עמוס לב כתב:
אם קראת את ההודעות שלי, אז אתה יכול להבין שאני חושב שהעסקה טובה עד טובה מאד לאורלנדו. ועדיין, הם שילמו מחיר מאד גבוה בבחירות דראפט, כשההחלפה של 2026 היא במרכז. אם העסקה תמלא את ההערכות של אורלנדו, אז הבחירה שלהם ב-2026 תהיה בסוף הסיבוב הראשון. בחירות עם סיכויי הצלחה מאד קטנים.
לגבי הבחירות של המג'יק וההגדרה שלהם כשחקני ספסל מעכשיו ועד הודעה חדשה, דווקא ממך לא הייתי מצפה להודעה שכזאת, עם כל העסקאות המשולשות, מרובעות ומשושות שאתה רוקם. כפי שקול אנתוני היה שחקן ספסל מהרגע שנבחר והיה חלק מהעסקה שהביאה את ביין למג'יק, כל אחד מהבחירות הללו, בעיקר בלאק שיש לו פוטנציאל לא קטן, יכולים לשמש כמרכז של עסקה שתשדרג את עמדת הסנטר הזנוחה של המג'יק.
קראתי את ההודעות שלך. קורא גם את זו. ממתין בקוצר רוח לשמוע פרשנויות שלך על עסקאות אחרות, למשל מעולם הנדל"ן.
אפשר למצוא בסוף הסיבוב הראשון רול פליירס מועילים, אם זו נקודת הייחוס אז לא בטוח שאחוזי ההצלחה קטנים משמעותית מהסיכויים להשיג שחקן איכותי יותר בבחירה 10 נניח (הבחירה שפניקס הגרילה השנה ומוסרת ליוסטון).
אתה חושב שממפיס רצתה את קול אנתוני במיוחד? להערכתי, הוא בטרייד רק כדי לאזן את פער המשכורות בין קקפ וביין.
בהנחה שאתה מסכים איתי, תפרט מה הטיעון שלך.
כמובן שאם המג'יק ישאירו את בלאק, הווארד ודה סילבה מעבר לחוזי הרוקי שלו, שלושתם יהוו משכורות שניתן יהיה להשתמש בהן לטריידים עתידיים. אבל לא נראה לי שזו היתה כוונתך.
אני מסכים שבלאק בתוספת לקרטר יכול להיות נכס מעניין לקבוצה שתמסור סנטר משודרג בתמורה (שתי הצעות ספקולטיביות זריזות - זובאץ? פולטל?). אבל זו לא היתה הפואנטה שלי. אני מאוד החזקתי מבלאק כפרוספקט לפני שנתיים, אגב, הוא נבחר 4-5 במוקים שלי. אבל ברור לך למה הוא לא מתאים כרגע לחמישיית המג'יק, כן?
הפואנטה היתה שעוד ועוד צעירים מבחירות בטווח של אמצע לוטרי עד אמצע סיבוב ראשון זה לא מה שקבוצה צעירה, שכבר מוכנה לקחת את הצעדים הבאים, צריכה. נראה לי שדשו בנושא הזה מספיק בת'רד על התאנדר. אין זמן פיתוח לכולם, ובסופו של דבר משבצות הרוסטר מוגבלות.