו טופין ב3-4, אתלט, מישהו שמרים את הריצפה הפיזית של הקבוצה מתקן של שחקן ישראלי שנרשם תמיד, לא יודע מי עוד ריאלי.

אומרים שסשה מאמן הגנתי וזה כמובן מבורך כי באמת התרחקנו מידי מהזהות הזו השנה, והוא כמובן אמור להיות מספיק פיגורה כדי לשים את שמיר ומקל במקומם בפן המקצועי.
אם זה אכן הדגש שלו אז הקונטרה צריכה להיות שידרוג בקליעה, שחקנים שיכולים גם ליצור וליהיות איום התקפי ביותר מלבל אחד, ובעיקר- כאלו שפותחים את המשחק בשביל הארפר.
השנה היינו קבוצת התקפה של 90-100 נק׳ כמעט תמיד, ואז ההתקפה שלנו היתה פרמיטיבית מידי מאחור יותר במשחק ביותר מידי משחקי הכרעה והיתרונות ההתקפיים לא היו דומיננטיים מספיק.
עכשיו יש הזדמנות לבנות ולעבות סביב הארפר באמת בהתאם ליתרונות והחסרונות שלו, ואולי באותה הזדמנות לשלוח את דן שמיר לשנת התמחות אצל ג׳י אם אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 4:49 pm 
Sophomore

אני לא שופט אל אלון ביחס למאמן רוקי או ביחס למאמנים ישראלים כי זה פשוט לא רלוונטי. אני שופט אותו ביחס למאמן לקבוצה שבאמת מכוונת לקחת את היורוקאפ.
חוסר ניסיון רלוונטי הוא גורם פוסל במצב כזה אפילו בלי להתעמק בפוטנציאל שלו כמאמן לעתיד שגם בו אני מפקפק. חלק ממה שכתבת (יס מן של ההנהלה, תקשורת עם האוהדים) זה לגמרי תוצר של חוסר הניסיון וחוסר המעמד שלו.
זה לא שמאמן טוב ומנוסה יותר לא יכול להיכשל. אבל עם מאמן כמו אלון יש עוד פחות סיכוי להצליח. ולכן זאת הייתה החלטה גרועה לתת לו לאמן פה.
עצם זה שמה שעושים עכשיו הוא לא המשך הדרך ההיא (לגדל מאמן) אלא הולכים בגדול על מאמן מנוסה ומוכח מראה שגם שם בהנהלה יש קצת הפנמה של זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 5:01 pm 
Sophomore

ולגבי הניתוח המקצועי של נווט.
אני פחות מתרשם מאיך שאיטודיס הצר את צעדיו של הארפר. זה קודם כל התבסס על זה שהארפר עצמו בכושר לא טוב + השחקנים שעזבו (בעיקר סניד) + כושר רע של אלו שנשארו (קאש מזעזע בערך מפבואר, דינו ככה ככה). זה איפשר לכל ההגנה להתרכז בהארפר עם דאבל טים בכל פיק-אנ-רול.
אם רוצים את זה שכבה אחת יותר לעומק אז זה חוזר לקבוצה שמנצחת דרך ההגנה או דרך ההתקפה. הפועל בסוף כן ייצרה 80+ נקודות בכל המשחקים בסדרה פשוט היא שומרת כל כך מזעזע שבכל פעם שהיא יורדת מ-90-100 היא בסכנה גדולה ככה שלדעתי הבעיה היא יותר בהגנה.
אני חושב שהארפר כרכז סקורר דווקא מתאים יותר לקבוצת הגנה (על תקן המייק ג'יימס שיוצר התקפה מכלום והשאר קצת שומרים בשבילו) מאשר לקבוצה שרוקדת בסיסטם התקפי לקראת 90-100 נקודות סטייל מכבי של קטש. זה יכול מאד להתאים לאובראדוביץ' שכבר בנה קבוצה כזאת סביב מייק ג'יימס..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 5:32 pm 
Freshman

Vaitz כתב:
1. רועי הובר
2. ⁠איתן בורג
3. ⁠יובל זוסמן
4. ⁠נמרוד לוי

אני הייתי פחות מתלהב מנמרוד לוי של המשחקים האחרונים כי איטודיס די קבל החלטה שנמרוד לוי ינסה לנצח אותו ולא הארפר
כך שהוא קבל הרבה זריקות די פנויות (לזכותו הוא גם קלע אותן באחוזים טובים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 6:02 pm 
Freshman

גינת מרגיש כמו הדלפת סוכן שמנסה למקסם מול השען.

לא חושב שיש גבוה ישראלי זמין שיהיה יותר טוב מנמרוד, אז משאיר.
חנוכי לא נראה בכיוון, אבל חייבים גבוה ישראלי נוסף ואני לא בטוח שנועם אביבי כזה בהכרח יביא הרבה יותר.

לגבי הובר, אם נעם יעקב או מישהו בסגנון לא מגיע, אז הייתי משאיר. אי אפשר להתבסס רק על גארד ישראלי אחד בסגל.
הייתי בכל מקרה מנסה להשאיר את צוף בן משה. לא חושב שלוגשי/קררה/הוכשטטר יתנו יותר ממנו ברול המצומצם הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 6:08 pm 
Sophomore

דיברו על הצעה של 2M למדר. למי שחלם להביא אותו לפה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 6:38 pm 
Sophomore

הצעה ממי למדר?

גמליאל כל התגובה לגבי אלון היא אלי אבל לא בטוח מה הבנת כי אני סך הכל מסכים עם הרוב, לא התלהבתי מהמינוי שלו אחרי עונת הגביע והתוצאות מדברות בעד עצמם.
רק אומר שמקצועית הוא היה בסדר ובהתחשב בשאר הבעיות והנסיבות הוא נמוך יותר ברשימת האשמים שלי במצב.

לגבי הניתוח המקצועי?
קצת מנותק להגיד שהארפר פשוט לא בכושר כי הוא נתן הופעות וינטג׳ לפני הסדרה עם ת״א ככה שזה כנראה חיבור של דברים מקצועיים עם חוסר התאמות של אלון, מצב נפשי אחרי משחק 1, וכמובן זה ששיחק עם סגל נחות אחריו.
הוא האחרון שאני דואג לגבי למען הסר ספק.

לגבי ההגנה - התקפה זה דיון עתיק ביננו אין מה לפתוח את זה, נראה שהמטוטלת תחזור לכיוון ההגנה עם אוברדוביץ׳ וזה סה״כ מבורך.
לגבי הדוגמה הספציפית של מייק ג׳יימס אני יותר מסופק כי יש הבדלים משמעותיים במשחק שלהם שלא ממש מתיישבים, בעיקר מבחינת הצורה שהם יוצרים לאחרים.
זה נושא בפני עצמו אבל בתמצות של התמצות אני חושב שהגיע הזמן שיהיה להארפר 1ב׳ התקפי לצידו בקו האחורי בעמדה 2-3, ושחקן מטרה בצבע.
זה יעזור לו ויפתח את המשחק בשבילו, זה הכרחי אם אתה רודף אחרי תארים בכל מקרה, ומשם זה לדבר על חיוטים כי המנעד בין כמה דומיננטים הסקוררים האחרים וכמה איזון הגנתי יש וכו׳, הוא רחב.
בגדול- לבנות סגל עם כמה שיותר שחקני 2way ואיזון בין הגנה והתקפה יעזור לכוכב ההתקפי שלך, משם זה כבר להכנס לרזולוציות עמוקות יותר ויש קיץ ארוך לפנינו ברוך השם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה