סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' יולי 28, 2026 3:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יולי 23, 2026 4:11 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
stavs כתב:
אני לא כתבתי שום דבר שלילי על זה, רק אמרתי שעובדתית הוא כל פעם עבר לסיטואציה טובה יותר ברגע שהוא יכל?
אבל כן - אני לגמרי חושב שזה הופך את האליפויות שלו לשוות פחות, והופך אותו לאחד שהרבה פעמים בחר להקל על עצמו במקום להתמודד.
נכון שבקליבלנד זו הייתה חתיכת התמודדות ואנחנו לא יודעים איך רוב הכוכבים האחרים היו מתנהגים במצב כזה (אנחנו יודעים ש3 אחרים שהבאתי למשל נשארו יותר זמן מלברון), אבל כאמור -
א. הוא לא היה חייב לעבור דווקא לקבוצה של דוויין וויד מכל האנשים ולהביא איתו את בוש.
ב. הסיטואציה שלו במיאמי לא הייתה גרועה משאין כמוה ב2014, אבל הוא החליט שהגיע הזמן לעבור לסיטואציה טובה יותר.
ג. גם הסיטואציה בקליבלנד ב2018 לא הייתה גרועה, והוא החליט לעבור שם לסיטואציה טובה יותר.
ד. אפילו הסיטואציה בלייקרס ב2019 לא הייתה רעה והוא עשה טאמפרינג לדייוויס כדי להכריח את דרכו ללייקרס.

מדובר באחד שפעם אחר פעם מחפש את ההזדמנות הנוחה יותר מזאת שיש לו. אתה תגיד שזה ראוי להערכה, צ׳ארלס יגיד שזה לוזרי ומעפן, אני אגיד שלא כזה אכפת לי, אבל שאף אחד לא יגיד לצ׳ארלס שהוא טועה כשהוא קורא לו אופרטוניסט ושזה קצת חרטוט להציג את זה כאילו ללברון לא הייתה ברירה.

מה זה להקהל על עצמו במקום להתמודד? אתה לא מסכים עם הטענה שכל שחקן בטופ 10-20 שיחק מרבית הקריירה עם שחקני אול-נבא (ורובם עם HOFים)? מה כוללת ההתמודדות הזאת? לדחוף את אילגואסקס ואת מו וויליאמס לקצה? עזוב רגע קלישאות, תסביר לי מה זה "להתמודד" אחרי 7 שנים שהשחקן הכי טוב לידו היו מו וויליאמס (תתקן אותי עם אני טועה). לגבי הטענות:
א. לא חייב, אבל רצה. כאמור ב7 שנים שיחק עם שחקן שהיה פעם אחת אולסטאר (שגם בעונת האולסטאר אנחנו מדברים על שחקן של 17.8 נק' למשחק, כן?). אין ויכוח שהוא בנה קבוצה שהייתה פייבוריטית לאליפות מday 1 ואם ה"מורשת" שלו הייתה נגמרת במיאמי זה באמת לא היה מספיק (ראה ערך דוראנט בGSW שאף אחד לא לוקח ברצינות).
ב. זו פרשנות שלך. כשהוא עבר לקליבלנד זה היה תחת הטייטל של "חזרה הבייתה" לקבוצה עם בחירת סיבוב ראשון ושחקן מוכשר שלא עשה שום דבר עד אז (וגם לא מאז ממש). אני ממש לא בטוח שבזמן המעבר קליבלנד הייתה טובה ממיאמי (כאילו הצוות המסייע).
ג. הוא ממש לא עבר לסיטואציה טובה יותר, נהפוכו. הוא לא עשה פלייאוף בעונה הראשון והסגל המסייע לידו כלל ילדים ספק מוכשרים ספק לא (אינגרם היחיד שיצא משם לקריירת אולסטאר).
ד. די נו, אז עכשיו גם לדרוש שיביאו שחקן לקבוצה שלך זה לא בסדר? הוא שיחק בקבוצה שלא עשתה פלייאוף והפעיל לחץ להביא חיזוק וזה גם "אופורטוניסטי"? נובמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 23, 2026 5:45 pm 
Senior

להקל על עצמו זה לעבור בכל פעם לסיטואציה טובה יותר. וזה מה שהוא תמיד עשה.
להתמודד זה או להמשיך בקליבלנד או לחלופין ללכת לכל אחת מ27 קבוצות שבהן לא היה שחקן כמו דוויין וויד ושחקן כמו כריס בוש - שניהם בשיאם.
להתמודד זה להישאר במיאמי שהגיעה לגמר עונה קודם במקום לעבור לקבוצה שהרגע שאתה בפעם השלישית בבחירה הראשונה בדראפט ב4 השנים האחרונות!! (גם כן קבוצה עם בחירת סיבוב ראשון ושחקן מוכשר) בשנייה שוויד מצליח להראות סימני הזדקנות.
להתמודד זה להישאר בקליבלנד אחרי שרוקנת את כל הקופה שלה מנכסים בלחץ על הג׳י אמים במשך ארבע שנים במקום לברוח לLA שבחרה בטופ 4 כמה שנים ברציפות והיה לה בוכטה של שחקנים צעירים מוכשרים.
"הפעיל לחץ כדי להביא חיזוק" זה בערך כמו להגיד שפיל היא חיה עם אף יחסית ארוך ומעט גמישה והיא גדולה יותר מכלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 23, 2026 5:49 pm 
Hall of Famer

ועדיין, מה האלטרנטיבה.
לג׳ורדן היתה את הפריבליגיה של שני הג׳רים, את המאמן הטוב בעולם (פיל ג׳קסון), את סקוטי פיפן (הסמול פורוורד הטוב של שנות התשעים) ופאוור פורוורד בולדוג שאין דברים כאלה (לא משנה אם קראו לו גרנט או רודמן), וגם בשלישייה השניה, את אחד השחקנים השישיים הטובים בתולדות הליגה.
קובי הגיע לליגה, ובמקרה שיחק באותה קבוצה עם הסנטר הטוב ביקום.
סטף קרי נהנה מהעובדה שהקלעי מס׳ 2 בכל הזמנים שיחק איתו באותה קבוצה,
על דוראנט כבר דיברנו.

שחקנים מעולים שלא שפר להם המזל לשחק לצד כוכבים גדולים אחרים, או שלא עשו כמו לברון וצדו את אותם שחקנים, פשוט לא לקחו אליפויות. דומיניק ווילקינס וצ׳רלס בארקלי הם שני דוגמאות מעולות.
אני באמת לא רואה עם זה בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 23, 2026 5:54 pm 
Senior

ורק כדי להבהיר "לחץ להביא חיזוק" - לפי דיווחים הפעיל הרבה לחץ על דייוויס שידרוש טרייד ללייקרס, החבר הכי טוב שלו שהיה הסוכן של דייוויס ואחד האנשים החזקים בענף כופף לניו אורלינס את היד בשביל טרייד ולחץ על קבוצות אחרות שדיוויס לא יחדש שם חוזה, מה שהוריד הצעות אחרות מהשולחן והוריד אולי גם את המחיר שהלייקרס שילמו עליו.
לא יודע אופורטוניסטי או לא אופורטוניסטי, זה היה אירוע די יוצא דופן בשעתו וללא ספק צעד שנועד להקל את הדרך שלו לעוד אליפות. אבל בסדר - נוריד את זה. רק 3 פעמים עזב קבוצה לסיטואציה טובה יותר, ואולי עכשיו פעם רביעית. בטח לא דפוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 23, 2026 5:55 pm 
Senior

נורטון כתב:
ועדיין, מה האלטרנטיבה.
לג׳ורדן היתה את הפריבליגיה של שני הג׳רים, את המאמן הטוב בעולם (פיל ג׳קסון), את סקוטי פיפן (הסמול פורוורד הטוב של שנות התשעים) ופאוור פורוורד בולדוג שאין דברים כאלה (לא משנה אם קראו לו גרנט או רודמן), וגם בשלישייה השניה, את אחד השחקנים השישיים הטובים בתולדות הליגה.
קובי הגיע לליגה, ובמקרה שיחק באותה קבוצה עם הסנטר הטוב ביקום.
סטף קרי נהנה מהעובדה שהקלעי מס׳ 2 בכל הזמנים שיחק איתו באותה קבוצה,
על דוראנט כבר דיברנו.

שחקנים מעולים שלא שפר להם המזל לשחק לצד כוכבים גדולים אחרים, או שלא עשו כמו לברון וצדו את אותם שחקנים, פשוט לא לקחו אליפויות. דומיניק ווילקינס וצ׳רלס בארקלי הם שני דוגמאות מעולות.
אני באמת לא רואה עם זה בעיה.

שוב - יש תהום ענקית בין מה שהוא עשה לבין להישאר 23 שנים ברצף בקאבס, אני לא מאמין שאני שוב צריך להגיד את זה בדיון הזה שבו אני שוב ושוב אומר שזו אפילו לא ביקורת על לברון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 23, 2026 7:46 pm 
Junior

stavs כתב:
ורק כדי להבהיר "לחץ להביא חיזוק" - לפי דיווחים הפעיל הרבה לחץ על דייוויס שידרוש טרייד ללייקרס, החבר הכי טוב שלו שהיה הסוכן של דייוויס ואחד האנשים החזקים בענף כופף לניו אורלינס את היד בשביל טרייד ולחץ על קבוצות אחרות שדיוויס לא יחדש שם חוזה, מה שהוריד הצעות אחרות מהשולחן והוריד אולי גם את המחיר שהלייקרס שילמו עליו.

מה?!?! שחקן בNBA דרש טרייד לקבוצה ספציפית ולא הסכים להאריך חוזה באף קבוצה אחרת?!
וואו זה משהו שאף פעם לא קרה חוץ ממקרה דיוויס, Damn you לברון!

ואיך זה לא ביקורת על לברון אם לפני רגע כתבת שזה הופך את האליפויות שלו לשוות פחות? אולי זה לא ביקורת על לברון האדם ( או לברון איש המשפחה או כל לברון אחר) אבל זה בהחלט ביקורת על לברון השחקן (כמובן זכותך). קצת וויב של אבישי בן חיים מדברים על אחדות תוך כדי השפרצת רעל.

ואתה בטוח בטיעון שלך שב2019 הוא עזב לקבוצה טובה יותר? מי אלו השחקנים הטובים יותר שהיו בלייקרס? אינגרם שחקן חמוד מאוד בלי ספק, מי עוד? איזה עוד "כוכב" היה שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 23, 2026 8:26 pm 
Senior

שמע, אם הייתי יודע שאתה תיקח את זה כל כך אישית לא הייתי נכנס לזה ופוגע ברגשותיך ככה, סליחה שאמרתי איזשהו משהו שמזלזל מעט בלברון (האליפויות שלו שוות פחות משל אחרים? אוי ואבוי!), הוא המלך של כולנו, זה לא יקרה שוב.

לגבי דיוויס - יאללה, בבקשה, תן לי עוד דוגמא של שחקן שעשה את זה לפני דיוויס, נקודות בונוס אם זה גם שחקן שהסוכן שלו הוא החבר הכי טוב של שחקן אחר שהוא במקרה גם הכוכב של הקבוצה אליה השחקן כפה את דרכו.

לגבי הלייקרס - היו שם אינגרם, ג׳וש הארט, לונזו בול לפני הפציעות, ברוק לופז, זובאץ׳, ג׳וליוס רנדל, קוזמה, קארוסו, זו הייתה נחשבת לקבוצה מוכשרת וצעירה והיה די ברור שזה עניין של זמן עד שכמה חבר'ה שם ייארזו בשביל כוכב אחר, בדיוק כמו שקרה עם קווין לאב ארבע שנים קודם לכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 23, 2026 8:51 pm 
Hall of Famer

לונזו בול הרוקי, זובאץ׳ לפני שהוא נחשב למשהו, רנדל כבר לא היה שם. קוזמה ואינגרם היו הקלעים הבולטים.
זאת באמת היתה קבוצה לא משהו, כשלברון הגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 23, 2026 9:31 pm 
Senior

זה היה מספיק כדי להביא את אנתוני דייויס וזה כל מה שרלוונטי בהקשר הזה והיה ברור מלכתחילה שכך יהיה המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 7:45 am 
Junior

stavs כתב:
שמע, אם הייתי יודע שאתה תיקח את זה כל כך אישית לא הייתי נכנס לזה ופוגע ברגשותיך ככה, סליחה שאמרתי איזשהו משהו שמזלזל מעט בלברון (האליפויות שלו שוות פחות משל אחרים? אוי ואבוי!), הוא המלך של כולנו, זה לא יקרה שוב.

לגבי דיוויס - יאללה, בבקשה, תן לי עוד דוגמא של שחקן שעשה את זה לפני דיוויס, נקודות בונוס אם זה גם שחקן שהסוכן שלו הוא החבר הכי טוב של שחקן אחר שהוא במקרה גם הכוכב של הקבוצה אליה השחקן כפה את דרכו.

לגבי הלייקרס - היו שם אינגרם, ג׳וש הארט, לונזו בול לפני הפציעות, ברוק לופז, זובאץ׳, ג׳וליוס רנדל, קוזמה, קארוסו, זו הייתה נחשבת לקבוצה מוכשרת וצעירה והיה די ברור שזה עניין של זמן עד שכמה חבר'ה שם ייארזו בשביל כוכב אחר, בדיוק כמו שקרה עם קווין לאב ארבע שנים קודם לכן.

תבקר את לברון כמה שבא לך, רק שאם הטיעונים שלך חלשים צפה לביקורת עליהם גם.

מי עשה את זה לפני דיוויס?
ווילט ב1968 אמר שלא ישחק יותר אצל הסיקסרס והסכים לעבור רק ללייקרס.
קארים ב1975 לא הסכים להשאר במילווקי ואמר שיחתום הארכה רק בלייקרס או בניו יורק.
כרמלו ב2011 אמר שהוא לא מאריך בשום מקום פרט לניקס.
קאווי ב2018 דרש טרייד ואמר שהוא לא חותם הארכה במקום שזה לא LA (ואז הספרס שלחו אותו בכוונה לטורונטו והוא אכן לא חתם שם הארכה וחתם בLA).
כריס פול ב2011 כשאמר שהוא לא מוכן להמשיך בניו אורלינס ורוצה רק ללייקרס, מה שגרר את הטרייד המפורסם שהליגה ביטלה.

לגבי הסגל שרשמת - נובמת (כמו שנורטון רשם). בול סיים עונת רוקי סבירה, רנדל לא היה שם, ברוק לופז לא היה שם, אלכס קארוסו ( האנדרפטד שאז עוד היה על גבול הדחקה) בדיוק סיים עונה של 3.6 נק', זובאץ' בן ה21 בדיוק סיים עונה של 3.7 נק' למשחק.
לטעון שהוא "שדרג" את קליבלנד לקבוצה הנפלאה שהייתה לו בלייקרס זה לא טיעון רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 8:47 am 
Senior

sheky כתב:
stavs כתב:

תבקר את לברון כמה שבא לך, רק שאם הטיעונים שלך חלשים צפה לביקורת עליהם גם.

מי עשה את זה לפני דיוויס?
ווילט ב1968 אמר שלא ישחק יותר אצל הסיקסרס והסכים לעבור רק ללייקרס.
קארים ב1975 לא הסכים להשאר במילווקי ואמר שיחתום הארכה רק בלייקרס או בניו יורק.
כרמלו ב2011 אמר שהוא לא מאריך בשום מקום פרט לניקס.
קאווי ב2018 דרש טרייד ואמר שהוא לא חותם הארכה במקום שזה לא LA (ואז הספרס שלחו אותו בכוונה לטורונטו והוא אכן לא חתם שם הארכה וחתם בLA).
כריס פול ב2011 כשאמר שהוא לא מוכן להמשיך בניו אורלינס ורוצה רק ללייקרס, מה שגרר את הטרייד המפורסם שהליגה ביטלה.

לגבי הסגל שרשמת - נובמת (כמו שנורטון רשם). בול סיים עונת רוקי סבירה, רנדל לא היה שם, ברוק לופז לא היה שם, אלכס קארוסו ( האנדרפטד שאז עוד היה על גבול הדחקה) בדיוק סיים עונה של 3.6 נק', זובאץ' בן ה21 בדיוק סיים עונה של 3.7 נק' למשחק.
לטעון שהוא "שדרג" את קליבלנד לקבוצה הנפלאה שהייתה לו בלייקרס זה לא טיעון רציני.

אני אגיד את זה בפעם המאה ואני לא עונה לך יותר על זה - אני לא מבקר את לברון, אני אומר שהוא הפגין באופן קבוע דפוס של לעבור להזדמנות הטובה יותר ברגע שהסיטואציה בקבוצה הנוכחית שלו הראתה תקיעות או ירידה.
זה לא מפריע לי ממש, אני לא חושב שהוא אפס או שמה שהוא עשה לא מוסרי, שכל אחד יתייחס לזה נציגי לפי סט הערכים שלו. מי שיראה בזה ראייה אסטרטגית טובה - בכבוד, אני אבין את הגישה הזאת. אבל להעמיד פנים שהדפוס הזה לא קיים זה לטמון את הראש בחול ולהיות ילדותי לגבי זה.

לגבי רשימת השחקנים שהבאת - יאללה, נניח. כאילו - היא לא מדויקת, קאווי לא דרש לעבור רק לקבוצה ספציפית, אלא אמר שלא יאריך חוזה בשום מקום, כריס פול לא דרש להגיע ללייקרס, אבל הבאת דוגמא מוצלחת של כרמלו, ואני לא יודע לגבי הישנים יותר, נניח שעוד אחד מהם מדויק. סבבה

ולגבי הלייקרס - אני לא מצליח להחליט אם אתה לא מבין איך הnba עובד, או שאתה עושה פה דמגוגיה. מכיוון שאני לא זוכר פעמים אחרות שבהן הפגנת כזאת חוסר הבנה פה בפורום, ובעיקר בגלל שאתה מכניס לי מילים שלא אמרתי, אני נוטה לכיוון הדמגוגיה.
אז אני אכתוב את זה מסודר - לא טענתי שלברון עבר לקבוצה נפלאה בלייקרס, כתבתי שהוא עבר לסיטואציה טובה יותר שם. סיטואציה טובה יותר זה שחקנים צעירים שאפקר להעביר בטרייד, כמו שקקה עם וויגינס בקאבס (וראה זה פלא - הם אכן שימשו לטרייד על אנתוני דייויס! שוק! שנתיים אחר כך הם העבירו את החצי השני תמורת ווסטברוק דרך אגב, שוב כי לברון דרש), זו סיטואציה נוחה יותר וגמישה יותר ביחס לתקרה, זה יעד שקל למשוך אליו כוכבים. מוזמן לחזור להסתכל אל קליבלנד נראתה כשהוא עזב ולספר לי איך זו הייתה סיטואציה טובה יותר. עד אז, כל מה שאני רואה פה זה בעיקר ויכוח נסער עם טענות שלא טענתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 9:23 am 
Senior

ורק כדי שלא תקרא לי אבישי בן חיים יותר - אני חושב שהאליפויות של לברון שוות פחות מאחרות, כן, אבל זה לא נאמר בביקורתיות. לברון העדיף 5 אליפויות כאלו על נניח 2-3 פחות אופורטוניסטיות, לגיטימי מבחינתי, הוא לא חייב לי כלום.
איכשהו אני מהמר שאתה כן מסתכל על האליפויות של דוראנט כשוות פחות מזו של יוקיץ׳, אבל מבחינתי גם היא לא פסולה, היא שווה מבחינתי פחות, אבל זו בחירה שדוראנט בחר על פני להמשיך להיות מתוסכל מהראש בקיר של ווסטברוק או אופציות ביניים וזה בסדר.

ובכל זאת - אתה אוהב לספור אולסטארים לצוות המסייע - בוא תספר לי כמה אולסטארים ממש מהשנים שקדמו לכך היו לצוות המסייע של לברון במיאמי, בקליבלנד ובלייקרס ביחס לצוות המסייע של יאניס, לצוות המסייע של יוקיץ׳, של קאווי בטורונטו, של נוביצקי בדאלאס, של אייזיאה. בסדר שאלו קבוצות טובות יותר מקליבלנד 2009, אבל לא היו איזה 25 קבוצות כאלו בליגה כשלברון עבר למיאמי? תסתכל כמה מעט כוכבים היו בליגה כשהוא החליט ללכת ולהתאחד עם שניים מהם שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 12:42 pm 
Sophomore

גם אני חושב שהאליפויות של יאניס-יוקיץ-נוביצקי שוות יותר בפני עצמן מכל אליפות שלקח לברון, או קובי/דוראנט וכו׳ שאף פעם לא עשו את זה כנאמבר 1 מובהק כשהנאמבר 2 לא בטופ של הליגה, ועוד בקבוצה שהתחילו בה את הקריירה.
אבל זה גם הגיע עם מחיר היסטורי כבד, נוביצקי עם ניהול קריירה אחר יכל אולי לסיים עם 4 אליפויות ודיון מול דאנקן, יוקיץ׳ אולי יכל לסיים עם 5 ודיון מול קובי.
עזבו שהוא תמיד מפסיד בדיון, אבל עדיין הוא היחיד שעומד לדיון - לברון לא היה עומד לדיון מול מייקל אם הוא היה נשאר בקליבלנד כל הקריירה ומסיים עם טבעת או שתיים, כנ״ל לא אם היה מדלג ממנה בזמנו לניקס עם כרמלו נניח במקום למיאמי עם וייד והיה מסיים שם את הקריירה עם 2-3 אליפויות.
ואם כבר מזכירים את מייקל, גם הוא לא היה ממשיך בבולס, או שלא היה הופך למייקל שאנחנו מכירים, אם הקבוצה שם הייתה ממשיכה להיראות כמו בשנים הראשונות שלו שם.

מבחינתי השורה התחתונה היא שלגמרי אפשר להבין את הטענות בנושא כלפי לברון, אין ספק שזה צרם בזמן אמת וצורם בראייה היסטורית שהוא הצטרף למיאמי כשווייד כבר שם גם אם היה ברור שווייד מוסר לו מיידית את כתר האלפא, ואין ספק שאם הוא היה נשאר בקליבלנד כל השנים, וכל הכוכבים שהוא שיחק לצידם וכל האליפויות שהוא זכה בהן היו מתרחשות בדיוק אותו דבר רק בקליבלנד לאורך כל הדרך, זה היה נחשב הרבה יותר, כל התפיסה לגביו הייתה אחרת, הוא היה מקבל קייס אמיתי בדיונים מול מייקל.
ומצד שני אפשר להבין שהתסריט הקסום הזה פשוט לא היה אפשרי, הסיטואציה עם וייד ובוש תוכננה שנים ומיאמי פשוט הכינה את הקרקע הכי טוב, וזה שמדובר לכל הדעות בבנאדם אינטיליגנט בהרבה גם מהכוכב הממוצע בהיסטוריית הליגה, שידע איך להשתמש בשכל שלו ובכח שלו בשביל לבנות לעצמו את הקריירה ולא להיות הראש הקטן שנותן לאחרים לקבוע את גורלו, אני לא חושב שזה נכון באמת לספור את זה לרעתו, לא חושב שזה הוגן, לא חושב שהוא היה צריך לבחור לשחק בקבוצות קצת פחות טובות בשביל לקבל יותר הערכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 6:32 pm 
Hall of Famer

לפילדלפיה מסתבר.
אופורטוניסטי משהו, סטאבס, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 7:16 pm 
Senior

מה פתאום, הוא פשוט אוהב את מזג האוויר שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 7:39 pm 
Junior

stavs כתב:
לגבי רשימת השחקנים שהבאת - יאללה, נניח. כאילו - היא לא מדויקת, קאווי לא דרש לעבור רק לקבוצה ספציפית, אלא אמר שלא יאריך חוזה בשום מקום, כריס פול לא דרש להגיע ללייקרס, אבל הבאת דוגמא מוצלחת של כרמלו, ואני לא יודע לגבי הישנים יותר, נניח שעוד אחד מהם מדויק. סבבה

ולגבי הלייקרס - אני לא מצליח להחליט אם אתה לא מבין איך הnba עובד, או שאתה עושה פה דמגוגיה. מכיוון שאני לא זוכר פעמים אחרות שבהן הפגנת כזאת חוסר הבנה פה בפורום, ובעיקר בגלל שאתה מכניס לי מילים שלא אמרתי, אני נוטה לכיוון הדמגוגיה.
אז אני אכתוב את זה מסודר - לא טענתי שלברון עבר לקבוצה נפלאה בלייקרס, כתבתי שהוא עבר לסיטואציה טובה יותר שם. סיטואציה טובה יותר זה שחקנים צעירים שאפקר להעביר בטרייד, כמו שקקה עם וויגינס בקאבס (וראה זה פלא - הם אכן שימשו לטרייד על אנתוני דייויס! שוק! שנתיים אחר כך הם העבירו את החצי השני תמורת ווסטברוק דרך אגב, שוב כי לברון דרש), זו סיטואציה נוחה יותר וגמישה יותר ביחס לתקרה, זה יעד שקל למשוך אליו כוכבים. מוזמן לחזור להסתכל אל קליבלנד נראתה כשהוא עזב ולספר לי איך זו הייתה סיטואציה טובה יותר. עד אז, כל מה שאני רואה פה זה בעיקר ויכוח נסער עם טענות שלא טענתי.

קאווי אמר שהוא יאריך חוזה רק בקבוצה מלוס אנג'לס, אז נכון שלא הסוכן שלא אמר כמו ריץ' פול אבל "מקורבים" אמרו שקאווי יאריך רק בקבוצות מLA.

אז אם הבנתי את הטיעון נכון, קבוצה לא טובה עם נכסים - שיפור מצב.
קבוצה טובה עם שחקנים צעירים שלא עשו הרבה - שיפור מצב.
איזו קבוצה שיכלה להחתים אותו באותו קיץ היית מעבר לקבוצה טובה (או שהוא חייב לעבור רק לקבוצה פח?) שלא הייתה מחשיב אותה כאופרטוניסטית?

לגבי קליבלנד - זו קבוצה ששניה לפני המעבר עשתה גמר NBA עם לברון. ברור שאחרי שהוא עזב קליבלנד הלכו על ניקוי הקבוצה ככל שהם יכלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 8:49 pm 
Junior

איזה קיץ של פילי! רק לפני חודשיים הם נראו כמו קבוצה בדרך למטה, תקועים עם החוזים הכבדים של ג'ורג' הדועך ואמביד הפצוע בלי שום יכולת להשתפר.

עכשיו הם עם חמישייה שכוללת 3 שחקני טופ 20 בליגה (בדירוג של הרינגר), עוד שחקן שכשהוא בריא הוא גם טופ 20 (וגם MVP רק לפני שלוש שנים) ואחד השחקנים הצעירים הכי מבטיחים בליגה. חמישה שכל שחקן בה יכול לקלוע 40 נקודות במשחק נתון בלי שזה יפתיע אף אחד, ושקלעה יחד בשנה שעברה 121 נקודות למשחק.

ווש לוקחים טרייד של אמביד תמורת דייויס? פילי הולכים על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 9:05 pm 
Hall of Famer

למה שירצו לעשות משהו כזה? שניהם פציעים ברמות, אמביד טוב יותר כשהוא לא פצוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 9:24 pm 
מנהל פורום

AD
פחות פציע
אז אולי זה מקזז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 11:06 pm 
Junior

נורטון כתב:
למה שירצו לעשות משהו כזה? שניהם פציעים ברמות, אמביד טוב יותר כשהוא לא פצוע.

הגנה? זו קבוצה עם כח אש מטורף. יש נראה לי טיעון שיותר חשוב לה מגן ברמות הגבוהות (נניח ששניהם בריאים). וגם הכימיה עם לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 11:32 pm 
מנהל פורום

טוב לעבור לנושא שנורטון פתח בבקשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 46 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: