סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' אפריל 30, 2025 9:09 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 104 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 5:16 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
עמוס לב כתב:
יכול להיות שמעולם לא התייחסת לוויזארדס כקונטנדרים, בדיוק כפי שיכול להיות שאני מעולם לא הסברתי משהו על הווריירס בעונת האליפות הראשונה שלהם. זאת בעיה עם הנחות, לא?

אבל כן הסברת על הסלטיקס והנימוק שלך היה, בין היתר, "לא הוכיחו" וזה בעצם מה שאתה טוען על אינדיאנה. אז כשאתה טוען ש"לא הוכיחו" זה פרמטר חשוב, איך חשבת אחרת על הווריירס? זה לא תקף לצד השני, כי אני לא מניח שאם לא הוכיחו אז לא יוכיחו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 6:49 pm 
Hall of Famer

אז בוא נעשה כזה דבר
Hacohen כתב:
Att כתב:
Hacohen כתב:
Att כתב:
Hacohen כתב:
אה, חזרנו לגלגול עיניים, הכלי הכי חזק שלך.

הפייסרס במקום הרביעי במזרח עם 2-8 ב10 המשחקים האחרונים. יש להם קו אחורי ברמה הגבוהה של הליגה, ואת מיילס טרנר כשיר במה שנראית כרגע העונה הטובה ביותר בקריירה שלו. ברור שהם צעירים ושחובת ההוכחה עליהם, אבל מבחינת כדורסל אני לא רואה סיבה לא לציין אותם כמי שעשויים לעשות צרות בפלייאוף.

כי מה לעשות, זה שאינדי השנה תאיים על האליפות, זה טייק מגוחך לגמרי.

ואני מחבב מאוד את הליבורטון ואת מת'ורין..

מה שכתבתי זה שלא הייתי מזלזל אפילו בפייסרס בהתמודדות על המזרח, ונימקתי את זה במונחי כדורסל. אתה גילגלת עיניים וסיפרת את מי אתה מחבב.

מה שכתבתי הוא שלמרות שאני מחבב את השניים, אני לא מאמין בסיכוי של אינדי לקחת אליפות העונה.

מילא היית כותב שיש לקבוצה עתיד ורוד (מסכים) אבל הטייק שלך מופרך לגמרי.

קצת מוזר לנמק את זה מרוב שזה לא קשור לכלום ובכל זאת:
1. הליבורטון נהדר אבל הוא עוד לא ברמת סופרסטאר.
2. מת'ורין הוא רוקי אחרי הכל. מעטים הרוקיז שמככבים בפלייאוף בעונה הראשונה שלהם עד כדי כך שהם סוחפים את הקבוצה שלהם להישגים ממשיים.
3. מיילס טרנר הוא אחלה שחקן אבל מפוקפק קצת ככוכב שני/שלישי.

יש עניין של בשלות כשמגיעים לגמר הליגה (שבא לידי ביטוי לרוב בגילאים של הכוכבים). אינדי לא שם.
בקיצור, אשמח להתערב שהם לא מגיעים השנה לגמר הליגה :)

ה"טייק" שלי היה שאי אפשר לזלזל באינדיאנה במאבק על המזרח. אתה חושב אחרת אז סבבה, הטיעונים שלך כרגיל רדודים, קלישאתיים ומעגליים להפליא. אותו תמהיל עבש וחסר משמעות של מי סופרסטאר ומי כוכב. שעמום המחץ.

בוא נעשה כזה דבר
אם אינדי מגיעה לגמר המזרח (אפילו לא לגמר הליגה או זוכה באליפות) אתה מקבל 1,000 ש"ח. אם הם לא, אני אתכבד ב-100 ש"ח. בוא נראה אם אתה מאמין במה שאתה כותב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 6:58 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
עמוס לב כתב:
יכול להיות שמעולם לא התייחסת לוויזארדס כקונטנדרים, בדיוק כפי שיכול להיות שאני מעולם לא הסברתי משהו על הווריירס בעונת האליפות הראשונה שלהם. זאת בעיה עם הנחות, לא?

אבל כן הסברת על הסלטיקס והנימוק שלך היה, בין היתר, "לא הוכיחו" וזה בעצם מה שאתה טוען על אינדיאנה. אז כשאתה טוען ש"לא הוכיחו" זה פרמטר חשוב, איך חשבת אחרת על הווריירס? זה לא תקף לצד השני, כי אני לא מניח שאם לא הוכיחו אז לא יוכיחו.

אתה לא באמת קורא אותי, אתה מחליט בשבילי. אז אני אצטט את עצמי -

עמוס לב כתב:
נסחפת לגמרי לגבי אינדיאנה. בוא נשים קצת דברים יותר בפרופורציה. פתחו את העונה בינוני עד חלש עם 3 ניצ' בשמונת המשחקים הראשונים ואז פצחו בתקופה מצויינת של 8 ניצ' מתוך 10 המשחקים האחרונים. אבל ההרגשה שלי שהמאזן הטוב הוא פועל יוצא של היריבות, לא פחות מאשר מהיכולת. מיאמי המאכזבים ועוד ללא באטלר, טורונטו הפצועים, שארלוט, יוסטון, אורלנדו (פעמיים), שלושתן מהחלשות ביותר בליגה (בצוותא עם הפיסטונז) מהווים 6 ניצחונות מהתקופה הטובה. עוד ניצחון טוב בבית מול ניו אורלינס שהייתה בהרכב מלא והלילה מול הנטס, שבתקופה טובה. תוסיף לכך שמתוך 10 המשחקים, 8 היו משחקי בית (שארלוט ויוסטון בחוץ).

גם הסגל לא בדיוק צועק קונטנדרית. הליברטון משחק טוב מאד אבל למרות הההבטחות של יובל, הוא עדיין לא באמת בצמרת הרכזים בליגה ועדיין לא ברור אם הוא יגיע לשם. כרגע הם עם 4 שחקני כדורסל בחמישיה. החמישי הוא איזה נו וואן שפעם קוראים לו נייסמית', פעם ניימבהארד, פעם אייזיאה ג'קסון. גם הפאוור פורוורד, ג'יילן סמית' לא בדיוק מהחומר של קונטנדרים, למרות שהוא מראה רוח חיים שלא ידענו שיש לו כזאת בפיניקס. מה שהולך להם טוב זה כמובן הליברטון והיכולת המעודדת של מתו'רין וריק קרלייל שבעיני הוא באמת אחד המאמנים הטובים בליגה.

אינדיאנה כרגע נראים טוב, אבל אני ממש לא יכול להגיד שהם קבוצת פלייאוף מובהקת. בכיף יכול לראות אותם גם מחוץ לעשיריה. מי כן מובהקות? כמובן 3 הראשונות במזרח - בוסטון, מילווקי, קליבלנד. פילי תהיה בפלייאוף (למעט פציעה ארוכה מאד לאמביד) ואטלנטה. מבין הבאות בתור, אני מאמין שמיאמי תעשה מספיק בשביל פלייאוף, לדעתי זה גם ייגמר בטופ 6. ברוקלין זאת רכבת הרים (ושדים), אבל אחת כזאת שבסוף תיגמר ככל הנראה בפלייאוף. אני מאמין גם יותר בראפטורס ובניקס מאשר בפייסרס. כלומר אצלי הם מדורגים בגאון במקום ה-10 מבחינת סיכוי פלייאוף, בצוותא עם וושינגטון ושיקגו.

אז טענתי שהמאזן מטעה בגלל חולשת היריבות. טענתי שהשחקן החמישי לא ברמה. טענתי שהפאוור פורוורד לא חומר של קונטנדרית. חוסר האמון שלי התבסס על הערכת יכולת הסגל ועל חוזק הלו"ז. על מה אתה מתבסס עם ההערכה שאינדי קונטנדרית?
כמובן שהטענה על הווריירס תקיפה בדיוק כמו הטענה שלי על הוויזארדס. יכול להיות שאחרי שליש עונה לא ממש החזקתי מהווריירס. בסוף העונה המצב מן הסתם נראה אחרת, הווריירס עשו מספיק בשביל להיחשב כקונטנדרים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 7:18 pm 
Senior

רק אגיד שאני לא חושב שאינדיאנה קבוצה טובה עדיין. אולי יחסית לליגה המאוד מאוזנת השנה יש להם סיכוי להגיע לפלייאוף. אני רק חושב שהליברטון ממש ממש טוב ולא יכול לחשוב על שחקן ברמה הזו שעבר בטרייד על חוזה רוקי. וכידוע החזקתי בטייק הזה כשהוא היה בסקרמנטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 7:29 pm 
Hall of Famer

במה הליבורטן טוב מדג'ונטה(גארדים עם ידי תמנון) לדעתך, והאם, אם כן, דג'ונטה הוא גם שחקן שאסור לו לעבור בטרייד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 7:33 pm 
Senior

קודם כל הוא צעיר ב-4 שנים מדזונטה. הוא קלע הרבה יותר טוב ממנו, ראיית המשחק שלו טובה יותר ויש סוג של אקס פקטור מבחינתי שראיתי מהליברטון של שליטה במשחק. משהו קצת כריספולי למרות ההבדלים הגופניים.

דאט ביינג סד גם דזונטה אחלה שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 7:50 pm 
Hall of Famer

אטט, אני חושב שהתערבתי כאן יותר מכולם (לרוב ניצחתי), הסיבה שאני לא מתערב איתך על מה שהצעת היא לא "כי אני לא מאמין למה שאני אומר" אלא כי עיוותת את מה שאני אומר. אמרתי (ודווקא את זה לא ציטטת) שהמועמדות לקחת את המזרח הן הבאקס, הסלטיקס והקאבס, אבל שלא הייתי מזלזל גם בפייסרס ובנטס אם כולם מסודרים. המשמעות היא לא שאני חושב שהפייסרס בגמר המזרח זה כסף על הרצפה בסבירות גבוהה, אלא בדיוק כמו שכתבתי: שהיא יכולה לעשות צרות בפלייאוף לכל קבוצה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 7:52 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
רק אגיד שאני לא חושב שאינדיאנה קבוצה טובה עדיין. אולי יחסית לליגה המאוד מאוזנת השנה יש להם סיכוי להגיע לפלייאוף. אני רק חושב שהליברטון ממש ממש טוב ולא יכול לחשוב על שחקן ברמה הזו שעבר בטרייד על חוזה רוקי. וכידוע החזקתי בטייק הזה כשהוא היה בסקרמנטו.

למשל, אני מוכן להתערב שהפייסרס יסיימו במקום החמישי ומעלה. אטט, אתה בעניין?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 7:59 pm 
Hall of Famer

אגב כמה משחקים מוקדמים מעניינים הערב, ב22 שעוננו פורטלנד בברוקלין, ב22.30 גולדן במינסוטה וב23 הפייסרס במדוברים באל.איי נגד הקליפרס

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 8:14 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אטט, אני חושב שהתערבתי כאן יותר מכולם (לרוב ניצחתי), הסיבה שאני לא מתערב איתך על מה שהצעת היא לא "כי אני לא מאמין למה שאני אומר" אלא כי עיוותת את מה שאני אומר. אמרתי (ודווקא את זה לא ציטטת) שהמועמדות לקחת את המזרח הן הבאקס, הסלטיקס והקאבס, אבל שלא הייתי מזלזל גם בפייסרס ובנטס אם כולם מסודרים. המשמעות היא לא שאני חושב שהפייסרס בגמר המזרח זה כסף על הרצפה בסבירות גבוהה, אלא בדיוק כמו שכתבתי: שהיא יכולה לעשות צרות בפלייאוף לכל קבוצה.

מה זה אומר מבחינתך לעשות צרות? להגיע ל-7 משחקים בסיבוב הראשון?
הרי לקחת את המזרח הם לא ייקחו
(אלא אם מגיפת פציעות משמעותית שלא נראתה מעולם תפגע במועמדות הלא מדומיינות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 8:47 pm 
Hall of Famer

"אתפרץ לדיון"
לתת יחס של 1:10 (קרי, לכמת את הסיכוי סביב 10%) להגעה של אינדיאנה לגמר המזרח - זו מחמאה לא קטנה עבורם
אנחנו בכל זאת מדברים על קבוצה שקיבלה בפתיחת העונה הערכה של 24.5 ניצחונות...
אם נדב מציע הימור על האם הם יהיו טופ5 בעונה הסדירה - הרי שהוא בהחלט "הולך רחוק" ומאמין בהם

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 8:49 pm 
Hall of Famer

הסיבה העיקרית שאני לא חושב שאינדי תגיע רחוק, היא כי אני לא מאמין שטרנר יישאר בריא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 9:26 pm 
Senior

אם להרחיב על מה ששמואל כתב, הבט שנדב הציע הוא "מחריד" עבורו מבחינת מה שמציעים בבוקיז (כמובן שזה במרכאות כי בסופו של דבר זה בט לכיף לא בשביל פרנסה). הליין נצחונות של אינדיאנה כרגע הוא 35.5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 10:09 pm 
Hall of Famer

אז אחרי ששמוליק שיש לו השכלה אקדמית בסטטיסטיקה, ויובל שבעצמו לא פראייר בהימורים מקצועיים, הסבירו לך אטט שאני נותן לך בט מאד נדיב, אתה בעניין?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 10:41 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
במה הליבורטן טוב מדג'ונטה(גארדים עם ידי תמנון) לדעתך, והאם, אם כן, דג'ונטה הוא גם שחקן שאסור לו לעבור בטרייד?

דג'ונטה עבר על חוזה רוקי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 10:50 pm 
Junior

sir charles כתב:
נורטון כתב:

דג'ונטה עבר על חוזה רוקי?

לא, עבר כשנותרו לו שנתיים בחוזה המוארך שקיבל מהספרס, וכאמור אחת הסברות לטרייד הבלתי צפוי של הספרס עליו היא שהם לא הצליחו לסכם איתו על הארכת חוזה נוספת (ובצדק מבחינתו, כי הוא נהפך להיות אנדרפייד מאז הפריצה אשתקד והספרס היו מוגבלים ברמת הפיי רייז שיכלו לתת לו), והעדיפו למקסם עליו ואליו (וכן, על הדרך להחליש את עצמם בדיוק בעונה שלקראת לוטרי וומבניאמה) מאשר לאפשר לו להיכנס לשוק החופשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 10:57 pm 
Junior

Hacohen כתב:
Att כתב:
מעבר להליבורטון, יש שני משתנים נוספים חשובים:
שנת חוזה + קרלייל

זה מדהים כמה קלישאתי אתה מצליח להיות בכל הודעה. "שנת חוזה" לא מסבירה קפיצה כלכך משמעותית ביכולת. העובדה שהוא בריא, מנוסה יותר, נהנה מקו אחורי מצוין וכן יש לו גם מאמן טוב מאחוריו, אלה הסיבות.

לדעתי שניכם נוגעים בסיבות משניות. טרנר קלע 14.5 נקודות למשחק כסופמור באחוזי שדה של 51.5%, והיה לו ספליט של 17.4, 54.7% ב-13 משחקים בחודש ינואר. לא הולך לבדוק ספליטים מעונות קודמות נוספות, אבל הממוצעים העונתיים הנ"ל היו הכי גבוהים שלו עד לעונה זו. מה השתנה בין עונת הסופמור שלו ועד העונה? פשוט מאוד, סבוניס ג'וניור הגיע לצד אולדיפו תמורת ג'ורג'. בהתחלה הוא גיבה אותו, מה שהוריד לו 3 דקות בממוצע למשחק, לאחר מכן החל לפתוח לצדו והפך לציר מרכזי בהתקפת הפייסרס, בעוד שטרנר הפך להיות סוג של ברוק לופז המודרני. עכשיו ג'יילן סמית נכנס לתפקידו הקודם של טרנר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 11:19 pm 
Hall of Famer

נופ
זה מאוד מאוד מאוד שונה ממה שאתה הגדרת (הצלחה בפלייאוף) ולא מעניין

לא שאני חושב שאינדי תסיים במקום החמישי ומעלה (מילווקי, בוסטון, קליבלנד, מיאמי ואטלנטה טובות יותר, פילי בריאה גם כן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 11:20 pm 
Hall of Famer

מסכים שהשחרור של סאבוניס והפיכתו של טרנר לאלפא של הקו הקדמי עשו את שלהם.

בינתיים אחלה של פתיחה בברוקלין. צמוד ונדנדתי. הנטס פי כמה יותר מוכשרים אבל הבלייזרס העונה לא מוותרים על שום משחק בשום הרכב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 11:21 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
נופ
זה מאוד מאוד מאוד שונה ממה שאתה הגדרת (הצלחה בפלייאוף) ולא מעניין

לא שאני חושב שאינדי תסיים במקום החמישי ומעלה (מילווקי, בוסטון, קליבלנד, מיאמי ואטלנטה טובות יותר, פילי בריאה גם כן)

פחחחח, כאילו שהיה ספק.

אני יודע מה הגדרתי, כי אני הגדרתי את זה. לא אמרתי בשום מקום שהפייסרס קונטנדרים או פייבוריטים לגמר מזרח. על מה שכן אמרתי חזרתי כמה פעמים.

ניסית להראות שיש לך ביצים והראית שאתה ילד שעוד לא יודע לתפעל גילוח. יאללה ביי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 11:22 pm 
מנהל פורום

איזה no look של נורק וואוו לא ידעתי שיש לו את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 11:24 pm 
Hall of Famer

מה נהיה מאנפרני סימונס הוא הפך לסיג'יי מקולום. אבל חייבים להעיף את דיים בטרייד דחוף כי הם לא באותו טיימליין.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 11:36 pm 
מנהל פורום

קארי הורג אותנו וכשהוא רגוע דוראנט בא ווינסלו חתיכת נגר
שארפ יהיה שחקן יום אחד
נורק אחרי המסירה של החיים שלו, מעיף כדור ליציע, שיהיה בריא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 11:41 pm 
מנהל פורום

נורא שמחתי שגראנט בא אלינו אבל לא חשבתי שהוא יהיה כזה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 11:45 pm 
Hall of Famer

יש קבוצות שאף שחקן לא מנסה להגיע לריבאונד, בפורטלנד שחקנים שיושבים על הספסל מנסים להגיע לריבאונד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 104 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17, גמליאל ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה