FLASH כתב:
אבל פארקר משחק פחות תחת פופוביץ', קולע באחוזים גבוהים, ולהבדיל מוייד וווסטברוק של שנה שעברה, הוא היה מחלק הרבה אסיסטים. אני לא אומר שהוא שחקן טוב מהם כי אי אפשר לדעת כי לא ראינו אותו ללא פופוביץ'. ג'ינובילי גם שנה שעברה קלע מעט נקודות בעונה הרגילה-הוא פשוט מאוד משחק פחות מ25 דקות ובפלייאוף משחק יותר. ראינו אותו באולימפיאדה-עדיין שחקן אדיר. אם טים דאנקן עם הכמעט 3 חס' למשחק (אולי שיא קרירה-לא בדקתי) לא יגן על הצבע מול OKC לא ברור לי מי כן יגן. תזכורת-הספרס עשו 10-0 בפלייאוף שנה שעברה עד שהפסידו את משחקים 3 4 5 ו6 בגמר המערב.
נכון שמיאמי עדיין הפייבוריטית הברורה, אחרי זה OKC, וגם לספרס יש סיכויים לא מבוטלים-טים דאנקן בעונה הכי טובה שלו ב5 השנים האחרונות ואין למיאמי מי שישמור עליו, ופארקר גארד שאי אפשר לשמור עליו. ספציפית מול מיאמי, אני נותן לספרס סיכויים טובים יותר מOKC, בודאי עם הביתיות.
ראובן למיטב הבנתי ג'ורדן דיבר על את מי הוא לוקח באופן כללי, קובי או לברון (הוא לא דיבר מבחינה היסטורית כי אז השאלה בכלל לא עולה).
צ'ונסי-אני כידוע לא מחליף גם את קובי בדוראנט אם מציעים לי, כנ"ל לגבי דאנקן, הם עשו יותר מדי בשביל המועדון בשביל שאני אחליף אותם.
פארקר "שחקן שאי אפשר לשמור עליו"? ראינו את לברון מפרק את דרק רוז, עם כישורי אחד על אחד עדיפים מאלו של פארקר, לפני שנתיים, ואת מיאמי כולה מאמללת אותו אחרי עונת MVP וכמה משחקים מדהימים בפלייאוף. אתה טוען שפארקר הנוכחי טוב ממנו? אני לא חושב שפארקר הוא שחקן שאי אפשר לשמור עליו.