Yuval כתב:
לא נתקלתי בגידור כזה בחיים בפורום. גם קיירי הוא אנטישמי אנטי וקסר נוראי שלא יסכים לשחק עם כוכב לבן. גם זה טרייד שבונה קבוצה שתפורה למידותיו של לוקה. גם תמיד יוצאת לקיובן יד מנצחת (מה?).
מה יכול להתרחש כדי שתטעה פה?
-
בלי קשר להזיה שמעל, אני לא לגמרי בטוח איך קבוצה של קיירי, לוקה ו-ווד אמורה להסתדר הגנתית בפלייאוף. מצד שני לפחות נותנים צ'אנס כי הקבוצה הנוכחית של לוקה (בעיקר בגלל שדאלאס הם אחד המועדונים החלשים בליגה) היא מחרידה ובגדול הם מבזבזים לו את הקריירה.
1. אין פה שום גידור. מה שאמרתי על קיירי זו דעתי האישית, אבל אני מכיר בכך שמדובר בשחקן כדורסל איכותי (אומנם רק בצד של ההתקפה, אבל זה היה נכון גם בגמר 2016). ההיגד השני, לגבי חוסר נכונותו להיות כינור שני ללוקה, הוא חיווי דעת שאני לגמרי מכיר באפשרות ש"אוכל את הכובע" לגביו. בניגוד לטענתו של הנודניק, אני תמיד שמח לטעות, ללמוד מטעותיי ולהשכיל מכל מלמדיי.
לא אמרתי שזה "טרייד שבונה קבוצה שתפורה למידותיו של לוקה". ציטטתי תגובה מלפני שנה, שאומרת "יצליחו למנף את המצב הזה לבניית קבוצה התפורה למידותיו של לוקה, ויחכו לשעת הכושר בשביל להשיג כוכב נוסף שיתאים יותר לצדו". החלק הראשון הוא עדיין work in progress. כבר עכשיו מדווח שדאלאס תנסה למצוא טריידים גם על THJ ועל ווד. החלק השני מדבר על "כוכב נוסף שיתאים *יותר* לצדו". נחכה ונראה איך הציוות קיירי-לוקה יעבוד ברמה המקצועית, אבל עובדתית אנחנו יודעים שהציוות לוקה-פורזינגיס לא עבד כפי שציפו לו בהנהלת המאבס.
2. גם לא אמרתי שתמיד יוצאת לקיובאן יד מנצחת. כתבתי "אבל אי אפשר להתכחש לכך שהם תמיד שאפו מעלה ולא חדלו מלטרוף את הקלפים לשם כך, עד שבסופו של דבר יצאה להם יד מנצחת". אולי זה לא היה ברור, אבל התכוונתי לשרשרת המהלכים שבסופו של דבר הרכיבה את הצוות של טרי, קיד, מריון, צ'אנדלר וכל שאר הצוות שסייע לנוביצקי לקחת אליפות - זו היתה היד המנצחת. בהקשר הנוכחי, המאבס בתוך שנה מטרייד שהדהים רבים וגרם להם לזלזל בהם, הביאו את ווד ואת קיירי, כישרונות בלת מבוטלים. נכון, הם גם איבדו את ברונסון ונאלצו לוותר על DFS. כמו שאמרתי, זו עדיין חצי עבודה והקלפים ימשיכו להיטרף. אין ערובה להצלחה, אבל עם קיובאן ודוני וולש, יש ערובה למאמצים בלתי פוסקים.
3. אם כ"כ חשוב לך שאטעה, הרי שקיירי מיישר קו ומנגן כינור שני ללוקה מן הסתם יסתור את ההערכה שנתתי כאן. אין לי שום בעיה לטעות כאן ולהודות בטעותי, לא נעצתי את הקביעה הזאת במסמרות, הבאתי טייק פושר.