סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 13, 2025 2:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  הבא

בית הדין לערעורים
יזכה 0%  0%  [ 0 ]
יקל 19%  19%  [ 3 ]
יותיר על כנו 56%  56%  [ 9 ]
יחמיר 25%  25%  [ 4 ]
סך הכל הצבעות : 16
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2017 2:29 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
יש סיבה שביבי לא רוצה. הוא אמנם רשע ומסית בעיני, אבל לא אדיוט. הוא יודע שחקיקת חוקים עוקפי בג״צ, והמעשים שיתלוו לחוקים האלה (למשל הפקעת אדמות פלסטיניות לטובת שכונה יהודית כשאין חולק שהבעלות על הקרקע היא פלסטינית) לא ישרתו את ישראל בזירה הבינלאומית והכלכלית. הפנטזיה של ביבי זה השקעות זרות וכלכלה צומחת, וכנראה זה גם מה שמחזיק אותו בשלטון, או לפחות אחד הגורמים (זה שהכלכלה בסך הכל טובה ברמת המאקרו). אם גם כלכלה טובה לא תהיה, מה יישאר? לא שלום, לא בטחון, רק שנאה לשמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2017 2:39 pm 
Junior

אבל יש עניינים אחרים, פחות מובהקים בקיצוניותם מחוק ההסדרה, שבהם בהחלט יש מקום לרסן את בג"ץ, והוא לא עושה זאת. כי הוא פשוט חלש ופחדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2017 8:21 pm 
Hall of Famer

זה מדהים מצד אחד איך התקשורת השמאלנית שולטת במדינה והשמאל עושה כל מה שהוא רוצה בתמיכת התקשורת מצד אחד ומצד שני התקשורת כל כך משפיעה שמאז 77 היו בערך 6 שנים של ממשלות שמאל לעומת 30 שנות ממשלות ימין. אבל התקשורת השמאלנית הזאת כל כך משפיעה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2017 9:18 pm 
Hall of Famer

בלי קשר לדיון: עמוס , שלחת אותי לספור מתו סקרנות:
- 18 שנות ממשלת ימין קלאסית בלבד בלי מרכז (80-84,90-92,96-99,03-06,09-13,15-17).
- 5 שנות ממשלת ימין עם מרכז משמעותי (77-80, 13-15).
- 8 שנים ממשלת אחדות ימין-שמאל (84-90, 01-03).
- 5 וחצי שנים ממשלת שמאל (92-96, 99 עד תחילת 01).
- 3 שנים ממשלה בראשות המרכז (06-09).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2017 9:36 pm 
Junior

אני לא מבין את הטענה שלביבי (או לצורך העניין לימין בכלל) יש אינטרס לרסן את בג״ץ. האינטרס היחיד של ביבי, כמו שאני רואה אותו, הוא להבחר מחדש. מהבחינה הזאת הנרטיב של ׳בג״ץ הסמולני מסנדל אותנו כל פעם מחדש׳ הוא נפלא. בדיוק כמו ש-״הערבים נוהרים לקלפי״ הוא אחלה בשבילו ולא משנה אם זה בסדר או לא בסדר או נכון או לא נכון. להתרשמותי יש שנאה דיי גדולה, וכזו שרק גוברת לשמאל הישראלי. אם אפשר להתקרבן בשביל רווח פוליטי אז למה לא? לדעתי זה דיי ברור שמה שקורה הוא שמחוקקים חוקים ביודעין שלא יעברו את מבחן בג״ץ, ואז כשבג״ץ פוסל אותם גורפים הון פוליטי בהצהרות של ״חייבים להגביל את בית המשפט השמאלני״. מה גם שמבנה השלטון בישראל הוא מושלם לזה מכיוון שדה פקטו הפרדת רשויות לא קיימת במדינת ישראל. שרים בממשלה מכהנים כחברי כנסת ושתי הרשויות פועלות כאחת. במצב הזה שבו הרשות המבצעת והרשות המחוקקת אחת הן, רק בית המשפט מאזן את שתיהן, והוא מטרה נפלאה להתקרבנות הזאת. ככה לפחות אני רואה את זה. יכול להיות שאני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2017 9:40 pm 
Junior

זה לא תמיד נכון, לפעמים יש חלקים בימין שממש צריכים לספק תוצאות ובג״צ באמת מגביל אותם. הבחירות בימין הן על אותן בוחרים, וכל אחד צריך להיות יותר ימני מהשני ולהראות תוצאות. אני מניח שבבחירות הבאות, יתקפו את ביבי מימין על זה שהוא פינה את עמונה. אני לא בטוח שהקלף של ״ניסיתי להעביר חוק ובג״צ סינדל אותי״ יהיה יותר חזק מ״פינית את עמונה״. אבל באופן כללי ברור שזה נרטיב שרק עובד לטובת המתקרבנים הסדרתיים בימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2017 11:08 pm 
Junior

ששת הסנטים שלי.

2 סנט אלאור עזריה:
בעיני יש הבדל תהומי בין מחבל כפות לפצוע.
עזריה עבר על הוראות פתיחה באש.
גם מחבלים יהודים צריכים להיות מוצאים להורג.
אם זה הופך אותי לחלאה ואידיוט - לו יהי.

שני סנט בג''ץ:
מאז מהפכת האקטיביזם השיפוטי יש בידי בג''ץ (והיועמ''ש) כח פסיכי שאין באף מדינה מערבית אחרת. בפועל זה גוף עם המון כח שבוחר את עצמו, וכל ניסיון קלוש לפזול בכיוון שלו מעורר זעקות קוזאקים נגזלים עד לב השמיים. ע''ע הדיון (דיון!!!) שביקשה שרת המשפטים בשיטת הסניוריטי.

שני סנט ביבי:
אני לא אוהב גדול שלו אבל להגיד שהוא לא עשה כלום טוב (מודולו כבישים) זה קצת עיוורון בעיני.
כלכלה, שקט יחסי מול העולם הערבי, יחסים עם אמריקה, יחסים עם המזרח, סייבר וכבישים - וזה רק על קצה המזלג.
שוב, אני ממש לא אוהב אותו. אבל אני לא חושב שאם אתעלם מההישגים שלו זה יחזק את העמדה שלי.

אלו היו 6 סנט מחולקים למחלקות של 2.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2017 10:39 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

צוד כתב:
שני סנט ביבי:
אני לא אוהב גדול שלו אבל להגיד שהוא לא עשה כלום טוב (מודולו כבישים) זה קצת עיוורון בעיני.
כלכלה, שקט יחסי מול העולם הערבי, יחסים עם אמריקה, יחסים עם המזרח, סייבר וכבישים - וזה רק על קצה המזלג.
שוב, אני ממש לא אוהב אותו. אבל אני לא חושב שאם אתעלם מההישגים שלו זה יחזק את העמדה שלי.

שקט יחסי עם העולם הערבי - וואו ממש תודה שהוא לא פתח במלחמה עם ירדן ומצרים... מה הוא בדיוק תרם ליחסים עם מדינות ערב?
יחסים עם אמריקה - אתה רציני? תקף והשפיל את נשיא ארה"ב במשך 8 שנים והביא את היחסים עם יהדות ארה"ב לשפל חסר תקדים.
ושוב פעם לגבי הכבישים - זה יופי ששיפרו את מצבם, באמת. אבל העובדות הן שממש קשה להתנייד בארץ בלי רכב פרטי ושגם עם רכב זה די בלתי נסבל בגלל הפקקים (ובגלל הנהגים הישראלים שהם בין הגרועים בעולם) ואאל"ט אנחנו בין המדינות עם הכי הרבה כלי רכב ביחס לאוכלוסיה (עם כל המשמעויות הנילוות מבחינת זיהום אוויר).
לגבי היחסים עם המזרח - אין לי ממש הוכחה לזה אבל אני חושב שבעקבות הפיכתן של סין והודו למובילות תעשייה בעשור+ האחרון (גם מבחינת איכות), יחסי המסחר איתן היו פורחים תחת כל ממשלה.

ומה לגבי מצב החינוך, הדיור, השחיתות השלטונית, אמון האזרחים במערכות החוק, הפערים הכלכליים והפיכתו של מעמד הביניים לנושא העיקרי בעול, התהליך המדיני שלא זז והסכנה במלחמה כמעט בכל קיץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2017 1:14 pm 
Junior

sir charles כתב:
צוד כתב:
שני סנט ביבי:

שקט יחסי עם העולם הערבי - וואו ממש תודה שהוא לא פתח במלחמה עם ירדן ומצרים... מה הוא בדיוק תרם ליחסים עם מדינות ערב?
יותר ויותר מסתבר שיש הרבה תיאום ען מדינות כמו סעודיה ירדן וכו'

יחסים עם אמריקה - אתה רציני? תקף והשפיל את נשיא ארה"ב במשך 8 שנים והביא את היחסים עם יהדות ארה"ב לשפל חסר תקדים.
אובמה וביבי שנאו זה את זה. בסדר, וזה היה הדדי. הקונגרס לעומת זאת...
ועל יהדות ארה"C שמעתי הרבה איומים אבל בפועל לא רואה הבדל בתמיכה שלהם.

ושוב פעם לגבי הכבישים - זה יופי ששיפרו את מצבם, באמת. אבל העובדות הן שממש קשה להתנייד בארץ בלי רכב פרטי ושגם עם רכב זה די בלתי נסבל בגלל הפקקים (ובגלל הנהגים הישראלים שהם בין הגרועים בעולם) ואאל"ט אנחנו בין המדינות עם הכי הרבה כלי רכב ביחס לאוכלוסיה (עם כל המשמעויות הנילוות מבחינת זיהום אוויר).
בסדר, אבל הוא עושה המון בתחום. (קרדיט גם לישראל כץ. נכון. אבל גם לראש הממשלה).

לגבי היחסים עם המזרח - אין לי ממש הוכחה לזה אבל אני חושב שבעקבות הפיכתן של סין והודו למובילות תעשייה בעשור+ האחרון (גם מבחינת איכות), יחסי המסחר איתן היו פורחים תחת כל ממשלה.

זה משחק של ניחושי "מה אם". בפועל איתו זה קורה נהדר.

ומה לגבי מצב החינוך, הדיור, השחיתות השלטונית
מסכים. אמרתי שיש לי המון ביקורת עליו.

אמון האזרחים במערכות החוק
זה לדעתי דווקא בגלל העריצות של הרשות השופטת ששכחה הפרדת רשויות מהי.

הפערים הכלכליים והפיכתו של מעמד הביניים לנושא העיקרי בעול
שוב, בכלכלה בעיני הוא דווקא מקבל ציון טוב מאד. ישראל יחסית יציבה. מעמד הביניים אוהב להתלונן, בעיני לא לגמרי בצדק. (הי! גם אני מעמד ביניים!)

התהליך המדיני שלא זז והסכנה במלחמה כמעט בכל קיץ?

אתה יוצא מנקודת הנחה ש"תהליך מדיני" זה איזה משהו שהוא בטוח טוב ולכן כולם שואפים אליו. אני (וכמוני עוד משהו כמו 50% אם לא יותר, לפי איך שהכנסת נראית), בכלל לא מעוניינים בתהליך הזה. הספיק לנו אוסלו. תודה.
ו"הסכנה במלחמה" זה בדיוק השקט שעליו דיברתי בהתחלה. סכנה במלחמב תמיד תהיה כל עוד חמאס ואש"ף הם השכנים שלנו מבית. כל קיץ שקט הוא רווח נקי (עד שנפתור את העניין).

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2017 1:14 pm 
Junior

צוד כתב:
אלו היו 6 סנט מחולקים למחלקות של 2.

ראובן אני ממתין שתשים לב

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2017 1:46 pm 
Senior

צוד, באמת מתוך עניין, אתה יכול לתת דוגמא למקרה שבו "שכחה הרשות המשופטת הפרדת רשויות מה היא"?
אני חושב שלתלות את כל בעיות המשילות בארץ באשמת מערכת המשפטית הוא פתרון עצלני מדי במקרה הטוב
אגב, המעמד של הבג"צ כמאשר את התוקף החוקי של החלטות ממשלה הוא לחלוטין לא נחלת ישראל בלבד, בארה"ב הייתה לנו דוגמא מצוינת לפני חודשיים שלושה בדיוק ושם זה בכלל משטר נשיאותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2017 2:04 pm 
Hall of Famer

הקביעה לגבי המידתיות של חוק המסתננים.
דוגמה מובהקת לשיקול דעת השקפתי\פוליטי שנכנס לתוך פסיקה חוקית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2017 2:14 pm 
Senior

ואללה? זהו?
רק כדי להזכיר - בג"צ אישר את החוק אבל דרש לקצר את התקופה, אכן התערבות מחפירה.
ואגב, מה הפלא שמאז רק עלה מספר המסתננים (NOT).

ואם אנחנו כבר פה, מה הפריע לחברי הקואליציה להתאים את חוק היסוד הרלוונטי כדי שיאפשר לכלוא את המסתננים עד קץ כל הדורות? יכול להיות שהרבה יותר כיף לריב עם השומר מאשר לאכול את פירות הגן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2017 2:32 pm 
Hall of Famer

זה בדיוק מה שאני אומר.
המעמד של בג"ץ עדיין לא מאפשר לקצץ את הכנפיים שלו, כל חקיקה כזאת היתה נתקלת בביקורת מטורפת על "סופה של הדמוקרטיה" ו"סופו של שלטון החוק".
צריך עוד קצת זמן ודרך שהמעמד של בג"ץ יהיה מספיק ירוד, ואז מהלכים כאלה יתאפשרו.

(להוריד משלוש שנים לשנה, ולשחרר רבים מהכלואים חזרה לדרום תל אביב, זה לא סתם קיצור של התקופה, זאת התערבות שלטונית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2017 3:06 pm 
Senior

אז אני מזמין אותך לקרוא את הפסיקה. המשקל של האמירות הערכיות שם בטל בששים בהשוואה להתייחסות לשיקולים המשפטיים.
נדמה לי שלא הבנת מה שביקשתי לומר. לא אמרתי - בואו תחקקו חוק שיגביל את סמכויות בית המשפט העליון. אמרתי - אם בג"צ פוסל חוק כי אינו עולה בקנה אחד עם חוק יסוד, שנו את חוק היסוד. זה באמת לא משהו שמישהו יקרא לו "סופו של שלטון החוק", אם כבר אז להיפך.
ואודה לך אם תוכל לפרט למה אתה מתכוון ב"ביקורת מטורפת". חבר כנסת מן השורה אמר שצריך לעלות על בג"צ עם D9. לא שלא הייתה ביקורת אבל למיטב זכרוני אי אפשר להעיד על הקריירה שלו שהיא נפגעה משמעותית עקב האמירה הזו. אתה באמת רוצה לטעון ששינוי של חוק יסוד כדי למנוע פסילה של בג"צ, זה מה שמדיר שינה מעיני המחוקק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2017 3:19 pm 
Hall of Famer

שאלה ששווה שאלה היא האם החזרת בג"צ לעולם של טרום 1992 עם המהפיכה החוקתית יהיה פגיעה בשלטון החוק ובדמוקרטיה וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2017 3:49 pm 
Hall of Famer

אני לא מדבר על אמירות של ח"כ קיצוני מימין,שלא משנות כלום, אני מדבר על מעשים.
ראית מה קרה כאן כשאיילת שקד הציעה לדון על שיטת הסניוריטי? מה כחלון עשה כדי לא להכניס תיקון בחוק נגד פסיקת בג"ץ עמונה (תיקון זניח שיש לו השלכה על כמה בתים מסכנים)?
אודה לך אם תוכל לפרט על צעד אחד מעשי שננקט נגד פסיקות בג"ץ מאז ממשלת רבין השניה. זה נראה לך איזון? צד אחד פוסק וצד שני מוריד את הראש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2017 3:55 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני מציע ליישם את הצעתך גם בכדורסל. שופט פוסק נגד סטף קארי, וסטף קארי לא יכול לפסוק נגד השופט? נגיד, להרחיק אותו? צד אחד פוסק והשני מוריד את הראש? זה צדק זה?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2017 4:02 pm 
Hall of Famer

האמירה הזאת נאמרה בתגובה למה שתומר אמר "אם בגץ פוסל, תשנו ת'חוק מה הבעיה?" ומכך שזה לא קרה אפילו פעם אחת ב20 שנה (מאז רבין, שהיה חסין ביקורת) הראתי שיש כאן נחת זרוע חד צדדית ולא מאוזנת.
וכמו שאמרתי 3 פעמים בת'רד הזה, בגץ הולך ומתקדם ליום שבו כבר לא יהיה לו את המעמד שמשתק את הרשות המחוקקת מלהגיב לו.

אבל היה מצחיק המשל שלך סטף קארי וזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2017 4:14 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
"נחת הזרוע החד צדדית והלא מאוזנת" בהקשר של מה שאמרו לך נקראת "חוק יסוד". חוק רגיל נופל מול חוק יסוד, כמו שבארה"ב ובמדינות אחרות חוק רגיל נופל מול החוקה.
אז כן, מי שלא אוהב את המצב - שישנה את חוקי היסוד אם המצב לא מוצא חן בעיניו. אם זה לא קרה כנראה שאין רצון לעשות את זה. אבל בעיני כהדיוט ההיררכיה המשפטית היא ברורה וכך צריך להיות.
תראה כמה פעמים שינו בארה"ב את החוקה. אם שם שינו, תתכבד ותשנה גם כאן במקום לעשות "חוקים עוקפים".

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2017 5:11 pm 
Senior

אגב, הדחיה הראשונה של חוק המסתננים נעשתה פה אחד על ידי הרכב שבראשו ישב נשיא בית המשפט העליון אשר גרוניס, למיטב זכרוני, אחד המתנגדים הבולטים ביותר לאקטיביזם השיפוטי.
או שאולי שופטי בג"צ עוברים תהליך דומה לזה של ראשי שב"כ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2017 6:52 pm 
Hall of Famer

חוקי היסוד נחקקו כאן כמעט בגניבה ערב בחירות 1992, כאשר המעורבים אז לא העלו על דעתם את המפלצת שאהרון ברק יעשה ממנו.
החוק כבוד האדם וחירותו עבר ברוב עלוב של 32-21.
חופש העיסוק עבר עם 23 תומכים. עד כדי כך לא הבינה הכנסת דאז איזה נשק גרעיני היא נותנת בידי בג"ץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2017 6:55 pm 
Hall of Famer

אני אגב, חייב לפרגן למי שהצליח להסליק את הפצצה הזאת תחת שלטון הרוב בישראל ולהעביר אותו לידי חבר אשכנזים נאורים שבוחר את עצמו.
אין ספק שזה אחד המהלכים המבריקים והאפקטיביים שנעשו תחת מעטה של פאסון וכבוד ודמוקרטיה.

אולי ניתן להשוואה רק לפטור הבחורי ישיבות משירות צבאי. פצצת סטטוס קוו שלא ניתנת לשינוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2017 7:03 pm 
Senior

נו, אנחנו ממשיכים לא להתלהם בכלל. אני עוד יכול להבין (אם כי לא בהכרח להסכים) את הביקורת על כך שהשופטים בוחרים את עצמם אבל מה עניין אשכנזים לכאן? יכול להיות שיש משהו באשכנזיות הבוטה של שופטי הבג"צ שגורם להם לפסול חוקים של חברי הכנסת (הפרענקים כמובן)?

שאלו אותך פעם, אפשר לשאול שוב (אפשר גם לא לשאול אם זה בעייה): החוקים נחקקו בתחילת שנות התשעים באקלים יותר, ובכן, אוהד לבג"צ מימינו אנו וגם אז עברו ברוב דחוק. מה מונע מחברי הכנסת לחוקק תיקונים לחוקים הללו. בטוח שהיום יעברו התיקונים בקלות רבה יותר מזו של חקיקת החוקים עצמם.
אגב, התיקון לחוק המסתננים נדחה בעתירה הראשונה (מה שקרוי "עניין אדם") על בסיס סתירה לפסיקה משנות החמישים אבל זו הייתה פסיקה של השופט ברנזון שהוא - בינינו - לא יותר מאשכנזי, אז מה הפלא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2017 7:12 pm 
Hall of Famer

הטענה שלי היא ,שהאקלים עדיין לא עויין מספיק לבג"ץ כדי לשנות אותם.
אבל ברוך השם, אנחנו מתקרבים לשם.

אני לא מבין את התממות "התיקונים יעברו בקלות רבה" , לא ראית איזו מהומה היתה כאן על הדיון בשיטת הסניוריטי? על חוצפתה של שרת המשפטים להרהר על הרכב הוועדה היא זכתה לחרם והתקפה גלויה של נשיאת העליון.
לצערי יש לה עדיין מעמד שההתקפות האלה יוצרות הד שלילי שפוליטיקאים לא רוצים להתעסק עם זה.
בקרוב בימינו הגוף הזה יהיה כל כך לא פופולרי ,שלהלחם בו יהיה משתלם, ואז המצב ישתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: נביא בעירו ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: