סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' יוני 17, 2026 5:58 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 246 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא

גמר ה-NBA: ניקס מול ספרס
ניקס ב-7 5%  5%  [ 1 ]
ניקס ב-6 23%  23%  [ 5 ]
ניקס ב-5 18%  18%  [ 4 ]
ניקס ב-4 5%  5%  [ 1 ]
ספרס ב-7 9%  9%  [ 2 ]
ספרס ב-6 32%  32%  [ 7 ]
ספרס ב-5 9%  9%  [ 2 ]
ספרס ב-4 0%  0%  [ 0 ]
סך הכל הצבעות : 22
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יוני 14, 2026 6:41 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
17 מ-60 מהשדה לשחקנים שלא קוראים להם ג'יילן ברונסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2026 6:48 am 
מנהל פורום

מטורף מטורף מטורף
איזה קבוצה
כל הזמן בקבר חוץ מבסיום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2026 6:49 am 
מנהל פורום

איי לייק מייק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2026 6:53 am 
מנהל פורום

הבן של מייק בראון נראה בהלם מוחלט
נקווה שלא יחקק כאירוע טראומטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2026 6:54 am 
Junior

הרבה כבוד לנורטון, שהימר על הניקס ב-5 משחקים. נראה לי כמו אחד ההימורים הכי פחות פופולריים לפני הסדרה.

ברנסון שחקן אדיר. ממש שמח בשבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2026 7:39 am 
Senior

סאבוניס כתב:
הרבה כבוד לנורטון, שהימר על הניקס ב-5 משחקים. נראה לי כמו אחד ההימורים הכי פחות פופולריים לפני הסדרה.

היו פה לפחות עוד שניים שהימרו כמוהו (אני לא ביניהם, אני מה5 שהימרו על הניקס ב6).
אבל מטורף - לא מאמין שהניקס לקחו אליפות.

ובאיזו דרך! 15 נצחונות מ16 משחקים? 4 נצחונות אחרי פיגור דו ספרתי בגמר. ריצה סופר דומיננטית וסופר דופר ווינרית שבאופן סמלי מסתיימת עם כל הריבאונד התקפה שהם לקחו בסוף.
היה כדורסל חלש למדי, הספרס יכלו לנצח את זה 12 פעמים בסוף, אבל כנראה עדיין לא בשלים לזה והניקס פשוט רצו את זה הכי הרבה שאפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2026 9:12 am 
מנהל פורום

stavs כתב:
סאבוניס כתב:

היו פה לפחות עוד שניים שהימרו כמוהו (אני לא ביניהם, אני מה5 שהימרו על הניקס ב6).
אבל מטורף - לא מאמין שהניקס לקחו אליפות.

ובאיזו דרך! 15 נצחונות מ16 משחקים? 4 נצחונות אחרי פיגור דו ספרתי בגמר. ריצה סופר דומיננטית וסופר דופר ווינרית שבאופן סמלי מסתיימת עם כל הריבאונד התקפה שהם לקחו בסוף.
היה כדורסל חלש למדי, הספרס יכלו לנצח את זה 12 פעמים בסוף, אבל כנראה עדיין לא בשלים לזה והניקס פשוט רצו את זה הכי הרבה שאפשר.

אני אחד מהם :men: :men: :men:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2026 9:29 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הנרטיב המעניין של הגמר הזה (מלבד כמובן הזכיה של הניקס לאחר 53 שנים) הוא שויקטור וומבניאמה הפך מהפנים של הליגה שכולם אוהבים ומקווים שלא ייפצע כדי שהפוטנציאל יתממש, לVilain הנוכחי של הליגה, לטעמי בצדק בעקבות כל העבירות המלוכלכות שלו במהלך הפלייאוף. איבוד היתרון במשחק 4 והאיבוד הנוראי בסיום משחק 3 ירדפו אותו מעכשיו ועד שיצליח לזכות באליפות בעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2026 9:33 am 
מנהל פורום

לא יודע אם הוא הופך ל-Vilain. לדעתי זה רחוק משם. אבל כרגיל ההייפ המוגזם התרסק וטוב שככה, כי התחיל ממש לעלות לו וזה לא בריא למישהו בן 22. מקווה שההפסד בסדרה, שהוא בעיקר עליו, יוריד אותו קצת לקרקע וגם את התקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2026 9:41 am 
Junior

אני לגמרי חושב שויקטור הפך לVilain של הליגה בסדרה הזאת... השילוב של השחצנות, הפאולים הדי מגעילים וחוסר היכולות לגבות את זה על המגרש הפכו אותו לשחקן שבא לך שהוא יפסיד.
הוא הולך להיות מפחיד אפילו יותר - ההתקפה שלו רחוקה מלהיות מה שהיא יכולה להיות (ההגנה שלו כבר עכשיו הכי טובה שראיתי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2026 9:44 am 
Hall of Famer

קודם כל זה הישג מדהים לניקס ולברנסון, שאף אחד לא באמת האמין בו ככוכב שסוחב קבוצה לאליפות, לקא"ט שכולם ירדו עליו שהוא לא מחויב ושהוא רך מדי, אנונובי שכמה פעמים היה נראה לפני פריצה בטורונטו ולהפוך לכוכב, ואז לא הצליח לשבור את תקרת הזכוכית ואכזב את כולם.

לגבי הספרס, אני חושב שהסדרה הזו מחזקת את מה שאני חושב כבר הרבה זמן, דילן הארפר הוא גארד העתיד של המועדון הזה וכל מי שלא מתאים לידו צריך ללכת. לספרס יש הזדמנות להשתדרג בצורה רציני בקיץ, לפוקס יש ערך בליגה, לוואסל יש ערך ולקאסל יש *המון* ערך, הם צריכים למצוא להם קונה ולהביא ליד וומבי והארפר את הוטרנים שיעזרו להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2026 10:13 am 
Sophomore

rony כתב:
קודם כל זה הישג מדהים לניקס ולברנסון

הוא השווה את השיא של מייקל ג'ורדן מ-1998 בנקודות למשחק חוץ שהבטיח אליפות.
הניקס אגב היא הקבוצה הראשונה שזוכה גם באליפות וגם בגביע ה-NBA באותה עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2026 10:17 am 
מנהל פורום

אבל אבל קאסל דווקא כן מתאים להיות באותה קבוצה עם הארפר ווומבי
פשוט הארפר צריך להיות מקבל ההחלטות בחמישיה וקאסל האנרגיה מהספסל
פוקס צריך לקבל הנחה ששיחק פצוע את כל שתי הסדרות האחרונות
ואני רואה קו גארדים של פוקס הארפר ווואסל לוקח אליפות
גבוה מחליף איכותי יותר מפרנץ' ונילה ו4 פיסי יגדול יותר מז'וליאן הם המפתח לשיפור של סן אנטוניו
זהו, שתי ההתאמות האלה ולהניע מנועים לאליפות בשנת 27

באשר לפאולים המלוכלכים של וומבי
וואלה לא יודע אם מדובר בטיפוס אפל או בשחקן שלא מפסיק לקבל את הדחיפות, נעילות ומכות ופעם ב250 עבירות מתפוצץ הוריד במוח
אני מת עליו
קונה אותו בתור הפנים של הליגה
אני גם אוהב צרפתים הרבה יותר מאריקאים באופן כללי
וה"אולה, אולה, אולה אולה..." שהוא לימד את הקהל בסן אנטוניו הרבה יותר מוצלח מהשאגות הדביליות על let's go או defense
עונה חלומית לסן אנטוניו, מטורפת
לא תאמן
האכזבה באה מהציפיות שהתפתחו עם הניצחון של OKC
אבל השורה התחתונה סן אנטוניו היכתה את כל התחזיות שמחוץ לראש הקודח של וומבי
וממבי בכה כשהוא עם כמה שחקנים נחמדים ממוצא צרפתי הפסידו ללברון, סטפן קארי אמביד וKD
אשכרה בכה כי האמין שהוא היה צריך לנצח אותם.
זה הטיפוס, אין תקרה גבוה מידי לצפיות שלו מעצמו וכיף שיש לנו אותו בענף שאנחנו אוהבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2026 10:17 am 
מנהל פורום

Euro_Basket כתב:
rony כתב:

דאבל
מעכשיו זה יהפוך לרף החדש לעונה מושלמת
מה שיעלה מאוד את היוקרה של המפעל הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2026 10:23 am 
מנהל פורום

וומבי כתב:
אי אפשר להשוות את זה לכלום. זה השיעור הכי גדול שקיבלתי בחיים שלי, אלמד מזה ואני עוד לומד - יותר מכל פעם אחרת בחיים שלי", אמר, "זו הייתה חתיכת שנה בכל מה שקשור לניסיון. לא חושב שהיינו יכולים להשיג יותר ניסיון בעונה אחת, זה היה קשה ומלא בשיעורים שלמדתי".

"זה כל כך כואב", אמר, "אבל אני לא בורח מזה, אני משתמש בזה כדי לתדלק את עצמי. אני בטוח שכל החבר'ה האלה (שלקחו אליפויות לפניו) לא היו מרוצים מכך שהם לא זכו בפעם הראשונה, וגם אני לא מסופק מזה. כמו שאמרתי, זה השיעור הגדול בחיי. זה הפתיע אותי, הפתיע אותי שבכל משחק היה אותו תרחיש".

וומבי סיכם ואמר: "אחד הדברים שלמדתי הוא שמרחב הטעות הוא מאוד צר. אנחנו שלטנו ברוב הסדרה הזאת, אבל הטעויות שלנו הובילו אותנו להיענש כל כך חזק. אסור לשגות כל כך הרבה. זו הסיבה שהפסדנו"

יופי ויקטור
אל תקשיב להייטרים
צרפת תכבוש את ארצות הברית ותנהיג חובת שמפנייה וצדפות בכל ארוחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2026 10:29 am 
מנהל פורום

ואחרי כל דברי הסגידה שלי לוומבי
אני אגיד שוב
צריך להתחיל להרחיק אותו ממשחק ולתת לו עונשים רציניים יותר כדי שהחלק הזה בהתנגות שלו ימצמצם למינימום
והיא צריך להרחיק אותו למשחק אחד לפחות במהלך הפלייאוף הזה אם לא בסדרה מול הניקס אז בסדרה מול מיניסוטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2026 11:54 am 
Senior

Euro_Basket כתב:
rony כתב:

אני חושב שהנתון הכי אנדרסטייטד בהיסטוריה של הליגה הוא שמייקל ג׳ורדן פרש מכדורסל אחרי משחק של 45 נק' בcloseout game שנגמר בתוצאה 87-86.
זה משול ל50 נקודות מברנסון בגמר הזה. דמיינו שאחריו ברנסון פורש כי ההנהלה של הניקס לחצו עליו שהם רוצים כבר להתחיל את הבנייה מחדש :-(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2026 11:55 am 
Hall of Famer

לא צפיתי אבל המספרים מראים עוד משחק ענק של השודד פוקס. חייבים להעביר אותו עוד שבועיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2026 12:05 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:
וואלה לא יודע אם מדובר בטיפוס אפל או בשחקן שלא מפסיק לקבל את הדחיפות, נעילות ומכות ופעם ב250 עבירות מתפוצץ הוריד במוח

אני בטוח שדוחפים אותו ומציקים לו במהלך משחקים, כמו לכל סופרסטאר, אבל הוא עשה לא מעט מהלכים מלוכלכים בפלייאוף הזה - המרפק לנאז ריד, החבטה בראש של ברונסון, הנחיתה על הרגל של ברונסון במשחק החמישי, אפילו המהלך בו הפכו את השריקה לעבירה שלו על קא"ט (זה היה ברור שהוא השאיר את היד סביב קא"ט כדי לסחוט תוקף על חיבוק לא חוקי) - שבשילוב עם העובדה שהשופטים (בהוראה מלמעלה?) הגנו עליו מהרחקה, הופך את כל העניין למדיף ריח רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2026 12:07 pm 
מנהל פורום

satriani כתב:
לא צפיתי אבל המספרים מראים עוד משחק ענק של השודד פוקס. חייבים להעביר אותו עוד שבועיים

עוזב מספרים. קבלת החלטות ברמה הכי גרועה שיש.
החטיא בדק' האחרונות 3-4 ג'אמפרים מחצי מרחק. בכלל מעניין יהיה לראות את ה-shot chart שלו בסדרה. וגם יש לו בעיה בשיקול דעת במסירות. זה נראה כאילו עד ה-NBA מאמנים אמרו לו לא למסור וגם ב-NBA רק עכשיו בפלייאוף זו הפעם הראשונה שבה הוא צריך למסור לשחקנים שעושים עליהם DENY והוא פשוט לא יודע מה לעשות. איבודים מפגרים אחד אחרי השני.
אם לפחות היה עושה הגנה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2026 12:10 pm 
Junior

uriel17 כתב:
האכזבה באה מהציפיות שהתפתחו עם הניצחון של OKC
אבל השורה התחתונה סן אנטוניו היכתה את כל התחזיות שמחוץ לראש הקודח של וומבי

זה ממש נכון.
הסתכלתי הבוקר על האחוזים בתחילת העונה לזכיה באליפות ( https://www.basketball-reference.com/le ... _odds.html ) ולפי העמוד הזה הניקס היו עם רביעיים (+900) מבחינת סיכויים והספרס היו 17 (+6600) בליגה.

אגב, בגלל זה אני לא אוהב את כל הדיבור על זה שוומבי "נעלם" או "לוזר" ודברים כאלו - פלייאוף ראשון של הילד בחיים, אולי קצת עלה לו לראש (ולכן הוא הנבל של הליגה) אבל בשביל ריצת פלייאוף ראשונה זה מדהים ממש, זה בשום צורה לא מאכזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2026 12:12 pm 
מנהל פורום

sir charles כתב:
uriel17 כתב:

אני בטוח שדוחפים אותו ומציקים לו במהלך משחקים, כמו לכל סופרסטאר, אבל הוא עשה לא מעט מהלכים מלוכלכים בפלייאוף הזה - המרפק לנאז ריד, החבטה בראש של ברונסון, הנחיתה על הרגל של ברונסון במשחק החמישי, אפילו המהלך בו הפכו את השריקה לעבירה שלו על קא"ט (זה היה ברור שהוא השאיר את היד סביב קא"ט כדי לסחוט תוקף על חיבוק לא חוקי) - שבשילוב עם העובדה שהשופטים (בהוראה מלמעלה?) הגנו עליו מהרחקה, הופך את כל העניין למדיף ריח רע.

לא מתווכח על זה והקדשתי פוסט שלם שדורש להעניש אותו באופן אפקטיבי כלומר להרחיק להרחיק עד שיבין את המסר
לטווח הארוך אין לליגה אינטרס שסן אנטוניו תפרח אלא דווקא הקבוצות מהשווקים הגדולים
ככה שאני לא רואה יסוד להאמין שיקבל יחס מועדף
בסדרה הספציפית הזו, אולי רצו להאריך את הסדרה וניסו לעזור לו
אולי
קלוש, אבל אולי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2026 12:16 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

What If שעלה לי עכשיו - מה עם בשלשה של ברונסון כשוומבי שם את הרגל מתחת לרגלו, ברונסון היה לא רק נוחת עליה אלא גם נפצע באופן שהיה גומר לו את הסדרה (כמו הפציעה של קוואי מול פצ׳וליה בזמנו) וניו יורק מפסידים את המשחק החמישי - האם הליגה היתה מרחיקה את וומבי למשחק ומסתכנת בהמשך שארית הסדרה ללא שני הסופרסטארים המובילים, או שומרת על וומבי ומאפשרת לספרס לחזור מ3-1 ולגנוב את האליפות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2026 12:21 pm 
מנהל פורום

חוקי הנחיתה סבוכים ומסובכים
ראיתי כל מיני נחיתות שהייתי מוכן להשבע שזה פלגרט ובהילוכים חוזרים השופטים החליטו שלא.
הייתי מחכה לדוח שיפוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2026 12:30 pm 
Senior

הליגה לא הייתה מרחיקה את וומבי גם אם הרגל של ברנסון הייתה יוצאת מהמקום, פוגעת לקאט בברך וקורעת לו את הרצועה הצולבת.
עכשיו כמובן שכדי להסוות את היחס הזה, הם ייתנו לו את הפלייגרנט בדיעבד, כשאין לזה שום משמעות על הגמר והרייטינג.

בכל מקרה, גמר לא טוב של וומבי, אבל זה הרבה יותר לברון של 2007 שהביא קבוצה נגד הסיכויים לגמר (פה הרבה הרבה פחות סחיבה על הגב) כשעצם ההגעה לגמר הופכת את זה בהכרח לפלייאוף שנרשם לזכות וומבי, אבל אז בגמר הוא נראה overwhelmed מול יריבה שהייתה עדיפה (גם כאן - פחות קיצוני מאשר אצל לברון. פה הספרס היו לא פחות טובים, אבל היה פער עדיין ביכולת לנצח משחקים צמודים שנבע ברובו מפער בניסיון), מאשר לברון של 2011 שעשה גמר ממש רע ונעלם כשהיו צריכים אותו.
זה ישים אולי קוף קטן על הגב של וומבי, אבל כל סטיגמת לוזר או צ׳וקר שינסו להדביק לו תהיה לא מוצדקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 246 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], מיכאל, עופר האדום ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: