סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 19, 2025 4:03 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 481 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הליגה בדרך לסוף?
הודעהפורסם: ג' מרץ 26, 2013 6:57 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
kickass כתב:
תעלה את המיסוי על זרים והיו יותר רכבות זרים. למה? קבוצות יביאו זרים יותר זולים בחוזי קאט, קרי שחקנים פחות טובים שיסכימו לחתום על חוזים כאלה ואז יהיה יותר קל לחתוך אותם.

יכול להיות, מצד שני גם יכול להיות שברגע שזרים טובים באמת יעלו הרבה כסף אז קבוצות יחשבו פעמיים לפני שהן חותכות.
יותר מזה, אולי הם יחשבו אפילו בטעות לתת צ'אנס לישראלים שנמצאים אצלם או סתם מסתובבים בליגה פשוט כי זה כבר לא כזה כלכלי להסתמך אך ורק על זרים.

קוף ירוק, טל דן לא הצליח להשתלב בליגת העל? עונתו האחרונה בליגת העל היתה לפני חמש שנים בגיל 21 שזה הגיל של בר טימור היום.
להגיד על שחקן כזה שהוא לא הצליח להשתלב זה קשקוש בלשון עדינה.
יכול להיות שהוא עצלן או לא מספיק נלחם בשביל להישאר בליגת העל, אבל מי שבאמת חושב שהוא לא מתאים לליגת העל אין לו מושג בכדורסל או שלחילופין לא ראה את טל דן משחק בשלוש השנים האחרונות.
ודרך אגב, יש לו קליעה משלוש. אמנם לא ברמה מספיק גבוהה אבל אף קבוצה לא תתן לו מטר.

לגבי הדוגמאות שלך על חוסר סבלנות, באמת מצאת למי להיטפל. יותם שירן ועמית שמחון אלה שני ילדים טובים שעובדים קשה כדי להשתפר.
אולי הם קיבלו החלטות לא טובות בשביל הקריירה שלהם (ממש לא בטוח אגב, סיכוי סביר ששמחון לדוגמה לא היה מגיע לכלום בירושלים), אבל להאשים אותם בהאשמות חסרות בסיס? גועל נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 26, 2013 6:59 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
kickass כתב:
שימי ריגר וונאבי, בחייאת אלוהים, זו לא תוכנית כבקשתך. הם חולמים לפתח קריירה? הידד, אני בעדם, באמת, שילכו ויקרעו את התחת. אני לא רואה את הסטודנטים למשפטים שובתים שמבחני הלשכה קשים מידי והם רוצים להקל את זה כי יש להם חלום להיות עורכי דין.

חבל על המאמץ שלך. יש אנשים שבאו מהבית עם מערכת קונספציות בלתי מחלידה, כמו המודיעין לפני מלחמת יום כיפור. ספק אם הוא קורא בכלל מה אתה עונה לו. ספק גדול אם הוא שם לב שאתה פעיל בקבוצה ושהיית פעיל בעוד קבוצות, וראית את הדברים במו עיניך. אז גם אתה משמיץ (שלא לדבר על מעליל דם).

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 26, 2013 7:06 pm 
Sophomore

אולי מספיק עם השקר שנקרא בעלי הקבוצות יש רק בעל קבוצה אחד בליגה הקיקיונית הזו וזה גף רוזן. הרוב זה עיריות קבוצת ניהול,
מנהל אחד מטעם וקבוצה בבעלות אוהדים.
אבל תכלס רוב הקבוצות זה עיריות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 26, 2013 7:18 pm 
Senior

הוקיץ, נתחיל בשמחון ויותם שירן. להאשים אותם בהאשמות חסרות בסיס? זה עובדה. שמחון עבר 4 קבוצות ב3 שנים. יותר שירן כנ"ל. הם סימפטום ודוגמא לכדורסלן הישראלי, אולי ילדים טובים, אולי רוצים לעבוד קשה, אבל חסרי סבלנות. רוצים על מגש של כסף להפוך מיד לשחקנים (מדבר על כלל הישראלים עכשיו, לא ספציפית). לא מקבלים דקות במקום אחד עוברים לשני, לשלישי וחוזר חלילה. מאשימים את כל העולם ואישתו בחוסר הזדמנות ובלה בלה בלה.

אם יותם שירן היה נשאר 5 שנים בחולון אני בטוח שמצבו היה יותר טוב. אם שמחון היה נשאר 4 שנים בירושלים אני בטוח שמצבו היה יותר טוב. אבל השחקן הישראלי היום (והם שהם 2 מהמוכשרים בכדורסל הישראלי, ואני ייקח את דבריך גם על זה שהם עובדים קשה וילדים טובים) מדגימים בדיוק את הבעיה בחוסר הסבלנות, בהבנה שזה עניין של זמן עד שאתה הופך לשחקן, שלפעמים צריך לשבת על הספסל, לפעמים עונה שלמה, אבל לעבוד על המשחק, לעבוד על עצמך, להשתפר, אבל להישאר בקבוצה ולהוכיח את עצמך עד שאתה מקבל את המקום שלך בקבוצה. לשחקנים הישראלים אין סבלנות. יכול להיות זה גם אשמה של הסוכנים ומי שמנהל אותם (הורים), שבטוחים שהם הגדולים בתבל ואם לא מקבלים במקום אחד מיד בטוחים שבמקום אחר יהיה יותר טוב וחוזר חלילה. לא מאשים רק את השחקן עצמו (כנראה המעטפת של השחקן לא פחות אשמה, אולי גם הקבוצות שמבטיחות לשחקנים האלה יותר טוב במקום אחר). אבל השחקן הישראלי הוא חסר סבלנות וזאת אחת הסיבות העיקריות למה הרבה שחקנים לא מתפתחים. אין דבר יותר טוב להתפחות של שחקן מאשר להישאר באותו מקום מספר שנים ועובדתית שחקנים לא עושים את זה.

לגביי טל דן, תחסוך לי בבקשה את הקישקושידה. ראיתי אותו מספיק פעמים בשניים האחרונות (לפחות 6-7 שידורים של נס ציונה) ואני יודע בדיוק איזה שחקן הוא ואין לו מקום בליגת העל. לגביי הקליעה, נרשה לנתונים לדבר בעד עצמם בבקשה. 0-19 השנה (ממש אחוזים מופלאים), שנה שעברה 4-37, שנה לפני 12-38 (כנראה שיא הקריירה, יש לציין שזה ב30 משחקים כמובן), ושנה לפני זה 4-17 (באשדוד, קיקאס אולי יכול לספר על הקליעה שלו יותר). בהתחשב בזה שטענת כרגע שטל דן יש קליעה משלוש ואף אחד לא יתן לו מטר (נכון יתנו לו 2 ו3 מטר) אז השאלה זה כמה אתה ראית אותו אולי מלבד המשחקים נגד הקבוצה שלך בשנה שעברה. טל דן הוא דוגמא ומופת לשחקן לא מתקדם, לא משתפר, לא עובד על עצמו ומעדיף להמשיך להיות הילד הגדול והחזק בשכונה של הילדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 26, 2013 7:23 pm 
Senior

דובראש כתב:
אולי מספיק עם השקר שנקרא בעלי הקבוצות יש רק בעל קבוצה אחד בליגה הקיקיונית הזו וזה גף רוזן. הרוב זה עיריות קבוצת ניהול,
מנהל אחד מטעם וקבוצה בבעלות אוהדים.
אבל תכלס רוב הקבוצות זה עיריות

זה כמובן לא נכון. יש היום מעל חצי ליגה בבעלות של אנשים פרטיים.
מכבי כמובן
חיפה
אילת
גלבוע
הרצליה
נתניה
ירושלים (על ידי נאמן כי הוא נעלם)
חולון בדרך לשם

בכל הקבוצות האלה הבעלים גם שם כסף ולא מעט. כן, חלקם (גלבוע, אילת, הרצליה, נתניה, חולון) נתמכות גם על ידי עירייה בנוסף, מי יותר (גלבוע ונתניה) ומי פחות (אילת, הרצליה, וחולון) אבל בסופו של יום בכל הקבוצות האלה (וכמובן האחרות שנתמחות רק על ידי כסף פרטי כגון חיפה, ירושלים ומכבי) יש כסף פרטי רב שאנשי הון פרטיים מכניסים מכיסם ובעצם מממנים את הליגה הזאת. בלעדיהם סביר מאד להניח שלא הייתה פה ליגה מקצועית בכלל אלא ליגה חצי מקצועית כמו הכדוריד או משהו כזה (אבל אני מניח שאולי זה משהו שאתה שואף אליו ורוצה שיקרה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 26, 2013 8:46 pm 
Junior

רוב הכסף באילת ציבורי (עירייה)
גלבוע, הרצליה ונתניה כנ"ל.

זה שמסיבות פרקטיות אתה בוחר להתעלם מזה, זה נחמד אבל

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 26, 2013 9:08 pm 
Senior

נו באמת.

באילת העירייה נותנת בסביבות ה1.5-2 מיליון שקל, וזה מתוך תקציב של 8 מיליון.
בהרצליה העירייה נותנת 1.75 מיליון שקל, מתוך תקציב של בסביבות 5-5 וחצי מיליון שקל.
בחולון 1.5 מיליון שקל מתוך תקציב של 5-5 וחצי מיליון שקל.
בנתניה 3 מיליון שקל מתוך תקציב של בסביבות 5 וחצי מיליון שקל.
בגלבוע המועצה נותנת בסביבות 3.5-4 מיליון שקל מתוך תקציב של 8 מיליון שקל.

זה שמסיבות פרקטיות אתה בוחר להתעלם מזה שרוב הכסף בקבוצות האלה לא מגיע מהעירייה, ושלכל הקבוצות האלה יש בעלים ששם סכומים גבוהים מאד, בחלק מהמקרים (כמו באילת למשל שם הרציקוביץ' שם פי 2) יותר מהעירייה זה נחמד אבל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 26, 2013 9:20 pm 
Senior

וגם להפועל ת"א דרך אגב אם כבר יש בעלים... שהם האוהדים ששמים משהו בסביבות ה500-600 אלף שקל בשנה בקבוצה שלהם (לא כולל מינויים), תלוי כמה חברי עמותה יש להם בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 26, 2013 10:40 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
הוקיץ, נתחיל בשמחון ויותם שירן. להאשים אותם בהאשמות חסרות בסיס? זה עובדה. שמחון עבר 4 קבוצות ב3 שנים. יותר שירן כנ"ל. הם סימפטום ודוגמא לכדורסלן הישראלי, אולי ילדים טובים, אולי רוצים לעבוד קשה, אבל חסרי סבלנות. רוצים על מגש של כסף להפוך מיד לשחקנים (מדבר על כלל הישראלים עכשיו, לא ספציפית). לא מקבלים דקות במקום אחד עוברים לשני, לשלישי וחוזר חלילה. מאשימים את כל העולם ואישתו בחוסר הזדמנות ובלה בלה בלה.

אם יותם שירן היה נשאר 5 שנים בחולון אני בטוח שמצבו היה יותר טוב. אם שמחון היה נשאר 4 שנים בירושלים אני בטוח שמצבו היה יותר טוב. אבל השחקן הישראלי היום (והם שהם 2 מהמוכשרים בכדורסל הישראלי, ואני ייקח את דבריך גם על זה שהם עובדים קשה וילדים טובים) מדגימים בדיוק את הבעיה בחוסר הסבלנות, בהבנה שזה עניין של זמן עד שאתה הופך לשחקן, שלפעמים צריך לשבת על הספסל, לפעמים עונה שלמה, אבל לעבוד על המשחק, לעבוד על עצמך, להשתפר, אבל להישאר בקבוצה ולהוכיח את עצמך עד שאתה מקבל את המקום שלך בקבוצה. לשחקנים הישראלים אין סבלנות. יכול להיות זה גם אשמה של הסוכנים ומי שמנהל אותם (הורים), שבטוחים שהם הגדולים בתבל ואם לא מקבלים במקום אחד מיד בטוחים שבמקום אחר יהיה יותר טוב וחוזר חלילה. לא מאשים רק את השחקן עצמו (כנראה המעטפת של השחקן לא פחות אשמה, אולי גם הקבוצות שמבטיחות לשחקנים האלה יותר טוב במקום אחר). אבל השחקן הישראלי הוא חסר סבלנות וזאת אחת הסיבות העיקריות למה הרבה שחקנים לא מתפתחים. אין דבר יותר טוב להתפחות של שחקן מאשר להישאר באותו מקום מספר שנים ועובדתית שחקנים לא עושים את זה.

לגביי טל דן, תחסוך לי בבקשה את הקישקושידה. ראיתי אותו מספיק פעמים בשניים האחרונות (לפחות 6-7 שידורים של נס ציונה) ואני יודע בדיוק איזה שחקן הוא ואין לו מקום בליגת העל. לגביי הקליעה, נרשה לנתונים לדבר בעד עצמם בבקשה. 0-19 השנה (ממש אחוזים מופלאים), שנה שעברה 4-37, שנה לפני 12-38 (כנראה שיא הקריירה, יש לציין שזה ב30 משחקים כמובן), ושנה לפני זה 4-17 (באשדוד, קיקאס אולי יכול לספר על הקליעה שלו יותר). בהתחשב בזה שטענת כרגע שטל דן יש קליעה משלוש ואף אחד לא יתן לו מטר (נכון יתנו לו 2 ו3 מטר) אז השאלה זה כמה אתה ראית אותו אולי מלבד המשחקים נגד הקבוצה שלך בשנה שעברה. טל דן הוא דוגמא ומופת לשחקן לא מתקדם, לא משתפר, לא עובד על עצמו ומעדיף להמשיך להיות הילד הגדול והחזק בשכונה של הילדים.

א. אתה קראת להם עצלנים, בכיינים ומה לא. אלה האשמות חסרות בסיס. יותר מזה, אלא האשמות מגעילות חסרות בסיס.
ב. אתה בטוח שאם הם היו נשארים בקבוצות שלהם מצבם היה יותר טוב? אני שמח שזה מה שהחלטת. לי אגב נשמע לא פחות סביר שהיו חותכים אותם (יכול להיות שזה גם מה שקרה אני לא מספיק בקיא).
ג. אני חייב להגיד שכל ההכללה הזאת לגבי השחקן הישראלי היא די מגעילה. אפשר לחשוב שכולם עשויים מקשה אחת או שהם בכלל שונים במשהו מהשחקן האירופאי לדוגמה. הם לא.
ד. לגבי טל דן, אם אתה עדיין חושב שאין לו מקום בליגת העל למרות שראית אותו אז באמת שאין לי על מה להתווכח איתך יותר. לגבי הקליעה שלו, כתבתי שהקליעה שלו לא מספיק טובה אבל היא כן קיימת והוא לא איזה ליאור אליהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 26, 2013 10:42 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
נו באמת.

בהרצליה העירייה נותנת 1.75 מיליון שקל, מתוך תקציב של בסביבות 5-5 וחצי מיליון שקל.

זה שמסיבות פרקטיות אתה בוחר להתעלם מזה שרוב הכסף בקבוצות האלה לא מגיע מהעירייה, ושלכל הקבוצות האלה יש בעלים ששם סכומים גבוהים מאד, בחלק מהמקרים (כמו באילת למשל שם הרציקוביץ' שם פי 2) יותר מהעירייה זה נחמד אבל...

שכחת לציין כמה המנהלת שמה. אגב סיבות פרקטיות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 26, 2013 10:56 pm 
Freshman

קטע מצחיק, על פי אתרי האינטרנט השונים קופל הציע הצעת פשרה של שנתיים של חוק רוסי עם חמישה זרים ולאחר מכן שנתיים חוק רוסי עם ארבעה זרים. על פי ספורט 5 ההצעה התקבלה על ארגון השחקנים, על וואלה ארגון השחקנים לא החליט לגבי ההצעה ועל וואן ארגון השחקנים דחה את ההצעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 26, 2013 11:01 pm 
Freshman

הוקיץ' כתב:
קוף ירוק כתב:
נו באמת.

שכחת לציין כמה המנהלת שמה. אגב סיבות פרקטיות...

המנהלת שמה סדר גודל של 1.1 מיליון שקל אם זה עוזר לויכוח שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 26, 2013 11:54 pm 
Hall of Famer

אין לי דעה יותר מדי מגובשת בנושא בכדי להגיש את ה"דוקטרינה" שלי , אך אני לגמרי עם הקוף בנקודה ששחקנים ישראלים מחליפים הרבה יותר מדי קבוצות , וזה אלמנט שפוגע בהם לא פחות מאשר מספר הזרים .
הייתי מוסיף לדוגמאות של שחקנים שהתמידו בקבוצה מסוימת והרוויחו בכך את חנוכי ( 3 עונות בבני השרון , 3 עונות בראשון ) , ובוקרא האשקלוני .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 27, 2013 1:34 am 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
עמוס, בתור איש כדורסל הייתי מצפה שלא תביא לי טיעון נגדי של סטטיסטיקות. אם אתה לא מכיר את השחקנים המדוברים עדיף שלא להתווכח.

מי אמר שאני לא מכיר את השחקנים המדוברים. כלומר את רוב הישראלים אני מכיר (עמית תמיר עשה דברים בליגת העל, אין ספק שכולם מחכים לעמית תמיר בליגת העל והוא רק החליט ללכת ללאומית, NOT). את הזרים אני מודה ומתוודה שאני בכלל לא מכיר, אבל זה לא רלוונטי, כי הישראלים הם המוקד וגם כי הסכומים שהזרים הללו מקבלים מעידים שלא מדובר על איזו עילויים גדולים, ואותם שחקנים הם באופן מוחלט המובילים בליגה הזאת.

טל דן הוא דווקא דוגמא מעולה, כי טל דן כיום הוא שחקן פחות טוב מאשר טל דן לפני 3 שנים. בעצם אני לא יודע אם מבחינת יכולות כדורסל הוא פחות טוב, סביר להניח שהוא בדיוק אותו שחקן, מבחינת יכולות פיזיות הוא פשוט לא שומר על עצמו. יש שחקנים שיכולים לעלות לליגת העל ועוז בלייזר הוא באמת דוגמא מעולה. רוב השחקנים ממש לא. ראינו את אנטון קזרנובסקי, ראינו את עמית תמיר, ראינו את קובי אייזיק וגם את הננקשווילים. עם הדרישות של איגוד השחקנים יתקבלו דווקא יכול להיות שנראה אותם בליגת העל, לא נראה לי שמישהו מחכה לכך בנשימה עצורה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 27, 2013 1:57 am 
Freshman

אתם רוצים להגיד לי ששחקן שיושב על הספסל, צריך להמשיך ולחכות להזדמנות שלו כשהוא לא משחק במשך עונה שלמה?
אני הייתי מאשים שחקן כזה שהוא עצלן ולא רוצה להתקדם.
נעימי היה מגיע למה שהוא היום אם הוא לא היה עוזב את ירושלים והולך לגבעת שמואל? אותו דבר לגבי פניני שהלך ממכבי לבני השרון ומקל שהלך לגליל.
אמנם אפשר לתת דוגמאות הפוכות של שחקנים שנשארו באותה קבוצה עד שקיבלו את ההזדמנות, אבל אני מרגיש פה האשמות מוגזמות כלפי השחקנים הישראלים. אתם אומרים שבמקום להתלונן שהם לא משחקים, שירדו ללאומית ויקבלו שם דקות משחק. אתם מאשימים אותם בחוסר סבלנות, בכיינות ועוד ועוד.
בחייאת, למה שחקן כמו אופיר פרחי קיבל העונה בהפועל חולון הקצרה 8 דקות בממוצע? למה יועד בית יוסף שקרע בעונה שעברה את הליגה הלאומית בקושי משחק העונה אצל הגליל? אתם יכולים להגיד שהם לא מספיק טובים, אבל אני חושב שהם ראויים להיות ברוטצייה של כל קבוצה בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 27, 2013 2:04 am 
Hall of Famer

ולמה דעתך יותר משמעותית מהדעה המקצועית של המאמנים שלהם שלא ממש חושבים שהם מספיק טובים, דעה שמגובה גם בסטט' וגם במראה עיניים?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 27, 2013 2:19 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא יודע מה הסיפור של יועד בן יוסף, אבל בתחילת העונה הוא קיבל 15-20 דקות למשחק, ואיך גלבוע נראתה אז לעומת איך היא נראתה ככל שירדו הדקות שלו אני מקווה שאתה זוכר. אני חס וחלילה לא אומר שהכל באשמתו, ממש לא. גלבוע עברה שינויים מאז ועד היום, הוצאתו של בן יוסף מהרוטציה היא אחד מהם, ואין ספק שהקבוצה נראית יותר טוב בהרבה. אז יש כמה גורמים, אבל אין לי ספק שאחד מהם הוא שבתפקיד שלו יש בקבוצה שלו היום שחקנים שעושים את העבודה יותר טוב ממנו.
אופיר פרחי למיטב זכרוני הצטיין בעיקר בלאומית. בליגת העל מיעט לתרום איפה שלא היה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 27, 2013 2:41 am 
Senior

פניני עוד דוגמא מצויינת! תקעת לעצמך עם כבר גול עצמי בנקודה הזאת מנצור. פניני הלך לרעננה\בני השרון ודיי ייבש שם את הספסל שנתיים. 6 דק' בממוצע שנה ראשונה, 7.7 שנה שנייה. אבל הוא לא בכה ועזב לקבוצה אחרת, נשאר, התמיד ונלחם. 15 דקות בשנה השלישית, 23 ברביעית, ו29 וישראלי כוכב בשנה החמישית.

כן, אני אומר בדיוק את זה. ואני מדבר על שחקנים צעירים אני רוצה להדגיש, לא שחקנים בני 25-26. שחקן צעיר בגיל18-19 שמייבש ספסל ומקבל דקות מעטות בשנה-שנתיים הראשונות שלו זה בסדר. אלו אמורות להיות שנים שבהם השחקן צריך להשתפר, לעבוד על המשחק שלו, ללמוד מה צריך לשפר ובמה להתקדם בשביל להשתלב במעבר בין הנוער לבוגרים ולאט לאט לצבור יותר דקות ולקנות את מקומו. הבעיה של השחקן הצעיר שהוא חושב שהוא כוכב גדול ברוב המקרים, הוא לא מוכן לעבוד קשה (אמר את זה מישהו שראה את זה פה גם ממקור ראשון) ואין לו סבלנות. התגובה שלך גם בדיוק מראה את זה. כן, שחקן צריך להבין שלא תמיד הצ'אנס זה בשנה הראשונה ולא תמיד זה מיידי, תלמד את הקבוצה, תעבוד על המשחק שלך, תשקיע, תהיה סבלני ויש סיכוי הרבה יותר גבוה שתצליח מאשר אם תעבור כל שנה למקום אחר ותאשים את המאמן או את הצ'אנס שלא קיבלת בזה שאתה לא מצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 27, 2013 7:08 am 
Sophomore

קוף אתה מדבר שטויות בעירמות ומכיוון שאני כותב מהנייד אגיב לך בהזדמנות..ן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 27, 2013 10:13 am 
Junior

כל נקודת המוצא ששחקנים לא משחקים מראש היא לא נכונה! אין לזה שום בסיס.

צעירים שני 18-19 מקבלים הזדמנויות. חבר'ה שהצטיינו בלאומית מקבלים.
להוציא את זקני השבט, כל השחקנים הישראלים שכן פרצו- זה היה בזמן שכבר שיחקו פה הרבה זרים.

בניגוד לחלק אין לי בעיה עם הטיעון שכוכבי לאומית יכולים להשתלב בליגת העל. זה נכון- זה מעיד על ליגת העל.
שכבר עכשיו משחקים בה שחקני ליגה לאומית בינוניים.

אם רוצים גם ניתן להגדיל את הליגה ל-14 קבוצות וזה יפתור את הבעיה מנקודת המבט הזו.
גם שינוי של 4 זרים וחוק רוסי הוא בסדר לדעתי..
השאלה אם זה מה שיגרום לשחקנים להתחיל לשמור ולקלוע? אני בספק..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 27, 2013 10:53 am 
Junior

מדברים פה על שחקנים שמקופחים ולא מקבלים הזדמנות, ואני מתגעגע לימים ששחקנים שרצו להתקדם היו עובדים קשה, מפלסים את דרכם דרך הליגה השניה ופורצים מלמטה, ע"ע מורן רוט.
מה יש היום ? אחד כמו נאור שרון שלא עשה שום דבר בכדורסל מגיע לחולון באמצע העונה עם פוזה של כוכב, עם אמא שיושבת ביציע ומבלבלת את המוח כמה הבן שלה צריך לשחק. מכיוון שאנחנו באמת קבוצה קצרה הוא מקבל מספר הזדמנויות, נראה פח זבל ולא לוקח שום דבר. במקום להתחיל מליגת העל, למה שאחד כזה לא יתחיל מלמטה, מהליגה הלאומית ? התשובה היא ברורה, אצה לו הדרך, אין לו כח לעבוד קשה מדי והוא כנרראה מחזיק מעצמו כוכב גדול.
דוגמא נוספת: אופיר פרחי, עוד אחד שלמרות עונה זוועה בגלבוע בעונה שעברה (שגם שם הוא לא לקח את הצ'אנס) הגיע לחולון, זכה להזדמנויות והיה פח זבל.
וכבר ציינתי בהקשר שלנו את שון דניאל, שלומי הרוש וכו'..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 27, 2013 11:02 am 
Junior

נאור שרון זה מקרה חריג שכבר מהנוער הרגיש מיוחד ומגיע עם הורים סופר בעיתיים.
זו בעיה שהורים שאין להם מושג מנהלים קריירה של שחקן שסך הכל יש לו פוטנציאל. אבל באמת שזה לא הדיון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 27, 2013 11:31 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

kickass כתב:

אחד הישראלים אצלנו בקבוצה שאל אותי איך אני הייתי מרגיש אם היו מביאים לתפקיד שלי מישהו מחו"ל. עניתי לו שראשית, בשנה שעברה היה מישהו אמריקאי בתפקיד שלי ועובדה שהשנה הם רוצים שאני אשאר עוד עונה כי כנראה אני מספיק טוב.

ידידי, תהיה קשוח במו"מ...הפעם שיקחו אותך למסע בארה"ב, ושיפסיקו להגיד לך שאתה מגזים עם הוצאות הדלק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 27, 2013 11:44 am 
Junior

יואב כתב:
נאור שרון זה מקרה חריג שכבר מהנוער הרגיש מיוחד ומגיע עם הורים סופר בעיתיים.
זו בעיה שהורים שאין להם מושג מנהלים קריירה של שחקן שסך הכל יש לו פוטנציאל. אבל באמת שזה לא הדיון הזה.

זה דווקא כן הדיון הזה. שחקן שלא מוכן לעבוד קשה וחושב שהמקום בליגת העל מובטח לו בלי קשר לכלום. אם תתקבל הצעת ארגון הסחטנים יהיו לא מעט נאור שרונים, וגם כך המצב לא משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 27, 2013 11:56 am 
Junior

נאור שרון דווקא דוגמה לילד שמוכן להקריב ולהשקיע כדי להצליח ולוקח החלטות שמקדמות את הקריירה שלו.

להזכיר זה ילד בכיתה י"ב שיכל השנה לקחת אליפות וגביע בנוער ולקלוע 70 נקודות. במקום זה הוא שואף למעלה.
בכיתה ט' היה הכי טוב בארץ בליגות של כיתות י'.
בכיתה י' כבר היה רכז ראשון בליגה של י"ב , ובכיתה י"א כשהחליט שאין לו אתגר עבר לאקדמיה בצרפת אותה הוא עזב כי המאמן החליט שהוא 2 ונאור חושב שהוא צריך להיות רכז.

זה שחקן שלוקח אחריות על הקריירה שלו ולא מחכה שמנהלים או מאמנים ינהלו אותה.
הוא המנכ"ל של המותג "נאור שרון" והוא עושה רק מה שטוב לעצמו.

זה שיש הורים מעורבים מאחורה זה לא לגמרי טוב מצד שני החיים מוכיחים לנו שהרבה הורים שניווטו את הקריירות של הילדים שלהם גם הצליחו. אם אבא של כספי לא היה מספיק חצוף להכניס למכבי את הסעיף שהוא חייב להיות בין 8 השחקנים שמקבלים הכי הרבה דקות אולי הילד שלו לא היה מגיע לנ.ב.א.

אז אולי השנה הוא לא כל כך מצליח אבל זה שחקן שיצליח ויהיה עוד רכז ראשון של נבחרת ישראל ובעוד 4 שנים נשמע את לאומית בוכה איך השחקן המושתן הזה עם האמא שצעקה היה כל כך גרוע בחולון ומצליח כל כך אחר כך.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 481 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: