סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 13, 2025 4:33 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 10:30 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אבל למה זו היתה טעות? מה הנימוק, לא מה הכותרת?

ולהגיד "מה שחשוב יותר זה שדאלאס חשבו שהם עשו טעות ויצאו מזה עם טעות נגררת קשה ביותר" זה גם רחוק מלהיות מדויק, אבל בוא נתמקד בשאלה הראשונה. למה הטרייד הראשון היה טעות?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 11:04 pm 
Hall of Famer

אני עונה לך אבל אומר מראש שאני לא רוצה להיגרר לדיון ממושך.
למה זו טעות?

- כי אתה רוצה optionality, לא לסגור לעצמך אופציות
- כי פורזינגיס הוא הימור רציני מאוד (מבחינת בריאות) ואין שום סיבה לקחת הימור כזה בשלב בו דאלאס היו
- כי הם לקחו על עצמם שני חוזים לא טובים
- כי הם שלחו שתי בחירות סיבוב ראשון
- כי אף אחד מהם הוא לא הכוכב השני שלוקה צריך לצידו (וזו המטרה כשיש לך סופרסטאר צעיר מאוד, להשיג לו כוכב אחד נוסף לפחות)
- כי (וזו סיבה לא מספקת בפני עצמה במקרה הזה) הטיימליין לא נכון כאן, בטח לא מבחינת THJ

דאלאס סידרו לעצמם התחייבות גדולה וארוכה בשלב בו הם היו צריכים להשאיר לעצמם כמה שיותר אופציות.
הם שמו את כל הביצים שלהם בסל אחד רעוע
וכשדברים לא הסתדרו מבחינתם כפי שרצו (בהחלט סנריו ריאלי), לא היו להם אופציות טובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 11:07 pm 
Hall of Famer

אני גם לא חושב שיש מה לזלזל בדאלאס. בסופו של דבר, מדובר בפיינאליסטית המערב שקרעה לפניקס את הצורה במשחק המכריע ביניהן, ואמנם איבדה את ברונסון אך הוסיפה את ווד (שהוא בעיניי תוספת לא רעה בכלל. גם ההגנה שלו לא כזאת רעה, למען האמת).
אני לפחות לא אתפלא אם הם ישחזרו את ההישג במערב באמת חלש (פרט לדנבר), ואישית אני גם לא מחזיק כל כך מממפיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 12:12 am 
Junior

Yuval כתב:
לא נתקלתי בגידור כזה בחיים בפורום. גם קיירי הוא אנטישמי אנטי וקסר נוראי שלא יסכים לשחק עם כוכב לבן. גם זה טרייד שבונה קבוצה שתפורה למידותיו של לוקה. גם תמיד יוצאת לקיובן יד מנצחת (מה?).

מה יכול להתרחש כדי שתטעה פה?

-

בלי קשר להזיה שמעל, אני לא לגמרי בטוח איך קבוצה של קיירי, לוקה ו-ווד אמורה להסתדר הגנתית בפלייאוף. מצד שני לפחות נותנים צ'אנס כי הקבוצה הנוכחית של לוקה (בעיקר בגלל שדאלאס הם אחד המועדונים החלשים בליגה) היא מחרידה ובגדול הם מבזבזים לו את הקריירה.

1. אין פה שום גידור. מה שאמרתי על קיירי זו דעתי האישית, אבל אני מכיר בכך שמדובר בשחקן כדורסל איכותי (אומנם רק בצד של ההתקפה, אבל זה היה נכון גם בגמר 2016). ההיגד השני, לגבי חוסר נכונותו להיות כינור שני ללוקה, הוא חיווי דעת שאני לגמרי מכיר באפשרות ש"אוכל את הכובע" לגביו. בניגוד לטענתו של הנודניק, אני תמיד שמח לטעות, ללמוד מטעותיי ולהשכיל מכל מלמדיי.

לא אמרתי שזה "טרייד שבונה קבוצה שתפורה למידותיו של לוקה". ציטטתי תגובה מלפני שנה, שאומרת "יצליחו למנף את המצב הזה לבניית קבוצה התפורה למידותיו של לוקה, ויחכו לשעת הכושר בשביל להשיג כוכב נוסף שיתאים יותר לצדו". החלק הראשון הוא עדיין work in progress. כבר עכשיו מדווח שדאלאס תנסה למצוא טריידים גם על THJ ועל ווד. החלק השני מדבר על "כוכב נוסף שיתאים *יותר* לצדו". נחכה ונראה איך הציוות קיירי-לוקה יעבוד ברמה המקצועית, אבל עובדתית אנחנו יודעים שהציוות לוקה-פורזינגיס לא עבד כפי שציפו לו בהנהלת המאבס.

2. גם לא אמרתי שתמיד יוצאת לקיובאן יד מנצחת. כתבתי "אבל אי אפשר להתכחש לכך שהם תמיד שאפו מעלה ולא חדלו מלטרוף את הקלפים לשם כך, עד שבסופו של דבר יצאה להם יד מנצחת". אולי זה לא היה ברור, אבל התכוונתי לשרשרת המהלכים שבסופו של דבר הרכיבה את הצוות של טרי, קיד, מריון, צ'אנדלר וכל שאר הצוות שסייע לנוביצקי לקחת אליפות - זו היתה היד המנצחת. בהקשר הנוכחי, המאבס בתוך שנה מטרייד שהדהים רבים וגרם להם לזלזל בהם, הביאו את ווד ואת קיירי, כישרונות בלת מבוטלים. נכון, הם גם איבדו את ברונסון ונאלצו לוותר על DFS. כמו שאמרתי, זו עדיין חצי עבודה והקלפים ימשיכו להיטרף. אין ערובה להצלחה, אבל עם קיובאן ודוני וולש, יש ערובה למאמצים בלתי פוסקים.

3. אם כ"כ חשוב לך שאטעה, הרי שקיירי מיישר קו ומנגן כינור שני ללוקה מן הסתם יסתור את ההערכה שנתתי כאן. אין לי שום בעיה לטעות כאן ולהודות בטעותי, לא נעצתי את הקביעה הזאת במסמרות, הבאתי טייק פושר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 12:22 am 
Junior

Att כתב:
אני מחבב את פורזינגיס וגם את הארדוויי (את האחרון יותר מהרוב, סביר להניח) אבל אני חושב שהטרייד הזה היה טעות. לא טעות גדולה אבל טעות. מה שיותר חשוב זה שדאלאס חשבו שהם עשו טעות ויצאו מזה עם טעות נגררת קשה ביותר.

נהיית בוחן כליות ולב של הנהלות? הסבר יותר הגיוני זה שדאלאס חשבו לעצמם "היי, אולי נפסיק לשלם 30 מיליון לעונה לשחקן שנעדר 50% מהזמן ושהציוות שלו עם לוקה לא עובד כמו שצריך? אפילו אם התמורה דלה מאוד, אולי פשוט נפרוס את החוזה הכבד שלו לשני חוזים יקרים פחות, אחד גרוע ביותר, שני סביר מאוד לשחקן שיוכל לתרום לנו, במיוחד אם ברונסון יעזוב בקיץ"?

הבעיה שלי עם חלק מהביקורות כאן על המהלך של המאבס, זה שהן מניחות שהטרייד הנוכחי עבור קיירי הוא אלתור שנבע מתוך מצוקה. לי זכור במעומעם דיווחים על עניין של המאבס בקיירי הרבה לפני התקופה האחרונה, אבל לא יכול לחתום בוודאות על הטיים ליין.

בכל אופן, מציע זווית נוספת: מיהן הקבוצות שדווח על עניין שלהן בקיירי? הקליפרס, קונטנדרים גם בלעדיו ובטח שאיתו; הלייקרס, לא קונטנדרים אבל לגמרי קבוצה שחייבת לנצל את חלון ההזדמנות הנוכחי שלה סביב לברון והחדגבה, ושצירוף של קיירי היה הופך אותה לסוס שחור; פניקס, פיינליסטית וקבוצה של 60 ניצחונות בשנתיים האחרונות. זו חברה לא רעה להיות בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 12:27 am 
Hall of Famer

איזה ממבו-ג'מבו של גרנט. בלה-בלה-בלה. להג בלתי-פוסק שבא לכסות על סתירה מהותית, מביכה ופשוטה שכולם ראו. וזה בדיוק למה מדובר בנודניק אובססיבי שאי אפשר להתדיין איתו. גם כשהוא כותב ליטרלי דבר והיפוכו, הוא מוציא על זה מאות מילים מיותרות שמטרתן להראות שאיכשהו הוא צדק.

Att כתב:
למה זו טעות?

- כי פורזינגיס הוא הימור רציני מאוד (מבחינת בריאות) ואין שום סיבה לקחת הימור כזה בשלב בו דאלאס היו
- כי אף אחד מהם הוא לא הכוכב השני שלוקה צריך לצידו (וזו המטרה כשיש לך סופרסטאר צעיר מאוד, להשיג לו כוכב אחד נוסף לפחות)
- כי (וזו סיבה לא מספקת בפני עצמה במקרה הזה) הטיימליין לא נכון כאן, בטח לא מבחינת THJ

דאלאס סידרו לעצמם התחייבות גדולה וארוכה בשלב בו הם היו צריכים להשאיר לעצמם כמה שיותר אופציות.
וכשדברים לא הסתדרו מבחינתם כפי שרצו (בהחלט סנריו ריאלי), לא היו להם אופציות טובות.

האמת, אשכרה נימקת את העמדה שלך ואפילו בצורה טובה, ברורה ומובנת. עשתה לך טוב החופשה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

נערך לאחרונה על ידי Hacohen בתאריך ג' פברואר 07, 2023 12:29 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 12:28 am 
Junior

Att כתב:
למה זו טעות?

הרבה דברים שאתה כותב כאן הם הסברי אד-הוק, חוכמה בדיעבד.
אף אחד לא חשב אז שדאלאס שילמה מחיר גבוה, להפך, מבחינת נכסים היא שילמה בזול. THJ התגלה כיופי של שחקן ברוטציה שלהם, אל תבלבל בין החוזה הנוכחי שנתנו לו ובין החוזה שהגיע איתו. החוזה של קורטני לי היה אף קצר ונמוך יותר. הם היו "לא טובים" עבור הניקס, מכיוון שסתמו להם את הקאפ ספייס. התמורה העיקרית שהניקס קיבלו מדאלאס בטרייד הזה היתה האפשרות לרדוף אחר דוראנט, קיירי, קוואי ואחרים, ובסופו של דבר להסתפק ברנדל. שתי בחירות סיבוב ראשון עתידיות זה לא ביג דיל, בימינו קבוצות דורשות את זה על שחקנים כמו פולטל.
ופורזינגיס לגמרי נתפס בתור הכוכב השני שלוקה היה צריך לצידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 12:35 am 
Junior

מבחינת מה הלאה למאבס, אני חושב שג'וש גרין הופך לשחקן מפתח עבורם. הוא נחשב לדי אנטאצ'בל עוד לפני הטרייד הזה, או לפחות בקטגוריית "הוא שווה יותר לנו מאשר לכם, כפי שאתם תופסים את ערכו כרגע". אם יצליח להתייצב על קליעה טובה מבחוץ, אני רואה אותו כסמול הפותח של המאבס וחוליה הגנתית חשובה בין קיירי ולוקה.

הצרכים הבוערים הם בעמדות 4-5. שחקן בתבנית של פיני-סמית, שיכול להציע שילוב של הגנת פרימטר (מה שיאפשר לשים את לוקה בשמירה על פאוורים במקרים רבים) וקליעה מבחוץ, וסנטר שיכול לשחק בפיק אנד רול ולתת רים פרוטקשן.

מסכים שהציוות קיירי-לוקה-ווד בעייתי בהגנה, גם לא ברור אם ווד יסכים לקחת את התפקיד של בוש/לאב לפתע. מה גם שלקחת סיכון הן על קיירי ועל עליו זה יותר מדי. יש לו חוזה ומסתיים וערך מסוים הודות לתפקוד שלו לאחרונה בחמישייה, ואכן מדווח שדאלאס עשויה לסחור בו, וגם בהארדוויי ג'וניור. אני חושב שקליבלנד היא קבוצה שתסכים לקחת את החוזה של THJ, דווח על עניין שלהם בו לאחרונה, הם צריכים סמול עם שילוב של סייז, הגנה וקליעה משלוש, ויכולים להציע את לאברט - עוד חוזה מסתיים שניתן יהיה לנתב לקבוצה שלישית יחד עם ווד. לא ברור לי מי תהיה אותה קבוצה שלישית ומה תוכל להציע, אולי אטלנטה עם בוגדן וקאפלה, במידה ויחליטו שם על מכירת חיסול בשביל לבנות סביב טריי-דז'ונטה-האנטר-אוקונגוו והחתמה באמצעות הקאפ ספייס שיתפנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 12:36 am 
Hall of Famer

פורזינגיס בא לדאלאס אחרי עונה שלמה בחוץ, ולהגיד שהוא "לגמרי נתפס בתור הכוכב השני שלוקה היה צריך לידו" זה כרגיל הזיה שקרית. הוא היה הימור. אני לא חושב שההבאה שלו היתה בהכרח טעות, ואני כן חושב שהוא שחקן מוכשר והימור מעניין בשעתו, אבל זה בולשיט גמור לטעון שהוא היה כוכב שני מובהק שהיה ברור שיתאים ליד לוקה.

לא שמישהו מצפה ליושרה ממר דבר והיפוכו, אבל בכל זאת יש עובדות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 1:13 am 
Hall of Famer

גם אני זוכר אותו ככזה. הכוכב השני שלוקה היה צריך לגמרי. אני גם זוכר שהייתי בחדר ההלבשה בלוס אנג׳לס, קצת אחרי הטרייד הזה. פורזינגס היה אמנם בטרנינג, אבל קיבל כבוד של מלכים מהכתבים (ודעו זאת - כתבים הולכים לשמות הגדולים והחשובים יותר).

אני מסכים שזה קצת בולשיט לטעון שהוא ״היה כוכב שני מובהק שהיה ברור שיתאים ליד לוקה,. אבל רק בגלל המילה ״ברור״ לאור הפציעות שלו. אבל ״הובא כמישהו שאמור להיות הכוכב השני, ואם יהיה בריא יתאים לגמרי לצד לוקה, כשאמנם קיימים סימני שאלה על הבריאות שלו״ הוא משפט נכון במאה אחוזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 1:26 am 
Hall of Famer

גם למי שלא זוכר את הסיטואציה, מספיק לראות את המחיר. "כוכב שני שיתאים לגמרי ליד לוקה" לא עובר ביחד עם עוד 3 שחקנים נוספים תמורת 3 שחקנים בינוניים ובחירות עתידיות.

עוד מאירופה אהבתי את פורזינגיס ומאד שמחתי על ההתחלה שלו בניקס, אבל הבנאדם בא מקרע בACL ועוד חוץ מזה נחשב לשחקן בלי הגנה אישית ועם קשיחות מוטלת בספק. ברור שהיה מאד מסקרן לראות איך הוא חוזר מהפציעה, אבל יותר מהכל זה היה הימור של דאלאס, ובגלל שהיא שילמה מחיר לא יקר במיוחד וקיבלה עוד שחקנים סבירים, הוא גם היה סביר בהחלט בעיניי.

אבל בסופו של דבר, למרות סטטיסטיקה אישית בסדר פלוס רוב הזמן, כמה זה היה מפליא שהתקופה שלו בדאלאס הסתכמה בשתי הגעות לפלייאוף ללא יתרון ביתיות והפסד בסיבוב הראשון, וכמובן עם פציעות?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 2:16 am 
Hall of Famer

לא, כי בארקלי תמורת הרסי הוקינס או דרון ווליאמס בתמורה לדרק פייבורס זה יותר הגיוני.

לניקס הוא לא התאים, גם בגלל הפציעות וגם בגלל סיבות אחרות שאני לא זוכר כרגע והן לא מעניינות. דאלאס לקחה את ההימור .אבל לומר שהוא לא נועד להיות השחקן מס׳ 2. בדרך לקבוצה גדולה של דאלאס?
אז נכון, מדרך הטבע לא כל הימור מצליח, וברור שזה הימור .אבל באותה מידה ברור לגמרי שהטרייד ההוא היה כמו הטרייד הזה - טרייד מסוכן מאד אבל עם אפסייד גבוה מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 3:18 am 
Senior

B.Grant44 כתב:
Yuval כתב:
לא נתקלתי בגידור כזה בחיים בפורום. גם קיירי הוא אנטישמי אנטי וקסר נוראי שלא יסכים לשחק עם כוכב לבן. גם זה טרייד שבונה קבוצה שתפורה למידותיו של לוקה. גם תמיד יוצאת לקיובן יד מנצחת (מה?).

מה יכול להתרחש כדי שתטעה פה?

-

בלי קשר להזיה שמעל, אני לא לגמרי בטוח איך קבוצה של קיירי, לוקה ו-ווד אמורה להסתדר הגנתית בפלייאוף. מצד שני לפחות נותנים צ'אנס כי הקבוצה הנוכחית של לוקה (בעיקר בגלל שדאלאס הם אחד המועדונים החלשים בליגה) היא מחרידה ובגדול הם מבזבזים לו את הקריירה.

אבל עם קיובאן ודוני וולש, יש ערובה למאמצים בלתי פוסקים.

פעם שניה שאתה כותב את זה אבל דוני וולש הוא ג'י אם לשעבר של אינדיאנה. אתה מתכוון לדוני נלסון? הוא פוטר ב2021 ומאז הוא ודאלאס במסע תביעות הדדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 5:47 am 
Hall of Famer

טוב כעת הכל מובן. הם רצו לשחרר את קרם תומאס לחופשי. הבחור על איזה מאה נקודות בשני משחקים האחרונים שלו בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 9:52 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
לא, כי בארקלי תמורת הרסי הוקינס או דרון ווליאמס בתמורה לדרק פייבורס זה יותר הגיוני.

לניקס הוא לא התאים, גם בגלל הפציעות וגם בגלל סיבות אחרות שאני לא זוכר כרגע והן לא מעניינות. דאלאס לקחה את ההימור .אבל לומר שהוא לא נועד להיות השחקן מס׳ 2. בדרך לקבוצה גדולה של דאלאס?
אז נכון, מדרך הטבע לא כל הימור מצליח, וברור שזה הימור .אבל באותה מידה ברור לגמרי שהטרייד ההוא היה כמו הטרייד הזה - טרייד מסוכן מאד אבל עם אפסייד גבוה מאד.

דרון ויליאימס, אם נדייק, עבר לנטס עבור דרק פייבורס (בחירה שלישית בדראפט אחרי עונת רוקי לא רעה), דווין האריס (הרכז הפותח הקבוע של הנטס בתקופתו שם, שגם הגיע במדיהם לאולסטאר) ובחירת דראפט עתידית. בטרייד של פורזינגיס, לא היה לכאורה שום משקל ל"כוכבתו" של השחקן.

אין מחלוקת שדאלאס הימרה עליו, וכבר אמרתי שגם בעיניי הימור סביר. אבל באופן דומה לדיון שלנו כאן, עצם העובדה שדאלאס היתה מלאה בשחקנים בינוניים ויקרים ולכן שמה את יהבה על שחקן שלא שיחק עונה וחצי, אחרי פציעה קשה, שגם כך היה ספק על חלק מהאספקטים מהמשחק שלו, היא הבעיה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 11:47 am 
Junior

[quote="Yuval"]
פעם שניה שאתה כותב את זה אבל דוני וולש הוא ג'י אם לשעבר של אינדיאנה. אתה מתכוון לדוני נלסון? הוא פוטר ב2021 ומאז הוא ודאלאס במסע תביעות הדדי.[/quot

כן, תודה על התיקון. יצאתי שימי ריגר D:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 12:17 pm 
Hall of Famer

תראו איזה יופי
רק בוצע הטרייד, ודאלאס ללא דונצ'יץ' (וללא דינווידי ופיני-סמית העוזבים) עדיין מנצחת ביוטה
אפילו כריסטיאן ווד קלע רק 1/7 מהשדה
אז מי כן תרם?!
גארד רוקי בשם ג'יידן האדלי מגיע משום מקום אל עבר שיא קריירה של 29 נקודות (אפרופו השיא של אבדיה וכו'...)
ג'וש גרין גם כן תרם 29
דוויט פאוול 12 נקודות ו-16 ריבאונדים

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 12:58 pm 
Junior

וביוטה כולם בריאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 2:02 pm 
Junior

נורטון כתב:
גם אני זוכר אותו ככזה. הכוכב השני שלוקה היה צריך לגמרי. אני גם זוכר שהייתי בחדר ההלבשה בלוס אנג׳לס, קצת אחרי הטרייד הזה. פורזינגס היה אמנם בטרנינג, אבל קיבל כבוד של מלכים מהכתבים (ודעו זאת - כתבים הולכים לשמות הגדולים והחשובים יותר).

אני מסכים שזה קצת בולשיט לטעון שהוא ״היה כוכב שני מובהק שהיה ברור שיתאים ליד לוקה,. אבל רק בגלל המילה ״ברור״ לאור הפציעות שלו. אבל ״הובא כמישהו שאמור להיות הכוכב השני, ואם יהיה בריא יתאים לגמרי לצד לוקה, כשאמנם קיימים סימני שאלה על הבריאות שלו״ הוא משפט נכון במאה אחוזים.

תודה נורטון. צדיקים, מלאכתם נעשית בידי אחרים - בעוד שנודניקים סובלים מטחורים P:
לגבי המשפט המודגש, גם אני מסכים, זה כמובן לא מה שטענתי, רק אמרתי איך הטרייד נתפס בזמנו. אני מבין שיש לי כאן עסק עם אישיות גבולית-אובססיבית-קומפולסיבית, יוזר שממאן לבצע את הפעולה ההדדית והמתבקשת - לשים אותי ברשימת הנודניקים שלו - לכן אשתדל לסייג את דבריי בכל פעם שאתקל דרך תגובות של אחרים באינדיקציה לכך שכואב לו. בעצם, יש לי רעיון טוב יותר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 2:02 pm 
Junior

chatGPT, what was the consensual reaction to the Dallas Mavericks trading for Kristaps Porzingis back in January 2019? what was the average grade that Dallas recieved on their side of the deal?

- The reaction to the Dallas Mavericks trading for Kristaps Porzingis in January 2019 was mixed. Some fans and analysts were excited about the prospect of Porzingis teaming up with Luka Doncic, while others were concerned about Porzingis' injury history and wondered if he would be able to return to his pre-injury form.

As for the average grade that the Mavericks received on their side of the deal, it is difficult to give a definitive answer as grades are often subjective and can vary depending on who you ask. However, most experts and analysts gave the Mavericks a grade in the B to B+ range, indicating that they believed the trade was a solid move that had the potential to pay off in the long run.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 2:06 pm 
Junior

shmueliki כתב:
תראו איזה יופי
רק בוצע הטרייד, ודאלאס ללא דונצ'יץ' (וללא דינווידי ופיני-סמית העוזבים) עדיין מנצחת ביוטה
אפילו כריסטיאן ווד קלע רק 1/7 מהשדה
אז מי כן תרם?!
גארד רוקי בשם ג'יידן האדלי מגיע משום מקום אל עבר שיא קריירה של 29 נקודות (אפרופו השיא של אבדיה וכו'...)
ג'וש גרין גם כן תרם 29
דוויט פאוול 12 נקודות ו-16 ריבאונדים

ג'יידן הארדי, הוא נחשב לפרוספקט טופ 5 מהתיכונים לפני שנתיים, הצטרף לקבוצת הג'י-ליג איגנייט אשתקד, קלע באחוזים גרועים ונראה כמו סקורר חד מימדי. עדיין היו כמה מסקרי-דראפט שהחזיקו ממנו כשחקן ששווה להמר עליו עם בחירת אמצע סיבוב ראשון והלאה, אולי אפילו בחירת לוטרי מאוחרת אם זוכר נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 2:39 pm 
Junior

נראה שהג'וקר האמיתי של הטרייד זה בכלל קאם תומאס, שחקן של 7.5 נקודות למשחק עד שקיירי הודיע שהוא רוצה לעזוב, ומאז הוא על ממוצא של 45.5 נקודות למשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 3:16 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Att כתב:
אני מחבב את פורזינגיס וגם את הארדוויי (את האחרון יותר מהרוב, סביר להניח) אבל אני חושב שהטרייד הזה היה טעות. לא טעות גדולה אבל טעות. מה שיותר חשוב זה שדאלאס חשבו שהם עשו טעות ויצאו מזה עם טעות נגררת קשה ביותר.
.

בכל אופן, מציע זווית נוספת: מיהן הקבוצות שדווח על עניין שלהן בקיירי? הקליפרס, קונטנדרים גם בלעדיו ובטח שאיתו; הלייקרס, לא קונטנדרים אבל לגמרי קבוצה שחייבת לנצל את חלון ההזדמנות הנוכחי שלה סביב לברון והחדגבה, ושצירוף של קיירי היה הופך אותה לסוס שחור; פניקס, פיינליסטית וקבוצה של 60 ניצחונות בשנתיים האחרונות. זו חברה לא רעה להיות בה.

זו חבורה לא טובה להיות בה. כולן קבוצות מאכזבות שמתיימרות לזכות באליפות אבל כרגע לא קרובות לשם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 3:24 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
מבחינת מה הלאה למאבס, אני חושב שג'וש גרין הופך לשחקן מפתח עבורם. הוא נחשב לדי אנטאצ'בל עוד לפני הטרייד הזה, או לפחות בקטגוריית "הוא שווה יותר לנו מאשר לכם, כפי שאתם תופסים את ערכו כרגע". אם יצליח להתייצב על קליעה טובה מבחוץ, אני רואה אותו כסמול הפותח של המאבס וחוליה הגנתית חשובה בין קיירי ולוקה.

יש שחקן שיכול לתת למאבס את מה שפיני סמית' נתן וקוראים לו ג'ה קראודר. השאלה מה נדרש כדי לשחרר אותו מפיניקס.

לגבי פורזינגיס זה היה מהלך של הימור. לא מבין איך אפשר לטעון אחרת. אפשר להגיד שההימור היה הגיוני, כי האפסייד של פורזינגיס בריא וביכולת של לפני הפציעה לצד לוקה מעורר תיאבון, אבל זה בטח לא היה מהלך שבו דאלאס זכתה בג'ק פוט. זה לא היה העסקה של בארקלי (שכמובן לא היה על הוקינס, שהיה חבר שלו בסיקסרס, אלא על הורנסאק, טים פרי אנדרו לאנג ולא זוכר מה עוד) וגם לא העסקה על דרון וויליאמס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 3:25 pm 
Junior

Att כתב:
B.Grant44 כתב:
Att כתב:
.

זו חבורה לא טובה להיות בה. כולן קבוצות מאכזבות שמתיימרות לזכות באליפות אבל כרגע לא קרובות לשם

נכון, אבל זו עדיין חבורה עדיפה על פני זו של הקינגס-ניקס-וויזארדס למיניהן...
ומן הסתם לקונטנדריות הבכירות יותר אין צורך או רצון בקיירי.
ובכל אופן, אחת הדרכים האפשריות לתרגם את היומרה ל"הגעה לשם", היא להמר על חבילת הכישרון התקפי + הגנה לקויה + אופי רעוע של קיירי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה