סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 9:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 7:02 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
-

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ש' מרץ 09, 2013 7:47 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 7:19 pm 
Hall of Famer

bill_tipesh כתב:
התותח המפוברק כתב:
אחוזי שדה (מינימום 5 זריקות) - צ'נדלר 64.9%, ג'ורדן 61.4%, ניק קוליסון 60.8%, קופוס 60.1%, ספליטר 59.2%

לא יודע לגבי השאר, אבל קוליסון לא לוקח 5 זריקות למשחק העונה.

קוליסון לא, השאר כן, ומה שכיף לגלות זה שקופוס הפך להיות סנטר לגיטימי בליגה (8 נק', 6.6 ריב', 1.4 חסימות למשחק בקבוצת פלייאוף במערב. לגמרי לא רע) ושספליטר (שמאד אהבתי באירופה) הפך לשחקן דאבל-פיגרז אצל פופוביץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 7:28 pm 
Hall of Famer

יכול להיות שהמינימום היה 3 זריקות... יש לי זכרון קצר :lol:

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 7:34 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Mako Regever כתב:
לשכנע אנשים לשחק ביוטה זה לא דבר פשוט - במיוחד אחרי שסלאון עזב - לא ממש יש להם מה להציע.

אלא אם הם משתמשים בשטרות של מונופול - יש להם מה להציע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 8:08 pm 
Junior

shachaf78 כתב:
אני רק אציין פה שהלייקרס לא ניצחו סדרה בלי הביתיות בעידן קובי ללא שאק והם נדמה לי במאזן שלילי השנה מול קבוצות פלייאוף ומאזן שלילי בחוץ באופן כללי. מכאן ועד לגמר הדרך מאוד ארוכה, וסצנריו כזה לא קרה כאמור כבר 14 שנה(גם זה בעונת שביתה, עם הטוב מ-5 בסיבוב הראשון ולא הטוב מ-7 כמו היום).

כן אנחנו יודעים, דאגת לספר לנו את זה כבר 15 פעם נראה לי.

הלייקרס במאזן 8-6 שלילי בסדרות נגד הביתיות בעידן קובי (=17 שנה אחרונות). זהו הנתון הרציני.

בנוסף, אני לא זוכר מתי המקום השמיני בפלייאוף היתה קבוצה שבסגל מלא ובריא היא בין המוכשרות בליגה. כנראה אף פעם. הלייקרס יכולים לבוא בסגל מלא - בשביל שזה יקרה צריך שדוויט יחזור לכושר (הטענה היא שהחלמה מלאה מפציעה כמו שהוא עבר היא שנה שלמה, שזה אומר עד הפלייאוף השנה) ושגאסול יחזור סביר מהפציעה.

כדאי גם שנאש וקובי ימשיכו בכושר טוב. קובי ב8 המשחקים האחרונים: 36 נק' למשחק ב55.6% שדה, 47.8% מה3, 81.7% מהקו, והוא מוסיף 7 אסיסטים ו6.5 רב', כולל כמה סגירות נפלאות. אני בטוח שOKC והספרס יעדיפו לפגוש את הרוקטס/יוטה/בלייזרס בסיבוב הראשון, ולא 5 פעמים אלוף NBA. אישית לא הייתי מוותר על אף משחק בעונה הרגילה בשביל זה, בטח כשהביתיות בגמר מול מיאמי חשובה מאוד.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ש' מרץ 09, 2013 8:20 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 8:19 pm 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

ציטוט:
נדרש גם שנאש וקובי ימשיכו בכושר טוב. קובי ב8 המשחקים האחרונים: 36 נק' למשחק ב55.6% שדה, 47.8% מה3, 81.7% מהקו, והוא מוסיף 7 אסיסטים ו6.5 רב', כולל כמה סגירות נפלאות.

אבל אבל אבל להברון קלע 30 נקודות ב6 משחקים רצופים ב60 אחוז מהשדה!!!!1

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 8:58 pm 
Sophomore

http://watch.nba.com/nba/video/games/ki ... -play4.nba
חבל שבליגה הישראלית שום מאמן לא מקבל ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 9:33 pm 
Hall of Famer

פלאש, למה בדיוק המאזן של הלייקרס מאז שקובי הגיע בסדרות חוץ יותר רציני מאשר המאזן של הלייקרס בסדרות חוץ מאז ששאק עזב?

מירוץ הפלייאוף - במזרח הסלטיקס עלו למקום השישי ורק חצי משחק מאחורי שיקגו במקום החמישי ומשחק וחצי אחרי הנטס.
במערב המירוץ לפלייאוף צמוד צמוד. הלייקרס סגרו את הפער מיוטה לחצי משחק. הקליפרס במקום השלישי אמנם מחזיקים ביתרון של חצי משחק על פני ממפיס, אבל זה רק בגלל שהם שיחקו יותר משחקים. בתכלס הקליפרס הפסידו 20 משחקים ואילו הגריזליס ששיחקו 4 משחקים הפסידו 19. באחוזים לקליפרס יש יתרון של 0.05% על פני הגריזליס
במירוץ למקום הראשון בליגה הספארס אמנם מובילים בחצי משחק על פני ההיט, אבל להיט יש 14 הפסדים לעומת 15 של הספארס ושלושה משחקים פחות. באחוזים ההיט מחזיקים ביתרון של 0.05% על פני הספארס.

קובי באמת בכושר מופרע לחלוטין, אבל הדבר שצריך להדאיג את הלייקרס זה שהם היו צריכים את קובי בכושר הזה ולא במאית אחוז פחות. בשמונה המשחקים האחרונים הלייקרס במאזן 2-6. היו 2 הפסדים לדנבר ואוק-סיטי ועוד ניצחון קליל על מיני. שאר חמשת המשחקים - ניצחון ב-4 נק' על פורטלנד בבית, ניצחון חוץ על דאלאס, שוב ב-4 נק', ניצחון בנק' על אטלנטה, ניצחון ב-6 על ההורנטס אחרי קאמבק מופרע, שבו הלייקרס קלעו את 20 הנק' האחרונות במשחק וניצחון ב-2 נק' על טורונטו אחרי ההארכה, גם כן אחרי קאמבק מפואר. השאלה האם קובי יכול להמשיך ככה ברמה הזאת.

אה, דבר אחרון, הניצחון הדחוק של מיאמי על אורלנדו העלים הופעה מדהימה של ניקולה ווצ'ביץ'. 25 נק', 21 ריב' לבחור הצעיר בשנתו השניה בליגה. מסתבר שההופעה הזאת לא ממש הייתה מקרית, כי ווצ'ביץ' פשוט אוהב לשחק נגד ההיט. במשחק הקודם בין שתי קבוצות פלורידה ווצ'ביץ' אמנם קלע פחות, 20 נק', אבל הוריד לא פחות מ-29 ריב', 11 בהתקפה. המג'יק הפסידו ב-2 נק'. במשחק האחרון ווצ'בי'ץ הוריד 9 ריב' התקפה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 9:37 pm 
Hall of Famer

ואפרופו ווצ'ביץ' ועוד ערב גדול של פרסונס, אתה כבר מוכן להודות שמחזור 2011 מסתמן לכל הפחות כמחזור לא רע בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 9:54 pm 
Hall of Famer

מלבד קיירי, דווקא בחירות החל מהמקום ה-15 והלאה (כולל קנת' פאריד ב-22 וצ'נדלר פרסונס ב-38!) הפכו בינתיים לשחקנים משמעותיים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 10:01 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
פלאש, למה בדיוק המאזן של הלייקרס מאז שקובי הגיע בסדרות חוץ יותר רציני מאשר המאזן של הלייקרס בסדרות חוץ מאז ששאק עזב?

לאורך הקרירה שלו קובי מככב במיוחד במשחקי חוץ חשובים. מילא אם זה היה הפוך. אני לא רואה שום דבר רציני בנתון שמתבסס על מספר קטן של סדרות חוץ. מדגם של קרירה שלמה יותר מייצג ואין סיבה להתעלם מההישגים עם שאקיל.

לגבי נצחונות הלייקרס: בוסטון-פורטלנד-דאלאס-דנבר היו ארבעה משחקים בשישה ימים. לאחר מכן LA קיבלו יומיים מנוחה והביסו את הוולבס.. ואז שוב: הוקס-ת'אנדר-הורנטס-ראפטורס, ארבעה משחקים בשישה ימים.
מצד שני, אלה החיים בNBA, ולא כל יום קאמבק. הבולס לא פראיירים, אם לא נשתפר במחצית הראשונה נפסיד לבולס בבית. בשבוע האחרון: 71 נק' במחצית הראשונה מOKC, יום אחרי 67 נק' במחצית הראשונה מההורנטס, והלילה 59 במחצית הראשונה מהראפטורס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 10:05 pm 
Hall of Famer

למה רק מהמקום ה-15? דריק וויליאמס נעשה התקדמות יפה העונה ומאז האולסטאר נראה מצויין, קמבה ווקר וברנדון נייט מראים פוטנציאל יפה העונה, קליי תומפסון סקורר טוב וקאנטר ו-ולאנצ'יונאס בהחלט מראים ניצוצות פה ושם. נכון שאף אחד מהם לא סופרסטאר וכנראה שרובם גם לאולסטאר לא יגיעו, אבל עדיין, סביר להניח שרובם יהיו לפחות שחקני חמישיה להרבה שנים בליגה. אמנם יש גם כמה נפילות בלוטרי של דראפט 2011, נניח וסלי, אלק ברקס או ג'ימר שבינתיים לא ממש מרשימים או ביומבו שחוץ מלחסום זריקות ואולי לתפוס כמה ריבאונדים לא נראה שיש לו קשר מובהק לעולם הכדורסל, אבל כאלו יש בכל דראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 10:23 pm 
Hall of Famer

נכון להיום אפשר לראות לגבי דראפט 2011 שחקן אחד שבדרך להיות סופרסטאר (קיירי), ועוד כמה שחקנים שאולי עוד יהיו אולסטארים בהמשך: ניקולה ווצ'ביץ' עם ממוצעי דאבל-דאבל באורלנדו, קמבה שעושה יופי של מספרים בשממה של שארלוט (17 נקודות, 5.6 אס', 3.4 ריב' ו-1.9 חטיפות למשחק), תומפסון שהוא ידית קטלנית ותורם יפה גם בריבאונד. ולנצ'יונאס וקנטר נותנים תרומה מאד יפה פר דקה, ואפשר להניח שעם ההתפתחות שלהם ועם קבלת מקום מרכזי יותר בקבוצותיהם בשנים הבאות הם יהיו שחקנים בולטים בליגה. פאריד ולאונרד אולי לא יהיו אולסטארים, אבל הם משחקני ההאסל הטובים בליגה ושניהם שחקני חמישייה ודאבל פיגרז בקבוצות פלייאוף מצוינות במערב. צריך גם לדבר על טוביאס האריס שעם המעבר ממילווקי לאורלנדו הפך לשחקן של 15.5 נקודות למשחק. אפילו טריסטאן תומפסון המושמץ מקליבלנד רחוק 0.7 ריבאונדים למשחק ממוצעי דאבל-דאבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 10:49 pm 
Senior

כמה ניצחונות על נמושות(בקושי רב) ושוב מפלס היהירות בשמיים(עזבו את זה שהלייקרס עדיין במקום התשיעי כרגע). כמובן שפלאש יספר לנו תכף איך הקו האחורי הכי זקן בליגה מצליח להתמודד עם ווסטברוק ודוראנט. חה.

אגב, מישהו קרא את הציטוטים האחרונים של האוורד על אורלנדו? בנאדם דוחה.

ופלאש, אתה בטוח שאתם רוצים לפגוש דווקא את הספרס, אם וכאשר? נדמה לי שפופוביץ' היכה את הקבוצות של ד'אנטוני שוק על ירך בפלייאוף יותר מפעם אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2013 12:14 am 
Junior

נדמה לי שפופוביץ' קיבל בראש מקובי יותר פעמים, ואני מאמין שיש סיכוי שזה יקרה שוב-לא יודע מה יהיר בזה. תסביר לי, אם אתה לא רואה שום מצב שהלייקרס עוברים שלב, איך זה שכל פעם שהלייקרס מנצחים ואתה מתחיל לחשוש, אתה מרגיע את עצמך ומזכיר לכולם את המאזן של הלייקרס בעידן קובי (אבל רק אחרי ששאק עזב) בסדרות חוץ? לא עדיף שתשים את זה כבר בחתימה שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2013 12:27 am 
Senior

תמיד יש סיכוי שהלייקרס יעברו שלב. ברמה התיאורטית היו דברים מעולם, וזה קרה פעמיים בשנתיים האחרונות שמדורגת 8 הדיחה מדורגת 1. אבל להתחיל לספר סיפורים על איך הלייקרס מגיעים לגמר מהמקום התשיעי במערב זה נשמע כמו מישהו שמפליץ באמבטיה וחושב שהוא בסירת מירוץ. וזה די נפוץ אצל אוהדי ושחקני הלייקרס, כמו רון ארטסט שסיפר לנו על איך הלייקרס הולכים על השיא של הבולס(73-9). אולי אני אכניס גם את הציטוט של קובי שאמר שהם יחזרו מ 3-0 נגד המאבס לניצחון לחתימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2013 1:42 am 
Junior

אני זוכר בגדול את הציטוט של קובי כשהם היו בפיגור 3-0. משהו בסגנון "אתה תחשוב שאני פרחח, אבל אני עדיין מאמין שננצח את הסדרה". ואני יכול רק להעיד על אוהד לייקרס שכמוני, למען הסר ספק, היציאה שלי לפני איזה חודש שעדיף ללייקרס לסיים שמיני ולא שביעי כי אז הדרך סלולה לגמר היתה חצי בצחוק. יותר מזה- כמעט התגרות נטו. בת'רד הזה היחיד שהעלה אפשרות שLA יגיעו לגמר הוא שונא לייקרס מובהק, בתור האפשרות שמפחידה אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2013 1:47 am 
Junior

אני שונא לייקרס מובהק, ואפילו המעבר של סטיב נאש לשם לא ריכך את זה, למרות שהייתי בטוח שזה יקרה. יותר משאני רוצה לראות לא מגיעים לפלייאוף, אני מעדיף לראות אותם מקבלים סוויפ או 4-1 מאוקלהומה/ספרס. לא רואה תסריט שבו הם עוברים או מגיעים לסדרה צמודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2013 1:50 am 
Hall of Famer

יצוין אגב, שהלייקרס כרגע יכולים בהחלט לפזול גם למקום השישי, ומפגש עם ממפיס או הקליפרס. דנבר במקום החמישי, כבר רחוקה באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2013 1:53 am 
Hall of Famer

פלאש, אין שום סיבה להתעלם מההישגים של הלייקרס עם שאק, רק אני לא רואה שום רלוונטיות לסיכוי של הלייקרס הנוכחיים בלי שאק לעבור סדרת חוץ, בטח שלא יותר רלוונטיות מאשר המאזן של הלייקרס בהובלה המוחלטת של קובי (שעדיין השחקן המוביל) בסדרות חוץ.

לגבי דראפט 2011 -
יש כוכב אחד ודאי - ארווינג, שבדרך להפוך לאחד השחקנים הטובים בליגה.
בנוסף יש את הקבוצה הרגילה של הבאסטים/שחקנים שלא ישתלבו בליגה מהסיבוב - יאן ווסלי (בחירה 6), ביומבו (7), ג'ימר (10), בארקס (12), סינגלטון (18), סמית' (21), המילטון (26), ג'ונסון (27)
בנוסף אפשר לציין שחקנים שבטוח ישתלבו היטב באן.בי.איי וינועו בין שחקני רוטציה תורמים במינ' לשחקני חמישיה חשובים, אך לא כוכבים/אולסטארים במקס' - לאונרד (15), שומפרט (17), פאריד (22, אולי לו יש סיכוי להפוך ליותר), צ'נדלר פרסונס (סיבוב שני).
קבוצה נוספת שאפשר לציין היא אלו שהקריירה שלהם יכולה להתפתח לשחקני רוטציה, אבל באותה מידה הם גם יכולים לנדוד בין שחקנים 11/12 לקריירה באירופה - ג'קסון (24), נוריס קול (28, לא בטוח שבמקום אחר למעט מיאמי הוא היה מקבל דקות), ג'וזף (29), באטלר (30).
מכאן נעבור למקרים יותר פרטיים -
דריק וויליאמס (2) - מראה בתקופה האחרונה סימני חיים, אבל כרגע הוא עדיין אכזבה עצומה. גם השיפור ביכולת שלו מסתכם בשורה של הפסדים של הטי-וולבס שלו. אולי האיש ימצא את הנישה שלו, אבל כרגע הוא לא שונה מהמקום בו עמד מייקל ביזלי בתום העונה השניה.

קאנטר (3) - נכון שבשבוע האחרון הוא הראה סימני חיים, אבל עדיין מדובר על 7.1 נק', 4.5 ריב' ויוטה במאזן 3-1 במשחקים בהם הוא קיבל דקות, כשהניצחון על שארלוט האומללים. לקנטר יש פוטנציאל, אבל כרגע זה מה יש, גם אם באשמתו או בשל הרוטציה של הג'אז.

טריסטן תומפסון (4) - הנה שחקן שישחק בקריירה שלו, אבל בעיני כרגע הוא מצטייר כבאסט. בחירה מספר 4 צריכה להיות שחקן עם פוטנציאל לכוכב. זה כבר לא יקרה ככל הנראה עם הבחור. קריירה כמו של גודן זה אולי המקס' ולבחירה מס' 4 זאת לא הצלחה ואפילו כישלון.

ולנצ'יונאס (5) - בהחלט מראה ניצוצות, אבל לא יותר מזה, בקבוצה חלשה. לא חושב שמישהו יכול להמר על הצלחה בעקבות הניצוצות.

נייט (8) - כבר בעונת הרוקי קיבל את המושכות, אבל מאז הטרייד של קלדרון המצב קצת מדאיג. מרכז העתיד של הפיסטונס, הוא עבר להיות השחקן שלצד הרכז בדטרויט. זאת לא התפתחות מוצלחת.

ווקר (9) - ווקר אחד המשתפרים של העונה, נראה שהוא בהחלט יכול לחצוב לו קריירה חביבה. אבל אסור לשכוח שקודם כל עוד לא ברור אם הוא רכז, או 2 בגוף רכז וב' שהבובקאטס בהנהגתו הם אולי הקבוצה הגרועה בליגה. שחקנים שנותנים סטט' בקבוצה גרועה, בהרבה מקרים לא מצליחים לעשות את המעבר לשחקנים שעוזרים לקבוצה לנצח ובוודאי שלא מעידים על חוזק דראפט כלשהו.

תומפסון (11) - כרגע בעיני השחקן מספר 2 במחזור. יכול אולי להגיע לאולסטאר, אבל למרות שמדובר בסיפור הצלחה, לא נראה כשחקן שיוביל קבוצה אי פעם.

האחים מוריס (13,14) - שוב ניצוצות, שוב לא ברור מה יצא מכך

ווצ'ביץ' (16) - נושא התגובה. דאבל דאבל באורלנדו זה חביב, אבל לקבל קנה מידה, ניתן לראות מה עשה ברזץ' בשתי העונות הראשונות שלו במדי הבובקאטס. לעשות סטט' בקבוצה נוראית, כשאתה מקבל דקות רבות ואין לך תחרות, אז המספרים במקרים רבים יגיעו. כרגע ווצ'ביץ' הוא בפירוש שחקן ואקום. כשהמג'יק יראו טוב ווצ'ביץ' ימשיך להיות הסנטר, אז נדבר. ממה שראיתי בפילי, לא סתם הבאתי ברזץ' כדוגמא. שחקן רך, עושה נק' מחוץ לצבע. מספרי הריב' נותנים תקווה שכן יש פה משהו משמעותי, אבל סימני השאלה עדיין שם.

מרשון ברוקס (25) - הנה דוגמא איך עונת רוקי טובה ומפתיעה בקבוצה מחורבנת לא תמיד מספרת על המשך הקריירה. ברוקס שנראה בדרך למעלה, כרגע מדשדש לחלוטין. מ-30 דקות כמעט למשחק הוא ירד ל-11 בלבד והתפוקה ירדה בהתאם. כרגע העתיד של ברוקס בליגה לא ברור וזה בדיוק דוגמא של שחקן ואקום.

בקיצר, אני עדיין טוען שמדובר בדראפט חלש מאד. סטאר פאוור, למעט אירווינג פשוט לא קיים. גם כמות משמעותית של שחקנים משמעותית לא קיימת ממש. הרבה סיפורים של ניצוצות, שעדיין צריכים להתממש, כשבדראפטים אחרים בשלב הזה התמונה כבר הייתה ברורה. ואם רוצים עוד הוכחה, אז אפילו הסיבוב השני לא ממש משכנע עם 4 שחקנים כרגע עם עתיד מובטח בליגה (פארסונס, סינגלר, לאבוי אלן, אייזיאה תומאס).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2013 2:09 am 
Sophomore

אם כבר וסלי:
" He has nearly as many fouls (86) as points (94)." (ביל סימונס בטור על החוזים הגרועים בNBA מהיום בESPN)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2013 2:27 am 
Freshman

קובי ברצף משחקים מרשים מאוד. אם הוא יסחב את הלייקרס לפלייאוף עם סוף עונה ביכולת ברמה הזו פחות או יותר, זה יהיה אחד ההישגים הגדולים שלו לפי דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2013 2:38 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
FLASH כתב:
נדמה לי שפופוביץ' קיבל בראש מקובי יותר פעמים

נו, בערך.
פופוביץ' דאנתוני זה 3-0 חלק.
קובי-פופוביץ' זה 4-2 לקובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2013 3:45 am 
Junior

Super Mario כתב:
קובי ברצף משחקים מרשים מאוד. אם הוא יסחב את הלייקרס לפלייאוף עם סוף עונה ביכולת ברמה הזו פחות או יותר, זה יהיה אחד ההישגים הגדולים שלו לפי דעתי.

היכולת שלו מרשימה מאוד, אבל מדובר בקובי, זה לא משהו חדש-תמצא פיק מרשים שלו מידי עונה. אם סלי הניצחון ותצוגות הקלוזינג המדהימות היו בריצת פלייאוף זה בהחלט היה אחד ה-הישגים שלו, אבל לסחוב לפלייאוף, ברמה הנוכחית בערך? זה נופל מההישגים הקודמים שלו (ותודה על ההרמה להנחתה):
1. פלייאוף 2010 דומיננטי מאוד שנגמר באליפות.
2. פלייאוף 2009 דומיננטי מאוד שנגמר באליפות.
3. פלייאוף 2001 דומיננטי מאוד שלו, שלצד שאק הוביל לפלייאוף הטוב בהיסטוריה (16-1), ונגמר באליפות.
4-5: עוד שני פלייאופים טובים שלו שנגמרו באליפות.
6. MVP ב2008.
7. פלייאוף אדיר שלו ב2008, הוביל לגמר NBA.
8. העונה הרגילה ב2009, הוביל את LA למאזן 65 - 17.
9-12. בחר ארבע עונות רגילות מטורפות שלו בקרירה, כולל העונות עם הרצפים של ה40+, ה50+, ה81 נק', השישים ומשהו בשלושה רבעים. עונות עם רצפים יותר "פסיכיים".
13-14. כמות אדירה של בחירות לחמישיות העונה ולאלסטאר-יותר מרשים בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2013 4:07 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
הבחירות לאולסטאר זה לא ממש פונקציה של משהו חוץ משל אורך הקריירה הבאמת מרשים שלו. הוא הכוכב של הלייקרס בעידן הצבעות האינטרנט. זה אולסטאר כמעט אוטומאטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עופר האדום ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה