סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 3:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 481 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הליגה בדרך לסוף?
הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 12:34 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני מאוד אוהב קוז'יקרו, אבל אני לא חושב שאפשר להגיד עליו שהוא פיתח אספקטים חדשים במשחק שלו עם השנים. לא חושב שדווקא הוא הדוגמא הנגדית לנאור.

אגב, סתם מסקרנות, יש לכם מושג למה נגמר המנהג הזה של שחקנים לסוע לקולג'? להנפלד, שפר, תמיר ואפילו שחר גורדון זה עשה טוב בזמנו, אבל אני לא חושב ששמעתי כבר עשור בערך על שחקן מבטיח שנסע לשחק במכללות (אני מכיר אישית כמה שנסעו מליגה ארצית). האם זה קשור להגבלות על מקצוענים בליגת המכללות ולעובדה ששחקנים רשומים לקבוצת הבוגרים כבר בנוער?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 12:38 pm 
Junior

ברגע ש-NCAA החילט ששחקנים היו מקצוענים שקבלו שכר מהקבוצות שלהם ולכן אינם יכולים לשחקק יותר במכללות.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 12:46 pm 
מנהל פורום

sheky כתב:
אני מאוד אוהב קוז'יקרו, אבל אני לא חושב שאפשר להגיד עליו שהוא פיתח אספקטים חדשים במשחק שלו עם השנים. לא חושב שדווקא הוא הדוגמא הנגדית לנאור.

אגב, סתם מסקרנות, יש לכם מושג למה נגמר המנהג הזה של שחקנים לסוע לקולג'? להנפלד, שפר, תמיר ואפילו שחר גורדון זה עשה טוב בזמנו, אבל אני לא חושב ששמעתי כבר עשור בערך על שחקן מבטיח שנסע לשחק במכללות (אני מכיר אישית כמה שנסעו מליגה ארצית). האם זה קשור להגבלות על מקצוענים בליגת המכללות ולעובדה ששחקנים רשומים לקבוצת הבוגרים כבר בנוער?

היה את גל מקל ששיחק שנתיים בויצ'יטה-סטייט (זו שעלתה עכשיו לפיינל פור) ודווקא התקדם שם יפה. היה את נמרוד טישמן שבנבחרות הצעירות היה המוביל בשנתון שלו ולא ממש עשה משהו בשנה (או שנתיים?) שהיה במכללת פלורידה ומהשחקנים הצעירים הבולטים היה גם את אלטיט שבילה קצת במכללה וכנראה התקדם שם, כי חזר לפה הרבה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 1:42 pm 
Junior

"אני רוצה שנדבר על ריצ'מונד," אמרתי לבכירי המנהלת לפני כמה ימים. הם השתתקו, מופתעים.
הייתי באמצע המאי-תאי השלישי שלי על החוף, כשבדיוק הנודניקים התקשרו אלי בפעם העשירית מאז הבוקר כדי להציק לי על השביתה, והייתי חייב לענות. על השולחן הארוך היו פזורים 5 בקבוקי בירה שחיסלתי וצלחת שרימפס, ועל המסך של האייפד שעדלי סידר לי בהוצאה מוכרת הוקרן טור אינסופי של עסקנים אפורים וזועמים. החבאתי את השרימפס, שליבר ל...א יתעצבן.
"מי זה ריצ'מונד?" שאל מישהו מקצה השולחן.
"וילי ריצ'מונד מהברונקס," הסברתי, "הוא בן 26, משחק בליגה השניה באיטליה, בקבוצת מרכז טבלה. מרוויח קצת יותר מ-12 אלף דולר לחודש. יש לו חוזה נו קאט, והוא כבר שנה רביעית באירופה. נבחר מקום 72 בדראפט 2009 ואין להם שום סיכוי להגיע לנ.ב.א ולקנות בעתיד דירה לכל אחד מחמשת הילדים שלו."
כמה חיוכים הפציעו מסביב. סגרתי את המצלמה ולקחתי ביס מהשרימפס, והמשכתי.
"אנחנו יושבים פה," אמרתי, "לפחות פעם בשבוע, ובמקום לתת לי להנות מהחופשה מדברים על כמות הזרים, ושוכחים התפקיד שלנו הוא לא לקדם את הכדורסל הישראלי, אלא לעזור לוילי."
"אנחנו צריכים לעזור לו," המשכתי, "מפני שהוא זה שעוזר לנו. בזכות אנשים כמו וילי ריצ'מונד העסקונה הזאת מתקיימת. הוא זה שמייצג את הבלוף שסידר לכולנו ג'ובים ותקציבי עיריות - אנשים שקמים בבוקר, עובדים קשה, לא משלמים שקל מיסים, שלא שייכים לשום סקטור אבל עוזרים לנו לתת למכבי לעשות פה מה שהיא רוצה ולנסות להביא גויים יותר טובים מאלו של הגויים. מה אנחנו עושים בשבילו? האם אנחנו זוכרים שאצלו אנחנו עובדים?"
החיוכים התחלפו במבטים מהורהרים.
"אני רוצה שנקיים ישיבה מיוחדת על וילי ריצ'מונד" אמרתי להם, "שבה כל אחד מאתנו יציע איך אנחנו – כיו"רי הקבוצות – יכולים לעזור לה. אני רוצה שנבנה בשבילו תוכניות ורפורמות שיעזרו לו לקבל עוד כספי ציבור, דקות משחק שישפרו את הסטטיסטיקות שלו בדרך לחוזה משופר בחו"ל בשנה הבאה, שיביאו לפה אותו וגם את החברים שלו, שיאפשרו לו להרגיש שכספי הארנונה של כולנו וההקצבות מהטוטו והוינר באמת עובדים בשבילו."
הסתכלתי עליהם מהצד בזמן שהם דיברו. האנשים האלה, שכולם קוראים להם "עסקנים", אולי עובדי המדינה המושמצים ביותר בישראל, היו נלהבים, ואכפתיים, ובעיקר לא ציניים לגבי הרעיון כולו. לכל אחד מהם היה את הוילי ריצ'מונד שלו – גארד, סנטר, רכז – אבל מעבר לזה, דווקא בגלל שהם עסקנים מקצועיים, הטובים בתחומם, הם יודעים שבלי וילי ריצ'מונד לא תתקיים פה העסקונה.
רגע לפני שנכנס החג התפזרנו, אבל קבענו להמשיך לדבר על וילי ריצ'מונד מיד אחרי החג. מזל שויידהורן לא פה לשאול איזה חג. מבחינתם, אני מניח, זוהי זווית מרעננת של הסתכלות על הדברים. מבחינתי וילי ריצ'מונד היא הסיבה שבשבילה באתי להיות הבובה של שמעון מזרחי.
אז נכון שזוהי תקופה קשה, ונכון שלשחקן ישראלי צעיר אין כמעט סיכוי לקבל דקות משחק ושבשביל לשמר פער של 20 מיליון דולר ממכבי צריך לדעת לא לקחת אף החלטה קשה. אבל אני אמשיך לא לעשות את זה, כי אני לא מוכן שבמשמרת שלי אני שוב אצטרך לחזור מחופשה בתאילנד, יוון או לקפריסין. אולי כל יו"ר מנהלת שמכבי מינתה אומר זאת, אבל רק בגלל שזו האמת.

*נכתב לא עליד. אבל יש אישור מהכותב לשים בסלניוז

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

נערך לאחרונה על ידי Red Sumo1 בתאריך ג' אפריל 02, 2013 1:58 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 1:44 pm 
Hall of Famer

ברוך שובו של הקופי פייסט ללא קרדיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 1:55 pm 
Junior

זה שכתב את זה לא רוצה קרדיט ויש אישור (eat your heart out)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 1:58 pm 
Hall of Famer

שאני אוכל את הלב? בגללך? :lol:

זה שהוא "לא רוצה קרדיט ויש אישור" לא אומר שאתה צריך להציג טקסט כאילו הוא שלך. אפשר פשוט לכתוב בהתחלה "טקסט שכתב מאן דהו". העקרון הוא שאתה לא אמור להציג כהודעה מקורית שלך טקסט של מישהו אחר, זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 2:08 pm 
Sophomore

נדב,בחייאת,תחזיר את הנצרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 2:26 pm 
Hall of Famer

צ'רלי, לסומו יש הסטוריה ידועה בפורום של מי שגונב פוסטים בין פורום לפורום, ומציג הודעות שאינן שלו כאילו הן שלו. מגלגול של מקרה כזה הוא אפילו הושעה לא מזמן מהפורום. זה לא קשור לנצרה, זה קשור לתרבות כתיבה מינימלית בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 2:34 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
בכל אופן, חבל להיכנס לזה שוב. סומו תיקן את ההודעה בהתאם להערה של נדב, ומן הסתם ייקח את העניין לתשומת ליבו בפעם הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 3:49 pm 
Sophomore

תראו מי חזר מתאילנד הישר לטור אישי בYNET:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4362887,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 3:53 pm 
Senior

ראי שעל הקיר כתב:
nadav_hacohen כתב:
זה בהחלט האנדרסטייטמנט של דבריי. אבל המציאות היא שאלקטרה צריכה את הליגה, ורוצה להיות בליגה, ולצערנו ההשפעה שלה על כל המוסדות היא כזו שנראה שאין לאף אחד את האומץ לעמוד על הרגליים האחוריות בעניין הזה ולהגיד שלא יהיו יותר משלושה או ארבעה זרים, ומי שלא טוב לו-שיילך.

ואתה סגור שזה מה שעוצר אותם? רק מכבי? כי אני שומע בעלי קבוצות אחרים, כאלה ששמים כסף מכיסם בקבוצות שלהם, מאד אקטיביים נגד ההגבלה הזו. מילא אם היו "מסכימים בשתיקה" הייתי מבין. יכול להיות, רחמנא ליצלן, שהם פשוט לא חושבים כמוך?
חיים אוחיון למשל ידע לעמוד יפה מאד על הרגליים האחוריות בנושא הפיינל פור, אם היה רוצה הגבלה ל-3 זרים אין לו סיבה לא לומר את זה. הוא לא רק שותק בעניין, הוא אומר את ההיפך הגמור (וזה בלי להזכיר את הכינויים שלו לשחקנים, שחבל שאמר).

הטענה הזאת על זה שקבוצות רוצות 4 אבל מכבי וירושלים 5 ובגלל זה אין פשרה ושצריך להגיד להם שילכו לחפש והרוב מסכים ל4 היא צבועה ועלובה בערך כמו הטענה של השחקנים על זה שהם מגנים על הכדורסל, הכדורסלן והאוהד הישראלי במאבק שלהם. שניהם קשקשנים וזה נוגע גם לבעלי קבוצות כמו מוטי אמסלם שמקשקש היום שזה בגלל מכבי וירושלים. נוח לקבוצות האחרות אולי "להצטייר" בתקשורת כמי שהולכות בשביל מכבי ולהפיל את כל זה עליהם. בדיוק כמו שנוח לארגון השחקנים להתעלם מאיזה 15+ שחקנים כולל סגל מלא של אילת שהגיע למשחקים בשבת ולדבר כאילו רק שחקני מכבי ואורלנד (למרות שהיה עוד שחקן אפילו בקבוצה שלו) שוברים שביתה. הקבוצות רוצות 5 זרים בחוק הרוסי בדיוק כמו מכבי מהסיבה שאמרתי כבר מקודם, כלכלית הם צריכים את האפשרות להחתים כזה בשביל למנוע קפיצת מחירים גדולה מידי (קפיצה שגם ככה תהיה בגלל החוק הרוסי בשנה הבאה).

מה שהקבוצות באמת רוצות זה 4 זרים בלי חוק רוסי. קיקאס כבר אמר, תן להם את זה והם יגידו למכבי זה מה יש ושלום על ישראל (הם כבר עשו את זה בשנה שעברה). אבל השחקנים הישראלים לא רוצים את האופציה הזאת בשום מצב, הם רוצים חוק רוסי בנוסף לירידה ל4 זרים. ולזה רוב הקבוצות מתנגדות בתוקף, לדעתי מלבד רמי כהן שגם הוא עושה את זה בעיקר ממניעים של קהל ותמיכה בשחקנים שלו (שנאור הוא ממנהיגי המאבק) אבל אם השחקנים יקבלו את שלהם בעוד שנה-שנתיים הוא יקלל אותם כשיתברר לו שהשחקנים בקבוצה שלו, אפילו החלשים יותר מקבלים הצעות של פי 2-3 מקבוצות שיש להם יותר כסף והוא צריך באמת ללכת לחפש בליגה השנייה את השחקנים הגדולים שהאוהדים שלו טוענים שיש שם.

המקום שהקבוצות באמת מתקפלות לעומת מכבי זה העובדה שהם הסכימו לחוק הרוסי. רוב הקבוצות היו רוצות כאמור להישאר עם 4 זרים ולוותר על החוק הרוסי, בגלל מכבי הקבוצות כבר הסכימו על החוק הרוסי (דבר שהם נאבקו לפני שנתיים לבטל, גם במחיר שכאמור הכריחו את מכבי לשחק עם 4 זרים והיא לקחה ליגה שלישית) אבל הקבוצות יודעות טוב טוב את המשמעות לגביי השכר של השחקנים והנזק שהולך להגרם מזה ככה או ככה כבר עכשיו והם מתעקשות (בצדק מבחינתם לפחות, בדיוק כמו שבצדק מבחינת השחקנים לדרוש עוד כסף ולנסות להשיג אותו) למזער אותו ואת עליית המחירים כמה שאפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 4:48 pm 
Junior

(סיידקיק)
נדב צודק לגבי הערה שלו כלפי, משום מה התפספס לי בפוסט הראשון.

נכון שאם הוא היה נחמד הוא היה שולח פרטית, אבל אז הוא לא היה נדב....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 5:28 pm 
Junior

Red Sumo1 כתב:
"אני רוצה שנדבר על ריצ'מונד," אמרתי לבכירי המנהלת לפני כמה ימים. הם השתתקו, מופתעים.
הייתי באמצע המאי-תאי השלישי שלי על החוף, כשבדיוק הנודניקים התקשרו אלי בפעם העשירית מאז הבוקר כדי להציק לי על השביתה, והייתי חייב לענות. על השולחן הארוך היו פזורים 5 בקבוקי בירה שחיסלתי וצלחת שרימפס, ועל המסך של האייפד שעדלי סידר לי בהוצאה מוכרת הוקרן טור אינסופי של עסקנים אפורים וזועמים. החבאתי את השרימפס, שליבר ל...א יתעצבן.
"מי זה ריצ'מונד?" שאל מישהו מקצה השולחן.
"וילי ריצ'מונד מהברונקס," הסברתי, "הוא בן 26, משחק בליגה השניה באיטליה, בקבוצת מרכז טבלה. מרוויח קצת יותר מ-12 אלף דולר לחודש. יש לו חוזה נו קאט, והוא כבר שנה רביעית באירופה. נבחר מקום 72 בדראפט 2009 ואין להם שום סיכוי להגיע לנ.ב.א ולקנות בעתיד דירה לכל אחד מחמשת הילדים שלו."
כמה חיוכים הפציעו מסביב. סגרתי את המצלמה ולקחתי ביס מהשרימפס, והמשכתי.
"אנחנו יושבים פה," אמרתי, "לפחות פעם בשבוע, ובמקום לתת לי להנות מהחופשה מדברים על כמות הזרים, ושוכחים התפקיד שלנו הוא לא לקדם את הכדורסל הישראלי, אלא לעזור לוילי."
"אנחנו צריכים לעזור לו," המשכתי, "מפני שהוא זה שעוזר לנו. בזכות אנשים כמו וילי ריצ'מונד העסקונה הזאת מתקיימת. הוא זה שמייצג את הבלוף שסידר לכולנו ג'ובים ותקציבי עיריות - אנשים שקמים בבוקר, עובדים קשה, לא משלמים שקל מיסים, שלא שייכים לשום סקטור אבל עוזרים לנו לתת למכבי לעשות פה מה שהיא רוצה ולנסות להביא גויים יותר טובים מאלו של הגויים. מה אנחנו עושים בשבילו? האם אנחנו זוכרים שאצלו אנחנו עובדים?"
החיוכים התחלפו במבטים מהורהרים.
"אני רוצה שנקיים ישיבה מיוחדת על וילי ריצ'מונד" אמרתי להם, "שבה כל אחד מאתנו יציע איך אנחנו – כיו"רי הקבוצות – יכולים לעזור לה. אני רוצה שנבנה בשבילו תוכניות ורפורמות שיעזרו לו לקבל עוד כספי ציבור, דקות משחק שישפרו את הסטטיסטיקות שלו בדרך לחוזה משופר בחו"ל בשנה הבאה, שיביאו לפה אותו וגם את החברים שלו, שיאפשרו לו להרגיש שכספי הארנונה של כולנו וההקצבות מהטוטו והוינר באמת עובדים בשבילו."
הסתכלתי עליהם מהצד בזמן שהם דיברו. האנשים האלה, שכולם קוראים להם "עסקנים", אולי עובדי המדינה המושמצים ביותר בישראל, היו נלהבים, ואכפתיים, ובעיקר לא ציניים לגבי הרעיון כולו. לכל אחד מהם היה את הוילי ריצ'מונד שלו – גארד, סנטר, רכז – אבל מעבר לזה, דווקא בגלל שהם עסקנים מקצועיים, הטובים בתחומם, הם יודעים שבלי וילי ריצ'מונד לא תתקיים פה העסקונה.
רגע לפני שנכנס החג התפזרנו, אבל קבענו להמשיך לדבר על וילי ריצ'מונד מיד אחרי החג. מזל שויידהורן לא פה לשאול איזה חג. מבחינתם, אני מניח, זוהי זווית מרעננת של הסתכלות על הדברים. מבחינתי וילי ריצ'מונד היא הסיבה שבשבילה באתי להיות הבובה של שמעון מזרחי.
אז נכון שזוהי תקופה קשה, ונכון שלשחקן ישראלי צעיר אין כמעט סיכוי לקבל דקות משחק ושבשביל לשמר פער של 20 מיליון דולר ממכבי צריך לדעת לא לקחת אף החלטה קשה. אבל אני אמשיך לא לעשות את זה, כי אני לא מוכן שבמשמרת שלי אני שוב אצטרך לחזור מחופשה בתאילנד, יוון או לקפריסין. אולי כל יו"ר מנהלת שמכבי מינתה אומר זאת, אבל רק בגלל שזו האמת.

*נכתב לא עליד. אבל יש אישור מהכותב לשים בסלניוז

:lol:

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 5:37 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (2)
חוץ מעניין העיתוי עליו הוא מדבר ונשמע הגיוני, ועניין ההשוואה לארצות אחרות - הוא אומר כאן המון דברים שאת רובם אני ממש לא מבין, אפילו לא איך זה אמור לשרת את הטענות שלו:

1. הוא אומר שצמחו כאן כוכבים. לא משנה שחוץ מכספי שאפשר עוד לקבל את הגדרתו כ"כוכב" השמות שהוא מזכיר הם..נו, מילא- אבל בעצמו מדבר על תקופה של 4 זרים. הרי 4 זרים זה מה שהשחקנים מבקשים והמנהלת מסרבת, לא?
2. כותב שנאור וקוז'יקרו התפתחו גם בתקופה של 4 זרים (או בוסמנים, לא משנה לצורך העניין) - שוב, כמו בטענה 1, איך זה משרת את הצד שלו?
3. הוא נותן רשימה ארוכה ארוכה של שחקנים מצויינים שהיו כאן (וגם הם, לא כולם זרים, אבל נניח) - מה הנקודה? שהיו פה זרים טובים? יש מישהו שחולק על זה?? איך זה קשור?

בקיצור, חלק גדול מהטור שלו נשמע לי לא רלוונטי.
מה אני מפספס?

הפוסט האחרון - הכנות אחרונות לפלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 5:43 pm 
Senior

לפחות ל 3 שלך, הוא חוזר על טענה שעלתה גם בדיון הזה ומתיחס לכך שגם פעם בימים הטובים של שני זרים, שיחקו בסגלי הקבוצות גם מתאזרחים רבים ומשמעותיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 5:46 pm 
Senior

שיימס אם עדיין לא הבנת מה שהקבוצות באמת רוצות זה להמשיך עם החוק הקיים של 4 זרים. אם תציב בפניהם או 4 זרים בלי חוק רוסי או 5-6-7 זרים עם חוק רוסי הם (מלבד מכבי) מעדיפות 4 זרים בלי חוק רוסי. אבל מה, השחקנים לא מוכנים בשום פנים אופן לאופציה הזאת (תציב לשחקנים אופציה של חוק רוסי וזרים בלי הגבלה או 4 זרים והם מעדיפים חוק רוסי וזרים בלי הגבלה). אם השחקנים היו מוכנים להמשיך עם 4 זרים בלי חוק רוסי אבל שזה יהיה לכל הליגה (כמו בשנה שעברה) ולא בחירה של הקבוצות בין זה לבין חוק רוסי אז הליגה הייתה ברוב גדול תומכת בזה. הבעיה זה לא המספר של 4 זרים אלא הדרישה של השחקנים ל4 זרים וחוק רוסי. הקבוצות מחוסר בריירה כבר השלימו עם זה שיהיה חוק רוסי אבל במצב הזה פשוט לא מוכנות להגביל את הזרים ל4. במידה וארגון השחקנים יציע להם 4 זרים בלי חוק רוסי השביתה הזאת תגמר ב5 דקות (והרבה חוסר שביעות רצון של שמעון מזרחי אבל זה מה יש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 6:02 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (2)
תומר- איך מתאזרחים רלוונטי לוויכוח אבל? הרי גם היום כל הדיון הוא על מספר הזרים. מספר המתאזרחים ישאר בהינו בכל מקרה.
קוף- סבבה, תודה.

הפוסט האחרון - הכנות אחרונות לפלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 6:18 pm 
Senior

ובלי או עם קשר לטור של פרנקל אני חייב לציין שהוא מצטייר כליצן לא קטן שאומר יותר מידי שטויות ועדיף שיצמצם את התגובות שלו למינימום או אפילו אפס. עכשיו הוא הגדיל לעשות עם המשפט הזה "השנה הליגה מאוד אטרקטיבית כי לפני שנה החלטנו על חוק רוסי או ארבעה זרים והקהל נהנה מאוד". אם אלו הטיעונים של היו"ר המנהלת באמת כדאי שפשוט ישתוק או שאולי יצא לחופשה נוספת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 7:58 pm 
Freshman

נורטון כתב:
שי
לא הבנת אותי קודם אז אגיד זאת מפורשות. אתה ממשיך לבקש ממנו לבדוק אבל היחיד בינתיים שעשה איזושהי בדיקה , גם אם שטחית, זה הוא. לא אתה

אפילו כתבת 2 שורות מחמיא.
עכשיו גם תתחיל לקרוא יותר משורה ואז תבין מפורשות שהטענה שלי שאם הוא מעלה טיעון מספרי שיואיל בבקשה גם לבדוק אותו.
בדיקה של שנה אחת כפי שהוא ביצע גם אני ביצעתי כדי להדגים את הטעות שלו.
אחר"כ הוא בדק עוד שנה אז הוספתי שנה שהוא טועה כדי להוכיח שהוא מגמתי במתן טיעונים ואז חיפוש נתונים שמצדיקים זאת ולא להיפך.
(אגב אתה מוזמן לסכם את ה 4 שנים שבדקנו ביחד ואז בהכרח הוא טועה אבל נעזוב זאת)

לסיכום, דווקא אתה אמור לדעת את הקלות שניתן לשקר באמצעות סטטיסטיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 8:00 pm 
Freshman

נורטון כתב:
וקוף אם אתה כבר עושה בדיקה, תעשה טובה ותנתח לי כמה מניות ואולי גם יצירה ספרותית או שתיים

במקרה הנ"ל הייתי מעדיף טקטיקת השקעה של קוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 8:08 pm 
Hall of Famer

שיימס כתב:
חוץ מעניין העיתוי עליו הוא מדבר ונשמע הגיוני, ועניין ההשוואה לארצות אחרות - הוא אומר כאן המון דברים שאת רובם אני ממש לא מבין, אפילו לא איך זה אמור לשרת את הטענות שלו:

1. הוא אומר שצמחו כאן כוכבים. לא משנה שחוץ מכספי שאפשר עוד לקבל את הגדרתו כ"כוכב" השמות שהוא מזכיר הם..נו, מילא- אבל בעצמו מדבר על תקופה של 4 זרים. הרי 4 זרים זה מה שהשחקנים מבקשים והמנהלת מסרבת, לא?
2. כותב שנאור וקוז'יקרו התפתחו גם בתקופה של 4 זרים (או בוסמנים, לא משנה לצורך העניין) - שוב, כמו בטענה 1, איך זה משרת את הצד שלו?
3. הוא נותן רשימה ארוכה ארוכה של שחקנים מצויינים שהיו כאן (וגם הם, לא כולם זרים, אבל נניח) - מה הנקודה? שהיו פה זרים טובים? יש מישהו שחולק על זה?? איך זה קשור?

בקיצור, חלק גדול מהטור שלו נשמע לי לא רלוונטי.
מה אני מפספס?

1. מה הבעיה עם השמות? אליהו לא כוכב? יוגב אוחיון כרכז ראשון במכבי זה לא כוכב? גל מקל שהשנה שחקן מוביל בקבוצה מס' 2 בישראל ובאמתחתו אליפות כשחקן משמעותי לא מספיק במעמד בשבילך? וזה עוד לפני שהזכרנו את הלפרין. כמו שענו לך הנק' שפרנקל מנסה לעלות שבמצב של 4 זרים ללא הגבלות ישראלים בחמישיה גדלו פה מספיק שחקנים וימשיכו לגדול

2. מתכתב עם נק' מספר 1. לא היה חוק רוסי ועדיין התפתחו שחקנים עם קריירה מפוארת וארוכת שנים.

3. שוב ענו לך, אבל רק כדי לחדד, בשורה הארוכה של השחקנים המצויינים שהיו כאן שעליה אתה מדבר לא רק שלא כולם זרים, כולם לא שיחקו על מעמד של זר, אלא מעמד של מתאזרח. הכדורסל של שנות השמונים, שכולם מתגעגעים עליו כלל כמעט בכל קבוצה לפחות איזה מתאזרח אחד, שגדל בארה"ב והיה עדיף על הישראלי שעימו הוא התחרה, בעיקר שזוכרים שרבים מהם הקשר היחידי שלהם ליהדות היה החתימה של הרבי שדאג לאזרוח מפוברק.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 8:19 pm 
Sophomore

אני לא חושב שיש מספיק ישראלים בכירים שיספיקו ליותר מ-10 קבוצות בליגה
לדעתי עדיף לצמצם את הליגה ל-10 קבוצות ואז גם תהיה ליגה יותר מעניינת

וחוץ מזה אין שום בעיה שרוב הישראלים ימשיכו לשחק בליגה השניה

רשימה מעודכנת של ישראלים בכירים בארץ ובחו"ל :

גארדים: אוחיון, הלפרין, טפירו, נעימי, בן רייס, ניב ברקוביץ', עמית בן דוד, חנוכי, יבזורי,
אפיק ניסים , עומרי כספי , יהוא אורלנד, גל מקל, מתן נאור, בר טימור , דרור חג'ג' , מורן רוט

פורוורדים וסנטרים : אליהו, קוז'יקרו, שון דניאל, קוקיה, כדיר, גרין, פניני, משה מזרחי, ג'ייק כהן

מתאזרחים: טיוס, גרונפלד, רוטבארט, לנסברג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 8:24 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
יש בעייה עם צמצום, ניסו את זה כבר. ברגע שזה קורה יש יותר מדי לחצים להפוך את זה - זה לא רק עוד 24 גו'בים לשחקנים, זה עוד 2 ג'ובים למאמנים, ועוד 3 ג'ובים לשופטים כל שבוע !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 8:34 pm 
Junior

תומר כתב:
אני מציע:
...
3) יצירת זיקה בין תמיכות ממשלתיות (ע"ע פיס, ערוץ 1, הקלות מס על תמיכות של רשות מוניציפלית אם יש) לבין כמות הדקות שמקבלים הישראלים

רק לציין שעל העניין הזה של יכולת של מדינות לתמוך בתעשיה מקומית יש פיקוח די הדוק באיחוד האירופי, שוב כחלק מאותה תפיסה שהובילה לפסיקה בעניין בוסמן. כמובן, לא מחייב אותנו לשום דבר וברור ש"הדדיות" היא רכיב מרכזי בתחומים כאלה.
גם לגופו של עניין, בהנחה שהשחקנים הישראלים הם פחות טובים מהזרים (א-פריורית) האם באופן דומה היינו רוצים לתקצב ביתר תאטראות או תזמורות שיעלו מחזות או סימפוניות שאנחנו יכולים לקבוע שהן פחות טובות רק בגלל שהן ישראליות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 481 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: