|
עונת היורוליג נגמרה בביזיון הגביע בידיים שלה אחרי חצי גמר מרשים מול הפועל ירושלים שני תארים זניחים של טרום עונה, נשמטו לטובת סימום הצוות המקצועי של הפועל האליפות המקומית תוכרע בשיטה כל שהיא בין הגרלה לסדרות קצרות ולא משנה איך היא תגמר, זה יהיה דרדלה כלשהו מכבי היא הקבוצה שהתחילה הכי מהר את ההכנות לעונה הבאה, אולי פוזלת למכירת מנויים מוקדמת, אולי נבהלה מהאופציה שקטש ילך להפועל ירושלים וגרוע מכך, הפועל תל אביב.
ניהול מקצועי: התמונה בסושיאל מדיה של קולדובלה מחתים את קטש על החוזה, מעבירה מסר, מי הבוס גם בעונה הבאה
מאמן: קטש - נשאר, ביג טיים נשאר
עוזרים: לוי ופניני. מעריך שזה לא ישאר בדיוק ככה, קולדובלה ירצה אולי קצת יותר ניסיון בעמדות האלה, יותר אנליטיקה, פיתוח שחקנים.
גארדים: לונדברג: ממליץ להשאיר ולדאוג שיהיה כשיר, הוא שינה את העונה של מכבי, עם הפציעה שלו, המומנטום של מכבי נמשך אומנם אבל לא ליותר מידי זמן קלארק: חתיכת מציאה, אם אפשר לשמור עליו אפילו בשידרוג כספי, כדאי. עמית עבו: לא יודע. אם הוא מסכים להיות הגיבוי של הגיבוי, אז למה לא בעצם. הוא חצוף ויכול לייצר הרבה מכלום גם מול קבוצות טובות מאוד. ווקר: להפטר ממנו כמו מתפוח אדמה לוהט. שחקן נורא. לאתר את הסיף הנכון בחוזה ולממש את היציאה. אני מתקשה להאמין שיש חוזה שהוא no cut לא רק במשך העונה אלא גם בקיץ. ג'ונדי: לבקש ממנו להשאר עוד עונה לפחות, על תקן יו של ריאל או סתם קמע. יש לו עוד דלק במיכל דאוטין: קשה לי. אני בעגלה שלו מתחילת העונה וחושב שלא קיבל את צ'אנס שלו להיות האופציה הראשונה לאינסטנט אופנס. לא יודע לכמה זמן החוזה שלו, אבל אם אפשר לשנמך את השכר, להשאיר ולנצל נכון יותר. אז יאללה. אני מאמין בו בלאט: השאירו כבר, לא שאלו אותי. אהבתי אותו כרכז שעולה מהספסל, מאוחר כשהכל בסדר ומהר כשההתקפה תקועה וצריך רכז מסוג אחר מקלארק או איפה
פורוורדים: הורד: הייתה עונה משונה מאוד, ברור לי שלא הכל קשור לכדורסל, הוא השתלב מצוין במערכת והקולות על קבוצות "ענק" ביורוליג שרוצות אותו, נשמעות לי יותר כמו הדלפות סוכן. לביא: איזה שיחוק. שיחלים ויחזור וכדאי לשקול שוב את מעמדו של פנאן ג'וניור, יותר מידי פציעות בישורת האחרונה סורקין: עוד שיחוק. כן ההגנה חרא, כן הוא משלם מס כמו ישראלי, אבל הוא יותר טוב כל עונה,אפילו בהגנה יש סימנים של יותר גגות אכזריים. בריסט: קשה להחליט, האסל בהגנה והתקפה, מצד שני צריך בעמדה ארבע איזה סטרץ' אמיתי, כזה שיתן איום וריווח. אם לא על חשבון בריסט, על חשבון מי? ריימן: מניח שהוא לא יקר וצריך עארס כמוהו בכל ספסל שתופס מעצמו ליף: נראה קצת יקר לתפוקה שלו, למרות שהוא ישראלי, אולי דווקא הוא צריך לשלם את המחיר ולא בריסט על הצורך בסטרץ' פור מהרמות הגבוהות
סנטרים: סנטונס: אני לא אוהב את הריבאונד שלו וגם לא משתגע על ההגנה שלו, אבל הוא שחקן מאוד מיוחד, במיוחד בהתקפה ובסגל עבה ועמוק יש לו מקום הנקינס: או הוא או תואם הנקינס, צריך ברוסטר. גבוה חכם ולא אתלטי במיוחד שיתן 8-12 דקות מנוחה ברוטציה
חוסרים: 1. קומבו גארד גבוה שעושה הגנה עם יד טובה. מודל? לונדברג אבל צעיר ב5 שנים או קלארק אבל עם יותר ניסיון והגנה חכמה יותר 2. סנטר. מודל? טייריק ג'ונס 3. סטרץ' פור: מודל אלק פיטרס.
|