סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 12, 2025 12:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 149 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 12:25 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ועדיין זו פאו ואוברדוביץ', משחק 5 יגמר בתבוסה או לפחות בדו ספרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 12:27 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
יכול להיות, אבל היא עדיין הקבוצה הפחות טובה, למעשה לאורך רוב הסדרה. נסים לא קורים הרבה. בעיני עצם זה שמכבי הגיעה למצב של משחק בית מהפיינל פור, מול קבוצה הרבה יותר טובה ממנה, זה כבר הפתעה. לא יכולה להיות שמץ טענה על חוסר מלחמה ורצון. היריבים פשוט יותר טובים.

לא חושב שפאו ''הרבה יותר טובה''.. וניצחון של מכבי הוא בהחלט ריאלי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 12:28 am 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
אני ממש לא מסכים שהזריקות של בלו היו יותר קלות היום. פנא עשתה היום בפעם הראשונה בסדרה עבודה אדירה על בלו וסמית ובעצם לא נתנה להם את הזריקות מבחוץ וכמעט כל הזריקות היו קשות עם יד עם הפנים ובכוח כשהם כבר נזרקו.
.

מסכים. לבלו לא היתה זריקה אחת קלה. אם הוא היה קובי הוא היה דופק אותם על הראש. אבל הוא לא.
כנל סמית - קיבל כמה מבטים טובים אבל נשמר יותר טוב.
למכבי חסר עוד שחקן בספסל שיכול לקום ולתת משהו. בורשטיין די סוס מת. פניני נראה יותר גרוע מבורשטיין שזה מדהים. סופו הגיע מהספסל ונתן את המשחק הכי רע שלו העונה.
ג'יימס לא בסגל בשביל נק'
אז מה נשאר? לפנא היה את שאראס ,הקוגלו ואת פרפרגלו שנתנו משחק די טוב מהספסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Freshman

ועדיין היו לא מעט זריקות חופשיות גם לבלו שמכבי החטיאו ואם היו קולעים זה היה הרבה יותר קרוב.
שימו לב לריבאונד התקפה - 6-16 למכבי. אין ספק שאם מכבי היו לוקחים פחות ריבאונדים בהתקפה, פאו הייתה סוגרת את המשחק הרבה יותר מוקדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Sophomore

אגב, שאראס :clap:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 12:29 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
פאו יותר טובה בדרגות. אל תוטעה מה-2:2. הנצחונות שלהם היו ביתרון ברור מבחינת התנהלות המשחק, גם היום. לדעתי הם היו טובים יותר גם במשחק השני, הרבה יותר מסודרים וקבוצתיים, מכבי ניצחו אותו על מלחמה ורצון עצום ומהלכים אישיים גדולים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 12:32 am 
Hall of Famer

גלדסטון מראיין את השחקנים בחדר הלבשה. כולם עדיין עם הבגדים הצהובים של המשחק. יושבים מדוכאים....מלבד אחד - גיא פניני שלבוש עם ג'ינס אחרי מקלחת...בכל זאת 11:30 ואפשר להגיע לנמל מוקדם הערב.. :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 12:32 am 
Senior

leibo כתב:
ועדיין היו לא מעט זריקות חופשיות גם לבלו שמכבי החטיאו ואם היו קולעים זה היה הרבה יותר קרוב.
שימו לב לריבאונד התקפה - 6-16 למכבי. אין ספק שאם מכבי היו לוקחים פחות ריבאונדים בהתקפה, פאו הייתה סוגרת את המשחק הרבה יותר מוקדם

ממש לא. אם תראה את השידור החוזר תשים לב שפשוט לא היו. אולי התרגלנו לראות את בלו קולע זריקות קשות כשהוא חם, אז כל זריקה נראת קלה, אבל היום פשוט לא היו כאלה.

יותר מזה, ברגע שאתה גורם לקלעי כמו בלו וסמית לעבוד כל כך קשה על כל זריקה אתה מוציא אותם מהמשחק ונכנס להם לראש, ואז כשהם כבר מקבלים חצי מבט אז הם משחררים את הזריקה מהר מיד, לחוץ מידי וכו'.

במשחקים הקודמים מכבי קיבלה את הזריקות שלה מאד בקלות. היום פנא החליטו כנראה לסגור את הקלעים קודם כל. זה הלך להם גם בגלל שהגבוהים של מכבי בכלל לא הגיעו למשחק ולא היו פאקטור התקפי אז לא היה אופציה נוספת.

לא סתם אליהו קלע בדו ספרתי לראשונה בסדרה לדעתי. פנא העדיפו שהוא יקלע מאשר הקלעים לדעתי ולכן הוא מצא את עצמו בעמדות זריקה נוחות יותר מאשר במשחקים הקודמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 12:34 am 
Senior

ראי שעל הקיר כתב:
פאו יותר טובה בדרגות. אל תוטעה מה-2:2. הנצחונות שלהם היו ביתרון ברור מבחינת התנהלות המשחק, גם היום. לדעתי הם היו טובים יותר גם במשחק השני, הרבה יותר מסודרים וקבוצתיים, מכבי ניצחו אותו על מלחמה ורצון עצום ומהלכים אישיים גדולים.

נו, למה שניתן לעובדות להטעות אותנו. מכבי הובילה ב-15 במשחק השלישי ולא פיגרה כל המשחק בזמן שפאו נראו רע מאוד לאורך רובו. רק חצי שני נורא מבחינה התקפית של מכבי החזיק אותם במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 12:35 am 
Senior

אני מסכים עם ראי. פנא קבוצה טובה יותר בלי הרבה ספק בזה. מכבי בשביל לנצח ביוון שוב חייבת משחק מושלם, התעלות של כמה וכמה שחקנים כמו שהייתה במשחק השני. זה אפשרי, אבל זה כבר קרה פעם אחת, מה הסיכוי שזה יקרה שוב? 20-25% אם הייתי צריך להעריך. ברור שפנא פייבוריטית ברורה, אבל למכבי יש מספיק שחקנים שביום נתון יכולים להתעלות ולעשות הפתעה גם אם אף אחד פה לא יהמר על זה (גם אני לא הייתי מהמהר על זה). אבל כמה אנשים הימרו שמכבי תקח את משחק מספר 2?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 12:39 am 
Hall of Famer

לי יש שאלה - מה מרוויח בלאט מ8 דקות של סופו על המגרש שהוא לא זורק פעם אחת? את ההגנה ואת יכולת החסימה שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 12:40 am 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

נו, למה שניתן לעובדות להטעות אותנו. מכבי הובילה ב-15 במשחק השלישי ולא פיגרה כל המשחק בזמן שפאו נראו רע מאוד לאורך רובו. רק חצי שני נורא מבחינה התקפית של מכבי החזיק אותם במשחק.

אני לא רואה איפה סתרת אותי. פאו היו טובים יותר בשלושה משחקים מתוך הארבעה. את המשחק השלישי לא הזכרתי, לדעתי הוא היה בסך הכל משחק רע של שתי הקבוצות.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ו' מרץ 30, 2012 12:41 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 12:41 am 
Sophomore

יואב כתב:
פאנוש כתב:
הקהל הטוב באירופה ברח לפני הפקקים כשנראה היה שהקבוצה שלו מפסידה... אז מה אם זה משחק הבית האחרון שלה באירופה? פאק להודות לשחקנים...
ונציין גם את הציוץ של ארבל "כפי שאמרו חז''ל: קהל שלא יודע לכבד את גדולי שחקניו, לא ראוי לעלוז..."

על חשבון מי הבדיחה הזו?
ידוע לכול כי הקהל שאותו אני ואתה ראית יוצא מתחומי המגרש, זה באזור שבא להיראות בעיקר.
מה לעשות, מכבי היא ההצגה הטובה בעיר וכשמתחת יש סושי ויין טוב, אז באים.
אתה רוצה שנתערב שהאוהדים שיושבים ביציעים עוד שם?
דמגוגים בגרוש.

שים כסף, זאת אחת ההתערבויות הכי קלות שיש לי...

תסתכל בשלח ורסקה אחרי הפסקת הפרסומות. חושך מוחלט, יציעים ריקים, נתנו שוט אחד של 10 אנשים שהורידו שלטי בד.. התודות לשחקנים כנראה מחכות לפייסבוק...

ו-וואלה, אני ואתה יודעים טוב מאוד מה שאמרת, אבל אנחנו גם יודעים טוב מאוד שיש עוד יציעים ושהמצלמה לא צילמה אותם, כי מה לעשות, זה לא משהו לרייטינג של ערוץ 10 להראות יציעים ריקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 12:44 am 
Freshman

קוף ירוק כתב:
leibo כתב:

ממש לא. אם תראה את השידור החוזר תשים לב שפשוט לא היו. אולי התרגלנו לראות את בלו קולע זריקות קשות כשהוא חם, אז כל זריקה נראת קלה, אבל היום פשוט לא היו כאלה.

יותר מזה, ברגע שאתה גורם לקלעי כמו בלו וסמית לעבוד כל כך קשה על כל זריקה אתה מוציא אותם מהמשחק ונכנס להם לראש, ואז כשהם כבר מקבלים חצי מבט אז הם משחררים את הזריקה מהר מיד, לחוץ מידי וכו'.

במשחקים הקודמים מכבי קיבלה את הזריקות שלה מאד בקלות. היום פנא החליטו כנראה לסגור את הקלעים קודם כל. זה הלך להם גם בגלל שהגבוהים של מכבי בכלל לא הגיעו למשחק ולא היו פאקטור התקפי אז לא היה אופציה נוספת.

לא סתם אליהו קלע בדו ספרתי לראשונה בסדרה לדעתי. פנא העדיפו שהוא יקלע מאשר הקלעים לדעתי ולכן הוא מצא את עצמו בעמדות זריקה נוחות יותר מאשר במשחקים הקודמים.

תסתכל על שתי הזריקות של מאלט שהחטיא - היו חופשיות לגמרי. לבלו אני זוכר לפחות שתי זריקות שהיו די פנויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 12:44 am 
Senior

ראי שעל הקיר כתב:
shachaf78 כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אני לא רואה איפה סתרת אותי. פאו היו טובים יותר בשלושה משחקים מתוך הארבעה. את המשחק השלישי לא הזכרתי, לדעתי הוא היה בסך הכל משחק רע של שתי הקבוצות.

ובשני פיספסת את הרבע האחרון במקרה שמכבי הובילה בו ב-10? זה לא הגיע מאיזה מטווח שלשות אלא מכדורסל מתוכנן והגנה טובה שהכריחה את היוונים לקחת זריקות די רעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 12:47 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:

אז לדעתי שנינו ראינו קבוצות אחרות... פרט למשחק הראשון שרחוק מלהעיד משהו על הפער בין הקבוצות, ראיתי שתי קבוצות די שוות ביכולתן..
בוא נגיד כששאראס, דיאמנטידיס ובאטיסט בשיאם, אז כן פאו טובה בהרבה, אבל הם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 12:47 am 
Junior

פאנוש כתב:
יואב כתב:
פאנוש כתב:
הקהל הטוב באירופה ברח לפני הפקקים כשנראה היה שהקבוצה שלו מפסידה... אז מה אם זה משחק הבית האחרון שלה באירופה? פאק להודות לשחקנים...
ונציין גם את הציוץ של ארבל "כפי שאמרו חז''ל: קהל שלא יודע לכבד את גדולי שחקניו, לא ראוי לעלוז..."

על חשבון מי הבדיחה הזו?
ידוע לכול כי הקהל שאותו אני ואתה ראית יוצא מתחומי המגרש, זה באזור שבא להיראות בעיקר.
מה לעשות, מכבי היא ההצגה הטובה בעיר וכשמתחת יש סושי ויין טוב, אז באים.
אתה רוצה שנתערב שהאוהדים שיושבים ביציעים עוד שם?
דמגוגים בגרוש.

שים כסף, זאת אחת ההתערבויות הכי קלות שיש לי...

תסתכל בשלח ורסקה אחרי הפסקת הפרסומות. חושך מוחלט, יציעים ריקים, נתנו שוט אחד של 10 אנשים שהורידו שלטי בד.. התודות לשחקנים כנראה מחכות לפייסבוק...

ו-וואלה, אני ואתה יודעים טוב מאוד מה שאמרת, אבל אנחנו גם יודעים טוב מאוד שיש עוד יציעים ושהמצלמה לא צילמה אותם, כי מה לעשות, זה לא משהו לרייטינג של ערוץ 10 להראות יציעים ריקים.

חבר, אני לא יודע אם אתה מודע לזה, אבל שחקני הכדורסל, למרות תחינות ובקשות חוזרות ונשנות, לא נשארים לתת לנו לכבד אותם ולעצמם לכבד את הקהל שמעודד ביציעים. הם מתקבצים בעיגול החצי ומיד בורחים אל חדר ההלבשה. זהו ריטואל קבוע בין אם בניצחון או בין אם זה הפסד.
כמה אתה רוצה שאוהדים יישארו? עד המשחק הבא? בשביל לעודד פרקט?
בוא נעמיד דברים על דיוקם, זו תעודת עניות לכל אוהד שלא מכבד את הקבוצה שלו, הבריחה לפני תום המשחק. במיוחד כזו שברור שהיריבה עדיפה עליה ובכל זאת נלחמת ויורקת דם על הפרקט. אל תכלילו ואל תגנבו דעת.

אתה בטח תרצה לנו, לקהל, של מכבי ת"א, ששלושה רבעים ממנו הוא ממאיישי היציעים בנוקיה, גם מגיעים מדי שבת לבלומפילד לדחוף קבוצה במשחקי החוץ והבית, כזו שלא הביאה לנו תואר כבר שנים רבות ובטח שלא נחת, מהו קהל שמסור באהדת ובאהבת קבוצתו. כן אה?

נערך לאחרונה על ידי יואב בתאריך ו' מרץ 30, 2012 12:55 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 12:50 am 
Hall of Famer

leibo כתב:
קוף ירוק כתב:
leibo כתב:

תסתכל על שתי הזריקות של מאלט שהחטיא - היו חופשיות לגמרי. לבלו אני זוכר לפחות שתי זריקות שהיו די פנויות

מאלט אכן החטיא זריקות חופשיות (מה לעשות...כאשר אתה במקפיא קשה להפשיר)
אבל לבלו לא היתה זריקה אחת קלה היום. ההיא מהפינה לא היתה קלה למרות שהוא היה חופשי.הוא זרק אותה הפינה הכי פינתית של הקשת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 12:58 am 
Hall of Famer

אם הוא היה חופשי זו לא זריקה כזו קשה לקלעי ברמתו. אין מה לעשות, אפשר להודות - לא הגיע למשחק היום.
דרך אגב, שמתי לב לאחרונה שהוא חזר למוד המשחק שאפיין אותו לאורך השנים. לא רק בסדרה הזו. הוא ויתר לגמרי על הפוסט-אפים והחדירות, גם על שחקנים נמוכים וחלשים ממנו. כבר היה נדמה שזה נהייה חלק אינטגרלי מהמשחק שלו. חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 1:06 am 
Hall of Famer

פאפאלוקס כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אז לדעתי שנינו ראינו קבוצות אחרות... פרט למשחק הראשון שרחוק מלהעיד משהו על הפער בין הקבוצות, ראיתי שתי קבוצות די שוות ביכולתן..
בוא נגיד כששאראס, דיאמנטידיס ובאטיסט בשיאם, אז כן פאו טובה בהרבה, אבל הם לא.

כנראה זה מה שראינו... המחצית הראשונה במשחק השני נגמרה ב-2 ונראתה כמו 10. פאו עשו את הסלים שלהם ממהלכים קבוצתיים זורמים, מכבי - ממלחמה ומהלכים אישיים גדולים, שלקחו הרבה יותר מאמץ. זה מה שהיה גם בהארכה. קודוס למכבי שהצליחו לשמור על האינטנסיביות 45 דקות, לא האמנתי שזה אפשרי ואין ספק שזה נצחון לפנתיאון, אבל זה היה בעיקר זה - אינטנסיביות.
אותו דבר היה בעצם היום. למכבי לא הגיע לנצח, למרות שיכלה אם לא הייתה מוותרת פעמיים על היתרון שלה כל כך בקלות עם פאולים דביליים. אני לא יודע כמה אסיסטים מכבי מסרה היום, כולם ביחד, אני בספק אם הגיעו למספר דו ספרתי. פאו פירקה את המשחק הקבוצתי שלה לגורמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 1:08 am 
Senior

leibo, נכון, למאלט היו זריקות חופשיות, לאוחיון גם, גם לבורשטיין. פנא זייפה מהשחקנים האלא וזאת הייתה הסיבה שבלאט הכניס את מאלט בכלל, הוא ראה את זה וקיווה שמאלט יקלע את הזריקות החופשיות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 1:16 am 
Sophomore

כך או כך, מדובר בסדרה ששווה משחק חמישי, ושאולי תדליק איזו נורה אדומה בראש של קברניטי היורוליג... לחשוב על סדרת הטוב מ- 5 בין צ'סקא לבארסה בגמר...

אגב - ההפסד של מכבי היה בפחות מ- 10 נקודות, אבל במדד זה נוקאאוט מוחלט לפאו - 93-47. סופו עם מינוס 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 1:33 am 
Hall of Famer

לצערי זה לא יקרה. גם פה הפיינל פור איתנו כדי להישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 1:41 am 
מנהל פורום

5 אסיסטים למכבי בכל המשחק כולו מסתדר מצוין עם מי שאמר שהנצחון של פאו התחיל בפירוק ההתקפה של מכבי, בדיוק כמו הנצחון במשחק הראשון ויודעים מה?
זה היה גם המפתח לנצחון הראשון של מכבי במשחק שלישי
בקיצור 4 מתוך ארבעת המשחקים הוכרעו על הקבוצה שהצליחה להרוס לשניה יותר טוב
כלומר המאמן שניתח יותר טוב את ההתקפה ומצא את קוי המסירה הנכונים לחסימה לקח את המשחק
היוצא מן הכלל היה המשחק השני ששם שתי הקבוצות שיחקו את המשחק שלהם ולכן זה היה אחד המשחקים האירופיים הכי טובים העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 1:47 am 
Sophomore

יואב כתב:
חבר, אני לא יודע אם אתה מודע לזה, אבל שחקני הכדורסל, למרות תחינות ובקשות חוזרות ונשנות, לא נשארים לתת לנו לכבד אותם ולעצמם לכבד את הקהל שמעודד ביציעים. הם מתקבצים בעיגול החצי ומיד בורחים אל חדר ההלבשה. זהו ריטואל קבוע בין אם בניצחון או בין אם זה הפסד.
כמה אתה רוצה שאוהדים יישארו? עד המשחק הבא? בשביל לעודד פרקט?
בוא נעמיד דברים על דיוקם, זו תעודת עניות לכל אוהד שלא מכבד את הקבוצה שלו, הבריחה לפני תום המשחק. במיוחד כזו שברור שהיריבה עדיפה עליה ובכל זאת נלחמת ויורקת דם על הפרקט. אל תכלילו ואל תגנבו דעת.

אתה בטח תרצה לנו, לקהל, של מכבי ת"א, ששלושה רבעים ממנו הוא ממאיישי היציעים בנוקיה, גם מגיעים מדי שבת לבלומפילד לדחוף קבוצה במשחקי החוץ והבית, כזו שלא הביאה לנו תואר כבר שנים רבות ובטח שלא נחת, מהו קהל שמסור באהדת ובאהבת קבוצתו. כן אה?

ובכן, זה לא. אני לא יודע מה קורה ספציפית קורה במכבי ת"א, אבל ראיתי מספיק כדורסל ומספיק ספורט בחיים שלי בשביל להגיד לך שכמו בכל מופע - וספורט תחרותי הוא בהחלט כזה - הקהל מודה לשחקניו על המאמץ. בייחוד בניצחונות, גם בהפסדים.

על אחת כמה וכמה במשחק הבית האחרון של העונה. סימן קריאה!!

זה אני שציפיתי מהקהל להשאר חצי שעה אחרי המשחק ("עד עכשיו יש שם אנשים") ולעודד, או אתה בהודעה הקודמת שלך?

גונבי הדעת זה הקהל של מכבי שיוצאים בהצהרות פומפוזיות של הכי טובים באירופה ואין עלינו. כמו שמישהו מבינינו כתב- "אל תכלילו ואל תגנבו דעת". או שסגנון הויכוח הקופמני המכוער פועל רק לצד שלך? "דמגוגים בגרוש".

בוא באמת תספר לי - למנוי של קבוצת הכדורגל של מכבי ת"א - איך שלושת רבעי מהקהל הזה בא באש ובמים לכל משחק לבלומפילד. כי מתחילת העונה סולד אאוט שער 11, כמעט כל 13 ורוב 8 (7800 מנויים). החל מסוף הסיבוב הראשון אנחנו מדברים פה על לפחות רבע מהמנויים שלא מגיעים לכל משחק (ואתה מדבר פה עם מישהו שהיה ב-15/15 משחקי בית, כן? אני לא סתם אומר).

סתם ככה, רק השבת הייתה כתבה על זה שלמכבי ת"א בכדורסל יש אוהדים בלי קשר לזהות קבוצת הכדורגל - גם מנויים - מהפועל ת"א, מבית"ר, מחיפה... אז את הדיבורים על רומנטיקה באמת תשאיר בצד כי זה באמת לא הגיוני שמכבי מצד אחד היא הקבוצה של המדינה ומצד שני בכדורגל יש למעלה מ-70% שבכלל לא אוהדים אותה.

וסתם ככה, תהיו מסורים עד מחרתיים, לקבל ביקורת גם צריך מדיי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 149 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], רוני דיאון ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: