סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 8:39 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דיוויד בלאט כמאמן
הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 3:26 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
יש לי כמה תהיות לגבי דיוויד בלאט כמאמן

לדוגמא האם זה נכון ששחקנים שמשחקים אצלו עושים תוך כדי שיפור (שון ג'ימס , הנדריקס ) או שהוא לא תמיד יודע לזהות את הפוטנציאל שלהם בהתחלה ורק כשאין ברירה והם מקבלים דקות משחק הם משתפרים?
אני למשל חושב שהשחקן שהגיע מחיפה כבר אזכר בשמו ממש לא מנוצל במכבי (לנדסברג נזכרתי) כמו שצריך ומתבזבז.
האם במידה ולא תהיה ברירה והוא ישותף שנה הבאה ויביא תועלת שוב ייזקף לבלאט "השיפור שלו"?

נקודה שנייה - הקבוצות של בלאט משנות שיטה ורוטציה תוך כדי תנועה לא מעט פעמיים : מכבי של פרקינס , פארגו התחילה בתור קבוצת הגנה דורסנית ששיתקה את היריבות וסיימה (עוד לפני הפציעה של פרקינס) כקבוצת התקפה קטלנית שצולפת בלי סוף מהשלוש ומתבססת הרבה יותר על ההתקפה כשההגנה ירדה משמעותית בחשיבותה והרוטציה הלכה הרבה לכיוון פניני ובלו בגלל ההתקפה.

גם השנה החשיבות של דיוויד לוגאן והיקמן עולה ככל שהעונה מתקדמת.

האם בלאט גאון שהוא מוצא תשובות בתנועה (ושאף אחד לא יספר שהכל מתוכנן) או שבעצם הוא מפספס את הנקודה בהתחלה ובוחר קו שלא מתאים לקבוצה (ואחר כך מצליח לצאת מהבור)?

על דבר אחד לדעתי אין ויכוח מדובר במאמן שהוא אמן של יחסי אנוש מול התקשורת והשחקנים שמצליח להכתיב את סדר היום שהוא מעוניין סביב הקבוצה שלו.
מאז פיני גרשון (שעשה את אותו דבר אבל עם המון יהירות והתנשאות) לא היה למכבי בעל בית כזה על הקווים.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דיוויד בלאט כמאמן
הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 3:37 pm 
Hall of Famer

על הפסקה הראשונה שלך כבר פתחתי ת'רד בעבר, ולדעתי הוא אכן לא מזהה כשרון כמו שהוא היה יכול. ג'יימס הוא דוגמה מובהקת לדעתי. (הנדריקס הפוך אם כבר, אף פעם לא החזקתי ממנו במיוחד, ולדעתי בלאט הוציא שם מים מהסלע). לנדסברג לדעתי יותר דומה לג'יימס כאן, אבל ימים יגידו.

לגבי הפסקאות הבאות - בעיניי הוא אכן סוג של גאון שקולט את הקבוצה שלו עם הזמן ומתאם אותה כמו שעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 3:41 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אני חושב שדוקא העניין של ההתנהלות מול התקשורת/קהל (להבדיל משחקנים) זה דבר שהוא היה צריך לפתח, בקדנציה הראשונה שלו כמאמן ראשי הוא די התברבר שם.

מול שחקנים לטעמי דיויד מצויין עם חברה שעושים מה שהוא אומר ומקבלים את הסמכות שלו. הוא קצת פחות מסתדר עם אגואים גדולים, פרימדונות והד-קייסים למיניהם.

לטעמי דיויד מפוספס. לא, לא NBA. הוא מאמן אירופי מצויין, אולי יהיה מאמן NBA טוב, לא יודע. לא נראה לי סביר. אבל לטעמי בקולג'ים הוא יכול להיות מאמן הול-אוף פיימר ולהרוויח מיליונים. זה בדיוק המקום שבו כל נקודות החוזק שלו יתבטאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 3:46 pm 
Hall of Famer

אני חושב שהגדולה של בלאט, כפי שציינת, היא היכולת לזהות יתרונות של שחקנים וסיטואציות תוך כדי משחק ותוך כדי שלבים בעונה. במובן הזה הוא מאמן מאד לא מקובע, הוא לא מכריח קונספציה אלא עובד עם מה שיש לו. ברור שהוא מקצוען ממדרגה ראשונה ולכן גם הגישה שמשודרת משחקני אלקטרה בתקופתו היא מקצוענית, כולם פחות או יותר מצטיירים כחיילים נטולי אגו שבאים למלא את תפקידם לטובת הקבוצה. בסך הכל, לדעתי, מדובר במאמן מעולה שיודע להודות (כלפי עצמו וכלפי הקבוצה) בטעויות שלו, יודע להסיק מסקנות ולהתקדם, וזו תכונה מצוינת לכל מאמן ולכל איש ניהול.

אני גם מסכים שהוא אמן יח"צ מול התקשורת, מדובר באחת הפרסונות היותר דוחות בעולם הספורט הישראלי-החל מהטענות של שיבק על חתרנות, דרך הפסקי זמן ששידר לאלקטרה מהבית, המשך בלכלוכים על כל העולם וסבתא שלו כשלא קיבל מינוי לנבחרת והלכלוכים על מלקולם תומאס ועד ה"פיצויים לטורקים" אתמול-והוא עדיין מקבל יחס של אחלה ג'נטלמן. מה שמבטא אמריקאי וחליפה יכולים לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 4:15 pm 
Junior

Amos Gueta כתב:

מול שחקנים לטעמי דיויד מצויין עם חברה שעושים מה שהוא אומר ומקבלים את הסמכות שלו. הוא קצת פחות מסתדר עם אגואים גדולים, פרימדונות והד-קייסים למיניהם.
.

זה מזכיר לי שאלה ששאל מיקי דורסמן את מסינה בהשתלמות בארץ איך אתה מסתדר עם אגו בקבוצות שלך?
אז מסינה אמר בפשטות שאין אגו בקבוצות שלו ואם יש אז השחקן לא יהיה בקבוצה יותר.

נראה לי תשובה בינגו לבלאט.
בקבוצות קטנות יותר אתה חייב להתפשר או על היכולת המקצועית או להביא מישהו מוכשר יותר אבל עם שריטה.
מכבי היא בדרג הביניים : מצד אחד מספיק עשירה כדי לבחור זרים טובים ולהחליף כשיש נפילה , מצד שני לא יכולה להביא את הכי טובים ביבשת.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 4:28 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

פרסונה דוחה?! טוב שלא הגזמת נדב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 4:52 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני טענתי לא מעט פעמים שמדובר בפיני גרשון בחליפה (בלי קשר לעניין הגזענות). בכל אופן, זה באמת מגוחך לתהות האם בלאט הוא מאמן טוב או לא. אפשר לשאול שאלות יותר מעניינות מה בדיוק הופך אותו למאמן כל כך טוב או האם הוא יצליח כמאמן ראשי בNBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 4:53 pm 
Senior

בלאט באמת מומחה בלהוציא מים מהסלע. מצד שני, הוא מאמן התקפה בינוני, דבר שהתקשורת די מתעלמת ממנו. והוא גם לא כזה שוס גדול בבחירת שחקנים כמו שהוא היה בתחילת הקריירה שלו כעוזר. ראינו את זה השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 5:05 pm 
Hall of Famer

הוא מאמן התקפה יסודי והקבוצות שלו מגיעות לתיאום נהדר בהתקפה ככל שהעונה מתקדמת.

בסופו של דבר, צריך לזכור את הדברים הבאים:

לפני שתי עונות קבוצה נהדרת עם פרקינס, פארגו ואיידסון.
אשתקד, קבוצה שהפסידה בחמישה משחקים מותחים במיוחד לפאו
שישה נצחונות רצופים העונה.

שלוש עונות רצופות שבמאני טיים, מכבי, קבוצה עם משאבים די מוגבלים ביחס לאירופה מצטיינת. אלו העובדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 5:20 pm 
מנהל פורום

בכל מה שקשור לאישות שלו, אני דווקא נוטה לכיוון של נדב ורובן, לאיש חסרה נדיבות של מנצחים, ענווה אישית וענווה מקצועית שהופכת בעלי מקצוע מעולים לאנשים דגולים
כלומר הוא מקצוען אבל בשום אופן לא אדם דגול

בבחירת שחקנים, לא בטוח שהוא כזה רע, העובדה שהוא מצליח להוציא מהספסל (מחוסר ברירה או ביש ברירה) פתרונות אפקטיביים, זה אומר שהוא הבין והעריך נכון את הכשלונות הפוטנציאלים של ההרכב הבכיר והכין plan B בספסל
בסך הכל מכבי צריכה לשמוח מאוד באיש ולרפד אותו בכל מה שירצה רק שישאר, מאמן אחר ברמה שלו שיסכים לעבוד בתקציב של מכבי ובמעורבות המקצועית של הנהלת מכבי יעלה הרבה, הרבה יותר ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 7:11 pm 
Hall of Famer

.אגב העניינים האישיים, צריך לזכור שבעונתו הראשונה במכבי הוא הגיע לפיינל פור למרות משבר בינאישי גדול בין האפמן למקדונלד, והיה צריך לעשות את המעבר הזה מלהיות עוזר מאמן שהוא חצי-חבר של השחקנים, למאמן ראשי שצריך לשמור דיסטנס מהשחקנים.
בעונה השנייה זו דווקא הייתה קבוצה שהרבה יותר מזכירה את מכבי של היום - אודריך, קווינסי לואיס, מרקוס גורי, וויצ'יץ', יואב ספר, בשוק... היה להם מזל רע עם הפציעות וחוסר הניסיון של אודריך וגם העברת משחקי הבית לאירופה, ולמכבי זה כמובן היה מזל טוב כי זה הביא לניקוי אורוות בקיץ ולהגעתם של שאראס, באסטון, פארקר ודיון תומאס.

ברמה הפרסונלית... לא הייתי הולך רחוק כמו נדב. בלאט קיבל את הנבחרת, וסיום ההתקשרות בגלל נושא תעודת המאמן לדעתי היה הפסד שלנו יותר מאשר שלו (הוא סה"כ זכה באליפות אירופה ובמדליה אולימפית עם רוסיה, משהו שאני בטוח שהוא גם יכל לקחת עם ישראל. או אולי לא). לכלוכים על מלקולם תומאס... לא'דע, בלאט מאמן פה כבר כמה שנים ולא זכור לי שחקנים אחרים שהוא לכלך עליהם, ככה שיכול להיות שהיו דברים בגו אבל לא יצא לי לקרוא את הראיון. ובעניין הטורקים, כלי התקשורת ציטטו אותו נותן ציטוט של גיא גודס, רק שלא כולם רשמו את זה. ובהתחשב בזה שכל הכותרות ביום אחרי היו קשורות ליחסי ישראל-טורקיה, להגיד בגלל זה שהוא פרסונה דוחה?

אני חושב שדיוויד בלאט הוא בראש ובראשונה מאמן. הוא קואץ' קלאסי על כל מה שמשתמע מזה. זה המקצוע שלו, זה מה שהוא אוהב לעשות, וזה לא משנה אם זה מכבי, נבחרת רוסיה, או נערות ג' מחוז דרום (לעומת דרוקר שיותר על תפקיד פסיכולוג, או פיני שפחות אוהב לאמן אבל נהנה לנהל משחק). הוא נהנה להניע אנשים, הוא נהנה לעבוד בקבוצה, ולהיות האינטגרטור שגורם לקבוצה לעבוד ביחד ולהגיע למטרה משותפת, והוא גם טוב מאוד בזה.
גואטה העלה נקודה נכונה לגבי אפשרות בשבילו לפתח קריירת אימון בקולג'ים, אבל הייתי מסתייג מלהגיד שהוא יכול להפוך להול אוף פיימר. מאמן בקולג'ים הוא בראש ובראשונה איש שיווק שיודע לשכנע ילדים בני 18 שהם הכשרונות הבאים של הכדורסל האמריקאי שכדאי להם לשחק כדורסל מכללות דווקא אצלו ולא אצל קאליפרי, רוי ויליאמס, קואץ' קיי, ביל סלף, בילי דונובן, קלהון, בייהיים או אחרים, ושהוא יכול להכין אותם טוב יותר לדראפט ולקריירת מקצוענים מאשר אחרים. לא ג'וב קל בכלל, ואני לא בטוח שברמת השכר של בלאט היום, יש הרבה מכללות שיהיו מוכנות לשלם סכומים כאלו למאמן שלא אימן קולג'ים לפני זה.
לאן בי איי הוא יכול להתאים אבל צריך לדעתי כמה שנים להשתפשף כעוזר מאמן, גם מבחינת הכרת המערכת מבפנים, וגם מבחינת היכרות עם הגורמים השונים בליגה - שחקנים, מאמנים, עוזרי מאמנים, GMים וכו'.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 7:15 pm 
Senior

נורטון כתב:
הוא מאמן התקפה יסודי והקבוצות שלו מגיעות לתיאום נהדר בהתקפה ככל שהעונה מתקדמת.

בסופו של דבר, צריך לזכור את הדברים הבאים:

לפני שתי עונות קבוצה נהדרת עם פרקינס, פארגו ואיידסון.
אשתקד, קבוצה שהפסידה בחמישה משחקים מותחים במיוחד לפאו
שישה נצחונות רצופים העונה.

שלוש עונות רצופות שבמאני טיים, מכבי, קבוצה עם משאבים די מוגבלים ביחס לאירופה מצטיינת. אלו העובדות.

לא יודע. מה זה יסודי? במחצית השנייה מול אולימפיאקוס מכבי שיחקה את אותו תרגיל מחצית שלמה. זה אולי מאוד יסודי אבל גם חסר מעוף להחריד. בלאט לא מצטיין בתחום הזה, וגם בשנה שעברה שהייתה למכבי קבוצת התקפה מוכשרת יותר לא בדיוק ראינו כדורסל שוטף, יותר משחק של המון המון בידודים.

תותח, מכבי של 2003 הייתה קבוצה מוכשרת בהרבה ממכבי של היום. וויצ'יץ' היה הסנטר הכי טוב באירופה, בורשטיין היה טוב מיוגב של היום, וגם לואיס לא ממש נופל מסמית'. שלא לדבר על מרכוס גורי לעומת אליהו\מדלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 7:39 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לגורי היה פוטנציאל אבל הוא היה די טווינר עם ידיים רעות, אתלט מצוין שניצל זאת בעיקר לריבאונד התקפה אך לא סגר לריבאונד הגנה, זרק יותר מדי שלשות באחוזים רעים וקלע פחות מ-50% מהקו. לאור העונה שלפני הנפלאה בגרמניה ציפו ממנו להרבה יותר. אח"כ הוא דוקא נתן כמה עונות חביבות בבנטון (והשיג חוזה יפה בצסקא).

לואיס היה די נפילה וחוץ מידית חביבה ואתלטיות לא ראינו ממנו גדולות ונצורות. הוא הראה יכולות סקורינג חביבות בשלב המוקדם (15 נק' למשחק) אבל לא תרם הרבה יותר מזה (11 נק' מדד) ובטופ 16 הועלם כמעט לחלוטין מהרוטציה (2.5 נק', 1.2 מדד ב-9 דקות בממוצע). היה לו הרבה יותר פוטנציאל מסמית' אבל הוא היה הרבה פחות שחקן. אני לא מבין איך אתה בכלל משווה בין השניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 7:54 pm 
Hall of Famer

מה הקשר בורשטיין ואוחיון?

עם כל הכבוד לעבר האן בי איי של קווינסי לואיס, סמית לא רואה אותו ממטר, לא בהגנה וגם לא בהתקפה. קווינסי במכבי היה שוטר שנמנע מלקחת את האחריות על עצמו ברגעים המכריעים. מי שהיה ה-GTG במאני טיים (ובעצם גם בשאר חלקי המשחק) היה וויצ'יץ'.
גורי היה פאוור נחמד ודי אתלטי, אבל שומר בינוני וקלעי עונשין רע. לי זכור אותו בעיקר עושה פולו דאנקים.

אפרופו אותה עונה, היה להם גם חוסר מזל עם העניין של הליגה האדריאטית. זו הייתה עונה של 80-90 משחקים, לראשונה בתולדות מכבי, והצוות המקצועי, כמו גם השחקנים וההנהלה לא ממש הבינו, לדעתי, את המשמעויות שנגזרות מלו"ז כ"כ צפוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 8:01 pm 
Senior

בורשטיין ואוחיון- את מי תשווה בדיוק לבורשטיין במכבי הנוכחית? היקמן? בתפקיד שלו יוגב יותר דומה לטל של אז, רק שטל היה שחקן טוב יותר. בכל מקרה, למכבי של אז היה שחקן ברמה הכי גבוהה באירופה(וויצ'יץ'), וזה משהו שאין לקבוצה הנוכחית, וגורי היה מועיל יותר מליאור ומדלי. אם רוצים להיכנס לקטנות אז גם בשוק יותר טוב מפלאניניץ', אבל זה כבר שטויות באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 8:28 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אפרופו רמה הכי גבוהה באירופה, בדירוג המדד של הטופ 16, היקמן מדורג חמישי בגארדים (שני מבין אלו שאינם רכזים אחרי רודי), סמית' רביעי בפורוורדים (שני מבין הסמולים אחרי בוגדאנוביץ) וג'יימס רביעי בסנטרים (אחרי דיוויס, טומיץ' וקרסטיץ'). אני לא אומר ששלושתם הכי טובים בעמדה שלהם אבל ג'יימס וסמית' נכון להיום נמצאים בחמישייה הראשונה בתפקיד שלהם באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 8:57 pm 
Senior

בסדר, במדד ב-2003 ניקולה עשה 21.3 ממוצע למשחק. שון ג'יימס אחלה, אבל ברמה ההתקפית וגם במנהיגות שלו הוא לא מדגדג רב אמן כמו ניקולה בשיאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 9:14 pm 
Senior

ב2003 לא שיחקו כל כך הרבה שחקנים טובים מאירופה בNBA. יש היום בNBA הרבה שחקנים שאם היו משחקים באירופה היו מזיזים שחקנים כמו סמית וג'יימס מהטופ האירופי, ככה להשוואת את המצב פעם למה שהיה היום זה לא נכון והתעלמות מהמציאות. שחקן ברמה של ניקולה (לא בטוח בסגנון) שהיה משחק באירופה היום היה מוצא את עצמו מהר מאד בNBA כבר בגיל צעיר ולא מגיע לממוצעים האלה ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2013 4:51 pm 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:

אני גם מסכים שהוא אמן יח"צ מול התקשורת, מדובר באחת הפרסונות היותר דוחות בעולם הספורט הישראלי-החל מהטענות של שיבק על חתרנות, דרך הפסקי זמן ששידר לאלקטרה מהבית, המשך בלכלוכים על כל העולם וסבתא שלו כשלא קיבל מינוי לנבחרת והלכלוכים על מלקולם תומאס ועד ה"פיצויים לטורקים" אתמול-והוא עדיין מקבל יחס של אחלה ג'נטלמן. מה שמבטא אמריקאי וחליפה יכולים לעשות.

לעניין המודגש-נסחפת לגמריי. כולה בדיחה שכל העולם טחן אותה בערך בחמישי בערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2013 5:06 pm 
Senior

אני לא בטוח שניקולה היה בוחר ללכת ל-NBA, בדיוק כמו שחבר'ה כמו דיאמנטידיס ופאפאלוקאס בחרו שלא לעשות את זה. הוא בעייתי שם. לא חושב שהיה מתאים לו להיאבק עם כל מיני טייסון צ'אנדלרים ופרקינסים בצבע בעמדה 5 בשביל פחות כסף ממה שהוא מקבל באירופה, והיום כשעמדה 4 הופכת להיות זריזה יותר ומלאה בשחקנים שמשחקים רחוק מהסל, זה גם כן לא ממש אידיאלי בשבילו. דייויד אנדרסן, עם סגנון יותר מתאים לשחק 4 ב-NBA, הגיע לליגה לעונה אחת וברח משם אחרי שלא קיבל דקות. כנראה שזה היה גם קורה לניקולה. אחרי שהתחילו הפציעות אני חושב שאין שום סיכוי שהוא היה מנסה את זה בכלל. לורבק, אולי השחקן שהכי דומה לניקולה באירופה היום, וויתר על התענוג הזה אחרי שקיבל חוזה מיליונים מברצלונה. ה-NBA זה עניין מאוד אינדיבידאולי. יש כאלה שזה יותר מתאים להם, ויש כאלה שלא. ויש כאלה שמגלים את זה בדרך הקשה, אחרי עונה שלמה על הספסל(כמו ספאנוליס או אנדרסן. טלטוביץ' כנראה הבא בתור).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2013 6:04 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ויש כאלה שצריכים את הסיטואציה הנכונה כמו פטרוביץ בזמנו שלא קיבל דקות בפוטלנד (טעות כתיב אבל החלטתי להשאיר אותה) ונהיה כוכב בג'רזי או דיאו שלא עשה יותר מדי באטלנטה והתאים כמו כפפה לפניקס של דאנתוני ונאש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2013 10:58 pm 
Hall of Famer

oren_80 כתב:
nadav_hacohen כתב:

לעניין המודגש-נסחפת לגמריי. כולה בדיחה שכל העולם טחן אותה בערך בחמישי בערב.

"כל העולם" ממש לא, ישראלים מלאים בזקפה לאומית שלא יודעים להבדיל בין משחק כדורסל לבין יחסים בינ"ל אולי כן. מאמן כדורסל שהרגע הביס קבוצה אחרת ממש לא אמור להכנס למחוזות של "פיצויים לטורקים", זה ג'נטלמני בערך כמו זריקת הכרטיסים של פיני גרשון לאריק אלפסי וחכם אפילו פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2013 11:04 pm 
Hall of Famer

כן, רק שהציטוט המלא היה:
"גיא גודס אמר לי 'עכשיו אנחנו נצטרך לשלם לטורקים פיצויים' ".
http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=3836

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2013 11:11 pm 
Hall of Famer

כן, אז עכשיו הוא ג'נטלמן ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2013 11:41 pm 
Senior

sir charles כתב:
ויש כאלה שצריכים את הסיטואציה הנכונה כמו פטרוביץ בזמנו שלא קיבל דקות בפוטלנד (טעות כתיב אבל החלטתי להשאיר אותה) ונהיה כוכב בג'רזי או דיאו שלא עשה יותר מדי באטלנטה והתאים כמו כפפה לפניקס של דאנתוני ונאש.

לניקולה היו נדמה לי כמה הצעות מה-NBA בזמנו. אנחנו מדברים על תקופה שבה פאקינג פראן ואסקז נבחר תשיעי בדראפט על סמך נתונים פיזיים ו...כלום בערך, או ירוסלב קורולב שנבחר אחריו וקלע 39 נקודות שלמות ב-NBA. ככה שזה לא שאף אחד לא ראה את ניקולה. הוא העדיף, בצדק מבחינתו, לא לעשות את זה, כמו כוכבים אירופאיים אחרים העדיפו להרוויח יותר ולהישאר ראש לשועלים במקום זנב לאריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], kakon3, Yossarian ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה