סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' יוני 29, 2026 6:51 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סופ"ש במנש
הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 12:58 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לצערי, אני עומד מאחורי כל מלה שכתבתי אבל יחד עם זאת, אני לא גאה בהודעה הזאת.
נדמה לי שלמרות הקללות המטורפות שלך התנצלתי על כך שנפגעת.
זו לא הייתה הכוונה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 1:00 am 
Hall of Famer

Att כתב:
זה לא הישראלי המצוי שאתה לא מוכן להיות מזוהה כדומה לו (מבחינתך זה כנראה העלבון האולטימטיבי)
ולכן אתה עושה את מה שאתה יכול כדי להפריד את עצמך ממנו

זה כמו שאני טוען שיש לך זין קטן ולכן אתה מתנהג ככה. אתה היחיד פה שכתב נגד ישראלים בשרשור הזה. איזה קשר יש בין הבחירה שלי לעזור לייצוג של אוכלוסיה מוחלשת בארץ ובין המשפט הזה? מי נתן לך זכות לשפוט למה אני בוחר באופן שאני בוחר. אתה יכול להגיד שיהודי שמצביע למפלגה ערבית הוא מעוות את זכותו הדמוקרטית. ואז בצדק יסבירו לך שאתה גזען חשוך ונורא. לכתוב את השטות שאתה כותב פה זה אלימות נטו. אתה לא תגיד לי עם מי אני מזדהה. אתה או תקבל את מה שאני כותב על למה אני בוחר לעשות משהו או שתשתוק. כל דבר אחר זה אלימות.

תתווכח עם הפעולות שלי, אל תנחש את המניעים הפסיכולוגיים שלי מאחורי זה. אולי אם תצליח לקרוא את ההודעה הזו תבין סוף סוף את הטעויות שלך ותתנצל בפני הפורום. יש לי תחושה שלא תקרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 1:02 am 
Hall of Famer

אני ישראלי לא פחות ממך. גם הערבים ישראלים לא פחות ממך. ובינתיים אתה היחיד שכותב פה הכללות מגוחכות כמו:

ציטוט:
אבל אני כותב את זה תוך כדי שאנחנו נמצאים במדינה שבה אף אחד לא לוקח/ת אחריות על כלום...
כך שיכול להיות שהציפייה שלי היא לא מותאמת.

כן גבר, כולם במדינה הזו אפסים שלא לוקחים אחריות על כלום חוץ ממך. אתה יותר טוב מכולנו. כל הכבוד.

Att כתב:
לצערי, אני עומד מאחורי כל מלה שכתבתי אבל יחד עם זאת, אני לא גאה בהודעה הזאת.
נדמה לי שלמרות הקללות המטורפות שלך התנצלתי על כך שנפגעת.
זו לא הייתה הכוונה שלי.

ההודעה שלך היא אלימה, גזענית, חצופה, יומרנית ובתוכה יש את כל הבעיות של הפורום איתך. זה שאתה עומד מאחורי כל מילה זה בדיוק הסיבה שאתה לא מצליח להתקדם פה עם אף אחד. אתה פה כבר עשר שנים וכל פעם רק גדלה הרשימה של אנשים ש'בריונים כלפיך' ואתה לא לוקח שניה אחת לחשוב למה זה קורה חוץ מ'הם אשמים'.
אל תתנצל שנפגעתי. זה בדיוק הנימוס של נוגשי העבדים הדרומים. לא מעניין אותי ההתנצלות שלך על שנפגעתי. תתנצל על הגזענות שלך. תתנצל על היומרה שלך לשפוט בנאדם שאתה לא מכיר לרמת המניעים הבסיסיים שלו. תתנצל על חוסר ההבנה שלך של בחירות דמוקרטיות. תתנצל בפני כל אדם שמשתמש באמפתיה כדי לקבל החלטות. אלו הסיבות שצריך להתנצל. על הזין שלי ההתנצלות שלך על זה שנפגעת. זה לא נימוס באמת.

נערך לאחרונה על ידי Yuval בתאריך ד' דצמבר 14, 2022 1:06 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 1:05 am 
Hall of Famer

כאמור, אני לא גאה בהודעה הזו (בטח אם פגעה בך),
אבל אני לא רואה בזה ביטוי של אלימות.

אני רואה אלימות מופגנת בהודעות שלך.
גם אז וגם עכשיו.
אין שום חרטה מהצד שלך ושום ניסיון להתנצל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 1:08 am 
Hall of Famer

גסות היא דרך רטורית להעביר נקודה. כל מה שחשוב זה המהות והתוכן. אני שופט את המהות והתוכן שלך. והם אלימים מאוד. והם היו אלימים מהיום הראשון שניהלנו שיחה בפורום וניסית לנתח את כל האישיות שלי על בסיס זה שאמרתי שטיעונים על צביעות הפכו לכלי רטורי של הימין.

ולא למדת מאז אותו אירוע שום דבר ועברו בטח איזה 5-6 שנים לפחות.

לא תהיה שום התנצלות ממני על התגובות שלי לאלימות שלך. זה גזלייטינג קלאסי. בטח כל עוד אתה ממשיך בדרכך. אם כבר אני חושש שלא הייתה מספיק גסות, כי הנקודה לא הועברה. חשבתי ששוק ת'רפי יכול לעזור לך קצת להפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 1:10 am 
Hall of Famer

מה שאתה עשית (ועדיין עושה בצורה מעודנת יותר מההתפרצות שלך אז)
זו לא גסות. זו אלימות.
מאוד ברורה ומאוד מופגנת.

קשה לי להתייחס ברצינות להאשמות שלך על אלימות בשיח איתי כשאתה מתנהג בצורה הזו
אבל אני אבדוק את זה בכל מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 1:12 am 
Hall of Famer

כן, אלימות וגסות כאמצעי חינוכי למשתמש אחר בפורום.
שיהיה לילה טוב, תהיה בריא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 1:13 am 
Hall of Famer

עוד גזלייטינג. אני פירטתי פה אחד לאחד את כל הבעיות בהודעה שלך ובהתנהגות שלך בפורום. אתה עדיין ממשיך לחשוב שיש לך זכות לעשות ניתוחים פסיכולוגיים (גרועים, גסים וחצופים מאוד) של משתמשים פה מבלי שיהיו לכך השלכות.

אל תבדוק שום דבר. תפסיק מיד. אין משתמש אחד בפורום הזה שמעוניין לשמוע מה אתה חושב על האישיות שלו. 'האלימות' שאתה מדבר עליה היא שהחזרתי לך באותו מטבע, רק שאני קצת יותר טוב בניתוחים פסיכלוגיים על בסיס מידע חלקי. זו אפילו העבודה שלי.

נערך לאחרונה על ידי Yuval בתאריך ד' דצמבר 14, 2022 1:15 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 1:14 am 
Hall of Famer

Att כתב:
כן, אלימות וגסות כאמצעי חינוכי למשתמש אחר בפורום.
שיהיה לילה טוב, תהיה בריא

למשתמש אלים, כן. כמו סאטירה. לצערי אי אפשר לעזור למישהו שלא מוכן לקחת אחריות על שום דבר וחושב שמותר לו הכל כל עוד הוא 'מנומס'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 4:46 am 
Hall of Famer

נכנס פה ושם בימים אלו, אבל משעשע לראות את הגנון הזה ולחשוב שמישהו פה פעם כתב שהפורום הזה רמה מעל realgm

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 10:13 am 
Hall of Famer

סטריאני, שוב תודה על הלבבות, האופטימיות ואהבת האדם שנוטפת ממך.
שמח שהרחבת את תחום האנשים שאתה מעליב משחקני כדורסל שלא באמת קוראים את מה שאתה כותב לקהילה שאתה כותב בה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 1:17 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

satriani כתב:
נכנס פה ושם בימים אלו, אבל משעשע לראות את הגנון הזה ולחשוב שמישהו פה פעם כתב שהפורום הזה רמה מעל realgm

איך זה גנון? אתה קראת הודעה אחת בתכתובת בין יובל לאטט?
אמנם לא קשור לסופ"ש במנש אבל כן מעניין מבחינת האופן בו מתדיינים פה.
ישנה נטייה של משתמשים מסוימים להיעלב מהר מאוד מכל בדל ביקורת (בעיקר כזו שמגיעה ממשתמשים שיש להם כבר ביף איתם) ולתקוף חזרה ומשם הדיונים מסלימים.
אני כן מסכים שגסויות הן כלי רטורי להעברת נקודה פחות אלים מאשר קביעת עובדות שגויות על אופיו של אדם על סמך הודעה בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 2:53 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:
לא כדי להעליב אותך, לא כדי להשפיל אותך, לא כדי לרדת עליך-לדעתי התפישות שלך שגויות מהיסוד, אתה לא מבין בנושאים האלה והניתוחים שלך לרוב שגויים. אני יוזר שאוהב כדורסל ומתעניין בניהול ובקבלת החלטות. מצופה שלא אגיב? שכשלדעתי אתה שוגה בגסות או טועה עובדתית, לא לכתוב את זה? עזוב שכמו שיובל אמר, אתה רחוק מלהיות מאמא תרז בתגובות שלך. אני לא כתבתי עליך, הבנאדם שאני לא יודע עליו כלום ולא רוצה לדעת, שום דבר מעולם. אני מגיב רק לאטט, היוזר שמבקר את כל מנהלי הליגה.

אני לא מבקר את כל מנהלי הליגה אלא את ההחלטות והאסטרטגיות של אלו שאני לא חושב שבוחרים נכון ואני מנמק את דעותיי.
אפשר לחשוב שכולם מקבלים החלטות נכונות כל הזמן (רחוק מכך) או שאני היחיד שמבקר החלטות שמתקבלות בנ.ב.א. (יוטיוב ו-realgm מלאים בתכנים כאלו).
אני חושב שזה משהו שמוסיף לפורום ולא גורע ממנו.
בסופו של דבר המשחקים שאנחנו רואים הם תוצאה של כדורסל ושל משחק אחר שמתנהל ברקע, משחק ההנהלות.

זה שאתה חושב שהתפישות שלי שגויות מהיסוד ושאני לא מבין בנושאים האלו זו דעתך.
אני מטבע הדברים חושב עליך ועל התפישות שלך את אותו הדבר.

או שאפשר לחשוב שהביקורת שאתה מעביר היא שגויה, חסרת בסיס ו/או מתבססת על תפישות לא נכונות. שזה בדרך כלל מה שאני עושה: מצביע על כשלים עובדתיים, לוגיים או מתודיים בביקורת שלך. זה אכן היה מוסיף לפורום אם היתה איזשהי התפתחות של הדיונים ועקומת למידה, אבל אני אתן שתי דוגמאות בולטות לכך שזה לא קורה, ולכן מוריד את רמת הפורום ולא מעלה:

1. במשך שנים טענת כאן שוב ושוב בזכות שיטה מסוימת לבניית קבוצות, שבעיניך היא נכונה. עשרות פעמים ביקשתי ממך דוגמה תקפה שמוכיחה את ההנחות שלך, ולא סיפקת. לעומת זאת קיבלת דוגמאות רבות לקבוצות מוצלחות שבנו בניגוד לכללים שהגדרת-מילווקי, טורונטו, פיניקס וגולדן-ולא הסברת את הפערים.

2. אתה צלבת את ההנהלה של הפליקאנס על ההתנהלות הלכאורה כושלת שלהם, ולא אמרת שום דבר טוב על הניהול שלהם. הם היום הקבוצה הכי טובה במערב. לא הסברת את הפער.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 5:01 pm 
מנהל פורום

האימהות של כולכם כאן איתי עכשיו והן כ"כ פגועות מההתנהגות שלכן שכנראה אאלץ להעניק להן עוד אורגזמה בשביל להפיס את דעתן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 5:03 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
האימהות של כולכם כאן איתי עכשיו והן כ"כ פגועות מההתנהגות שלכן שכנראה אאלץ להעניק להן עוד אורגזמה בשביל להפיס את דעתן

א. תודה על המאמץ

ב. תשעה קבין של כיף מאמהות ירדו לעולם ( :mi_ga_et: :mi_ga_et: ), ואמא של קאלימי כנגד כולם

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מיכאל ו 53 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה